Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A kutya

A férfi úgy döntött nem akar tovább élni. Elhagyta a szerelme. Tudta, hogy ő is hibás a kapcsolatuk ilyen alakulásában, de nem tudta túltenni magát azon az érzésen, hogy nem akar tovább élni. Bezárta a házát és elindult a közeli bányató felé. Hűséges kutyája boldogan rohant mellette, előreszaladt, majd ugrándozva jött újra feléje és ugrott föl a lábára. Mivel napok óta most először mozdult ki a házból az imádott gazdi érthető a kutya öröme.
A partra érve a férfi levette a ruháit, és gondosan összehajtogatta és ráparancsolt a kutyára, hogy őrizze. A hűséges társ ezt szintén nagy örömmel tette meg. Imádta szolgálni ezt a nagy embert.

A fürdőnadrágra vetkőzött férfi elindult a mélység felé. Lassan haladt befelé és minden lépésnél egyre biztosabb volt, hogy meg akarja tenni, el akar menni örökre. Tudta, hogy a tó nagyon mély. Amikor hirtelen eltűnt a talaj a lába alól és elkezdett zuhanni a mélybe szinte boldogságot érzett, aztán azt, hogy jaj levegőt kell vennem és kinyitotta a száját, nyelte a vizet és nem küzdött. Az utolsó pillanat mielőtt elvesztette az eszméletét nagyon fájt, de már nem volt ereje és ideje sem korrigálni a döntését. Elnyelte a mélység a bánatával együtt.

A kutya ült a parton és aggódva nézte a vizet ahol az imádott ember eltűnt. Tudta, hogy máskor is bement már a vízbe és mindig vissza is jött ezért visszaszaladt a feladatához és őrizte a ruhákat. Amikor a nap már lemenőben volt a kutya még mindig ott feküdt. Nem mozdult az őrhelyéről. Félt, hogyha elmegy onnan, akkor jön éppen a gazda. Éhes volt és szomjas de nem akart mozdulni. Időnként a vízhez ment és ivott, de messzebbre nem távolodott. Másnap, akik arra jártak még mindig ott látták a kutyát és fel is tűnt nekik a magára hagyott ruhakupac és a kutya. Először azt gondolták, hogy a ruhák gazdája úszni ment, de amikor nem láttak senkit a vízben megpróbáltak a kutya közelébe férkőzni. A közeledőket a hűséges őrző vicsorogva fogadta. Föl is adták egy idő után a próbálkozásokat.

Megint eljött a naplemente és a kutya már remegve feküdt a parton. Már nem a ruhakupac mellett volt, hanem teljesen rátelepedett és az orrát belefúrta a ruhák közé, hogy érezze a férfi illatát. A következő hajnalon jött arra a lány, aki nagyon el volt keseredve. A bánat, amit érzett nem tette vakká, figyelt a világra maga körül. Azzal próbálta a fájdalmát enyhíteni, hogy másoknak segített. A tópartra azért jött, hogy egyedül lehessen és kisírhassa magát. Meglátta a kutyát, és amikor az morogni kezdett megtorpant. Látta, hogy a zsemleszínű kutya remeg. Éhes lehet-gondolta és rohant visszafelé ennivalóért.

Amikor az étellel közeledett, a kutya akkor is morgott és a fogát is kivicsorította, de a lány nem adta föl, nyugtatóan beszélt hozzá, halkan és duruzsolva, majd egyre közelebb merészkedett, az ételt maga előtt rakosgatva egyre közelebb. Amikor már elég közel tolta a tálkát, hogy a kutya érezze az illatát, ő visszahúzódott. Az éhes eb odalépett a tálhoz és félve, rettegve, nagyon figyelve beleszagolt, majd belenyalt. Amikor megérezte az étel ízét, habzsolva enni kezdett. Pillanatok alatt eltüntette a tálka tartalmát. A lány közben közelebb lépett és a kezét nyújtotta. A kutya bizalmatlanul méregette, de megszagolta a kezét. Úgy érezte, ez az illat nem hordoz veszélyt és közelebb lépett. A lány megsimogatta a fejét, és újra szaglásra nyújtotta a kezeit. A kutya visszaszaladt a ruhákhoz és farkcsóválva ült le. A lány odalépett és leült mellé, hagyta, hogy a kutya az ölébe hajtsa a fejét. Ültek ott órákon át. A lány a vizet nézte és a kutya is.

Amikor a lány meglátta a vízben a férfi hulláját rémülten nyúlt a telefonja után és segítséget hívott. Amikor már sokan voltak a parton, mentők, rendőrök és búvárok, a kutya a lányhoz húzódott. A sok idegen bizonytalanná tette, de a lány már ismerős volt és biztonságot adott.
Idegen férfiak zacskókba rakták a férfi ruháit, amit ő nem akart engedni és vadul vicsorgott, de a lány leült elé és nyugtatgatta elterelte a figyelmét.

Amikor a lány elindult az ösvényen akkor ő hozzászegődött és ment mögötte, de hirtelen megfordult és visszaszaladt a partra. Látta, amint egy testet emelnek ki a vízből és fektetnek ki a fűbe. Vizes volt és élettelen, de ez az ő imádott gazdája volt. Csaholva szaladgált körülötte és próbálta rábírni a férfit, hogy keljen föl és menjenek haza. Lökdöste az orrával, de az csak nem mozdult és a szaga is furcsa volt. Nyüszítve ült a parton, tanácstalanul. A lány közeledett felé és ő hálás volt neki, hogy adott némi biztonságot a jelenlétével. Odanyomta a fejét a térdéhez és amikor az lehajolt hozzá boldogan nyalogatta még az arcát is.

Idegenek közeledtek a gazdájához és ő ezt nem akarta engedni, de a lány megint meg tudta nyugtatni. Zsákba rakták és elvitték a férfit. A kutya szomorúan nézett a kocsi után. A lány erősen szorította és suttogott neki.
Megígérte, hogy soha nem fogja elhagyni őt, ha vele marad.
Hasonló történetek
3643
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
4444
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Daodan ·
Tényleg szép volt, eléggé szívbe markoló történet, szegény kutyus . . .

Tűzmadár ·
Véleményt már írtam, most pontoztam is. :-)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: