Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Mágiatanács bukása - A Névetelen Mágus, Az új sárkányölő

Középső kontinens, Magnólia. Itt kezdődik ez a történet, egy idegen, eddig soha nem látott csuklyás férfi érkeztével. A csuklya alól kilátszott szőke, feltúrt haja, arca sötét és mégis fiatalos, de komoly volt. Izmos karja kilátszott köpenye alatt, az ujjatlan felsőjéből, alakja sportos volt, lábai iszonyú gyorsaságról és állóképességről árulkodtak. Öklein sok heg, és égésnyom, nyakán egy farkasharapáshoz hasonló égési sebhely. Büszkén, de mégis tisztelettudóan húzta ki magát. Magnólia főutcáján nem igazán tűnt ki a sok átutazó mágus, városbéli, és árus közt. Ez a férfi fogja megváltoztatni a világot és a Fairy Tail-t, bár ezt még sem ő, sem a céh béliek nem tudják. Hatalmas port kavart, hogy egy idegen mágus tűnt fel, aki egyik Fiore-i céh jelét sem viseli, ráadásul balhézni kezdett a kocsmában, nem is akárkivel, hanem magával a Fairy Tail-el, mivel övék az egyetlen kocsma, egész Magnóliában. Bár képesek lettek volna rendezni egy bocsánat kéréssel minden további nélkül, egy kocsmaverekedés tört ki, ami ugyan mindennap legalább háromszor megesik a céhépületben, most más volt. Az ismeretlen férfi, mindenit, mindegy szálig kiütött. Illetve, minden férfit. A nőkhöz hozzá sem ért. Sőt! Még arra is nagy gondot fordított, hogy ne kerüljenek bajba, és meg ne sérüljenek, pár rossz ütés következtében. Mint mindig most is Erza állította le a verekedést, mivel a sütijébe megint belefejelt valaki. Erza elkapta a mágust, és miután megtagadta a bocsánatkérést, egy párbajra hívta ki, a céhépület előtti téren. A férfi minden megbánás nélkül ennyit felelt: „Elfogadom. Ajánlom, hogy húzz tűzálló rucit, ha nem akarsz megégni, cica! Kár lenne a szép kis pofidért...”. Így telt be a pohár végleg Erza-nál, és egy pillanatig sem habozva, kidobta az ifjú mágust az ajtón.
Na ezt már szeretem! Kezdődjék a Harc! Karyuu no Yokugeki (A Tűzsárkány Szárnycsapása)! – hatalmas lángörvények jelentek meg a karjain, amiket Erza felé irányított.
Lecserélés! A tűz császárnőjének páncélja! Neptunus kardja! – hívta elő Erza a páncélját, és fegyverét ezzel egy időben.
Mindenki, még Erza is ledöbbent. Legjobban mégis Natsu lepődött meg, mivel ez az ő technikája, volt, mint tűz sárkányölő. Egy olyan technika amit az apja, Igneel, a tűzsárkányok királya tanított neki. Erre egy ilyen jött-ment kocsmai bunyós, ezt a technikát alkalmazza.
Te meg ki a franc vagy, és miért használod Igneel technikáját? – tört rá Natsu az idegenre.
Igneel? Azt mondtad, hogy Igneel?! Te ismered Igneel-t?
Igneel az apám. Te honnan ismered?
Hmph… Szóval te vagy Igneel második fia.
Hogyan értetted azt, hogy második?
Úgy, hogy Igneel, az én apám is. Én vagyok Igneel első tanítványa, és fia. Szóval valamilyen szinten testvérek vagyunk…
MII???? Igneel soha nem említett téged! Mégis miért, nem? Ha a fia lennél akkor biztosan mesélt volna rólad!
Nem igazán büszke rám. Talán már nem is emlékszik… apropó, hol van Ő. Látni szeretném apát.
Ne merd az apádnak nevezni Igneel-t!
Pedig ez az igazság, tetszik vagy sem. Másképpen hogyan tudnám megcsinálni, a Yokugeki-t, a Tekken-t(vasököl), és a Mesturyuu Ougi -kat(titkos sárkányölő technika)? Na mindegy is, hiszel-e nekem. Hol van Ő?
Igneel… már… halott… – sírta el magát Natsu.
Értem… ez volt a sorsa, azok után, hogy egy ilyen balfék, harmadosztályú mágust képezzen belőled, egy hülye kis árvából.
Ne merd ezt mondani! Most megkapod a magadét! Mesturyuu Ougi: Guren boukenjin (Titkos sárkányölő technika: Tűzsárkány robbanó karmazsin lángpengéi)! – karmazsinvörös lángok csaptak ki Natsu ökleiből, amivel az ismeretlen mágusra készült lesújtani.
Na ne nevettess, csak egy ilyen egyszerű technika? Gyerekjáték. Ryuunin no Kounen (A Sárkányisten ragyogó lángja)! – a mágus keresztülfújt Natsu-n fekete-fehér és vörös lángokat, amik összeroncsolték a testét. – Gyenge vagy, kis „gyíkivadék”! Az vagy, egy gyík, nem vagy méltó arra, hogy sárkányölőnek nevezzenek!
Ez nem lehet! Azt… a technikát… Natsu, a… Tenrou-szigeten, is csak… úgy tudta használni… hogy felszívta… annak az Istenölőnek a lángjait! – dadogta el a Mester.
Ó, hát ti is találkoztatok vele… Grimorie Heart (Az Ördög Szíve: egy sötét céh, az S-osztályú mágusválasztó vizsga idejéből). Gyenge volt. Könnyedén elszívtam a lángjait… finomak voltak. Na de hagyjuk is. Erza Scarlet, Titánia, Natsu Dragneel, a tűzsárkányölő, Igneel fia. Most már biztos vagyok benne, hogy ez a híres nevezetes Fairy Tail! Gondolom te vagy a mester kis ember! Mit kell tennem, hogy csatlakozhassak a Fairy Tail-hez?
Hát… ezt nem is tudom… Miért engednélek csatlakozni a céhhez?
Többek közt, mert csak azért utaztam ide Isgard-ból a Nyugati-Kontinensről, hogy csatlakozhassak!
Miért akarsz ennyire csatlakozni ehhez a céhhez?
Ez Fiore első számú céhe. Valamint más sárkányölővel eddig még nem találkoztam. Szeretném őket a társaimnak, és testvéreimnek tudni. Ahogy ebben a céhben megy. Vagy talán nem ilyen a Fairy Tail, csaltak volna a pletykák?
Rendben! A Fairy Tail tagja lehetsz, egy feltétellel. Teljesíted azt?
Mi lenne az?
Tedd rendbe a kocsmát, amit szétvertél. Azután menj oda Mirához, ő felveszi a nevedet és rád rakja a Fairy Tail jelét!
Rendben… Ó még valami Mester! Én egy SS-osztályú mágus vagyok! De nevem az nincs…
Találj ki valamit!
Ezután a mágus eltűnt a zárt céhajtók mögött. Mirajane, nem másként pecsételte el a nevét, mint Nameless (névtelen). A Fairy Tail jele vörösen ott díszelgett ezen túl a bal vállán. Ezek után a Névtelen Mágus a Fairy Tail céh tagja lett. Bár nem nézte senki túl jó szemmel, a Mester szavával senki nem mer, vagy akar ellenkezni… Natsu-n kívül. Ő természetesen kézzel-lábbal tiltakozott, hogy csatlakozzon ez az idegen. De természetesen, a Mester szava döntött. És a Névtelen Mágus a Fairy Tail-ben kapott munkát.
Mira, édes! Kérhetnék egy sört? – ült oda a pulthoz másnap reggel a férfi.
Máris viszem.
Ó! Mira, kérdezhetnék valamit? – vette kicsit lejjebb a hangerőt.
Mi lenne az?
Tudod, nem ismerem még ki magam? Az lenne a kérésem, hogy megmutatnád a várost délután? Na meg úgy veszem észre, nem igazán kedvelnek a többiek, van akit ismerek hírből, de személyesen senkit. Bemutatnál engem egy-két tagnak? – súgta bájos mosollyal Mira fülébe.
Hát pe- pe- persze…
Köszönöm. Mennyivel tartozom?
Tessék?
A sör. Mennyivel tartozom a sörért?
Hagyd csak, ez most a céh ajándéka.
Kezdem úgy érezni, hogy Anya mégiscsak igazat beszélt Fiore-ről.
Az anyukád?!
Igen. Ő mesélt nekem Fiore-ről. Azt hiszem régen itt élt, Magnóliában, még annak idején amikor a Blue Skull állt ezen a helyen. Itt volt azon a bizonyos napon, a Fairy Tail alapításának napján, X686-ban (magyarázat: Fiore-ban az évszámokat X-el látják el). 107 éve. Jó régen áll itt, ez az épület.
Bár sokszor építettük újjá. Sokszor rombolták le. Mindig másképpen, de legalább mindenki elfér benne…
Egy pillanat, szavad ne feledd! Miért van a hátsó udvarban medence?
Igen, ez is az újjáépítésnek köszönhető, és annak, hogy Fiore ezen részén nagyon meleg a nyár. Amúgy a 2. és 3. emeleten van egy-egy közös fürdő. A 2. emeleten a női, a 3-on a férfi.
Köszi, később még lehet beugrom. Nos, hol is találom a küldetéseket?
Ott van egy tábla, ott D-től A-osztályig találsz, a második emeleti fordulóban, van egy amin S-osztályúak, van egy kis részlet a sarkában, ott találsz SS és SSS-osztályút is, de van egy 10 és egy 100 éves is (magyarázat: a 10 és 100 éves küldetés a neve előtti szám azt jelenti, mióta vár teljesítésre a feladat). Hozd ide, ha választottál és kihúzom a listáról.
Rendben, és köszi az ajándékot – majd felviharzott a második emeletre. Pár perc múlva visszatért egy küldetéssel, ami bár kicsi lapon volt, a jutalom mégis hatalmas volt. – Ez lenne. Megtetszett a szám az alján (1.000.000). Egymillió ékkő, szép pénz egy bandita elfogásáért.
Ez lesz? Biztos vagy benne? Nehéznek tűnik. Itt azt írja, hogy a bandita egy SS-osztályú mágus.
Az semmi. Délután 2 órára itt leszek. Akkor amit megbeszéltünk. Puszi, majd jövök.
Nekem nagyon nem tetszik ez a fickó.
Nekem sem… – jegyezte meg Elfman és Lisanna.
Szerintem tök jóképű fickó – mondta Lucy.
Délután kettő órakor megjelent a férfi a céh bejáratánál, kezében egy okmánnyal és egy zsákkal, ami az 1.000.000 értékű pénzt jelentette. Elrakta a hátizsákjába, amit soha nem vett le. Mindig ott volt rajta. Mira kijött a pult mögül, és elindultak a városnézésre. Mira megmutatta az idegennek a pékséget, a bankot, a becsüst, és minden fontos helységet a városban. Időközben, ahogy ide-oda mászkáltak Magnóliában, a mágus, úgy döntött, hogy amiért Mira-nak ki kellett, hagynia az ebédet, hogy megmutathassa neki a várost, meghívja ebédelni, a munkából szerzett pénzből. Az ebéd jól sült el. Ami ez után következett, arra senki nem számított, de az átélőik még kevésbé. Ebéd után visszamentek a céhbe, hogy Mira bemutassa őt, néhány tagnak, ahogy azt megígérte. Bemutatta Elman-nek, Lisanna-nak, Gajeel-nek, Natsu-nak, Lucy-nak, Erza-nak. Bár a tegnapi után nem fogadták túl meleg szívvel, de mindenki elfogadta, hogy a céh teljes jogú SS-osztályú mágusa, aki felettük áll, mágikus erőben. Épp végeztek mindenkivel, amikor hirtelen betör a céhbe Laxus, a maga jellegzetes módján, a Raijinshuu-val, maga mellett (Raijinshuu: Laxus 3 személyből álló „testőrsége” a társai, akik mind különleges képességekkel rendelkeznek. A három személy neve: Bixlow, Fried és Evergreen.). Természetesen munkából érkezett, de készült már az újabbra.
Hé, Mira! Nem tudod hová tűnt az 1.000.000 ékköves bandita elfogás? - kérdezett rá Laxus Mirára, amikor lejött az emeletről.
Hát azt…
Elvégeztem a munkát.
Hmmm? Hát te meg ki vagy?
A Fairy Tail új sárkányölője.
Hmmm… és mi a neved, kedves „sárkányölő”?
Név? Nekem nincs. Én egy névtelen mágus vagyok!
Ó… értem, még nem tudod a szabályokat, vagy nem láttad a kiírást. Azok a küldetések az emeleten, S és magasabb osztályú küldetések.
Tudom. Mira édes, felvilágosított. Én pedig egy SS-osztályú mágus vagyok. De még meg is köszönhetnéd. Úgysem élted volna túl.
Mit mondasz, kis piszok?! Ki az aki nem élte volna túl?
Elég lesz… fiúk fejezzétek be!
Te, rólad beszéltem. Egy ilyen kis senki nem élte volna túl.
Tudod, hogy kivel beszélsz? Laxus Dreyar, a Fairy Tail, villámsárkányölője.
Na és? Én meg Igneel fia, a tűzsárkányölő, aki Isgard, déli részéről jött.
Mit akarsz? Ki vele? Fel akarsz idegesíteni?
Nem tudom. Döntsd el te! – hergelte tovább Laxus-t.
Laxus-nak ebben a pillanatban szakadt el a cérna, és olyat vágott le az ismeretlennek, hogy az alatt összetört még a szék is. Vagyis… csak vágott volna… a mágus elkapta Laxus villámöklét és azt mondta: „Hagyjuk, inkább ezt kint intézzük el, mint sárkányölő a sárkányölővel. A végén megint szegény Mira-nak kellene takarítania.” Laxus beleegyezett. Két perc múlva, a mágus, megint ott állt, a Fairy Tail egy tagjával szemben, a céh előtti téren. Laxus nem habozott. Pillanatok alatt rátámadt és pár pillanat múlva a mágus a földön feküdt.
Hmmm. Még csak említésre sem méltó. Csoda, hogy túlélte a küldetést – fordult vissza Laxus a Fairy Tail bejárata felé.
Várj csak! Remélem, hogy nem ez volt a legerősebb támadásod. Tudod azért hagytam magam eltalálni, hogy felmérjem az erődet. De, ha ez volt minden, akkor inkább hagyom is ennyiben, mert a végén még meghalnál…
Mit mondtál? – mordult fel Laxus. Szóval az igazi erőmet akarod látni? Akkor itt van! Raienryuu no Houkou (A villámsárkány üvöltése)! – a támadást ráküldte, a számára ismeretlen mágus férfire.
Na ez már tetszik… Végre kezdenek felpörögni a dolgok! Úgy látszik ezt a támadást már nem vehetem félvállról. – és ahogy odaért a támadás, megette Laxus villámát (magyarázat: a sárkányölők, képesek saját elemüket megenni, például Natsu a tüzet. Ezenkívül képesek megenni más sárkányölő, illetve Istenölő képességét, ha az támadást küld feléjük).
Mi a…?
Ez most megette Laxus villámát? Miből van ez a mágus? – kérdezte Fried.
Ő egy sárkányölő. Ő is…
Ő Igneel tanítványa. A „bátyám”… – fejezte be Natsu a mondatot.
Na most, akkor csak hogy feltüzeljem a kedélyeket: Raienryuu no Gakitetsu (A Villámló Tűzsárkány lángoló pörölye)!
Na az nem is volt olyan rossz, de még sokat kell tanulnod, hogy ilyesmivel leteríts, kölyök.
Ki mondta, hogy ezzel akarlak leteríteni. Én csak azt mondtam, hogy feltüzelem az emberek érdeklődését. Ez csak bemelegítés volt. Remélem elég volt. Jöhet a következő!
Csak nehogy a végén megbánd! Mesturyuu Ougi: Raienryuu no Kounen (Villámsárkány ragyogó lángja)!
Egy Mesturyuu… azt hiszem innen komolyan kell vennem: Mesturyuu Ougi: Guren boukenjin (Titkos sárkányölő technika: Tűsárkány robbanó karmazsin lángpengéi)! – hatalmas lángok törtek elő a mágus szájából, ami Laxus-t kiterítette, eltörölve, villámait.
Ez egy titkos sárkányölő technika volt?
Azt hiszem igen.
Láttam már korábban ilyet Natsu-tól, nem hittem volna, hogy képes ilyesmire...
Ez egy S-osztályú technika. Egy S-osztályú titkos sárkányölő technika! Hol tanultad ezt? – nyögte Laxus.
Mint mondtam egy SS-osztályú sárkányölő vagyok. Igneel fia. A Tűzsárkánykirály fia.
Ki vagy te? Mi a neved?
Csak neked elmondom – odalépett a férfi Laxus-hoz, és belesúgta a nevét. – Jó lenne, ah foglalkoznátok vele. Lehet, hogy egy kicsit túlzásba vittem.
Laxus-nak kikerekedett a szeme mikor meghallotta a nevét. A férfi visszament a céhbe. A Raijinshuu összeszedte Laxus-t és felvitték a céh gyengélkedőjébe. Az ismeretlen mágus pedig tovább kortyolgatta régen kikért sörét.
Előző részek
3241
Egy nem hivatalos "könyv" a Fairy Tail című manga, és anime valamint saját gondolataim egy velegéből, remélem tetszeni fog.

"Elsősorban erről a világról mesélek. Ez egy mágikus világ, ahol a mágiát mint portékát veszik és adják. Több kontinensen terül ez a világ, csak hogy a tengeren túlról szót se ejtsek. Mágusok vannak mindenütt a világban különböző mágiával, ezek a mágusok céhekben tömörülnek, hogy munkát vállaljanak. Minden máguson ott van a céh jele. Ebből...
Hasonló történetek
3396
Csak ültek ott, nem mozdultak, olyanok voltak, mint a szobrok, mindenki a gondolataiba merült. Végül Horiq törte meg a csöndet:
- Mi emberek vagyunk. - kezdte - Az embereknek volt valaha egy olyan híres szokásuk, amit róluk neveztek el: az emberségesség. Ezért nem fogom társaimat irtani. Inkább korán kelünk, hogy a tündéket megelőzve átjussunk az erdőn...
3690
- Mit tudsz a Pusztítás Torkáról? Halljam! - még az ajtónállók is összerezzentek a dühödt parancsra.
- Hatalmas varázsszer. - suttogta porszáraz torokkal a fogoly. Aki karjára húzza, képessé válik megnyitni valamiféle kaput, amin keresztül minden világok valamennyi fájdalma elpusztítja azt a lélekkel rendelkező lényt, aki a haszáló parancsol. De ennek a hatalomnak is ára van..
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: