Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Messzeség

Sűrű lombok takarják Kedvesem arcát. Messze van még, de minden lépéssel közelebb kerül hozzám. Ne csigázz, te kegyetlen, lassan múló idő! Hagyd végre, hogy gyöngéd karjai közé bújhassak! Minél inkább csökken a távolság, annál nehezebb várni. Szaladnék Hozzá, ugranék nyakába és ölelném szorosan, szorítanám magamhoz, akár órákon át. Bíztatnak a madarak, vag csipogással röppennek ágról ágra és sürgetnek a méhek. Hangos döngicséléssel szállnak el fülem mellett. ,,Gyerünk, gyerünk, fuss már! Csak rád vár, rohanj végre Hozzá!" - szajkózzák. Igen, ezt kellene tennem. Annyira szeretném, de nem lehet. Félek. Annyira félek, hogy inkább maradok és hagyom, Ő érjen ide. Nem megyek Elébe. Egy lépést se teszek. Nem tudom, hogy mire számítsak.
A tavasz finom illatokkal kényeztet. Lenge öltözékem, de nem fázok, mert a Nap kellemes meleget von körém. Védelmez. Oly szeretettel és kedvességgel törődik velem, mint a még messze járó férfi, amikor mellettem van. Ó, bár itt állna már előttem! Annyira vágyom, hogy végre megérintsen, s érezzem illatát, de az idegesség vágyam elé tolakodik, s nem ereszt.
Tizenhárom napja láttam utoljára. Nem sok idő, ám szerelmesek és nem egyszerű halandók számára az. Mi van, ha a haja más lett és a bőre durva? Mi van, ha csontjai elgyengültek és alig bírják összetartani egykor csodás testét?

A férfi, kit időtlen ideje szerettem, lassan halványulni kezdett. Köd burkolta és mosta el testét. Körvonalai finoman rajzolódtak ki, de a homály azt is megpróbálta elrejteni egyre kétségbeesettebb tekintetem elől.
- Kérlek, ne tedd ezt velem, ne vedd el Őt tőlem! - suttogtam a fák között állva. Keserves sóhaj szakadt fel belőlem, s egy könnycsepp utat tört arcomon. Az út kitisztult, a szürke köd elvonult. Már nem olt ott semmi. És nem láttam senkit. Eltűnt. Csak az illata maradt, melyet a szél sodort felém, aztán belekapva a virágzó ágakba elvonult.
Hát itt hagyott magamra. Egyedül. Én itt maradtam, senkim sincs már.
Szerelmes szívemet fájdalom égette. Iszonyú fájdalom.
- Ó, te átkozott, miért gyötörsz?! Miért nem ragadsz el engem is a Messzeségbe? - a Messzeségbe, ahol most Kedvesem jár.

2005.04.12.
Hasonló történetek
4671
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
3921
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Tűzmadár ·
Azóta biztos visszatért…

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: