Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Zsarolás

A szája teljesen kiszáradt. Nem hitte el hogy Rob, a mostohafia és annak barátai tényleg meg akarják tenni, de most itt voltak Donny-ék házának alagsorában. Azóta ismerte Donny-t, mióta az középiskolába járt Rob-bal. A házuk nagy volt és egy elkerített birtok közepén állt. Donny szülei valahol a városban voltak. 
Azért volt itt, mert Rob pár hete rejtett kamerával házasságtörésen kapta. A fiú ajánlata az volt, hogy vagy ott fog állni egyetlen penny nélkül a válóper után, vagy eljön vele a bulijukra. Engedi hogy szexeljenek vele és azután… Megérintette a nyakát és nagyot nyelt. 
Egészen eddig biztos volt benne hogy Rob csak viccelt. Nyilván a szexelésben nem, de az utána következőben igen. Lefekszik velük és minden el van felejtve. De most… Ránézett a mennyezetig nyúló, nagyon is igazinak tűnő guillotine-ra.
 
-Mrs Lee! -hangzott az üdvözlő kiáltás.
 
-Atya világ...tényleg eljött. -mondta valaki más.
 
Hat fiatal egyetemista fiú és két lány éljenzett, füttyögött és bókolt miközben Rob lekísérte a lépcsőn. “Talán mégsem gondolják komolyan.”-járt az agyában. A bókolás pedig nem esett neki rosszul. A férje már nem törődött vele és inkább az irodai nőket hajkurászta. Akár róla is készülhetett volna kompromittáló felvétel. Ezek az ifjak viszont tényleg csodálják.
 
Az egyik fiú megsimogatta a melleit. A másik a vállára tette a kezét és lenyomta. Ő engedelmesen letérdelt és szopni kezdett egy szép közepes méretű péniszt. Azután jött a térdenállás és a megdugás. Majd az újabb megdugás. Azután az egyik lány a kanapéra húzta és 69-es pozícióba fordította. Miközben nyalták egymást, kezdett megnyugodni. Ezek csak fiatalok, akik szórakozásra vágynak. A guillotine csak egy díszlet. Valami amitől felizgulnak.
Jó néhány okozott és pár átélt orgazmus után a kanapén feküdt kimerülten és zihált. Teljesen meztelen volt. Az egyik telefonon megszólalt egy jelzés.
 
-Ideje befejeznünk. Még ki is kell takarítanunk mielőtt hazamegyünk. -mondta Rob és talpra húzta.
 
A fiatalok felnevettek, ő pedig libabőrös lett. A guillotine állítható magasságú volt és az a fajta ami elé kellett térdelni. Rob az eszközhöz vezette és előbb térdre nyomta, majd előrehajtotta a fejét. 
 
-Fogja meg a keret két oldalát! -mondta az egyik fiú.
 
Rob mögé térdelt.
 
-Unnn… -nyögött fe, amikor Rob nagy hímtagja újra belé hatolt. 
 
A fiú dugni kezdte. Ő lenézett és egy kosarat látott a feje alatt.
 
-Ne!- tiltakozott elhalóan.
 
-Lazítson! -mondta az egyik lány, majd a guillotine előtt lehajolt, megemelte Mrs Lee állát és megcsókolta a nőt. Azután a fülét kezdte harapdálni gyengéden és folytatta:
 
-Csak mókázunk.
 
Megkönnyebbülten felsóhajtott, amikor a lány félretette a kosarat és letérdelve nyelves csókba kezdett vele.
Enyhe remegést érzett a fakeretben, amit markolt. A lány nyelve még jobban a szájába nyomult. Pislogott és úgy érezte hogy lebeg. Valami fröccsenő hangot hallott. A lány ajkai továbbra is a szájára tapadtak. Érezte hogy megfordítják.
A teste rángatózott és a nyaka csonkjából ütemesen vér lövellt ki. A padlóra fröccsenő életnedv hangját hallotta az előbb. A nyavalyások tényleg megtették. Levágták a fejét. Nyaktól lefelé semmit nem érzett és mindent kicsit elmosódva látott. Rob kitartóan dugta és ő elégedetten látta hogy a teste tényleg kívánatos. Idősebb, de jó formában van. Úgy látszott hogy a fiú nagyon jól érzi magát. Úgy tűnt hogy a teste is. Elképzelte ahogy a puncija elélvez. Úgy érezte hogy közel az orgazmus, de már csak egy test nélküli fej volt. 
 
Újra megfordították. Az eddigieknél is homályosabban egy ifjú borotválatlan puncit látott maga előtt. Pár perce még nyalta, ezért az íze ott volt a nyelvén. Megpróbálta kinyitni a száját, de nem tudta. A lány a puncijához nyomta Mrs Lee fejét és fel le mozgatta. A nő hallotta a lány izgatott nyögéseit és érezte a közelgő ifjú orgazmus remegését. Azután az arca a plafon felé fordult. “Most mire készülnek?”-töprengett. Hamar megtudta. Valami a torkába nyomult. A torkát dugják. Már nem tudta kivenni hogy ki csinálja. A sperma ízét még megérezte és tudta hogy ez volt az utolsó amit érezhet. Távolról nevetést, éljenzést és tapsot hallott. Azután csend lett.
Hasonló történetek
7110
Az angyalok városa előtt a hegy lábánál egy apró tó volt, amelyből folyók áramlottak ki és vezették le a vizét a tengerbe vagy éppen egy másik tóba. Itt állították fel a különítmény vízi erejének központját. Ez csupán egy-két fa mólóból és dokkból állt. A vízi erő pedig csupán ötven-száz kajakból és kisebb csónakokból.
10118
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
Hozzászólások
További hozzászólások »
tlalax ·
:flag_for_malaysia: :flag_for_marshall_islands: :flag_for_latvia: 1300 oldalnyi erotikus :flag_for_st_vincent_grenadines: :flag_for_french_southern_territories: :flag_for_turkey: horrortörténet egyetlen PDF-ben:
https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

triklovic ·
Nem rossz.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: