Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A gyönyör durva formája

Mint ahogy szokott lenni, jött a hétvége és én már nagyon vártam. Vártam, hogy bulizni menjek és kiszemeljem áldozatom, aki olyan dolgokat tesz a testemmel, mint még senki. Barátnőimmel szombat délelőtt megbeszéltük, hogy hány órakor, hol találkozunk, és vetjük bele magunkat az éjszakába. Persze ezt megelőzi az a fajta készülődés, amiért a férfiak nincsenek oda. Gondolkodtam, mit vegyek fel, hogy igazán csábító legyek és felhívjam magamra a figyelmet.
Ekkor eszembe jutott a tűzpiros, mély dekoltázsú szexi miniruhám, amit eddig nem mertem felvenni. Kicsit késésben voltam a készülődéssel, ezért így egyszerűbb választásnak is tűnt. Felvettem előbb a hozzá illő melltartómat, melytől kebleim még feszesebbek lettek, és a nyári melegségtől már amúgy is csillogtak a lemenő nap sugaraiban. Majd felkerült rám a tűzpiros tangám is, viszont már olyan vágyban égtem, hogy kezemmel végigsimítottam igazán kerek és feszes fenekemet. Majd továbbsiklott előre, szép lassan a kebleimre, amit egy kicsit megmarkoltam, így még inkább lázban égtem. Szép lassan felhúztam formás lábaimra a combfixet. Itt sem bírtam ki, hogy ne érjek magamhoz, és benyúltam a bugyimba, és kicsit simogattam magam. Mikor észrevettem, hogy kezdek nedvesedni, abbahagytam, hiszen még fiatal az éjszaka. Majd felkerült a ruha is. A látvány még engem is zavarba hozott. Tudtam, hogy ez az este más lesz...
Este 10 óra. A városban végre egymásra találtunk a barátnőimmel, akikkel még előbb beültünk egy lokálba, ahol már amúgy is hangos zene szólt és tele volt prédával. Mindenki rendelt magának valami italt. Én nagyon ügyeltem a megjelenésemre, így nem kezdtem el vedelni, hanem úrinő módjára egy kellemes martinit kezdtem el iszogatni. Közben körbe-körbe néztem, hogy megtalálom-e azt, akit keresek, akire szükségem van, aki nem fél majd olyan játékba bele menni, amitől más lehet, hogy visszariad. Ahogy lenni szokott, pár pohárka után már igazán megjött a kedvünk a bulihoz és a tánchoz is. Így elindultunk gyalog a nem messze lévő szórakozóhelyre. Ekkor már fél 12 lehetett. Eddig nem találtam senkit, aki legalább kinézetre azt az elszántságot sugallta volna, hogy igen, én ma megteszem.
Mikor már barátnőimmel a szórakozóhelyen megtaláltuk azt a helyet, ahol kényelmesen táncolhatunk, de mégis középpontban vagyunk, akkor hirtelen felfigyeltem egy férfira a sarokban. De nem láttam elég jól, mivel félhomályba burkolózott. Úgy állt ott magabiztosan és határozottan, mintha ő is engem keresne, csak még nem talált rám. Hátra igazított hajába úgy túrt bele és közben nézett körbe a tánctéren, olyan pillantásokkal kísérte szemeivel a nők testét, amiből rögtön tudtam, hogy ő nem egy egyszerű kalandot keres. A tekintete, megjelenése és mozdulatai mindent elárultak.
Muszáj felhívnom magamra a figyelmet. Ő kell nekem és nem adom senkinek! Ekkor úgy kezdtem el táncolni, hogy vele szemben voltam, de még kicsit távol. Inkább lassan és kéjesen mozogtam. Egyik kezemmel a melleimtől óvatosan lefelé engedtem a testemen a kezem, a másik kezemben a martinim volt. Majd beletúrtam hosszú szőke hajamba és enyhén megharaptam tűzpiros ajkaimat, közben végig őt nézve. És sikerült... Észrevett...Kezdődhet a játék!
Nem is habozott, odajött hozzám, és nem szólt semmit, csak magához húzott és összeért testünkkel lassan mozogtunk, és közben mélyen egymás szemébe néztünk.
Nem kellett mondanom semmit, mintha olvasott volna a gondolataimban. Odahajolt a fülemhez és mámorosan a fülembe súgta: akarlak! A meleg levegő kellemesen, de izgatóan végigsimította fülem és kicsit beleborzongtam. A lányok már tudták, hogy most elmegyek, így bólintottak, jelezve: minden rendben.
Kiértünk a fülledt helyről és fogott egy taxit. Beszálltunk mindketten és csendben utaztunk körülbelül 10 percet. Megérkeztünk a lakásához...
Felmentünk a 3. emeletre és kinyitotta az ajtót. Egy igazi legény lakás volt, modern bútorokkal és olyan sejtelmes hangulata volt az egésznek, hogy még jobban éreztem magam. Megkérdezte, hogy szeretnék-e inni valamit, de csak ráztam a fejem, jelezve, hogy mást akarok. Ezután teljesült minden vágyam!
Hozott egy kellemes anyagú sálat, amivel bekötötte a szemem, és ügyelt rá, hogy ne láthassak semmit.  Mondta, hogy ne csináljak semmit, majd ő levetkőztet. Lekerült rólam a ruhám és a melltartóm. A bugyim és combfix rajtam maradtak. Láthatta rajtam, hogy izgulok, mert óvatosan megérintette a vállamat és adott egy csókot a kulcscsontomra. Ekkor kicsit elkapott a félelem, de inkább izgultam. Nem ismertem se őt, se a lakását. Mi van, ha még sem akarom!? Mi van, ha ez jobb, ha csak vágyálom marad!? Nem tudtam semmit sem szólni, mert ekkor bekötötte a számat is és hátra a kezem. Persze nem volt kényelmetlen a kötözés, de nem tudtam, hogy hol vagyok, és mit tesz velem. Szívem egyre hevesebben vert. Egyre vártam a pillanatot, de féltem is. Ekkor erősen megfogta a kezem, és elvezetett valahová a lakásban. Mivel nem láttam semmit, így hirtelen és váratlanul ért minden, amit csinált. Megfogta a nyakam hátulról és erőteljesen nekidöntött egy pultnak, persze ügyelve arra, hogy durva legyen, de ne fájjon.
Lehúzta a bugyimat, ami a földre hullott. Lábával széttolta lábaimat és egyik kezével fogta a hátra kötözött kezemet. Másik kezével erősen megmarkolta feszes fenekemet, és lentebb csúsztatta egészen a puncimig. Ekkor már teljes extázisban voltam, mivel tudtam, hogy most jön a durvább része. Megnézte, hogy nedves vagyok-e, de én már a gondolattól is úgy felizgultam, hogy ez őt is felizgatta. Merevedő farkát ekkor a puncimba tolta és nyögni akartam, de nem tudtam, csak kisebb hangokat kiadni. Nem törődött vele, és pont ez volt a lényeg. Teljesen bennem volt és akkor belekezdett. Egyik kezével még mindig fogta a hátra kötözött kezemet és ő egyre erősebben és intenzívebben kezdett el engem farkalni. Nem tudtam, hogy hol vagyok, ki ő, és mit fog még velem tenni. Normális nő ettől megijedne, de én nem! Ez az a félelem, amire vágytam, hogy kiszolgáltatott legyek és más rendelkezzen a testem felett.
Még mindig fogta a kezem, és erős, mély lökésekkel éreztette velem, hogy most Ő az úr. A kellemetlen testhelyzet, és ahogy kegyetlenül ostromolt engem kemény farkával, arra késztetett, hogy sikoltozni kezdjek. De nem tudtam. De nem is azért sikítottam volna, mert nem élvezem, hanem mert egybekeveredett a kellemes fájdalom és az a gyönyör, amit ez okozott. Már annyira nedves voltam, hogy szép lassan elkezdett nedvem kifolyni belőlem a combomra. Ő ekkor kivette belőlem a farkát, lehajolt és lassan felfelé haladva lenyalta rólam. Már majdnem elélveztem és szerintem ezt ő is tudta, mert nem folytatta a kemény farkalást, hanem felhúzott a pultról és elvezetett. Megint izgulni és félni kezdtem, mert nem tudtam, hogy mi következik és hogy hol vagyunk. Egy másik szobába mehettünk, mert megbotlottam a küszöbben, de ő erősen tartott. Ettől még inkább úgy éreztem, hogy ki vagyok szolgáltatva.
Rám szólt, hogy ne mozduljak! Nem is tettem. Majd furcsa hangokat hallottam körülöttem. Szerintem a bútorokat tolta odébb, hogy létrehozza a következő helyszínt kiszolgáltatott testem további féktelen dühének és vágyának.
Most nem hallok semmit. Hirtelen mögém lépett és én megijedtem. De ő ezt akarta.
Két bútort tolhatott össze, mert egy elég érdekes pózban helyezett el engem. Fel kellett lépnem egy kanapéra, és az oldaltámlával szembe fordított engem. Majd térdre kényszerített. Mögém mászott és ismét a nyakamnál fogva előretolta a felső testemet addig, míg teljesen előre nem hajoltam. Már-már az az érzésem volt, hogy lassan előre borulok, mikor valami puhán landoltak a vállaim, a mellkasom és a fejem. Ekkor már nem fogta a kezem, mivel olyan pózba kényszerített, amiből kezek nélkül nehéz magam kivergődni.
Ez a készülődés nem tartott olyan sokáig, és a félelemmel vegyült izgalmam még mindig nedvesen tartott engem. Ő addigra már félig lelankadt. De tudta, hogy hogyan segítsen magán. Mivel egész meredeken voltam bedőlve, ezért ő nagy, kerek fenekem közé szorította férfiasságát és oldalt kézzel is rásegítve azt elkezdte le, fel mozgatni. Mivel folyamatosan érintkezett forró és nedves puncimmal a húzogatások közben, így szétkente nedvemet fenekemen, mellyel még élvezetesebbé tette saját magának. Számomra elég kényelmetlen volt a póz. De nem érdekelt.
Sok gondolat kavarodott a fejemben, és váratlanul egy nagy lökést éreztem. Ez tövig bement! Annyira váratlan volt és testhelyzetem miatt reagálni sem tudtam, hogy ezt némi fájdalom is kísérte. De ez nem volt elég! Még fel sem fogtam, hogy már a vértől dagadó farkát belém döfte, csípőmnél megragadott és lassan kihúzta belőlem falloszát. Nem tudtam, hogy mi következik. Ebben a pillanatban elbizonytalanodtam. Jelzésül megpróbáltam feldőlni, de mikor ezt észrevette, akkor egyik kezét a csípőmön hagyta, a másikkal nyomott lefelé. Ekkor jobban megijedtem, mert esélyem sem volt a szabadulásra. Ő eközben ismét tövig belém hatolt, majd szép lassan kihúzta. Olyan megmagyarázhatatlan érzések, vágyak és kínok szabadultak fel bennem, hogy egyszerre nyugodtam meg és lettem izgatottabb. Visszaeresztettem a testem az eredeti pózba, ő pedig azzal jutalmazott, hogy visszatette csípőmre a kezét. Ezt a vad behatolást és lassú kihúzást megismételte párszor. Aztán egyre intenzívebben, egyre gyorsabban. Bennem már feszült minden, testem önkénytelenül összerándult,és ezt több is követte egymás után. Életem legszebb pillanatait éltem át. Ez a tehetetlenség, hogy testem görcsbe rándul és nem tudok mozdulni, ő pedig még mindig kíméletlenül ostoroz engem olyan vadul, hogy már önkívületi állapotba kerülök.
Ebben a pillanatban megszűnt az orgazmusom és ő kihúzta belőlem még mindig vastag és nedves farkát, majd rám élvezett. Ekkor egy percig egyikünk sem mozdult. Most fogtuk csak fel, hogy milyen gyönyörben is volt részünk. Én ekkorra már szellemileg és testileg is fáradt voltam, igazi sokkhatás ért engem aznap este. Szólt, hogy maradjak még egy pillanatig így, majd rám lövellt meleg nedvét szépen letörölte rólam. Megfogta a kezemet és segített feldőlni. Levett rólam mindent, így visszakaptam látásom és kezeimet. Egymás mellett ültünk csendben és némán, majd felém fordult, megfogta a kezem és ágyba vitt. Összebújva aludtunk el, és éreztem, hogy lelkünk összefonódott. Rátaláltam arra a férfira, aki megadta számomra azt a gyönyört, amit azóta is keresek. Mert másnap felébredve egy cetli várt az asztalon: egy rövid szerelemben volt részünk, mely egy igazán durva és forró szexben teljesedett ki! Most pedig vadászok tovább!
Hasonló történetek
3669
Mephalának tényleg kapaszkodnia kellett, mert olyan gyorsan indult el a sárkány, hogy a szél majdnem levitte. Az íját ki is vitte a kezéből. Mephala a sárkány nyakán ült, és érezte, ahogy a tűz a lábai között járkál. Az két küklopsznak esélye sem volt a két sárkány ellen, szénné égették a őket...
3821
Már több mint háromezer éve vége az Istenek Háborújának. Orudzaburt elpusztították és újra megkezdődhetett a béke kora. Az élet virágzott, a kontinensen áldott béke honolt: felvirágzott ismét a kultúra, a művészetek, s a mindent átható mágia ismét új követőket talált.
Amikor már az élet kezdett visszatérni a mindennapi, megszokott medrébe, s a legöregebbek is csak alig-alig mesélgettek arról a háborúról, amit mindenki igyekezett mihamarabb elfelejteni, hirtelen megkezdődött a Káosz...
Hozzászólások
Deakjanika ·
Legyélszives és folytazsd.
Vadgyönyör ·
Majd nemsokára folytatom... ;)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: