Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
golyó56: Kár volt megírni.
2024-05-10 17:02
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A varázslónő

" – Boszorkány!


– Őrség! Boszorkány elfogni!"


Mikor elvállalta a megbízatást Suhamy még nem gondolta, hogy veszít rajta, és nem nyer. A helyi nagy hírű kereskedőház vezetője bízta meg egy bizonyos tárgy elhozásával, amiért nagy összeget lett volna hajlandó fizetni. Legalábbis ezt ígérte. Már akkor gyanús volt neki mikor meghozta a tárgyat és hat őr - elég erőteljes tapasztalt harcos - társaságában vette át a bizonyos nagy jelentőségű tárgyat. Egyszerű tárgy volt, mágiával nem bíró így nem gyanított semmit. A tárgyról eddig nem is halott. De lévén nem épp jól ment sora, és ügyes lány volt (nagyon is), így bízott a gyors pénzkeresési lehetőségben. Igaz ő, most már szerencsére, meg se említette, hogy tud varázsolni, elégé bőven lévén eredendő mágikus születésű. Hisz ebben a tartományban minden varázstudó, vagy papság vagy mágustársaság tagja, kik nem túl sokan vannak és számba vannak véve. Vagyis aki itt mágiát használ rajtuk kívül, mind bűnösnek tekintendő, méghozzá halálos bűnösnek.
Suhamy letette a tárgyat kereskedő asztalára.
– Meghoztam, amit kért… Most kérném érte a busás fizetséget.
A vezető megfogta, forgatta majd az egyik őrnek adta. Aki betette valami furcsa vas ládába, majd visszafordult.
– Rendben megkapja, ami jár. Őrök öljétek meg!


Adta ki teljes nyugalommal a parancsot. Már a mozdulatukra aktivált egy védőpajzsot maga köré, és perdült is ki az ajtón. Nem látta a vezető elkerekedett szemeit és az örök megrökönyödését, de nem álltak meg mégsem. Már épp kezdte báni a védőpajzsot, hisz így joggal koncolják fel a tiltott mágia használásért, mikor lökést érzet hátulról. Hátra lesett, az egyik őr kardhegye lökte meg.
– Á, dögöljetek meg rohadékok! – sikoltott fel, majd mivel a kereskedőházban a fényes aurában futó lányt már rengetegen észrevették, nem félt egy lökést küldeni üldözői felé, a kardal szúrós nekitaszítódott a többi őrnek és jó páran feldőltek még. Erre a házban több őr mozdult az alsó gyülekező teremben. Ő fent volt egy kerengőn, amiről le is ugrott a lépcső helyett, ahol két őr igyekezett felfelé. Középre érkezett egy üres területre, de nyolcan is ugrottak felé kardjaikkal. Villámcsík keletkezett körülötte, ami spirális csíkokban szétterült, összerándítva mindenkit, akit elért. Már ki is szaladt a kereskedőházból, hirtelen levéve magáról minden mágiát és futott, hogy elérjen egy szélső utcát. De majd azonnal léptek ki többen, utána mutogattak és szaladtak is sokan. Akkor mondták rá a halált hozó átkot; boszorkány.


Befutott egy szemközti kisebb utcába és a házak közt szaladt tovább. Járókelők, árusok nézték meglepetten. Majd mikor felharsant:
– Boszorkány. Egy átkozott boszorkány! Őrség!
Akkor gyűlölködve vagy félve nézték. Többen mozdultak, hogy megállítsák bár csak úgy tessék-lássék. Az őrök már nem voltak ilyen félősek, váratlanul tűnt fel előtte és mögötte is, vagy két-két tucat őr. Mindkét oldalt két eltérő öltözékű alakkal. Közre fogták.
– Add fel. Elfogtunk. És ne próbálkozz semmivel – mondta az egyik őrmágus, és egy pálcát tartott feléje. Lemondón nézett körbe Suhamy.
– És most mi lesz, ha elfogtatok? Gondolom, úgy se érdekel senkit, hogy önvédelemből kellett varázsolnom.


Meglepetten nézett az őrmágus, majd félre tolta valaki, a kereskedőház vezetője.
– Ez a nő meg akart lopni aljas módon, és rám és testőreimre támadt.
Még lemondóban nézett, ha lehet, majd a házakat, háztetőket figyelte.
– Tehát még hazudni is próbáltál, csakhogy mentsd az életed. A hazug tolvajoknak halálbüntetés jár, mint ahogy a támadásokért is, a boszorkányságért szintúgy. Háromszoros halált érdemelsz tehát. Fogjátok el!
– Ne hisz boszorkány, meg kel ölni most! – szólt a kereskedő.


Már karnyújtásnyira voltak, ekkor fölszökkent, vagy inkább repült Suhamy és egy háztető felé vette az irányt. Hallotta a mágusőr hangját, valami furcsa szavakat mondott, sejtette, hogy baj van, de már nem tehetett semmit. Érezte, ahogy az ugrásvarázslata szertefoszlik. Tehát kitöröm a nyakam, gondolta.

Hasonló történetek
3326
Megálltak és füleltek. Qwâmbii nem hallott semmit. Akárhogy fülelt csak a szélben lengedező ágak leveleinek zörgését hallotta. Ennek ellenére csöndben maradt, hátha a mágusnak jobb a füle. Horiq lassan leguggolt. Qwâmbii utánozta. Hosszú perceket töltöttek így, de nem láttak, és nem hallottak semmit.
- Észrevettek minket! - mondta Horiq gondterhelt arccal - Elvesztünk!
Ahogy ezt kimondta felállt. Abban a pillanatban repült a nyílvessző. A mágus botját találta el. A vashegy...
3721
- Mit tudsz a Pusztítás Torkáról? Halljam! - még az ajtónállók is összerezzentek a dühödt parancsra.
- Hatalmas varázsszer. - suttogta porszáraz torokkal a fogoly. Aki karjára húzza, képessé válik megnyitni valamiféle kaput, amin keresztül minden világok valamennyi fájdalma elpusztítja azt a lélekkel rendelkező lényt, aki a haszáló parancsol. De ennek a hatalomnak is ára van..
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
A hibák, amik benne találhatók, lehangolóak. Még szomorúbb a helyzet, ha mégis erőt vesz magán az olvasó, és nem torpan meg a rendre következő helyesírási hibáknál, hanem végigolvassa az írást. Hiszen látható, hogy érdekli ez a világ a szerzőt, otthonosan mozog benne, van is kellő fantáziája, jól felépítette, fokozza a feszültséget... és még sorolhatnám, de írni meg nem tud.
"Lemondóban" (mint a nap lemenőben?), lemondóbban helyett, "meg kel ölni", "nagy hírű"... nem akarom sorolni!
Ezek a hibák kijavíthatók! Nem a word fogja javítani, hiszen nem tudhatja a program, hogy pl. "kardal" esetén nem az ókori görög líra kultikus körtáncára gondolsz, hanem a kard köznevet próbáltad ellátni -val raggal.
Hiába a fent felsorolt erények, ha a hibák elrontják. Pedig az is látszik, hogy szeretsz olvasni, úgy gondolom, még többet kellene!

hiperaktiv ·
Elég volt ennyi.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: