Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
golyó56: Kár volt megírni.
2024-05-10 17:02
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A tisztán ragyogó

Este van, a város alszik. Fent a csillagok ragyogása ad fényt, hogy tehessem, mit tenni szándékszom. Köröttem csend honol, csal a lelkem vívja harcait. Bőven többet éltem, mit korom engedett volna, de mégis elégedetlenségemnek kell hangot adnom. Hittem nem hat rám az érzelem, csak az értelem. Nem szívesen teszem, de be kell látnom tévedtem. Fogva tart egy érzés és nem enged. Béklyói oly erősen, le nem rázhatom, pedig akarom. Oly sebeket téptek fel, melyek az előtt nem is léteztek. Magányos órámban, mikor nincs világi hang, mikor magam vagyok és társam csak a csend, akkor vagy velem.

Szellemed kísér, de néha csak kísért. Próbáltam tenni ellene, küzdeni teljes erőmből és még te is könnyítetted dolgomat, de vesztettem. A vereség íze, mely százszorta rosszabb mindennél, mit ember valaha átélt. Nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy létezel. Vágyom szemed pillantását, hangod lágyságát. Ezek csak emlékeimben élnek, de oly erősen kiirtani nem tudom. Nem tehetek róla ezekbe nincs beleszólásom. Szemeid minden ébren töltött pillanatban velem vannak, velem teszik, mit a kötelesség rám ró, amit boldogan és büszkén teszek. Magamban létrehoztalak, hogy titokban csak utalásokban is nevezhesselek. Talán tudod, hogy alkotva lettél, talán nem, de nem is számít, nekem csak egy a fontos, hogy velem legyél. Lopott órán írom e sorokat, mert a világ megvetne, ha látná. De érted vállalnám a világ szégyenét is ha akarod. Nem bízok sikeremben, nem azzal a céllal írom, de legalább most is rád gondolhatok.

Hamarosan megtérek enyéimhez, de csak Te vagy velem. Drágább vagy nekem mindennél, miben eddig hittem. Nehezek ezek a szavak, de igazak. Túl soká hallgattam, de tudom, titkom nem fedhetem fel.
Hasonló történetek
2692
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
3724
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzgolyó ·
Kár,hogy így lepontoztak.Boldog lennék ha engem valaki így szeretne.....

Tűzmadár ·
Valahogy olyan benyomásom van, mintha itt próbálnád ki melyik vallomásod hat jobban a nőkre. Korábbit is olvastam, szerintem mindkettő hat, csak más-más gondolkodású nőre.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: