Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Dicsakli: Szeretném megkérdezni, hogy az...
2024-09-28 05:55
SexyBayonetta: Eddigi legjobb erotikus, leszb...
2024-09-27 22:44
laci78: huhh, igekötők rossz használat...
2024-09-26 16:00
Éva596: Kedves kivancsigi13! Nagyon...
2024-09-25 13:23
kivancsigi13: Ma jó napom van. Nem rég olvas...
2024-09-24 22:53
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

We are one

Egyek vagyunk...
Mi ketten. Két test, egy lélek. Egymás nélkül félemberek..

Nemrég történt, amikor a halál szele simogatta arcomat. Megláttam a fényt. A fényt, ami belőle áradt, az erőt, a biztonságot… És elüldöztem magam mellől és magamból a halált. Élni kezdtem.
Tudtam, hogy ha nincs mellettem, senki vagyok. Csak egy kislány, kinek fél lelke van. Nem voltam egész, nem voltam önmagam.

De megjelent Ő, fényt hozott életembe, és megtanított élni. Megtanított örülni az apró dolgoknak, a napfénynek, a virágillatú szellőnek, a csillagos égnek egy balzsamos nyári estén.

Boldog voltam. Örültem, hogy van mellettem valaki, aki értelmet ad az életemnek, akiért érdemes küzdeni az élettel szemben. De mint álomból riad az ember, elhagyván a hamis boldogságot… Én is felébredtem. És nem volt többé mellettem, velem, értem, ellenem..

Egyedül voltam. Sötét volt. Hideg szél csapkodta az ablaktáblákat. És nem tudtam, ki vagyok, kiért éltem, csak azt tudtam, hogy elmúlt valami, aminek örökké kellett volna tartania.

Nem értettem, nem éreztem semmit, csak feküdtem éberen az ágyamban, hallgatva a téli szél susogását, és nagyon egyedül éreztem magam..

Nem tudtam, hol vagyok, nem az én szobám, ez csak az ágyam... Hol vagyok? Ki vagyok?

És mint álomból riad az ember, elhagyván a hamis boldogságot... Tudtam, meghaltam. És én hagytam Őt magára, a hideg téli estén… Örökre el kellett mennem.
Hasonló történetek
4067
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
4017
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: