Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Xavierr_00: Nagyon tetszett, ma végeztem m...
2024-09-29 20:33
Xavierr_00: Köszönöm! Nagyon Örülök, hogy...
2024-09-29 20:18
Xavierr_00: Köszönöm! Örülök, hogy elnyert...
2024-09-29 20:16
Éva596: A Szepetneki családról szóló s...
2024-09-28 11:44
Dicsakli: Szeretném megkérdezni, hogy az...
2024-09-28 05:55
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Végzet Angyala 6

VI.
A Végzet Angyala színre lép


Charlotte alkonyatkor „állt” munkába. A keleti negyed csinos régi stílusú házai és a házak között húzódó nappal is csak félhomályos sikátorai elnyerték D tetszését. A lány a város utolsó házaitól néhány méterre kezdte meg utcalány „pályafutását”. Hideg volt nagyon, ám a lány ez ellen úgy védekezett, hogy beleburkolózott a hosszú, fekete színű kabátjába. Nem kellett várnia tíz percig sem az első kuncsaftra, vagyis inkább áldozatra. Óvatosan behúzódott a mellette lévő ezeréves tölgyekből álló fasorba, de csak annyira, hogy ő lásson, de őt ne vegyék észre. Mikor a vámpír, aki egy gyönyörű férfi volt elhaladt mellette a lány kilépett az útra, és megszólította:
- Keresel valamit, szépfiú?

Negédes hangja átsuhant a hideg levegőn, s a vámpír megfordult, megmutatva nemes és sápadt, keskeny arcát, s gyönyörű zöld szemeit. Fekete haját meglebegette a szél.
- Lehet, szépségem.- szólt és közelebb lépett hozzá.
- És mit keres egy ilyen magad fajta helyes férfi egy ilyen elátkozott helyen?
- Valakit, akivel eltölthetek egy kellemes estét.
- Akkor ne keress tovább, nekem se ártana egy remek este.
- Mennyi a tarifád, kicsim?
- Megmondom, de csak akkor, ha túléled ezt az estét.- mosolygott ravaszul Charlotte, majd megfogta a férfi kezét, s nem látta a másik arcán átsuhanó gúnyosan elégedett mosolyt.

Nem mutatta, hogy megijedt volna a túlvilág hidegétől. Behúzódtak a város végén lévő utolsó sikátorba, ahol a vadász is lapult. Charlotte elengedte a vámpír kezét, mikor beértek a sikátorba, s incselkedni kezdett vele. Mikor a sikátor közepéhez ért, szemmel intett a vadásznak, hogy készüljön. Mikor elért a sikátor másik végéhez, mely be volt falazva, neki támaszkodott a betonfalnak, s várt. A vámpír megállt és nézte a lányt, aki leszegte a fejét, és kelletni kezdte magát, ahogy egy „jó” utcalányhoz illik. Látta, ahogy „ügyfele” elmosolyodik, s megindul. Mikor a lányhoz ért szó nélkül megcsókolta, s keze végig futott a derekán. Charlotte elkábult az idegen csókjától, s hagyta, hogy az a nyakába csókoljon. Jól esett neki, s valahogy a saját bujaságát is felélesztette. Legnagyobb döbbenetére, szinte vágyott rá, hogy magáévá tegye a férfi, ám a józan esze megsúgta, hogy ez képtelenség.
„Ébresztő, Charlotte! Ez egy vámpír! Nem közönséges férfi, hanem talán a szüleid és a húgod gyilkosa!”

Ez elég volt, hogy a lány magához térjen, és tovább játssza a szerepét. Blúza ujjából óvatosan kihúzta az ezüstből készült kést, mivel a vámpír lassan harapdálni kezdte a nyakát, s félt, hogy mindjárt „az étlapon fog szerepelni”, amihez nem volt kedve. Ám D is észrevette a mozdulatot, s úgy döntött ideje közbe lépni. Előlépett a fedezékéből, megragadta a vámpír, mely már azon volt, hogy átharapja a lány ütőerét, s elrántotta tőle. A vámpír szemében felvillant a harag, mikor meglátta a másik férfit, aki csendesen ezt mondta:
- A kisasszony nem kíván az étlapon szerepelni!

A vámpír nem felet erre, hanem támadásba lendült. Némán akaszkodtak össze, de a vadásznak nem volt könnyű a dolga, de végül sikerült átdöfnie a szívét, mire a férfi szeme elkerekedett, teste megrázkódott, s elhamvadt. D figyelme Charlotte-ra terelődött, aki kissé megszeppenten figyelte az eseményeket, s nagy nehezen kinyögte:
- Szép munka volt!
D nem válaszolt, csak visszaindult a búvóhelyére, s a lány kissé csalódottan ment vissza a fák közé „elcsábítani” a következő áldozatot. Az éjszaka folyamán még négy vámpír „akadt horogra”. Hajnalban Charlotte és a vadász elindultak haza. A lány álmos és rosszkedvű volt.
- Ügyes voltál.- szólalt meg D, mikor a világosodó főtéren baktattak át.
- Elég gyér volt ma a „forgalom”.- morogta a lány.- Kár volt ennyit gürcölni. Nem sokat értünk el vele.
- Ma este talán jobb lesz.- vigasztalta a vadász.
- Kösz. Remélem, nem fogok belebotlani még egy ideig az őseimbe. Nem szeretnék ideje korán lebukni.
D nem felelt, csak még jobban a szemébe húzta a kalapját, s nézte a mellettük felkelő napot.
Hasonló történetek
7482
A reggeli Nap bevilágította dzsungelt. Szeptember volt, de itt semmi jelét nem látták az ősznek. A nappali virágok lassan kinyíltak. Állatok lepték el az erdőt. A sziget erdejében egy kisebb sziklás területen a különítmény tagjai ébredeztek...
7294
Az angyalok városa előtt a hegy lábánál egy apró tó volt, amelyből folyók áramlottak ki és vezették le a vizét a tengerbe vagy éppen egy másik tóba. Itt állították fel a különítmény vízi erejének központját. Ez csupán egy-két fa mólóból és dokkból állt. A vízi erő pedig csupán ötven-száz kajakból és kisebb csónakokból.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: