Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
golyó56: Kár volt megírni.
2024-05-10 17:02
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

1. Betört ablak

1. Betört ablak


Koromsötét volt, az égen éles kontrasztként ragyogtak a csillagok. Az utca kihalt volt, az út szélén álló fák meghajoltak a hangosan süvöltő szélben. Egyetlen más hang sem hallatszott, a házakat homály fedte, lakóik már leoltották az összes lámpát és most ágyukban álmatlanul forgolódva várták az ítéletidő végét, a reggelt, amikor majd újra kisüt a nap...

A sarkon álló ház legszélső ablaka felrobbant. Egy lámpa felgyulladt az egyik szobában.
Az erdő felől, ahol szabad szemmel még a fák halvány körvonalait sem lehetett kivenni, fekete ruhás alakok közeledtek. Mindannyian csuklyát viseltek, tartásuk egyenes és büszke volt. Hosszú, határozott léptekkel haladtak a szétrobbant ablakú ház felé, köpenyük meg sem rezdült az orkán erősségű széllökésektől. Egyikük sem szólt, amint odaértek, a legelöl haladó alak elővett egy hosszúkás pálcát a ruhája alól és az ajtó felé intett vele, mire az egy hang nélkül, résnyire kinyílt. Az alak hátranézett társaira, majd habozva belépett. Követték.
A nappaliban álltak. Halálos csend vette körül őket, míg egyszer csak egy vékony, törékeny alak tűnt fel a lépcsőn, annak a szobának az irányából, amelyben a robbanást követően felkapcsolták a villanyt. Magas, tizenhét év körüli, éjfekete hajú lány nézett velük szembe, eleinte álmos, majd egy csapásra riadttá váló tekintettel. A lány, amint felmérte, kikkel áll szemben, sarkon fordult és megpróbált visszarohanni a szobájába.

A leghátul álló, görnyedt hátú, undorító, vadállatokéra emlékeztető szagot árasztó csuklyás egy szempillantás alatt előreszökkent, félrelökte az első alakot és a lányra vetette magát. Ugrás közben félrecsúszott az arcát takaró köpeny és elsőként két hegyes fog, már-már agyar tűnt fel, majd, miután a férfi földet ért, gubancos, szürke haja, amely az arcát és a vállát is eltakarta, végül pedig halottsápadt bőre és vérszomjas vigyora - ez volt a legelső, amit a lány megpillantott. Amikor a férfi az ugrás végén nekiütközött és lesodorta őt a lépcsőről, alaposan beverte a fejét a korlátba - ekkor újra feltűntek előtte a sárga agyarak, amint elővillannak a száj keskennyé préselődött vonalából. Felsikoltott.
A lépcső melleti ajtó úgy tűnt, korábban az ablakhoz hasonlóan most szintén felrobbant: két ember rontott ki rajta és amint megpillantották őket, a csuklyásokra vetették magukat.
Ketten küzdöttek négy ellen: az ötödik a lánnyal volt elfoglalva, aki most térdével arcon rúgva támadóját, újra megpróbált felmászni a lépcsőn.

A nő a legelöl álló férfit támadta meg elsőként. Varázspálcája megvillant a szemközti ablakon át beszűrődő halovány holdfényben, miközben felemelte. Az alak szabad szemmel szinte követhetetlen sebességgel kitért a vörös fénysugár útjából, elegánsan megpördült és fejét felszegve a nő felé fordult.
- Everti static! - kiáltotta a nő mellett álló férfi, mire az egyik csuklyás alak felemelkedett és a bejárati ajtónak csapódott. A mögötte álló azonban máris támadásba lendült és átvette kiesett társa helyét.
- Rictusempra! - A férfi hárította az átkot, majd újra a halálfalónak szegezte pálcáját.
- Petrificus totalus! - ordította, mire az alak sóbálvánnyá meredt és a földre esett.
- Ez most valami vicc? - kiáltotta a férfi vidáman. - Ti lennétek a híres halálfalók? Hát ennyire ellustultatok a Nagyuratok távolléte alatt?
A következő pillanatban a lépcsőn felfelé mászó lány felé pillantott és azonnal elkomorodott. A csuklyás, ugatva nevető alak már csaknem utolérte őt.
- Crucio! - mondta halkan, szinte lágyan a nővel küzdő férfi. Vékony, vörös fénysugár tört elő a pálcájából és a nőnek ütközött. Az felsikoltott, meggörnyedt, majd eltorzult arccal a földre rogyott és vonaglani kezdett. A csuklyás alak kifejezéstelen arccal, szinte szenvtelenül figyelte őt, a férfi azonban felordított és a varázslóra vetette magát. Az egyetlen pálcalegyintéssel a szemben lévő falon függő tükörnek lökte őt, ehhez azonban meg kellett szakítania a kínzást. A nő feltérdelt és még mindig félig vakon a fájdalomtól a pálcája után tapogatózott.

A lépcső irányából valaki felsikoltott. Mindhárman (és a negyedik halálfaló is) abba az irányba fordultak. A lány bokáját elkapta a mögötte mászó férfi és most megpróbálta visszarántani őt a szőnyegre. A lány hiába kapaszkodott a korlátba, ha másból nem, a kétségbeesett sikoltásból kitűnt, hogy nem sokáig bírja már megtartani magát. Az őt követő férfi karjáról félig lecsúszott a köpeny: elővillant szürke bőre és hatalmas, sárga karmai.
- Ez Fenrir Greyback! - sikoltotta a földön ülő nő. - James! Segíts neki! Florence...
- Capitulatus! - kiáltotta a halálfaló, mire a nő pálcája a kezébe repült.
- Everti static! - ordította ismét James. A halálfaló a falnak csapódott, de szinte azon nyomban fel is ugrott. Köpenye félrecsúszott, minek következtében arca végre előtűnt a sötétségből: a sápadt, világos bőr, a lefelé görbülő orr és a vállig érő, szőke haj.
- Lucius Malfoy... - suttogta a férfi egy pillanatra megtorpanva.
- Avada Kedavra! - A negyedik halálfaló most szólalt meg első ízben. A nő egy hang nélkül a földre esett és többé nem mozdult.

Egy pillanatra mindannyian megtorpantak. James elsápadt, arca hitetlenséget és riadalmat tükrözött. A halálos csendet néhány másodperccel később Florence újabb sikoltása törte meg a lépcső felől. Fenrir már csaknem teljesen lerántotta őt magához és miközben dulakodtak, hosszú karmaival végigszántott a lány hálóingből kilógó karján. A sebből vér patakzott.
Odakintről kiáltozás hallatszott, a következő pillanatban pedig kivágódott az ajtó. Két férfi rontott be rajta. Egyikük beesett arcú, kopott, össze-vissza foltozott talárt viselő, talán negyven éves varázsló lehetett, a másik nála jóval öregebb, arca tele sebhellyel és forradással, egyik szeme helyén sebesen pörgő üveggolyóval.
- Mordon! - kiáltotta James.

A következő néhány másodperc leforgása alatt több minden történt is gyors egymásutánban: a két újonnan érkezett varázsló a még eszméletüknél levő halálfalókra rontott, Malfoy - társával ellentétben - könnyűszerrel kitért előlük, Fenrir pedig elgáncsolta a menekülni készülő Florence-t, fölé hajolt, elővillantotta rémisztően hegyes fogait és éles, ugató hangon felnevetett. Sem Remus Lupinnak, sem Alastor "Rémszem" Mordonnak, sem pedig az édesapjának, James-nek nem volt még csak reménye sem arra, hogy időben odaérjen és megakadályozza, hogy megharapja a lányt.
- Globus Igneo! - kiáltotta Malfoy. Pálcájából hatalmas tűgolyó lövellt ki és telibe találta Fenrirt. A vérfarkas eleresztette a lányt és eszméletlenül lebucskázott a lépcsőn.
Malfoy sarkon fordult és elviharzott a ház túlsó vége felé. Mordon utána rohant, a negyedik halálfalót Lupinra hagyva.
Kisvártatva visszatért. Dühösnek tűnt.

- Meglépett - közölte mély, recsegő hangon. - Valószínűleg kiért és azonnal dehoppanált.
- Be kell szállítanunk a Szent Mungóba - mondta Lupin az eszméletlen Florence-t vizsgálva. - Sürgősen.
Rémszem sötéten bólintott.
- Megmentette - mondta Lupin felemelve a fejét.
Mordon ismét bólintott, ha lehet, még sötétebb tekintettel, mint az imént.
Hasonló történetek
25105
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
18060
Először csak verni kezdte, aztán a szájába vette és őrült mód szopni kezdett. Persze én sem voltam rest, aláfordultam, és kedvenc pózomba helyezkedtem, ama "franciába". Én nyaltam a már így is tocsogó punciját, ő pedig ügyesen szopta az én szerszámomat. Megkérdeztem, melyik az ő kedvenc póza, mire a "lovagló" választ kaptam...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: