Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
laci78: huhh, igekötők rossz használat...
2024-09-26 16:00
Éva596: Kedves kivancsigi13! Nagyon...
2024-09-25 13:23
kivancsigi13: Ma jó napom van. Nem rég olvas...
2024-09-24 22:53
91esfiu: Egész jó kis sorozat, szépen f...
2024-09-24 21:08
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A halál lehelete

Sötét van, és hideg. A karom lúdbőrös, a léptem visszhangzik a lépcsőházban. Kinyitom az ajtót, és kilépek. Kint megcsap a csípős, hideg szél. Az eső alig esik, de a léptem visszhangzik, és tocsog a sötét járdán. Szabad ötlettől vezérelve felnézek az égre, és látom, amint a teliholdat a vastag felhők vészjóslóan eltakarják, az ég szinte teljesen sötét. Halk morgást hallok a hátam mögött, és a távolból egy kutya ugatását, de nem zavartatom magam, céltudatosan megyek tovább a kihalt, éjszakai utcán. Sehol egy lélek. Jéghideg szemeket érzek magamon, a tarkóm bizseregni kezd, és hallom, ahogy az apró kavicsok megcsikordulnak a hátam mögött.

Mire megfordulnék, a lapockáimon puha mancsokat érzek hatalmas karmokkal, és sátáni leheletet a nyakamon. Hirtelen hátrafordulok, és szembenézek támadómmal. Annak hatalmas szemfogai, zöldes szemei, és gyilkos tekintete van. Az idő számomra lelassul, megállapíthatom, hogy támadóm egy vérfarkas, és minden kétséget kizáróan vérszomja van. Erős mancsával hatalmas ütést mér az arcomra, mire én összeesek, és szédülve nézem, ahogy a vérfarkas egyik kezével lefogja a mellkasomat, ezáltal nem tudok levegőt venni, és hatalmas, fénylő tépőfogaival kitép egy darab húst a hasamból.

Óriási fájdalom hasít belém, legszívesebben üvöltenék a fájdalomtól, de valami miatt nem jön ki hang a torkomon. Csak remegve nézem, amint a vérfarkas már eléri a belsőszerveimet, és a beleimet tépi ki erős állkapcsával. Vérem szökőkútként spriccel ki, de a fájdalom megszűnik. Már nem érzek semmit, se félelmet, se hideget, se fájdalmat. A Halál markában vagyok, és innen már nincs visszaút. Gyilkosom még néha rám néz, hogy életben vagyok-e még, közben elégedetten nyalja a szája szélét, ami a véremtől vöröslik. Majd mohón visszahajol belsőszerveim fölé, és ismét enni kezd. Testemet elönti a melegség, és a béke. Már egyáltalán nem félek a rám váró haláltól, boldogan várom, hogy megszűnjek erről a földről. És ezt mintha a vérfarkas is tudná rólam.

Egy utolsó kép még felvillan előttem, ahogy a gyilkosom még az utolsó csontjaimat is örömmel elfogyasztja. És elért a vég. Sötétség mindenfele, nem látok semmit. Csak egy hangot hallok: "Vége!" A vörös a vér színe, a fekete a halálé, és mindkettő egyszerre kavarog a fejemben. Meghaltam.
Hasonló történetek
16275
Előrenyúlt megragadta a lány karjait. A fiatal lány úgy megijedt, hogy majdnem felsikoltott, de ekkor a férfi a másik kezét arcán végigsimítva előre csúsztatta és apró arcát megmarkolva befogta a lány száját. Egy határozott mozdulattal berántotta a bokorba. A lány szoknyája kicsit lecsúszott és érezte, hogy...
7478
A reggeli Nap bevilágította dzsungelt. Szeptember volt, de itt semmi jelét nem látták az ősznek. A nappali virágok lassan kinyíltak. Állatok lepték el az erdőt. A sziget erdejében egy kisebb sziklás területen a különítmény tagjai ébredeztek...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Zabola ·
Ügyes vagy!

Judit0508 ·
Sziasztok! Örülök, hogy tetszett. Mint néhány korábbi történetemben írtam, 15 leszek "csak", ezért olyan vérfagyasztó (Ördögűző szintű) horrort írni, inkább csak ilyen lájtosabbat. Ja, és megjegyzem, a sirály királyt jelent a "mai szlengben". :blush:
Marokfegyver ·
Bocs', nem a 15. évesnek szóltak a tanácsok, hanem a tehetséges kolleginának!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: