Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Alkony

Vörös és bíbor. E két szín egymásba folyó őrült kavalkádját festette az égre a hanyatló napkorong, mielőtt végleg a látóhatár alá bukott.
Az uralkodói palota magasan, a többi háztető közül jócskán kiemelkedve uralta a látképet. A diktátor a palota erkélyén állt. Innen nagyszerű kilátás nyílt a környező tájra és a városra. Birodalma minden kis rezdülése erre a pontra fókuszálódott. Ő építtette így lakhelyét, mivel mindent látni szeretett volna, egy akart lenni az általa alávetett világgal.

Az égen már a kék mélyebb árnyalatai tűntek fel. A Nap leáldozott, sötétedni kezdett. Mint mikor a gazda a nap végén még egyszer számba veszi állatait, ő is ellenőrző tekintettel szemlélte az alant levő világot. Ha komolyabb feladat el nem szólította, általában így fejezte be a napját. Először a városkaput figyelte, ahol épp akkor váltották az őrséget, aztán a városfalat, mintha csak attól tartana, hogy egy közelgő ellenség akarná azt megostromolni. Később pillantása hol a templomokra és középületekre, hol pedig a lakóházakra esett. Itt lakott a nép, melytől az ő hatalma is függött, ennek tudatában mégis dölyfös mosoly jelent meg az arcán. Ha tartania is kell tőlük, okos és hatékony eszközökkel térdre tudja kényszeríteni ezt a fenevadat, sőt pórázt tehet a nyakára, és ha koncot dob eléje, még az nyalja meg hűségesen a kezét. Csak jól kell játszani a szerepeket. Egyszerre kellett félelmetesnek és kegyelmesnek tűnnie a nép szemében. A diktátor értette ennek a módját. Átszellemülten szónokolt a pódiumról és még aznap teljes lelki nyugalommal adott parancsot a csőcselék lemészárlására. Személyében a hatalom, az állam és a kegyetlenség tökéletes harmóniában testesült meg.

Lassan teljesen beesteledett. A városból felszűrődő zajok suttogó neszekké halkultak. A boltokat bezárták, az utcák kiürültek, a sok száz ház egyenként világosodott ki. A város aludni tért.
A zsarnok mindent rendben talált, elégedetten fejezte be a terepszemlét. Mielőtt elhagyta volna a széles erkélyt, egy furcsa gondolat suhant át a fejében: Vajon szereti-e őt a nép? Azok az emberek, akik imádták, de rettegtek tőle.
- Úgy látszik, az összes államférfi találkozik legalább egyszer ezzel a problémával- tűnődött.
Kissé gúnyosan nézett maga elé:
- Bizonyára öregszem, azért jutnak az eszembe ilyen szentimentális ostobaságok.

Bármily nevetségesnek tűnt azonban előtte ez a kérdés, mégis elmélázott rajta. Persze, az ünnepségek alkalmával köszönetteleljes karok nyúltak feléje és hisztériába csapó éljenzés fogadta. De mindez csak külsőség volt. A virágeső, a feldíszített épültek és a tömeg is csupán a díszlet része volt, nem több. Csak egy bolond hihette azt, hogyha itt éltették, akkor otthon is hálával gondoltak rá, amikor az asztalukról hiányzott a betevő kenyér. Viszont ha egy zsarnok a nép jelentős részének kedvez, akkor nem számít az az egy-két száz szerencsétlen, aki amiatt halt meg, mert nem részesülhetett az alamizsnából, a többség így is az elnyomóhoz fog húzni. A diktátornak emellett sikerült azoknak a személyeknek betömni a száját, akik a nép között kisugározhatták a felső hatalom tekintélyelvárását. Tehát a nép mellette állt, ily módon a kitörő üdvrivalgás kellően elnyomta a megannyi áldozat halálsikolyát.
A szobából aztán utoljára visszatekintett. Nincs kétség, holnap ugyanolyan biztonsággal nézhet szembe a kihívásokkal, mint ma tette. Nyugalom járta át. Jó érzés volt biztonságban, gyanú és kétség nélkül uralkodni.

Másnap már mindenki tudta, hogy diktátort múlt éjjel álmában meggyilkolták. A népfelkelők egy csoportja lepaktált a gárdistákkal, akik kinyitották nekik a palota kapuit. Az épületet éppen most gyújtották fel, a felkelők a hatalom birtoklásán marakodtak. Ettől eltekintve a városlakók zavartalanul jártak-keltek, végezték a mindennapi teendőiket. Az utcákon tarka tömeg nyüzsgött, a kereskedők egymást túlkiabálva kínálták az áruikat. Egy magányosan sétálgató lány mégis felpillantott a magasba, a palota erkélyére, ahol most nem állt senki csak füst áradt lefelé, a városra.

Egy korszak ért véget. Talán jön majd helyette egy másik, nem számít. A lány hirtelen a hasára tette a kezét. Csak az a fontos, hogy a családja és ő megéljenek valahogy. A többi csupán szükséges rossz, amivel az emberek az életüket akarják kiegészíteni, de nem létszükségletek, le lehet rázni őket. A lány hitte, hogy ők egymásért fognak élni, nem a bálványokért.
Aztán megszaporázta a lépteit és határozott mozdulatokkal furakodott át a tömegen haza, az urához.
Hasonló történetek
4440
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
10206
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Elgondolkodtatót írtál. Bár a történet fikció, a nép gondolkodását mégis reálisan ábrázoltad. Ezért jó.

bota93 ·
30%

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: