Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Újabb jelmezbál

A bár zsúfolásig megtelt: nők sokasága és néhány férfi táncolt, ivott. Mindenki jelmezbe volt öltözve a színesen aranyostól a félelmetesen hátborzongatóig. Az öltözékek túlnyomó többségét úgy tervezték, hogy azok csábítóan szuggesztívek legyenek. Az est alkalmazotti témája ógörög/római volt: a pincérnők fűzős szandálban és olyan rövid tógában rohangáltak ami alig takarta hátsójukat, a csaposok pedig különféle istenek és hősök voltak. Egy lenyűgöző Adonis lenyűgöző számú merész ajánlatot kapott a vendégektől… sőt néhány más csapostól is. A színpadon egy nagyon sápadt, kissé duci fiatal nő állt a jelmezverseny döntősei előtt. A tógája kicsit hosszabb volt mint a többieké, bár így is megvillantotta combjai közét a közvetlenül a színpad előtt állóknak. 
-Hölgyeim, uraim és egyéb teremtmények! Ezek a gyönyörű jelöltek mögöttem már alig várják hogy ma este bemutassák önöknek életük show-ját! A szavazatokat megszámolták, sorsuk megpecsételődött, már csak az előadásuk maradt hátra! 
Éljenzés szállt fel a közönség soraiból.
-Tehát minden további  időhúzás nélkül…. jöjjön az időtlen szépség… Brandi!
Brandi egyértelműen a legidősebb nő volt azon az estén a színpadon, de ugyanolyan csinos volt mint a többiek. Valószínűtlen volt hogy egyetlen ókori egyiptomi fáraót is hagytak volna sírjában nyugodni olyan kevés kötéssel a testén, mint amennyi Brandi-n volt. A fehér szövetcsíkok többnyire a karja és a válla köré tekeredtek és lazán lógtak le teste többi részéről. Inkább a takarás gondolatát sugallták semmint hogy elfedték volna a értékeit. Telt kebleit egyáltalán nem takarták a pamutcsíkok. Díszes aranylemez fedte mellbimbóit és azzal fenyegetett hogy bármelyik lépésnél leeshet. Királynői arca szintén fedetlen volt, éjfekete haját csak egy kis aranykígyó díszítette. A nő előrelépett, a műsorvezető pedig folytatta:
–Nekem úgy tűnik, hogy a balzsamozók kihagytak néhány lépést, amikor elkészítették ezt a múmiát, úgyhogy itt az ideje befejezni a munkát! Nagy tapsot Kaylának!
Kayla merészen előrelendült. Szemei egy pár kontaktlencsének köszönhetően passzoltak neon-cseresznyeszínű hajához. A fején szarvakat viselt, hetyke kis melleit egy pár emberi koponya takarta el melltartóvá alakítva. Finom punciját is egy  halott vigyorgó maszkja takarta és egy hosszú, kígyószerű farok húzódott mögötte. Vérvörös tűsarkúja járás közben a színpadon csattant.
A démon egyenesen odament a telt keblű múmiához, durván lerántotta a vékony ruhacsíkokat annak puncijáról és néhány ujját a másik nő hüvelyébe nyomta. A sötét hajú szépség a kéjes gyönyör arckifejezésével hátrahajtotta a fejét. Az, hogy az emberek nézték az ujjazását majdhogynem jobban növelte az izgatottságát mint a nyílásában mozgó ujjak. Brandi -ügyelve arra hogy a közönség mindent lásson- félresöpörte az ékszereit hogy a merev rózsaszín mellbimbóival játsszon. Döbbenten levegő után kapott, amikor a démon figyelmeztetés nélkül belefúrta kihegyezett körmeit a csiklójába. Kissé előrehajolt a váratlan fájdalomtól. A vörös hajú gonoszul elvigyorodott és felnyúlt hogy keményen megcsavarja a nő mellbimbóját. Kayla a csiklójánál fogva hosszú, gyors léptekkel egy várakozó szarkofághoz vezette a Brandi-t aki kéjes vonaglással igyekezett vele lépést tartani.
Kayla megfordította Brandi-t és a kőkoporsóba állította. A szarkofág meg volt döntve, hogy a nézők láthassák mi történik benne. Kayla szorosan az idősebb nő mellé lépéett és buján riszálta a csípőjét, miközben Brandi csuklóit a szarkofágba derékmagasságban rögzített bilincsekbe zárta. Kayla ezután a lekötött nő fölé hajolt és megcsókolta vörös ajkát. Ezután lejjebb csúszott a másik nő érzéki testén. Megállt Brandi nagy melleinél hogy megharapja merev mellbimbóit a fájdalmas sziszegést kiváltva a másik nőből, mielőtt folytatta volna útját a punci felé. Kayla addig harapdálta Brandi nemi szervének érzékeny húsát, amíg a nő fogcsikorgatva nyöszörögni kezdett a fájdalomtól, és a bilincseiben vergődött. Végül Kayla elérte a szarkofág alját ahol megbilincselte Brandi bokáit is.
-Tapsot a nőnek, aki hajlandó a száját használni, de szerintem ezek egy kicsit hatékonyabbak mint a fogaid.
A műsorvezető egy kis kocsit gurított elő, amin egy nagy urna mellett különböző méretű pengék sorakoztak egy kis állványon.
Kayla felkapta az egyik finomabbnak tűnő szikét. Ördögi vigyorral nézett végig Brandi tehetetlen testén miközben a pengét az ujjai közt forgatta.
Kayla oldalra mozdult, hogy ne akadályozza a nézőt és finoman végigsimította a kés élét a másik nő bőrén. Brandi idegesen mosolygott, miközben a csillogó pengét nézte. Egy pillanatnyi gondolkodás után Kayla hosszú, mély bemetszést ejtett Brandi hasán közvetlenül a csípője fölött. Az idősebb nő szeme és szája tágra nyílt és zihált a fájdalomtól. A gyomra önkéntelenül megfeszült, ahogy Kayla benyúlt. A lekötözött nő érezte ahogy Kayla karjai a testében matatnak és hanyagul kilökdösik egyes darabjait a helyükről. Hirtelen fájdalmas sikolyt hallatott, miközben a vörös hajú démon elkezdte belülről kivágni belülről érzékeny punciját. Csípője vadul megremegett és hasztalanul rángatta kötelékeit. Kayla rendületlenül vágott tovább. A démon elégedett mosollyal kihúzta a másik nő petefészkét, méhét és a puncija nagy részét a múmia hasában lévő lyukon keresztül.
Kayla a nézőkre mosolyogva az arcához emelte a csöpögő masszát majd megnyalta a rózsaszín szervet, vérrel kenve össze az arcát. A kupacot Brandi arcához tartva megkérdezte:
–Te is szeretnél egy kis kóstolót?
Brandi szédült a sokktól, de felemelte a fejét hogy megnyalja saját punciját. Nyelvét mélyen beledugta nemi szerve roncsolt maradványaiba és úgy járatta, mintha az még mindig egy nőhöz kötődne. Egy része azon töprengett, hogy valóban ilyen-e az íze vagy csak a Kayla mészárlásából származó darabkákat érzi. A másik része kétségbeesetten próbált nem pánikba esni. Kayla gonosz vigyorral az urnába ejtette azt, ami egykor Brandié volt. -Mi legyen a következő lépés? – kérdezte játékosan.
-A játékszered vagyok – felelte Brandi vállat vonva és igyekezett nem úgy hangzani, mintha túlságosan nagy fájdalma lenne.
– Mi lenne ha megnézném mi esik ki?
Kayla benyomta a kezét a sebbe és lejjebb hajolt, hogy a karja a könyökön túl becsúszhasson. Brandie felnyögött a fájdalomtól. Mellkasa előre feszült, háta ívben meggörbült, csuklói szorosan a bilincseknek feszültek. Érezte ahogy Kayla eltép benne dolgokat. Érezte ahogy a teste lassan szétszakad miközben a másik nő hanyagul bökdösi és húzogatja azokkal a hosszú éles körmökkel. 
– Hoppá! Kifelé jövet összegyűrődött.– mondta Kayla miközben néhány fehér mirigydarabot emelt Brandi elé. 
A vörös hajú visszanyúlt, az idősebb nő pedig érezte ahogy a vér lefolyik combjai belső felén.
-Ezt érzed? – kérdezte Kayla kegyetlenül. 
Ezen a ponton Brandi igazából kizárólag a gyomrában tűzijátékként kibomló gyötrelmet érezte, de elmosolyodva válaszolt:
– Igen. Miért nem mutatod meg nekik?
Kayla elvigyorodott. Nem zavartatta magát egy penge megragadásával, hanem csak húzni kezdett. Brandi érezte ahogy a torka természetellenesen visszahúzódik magába. A közönség láthatta Kayla karjainak körvonalait, amint belülről feszítették a tehetetlen nő gyomrát. A múmia nyögött a fájdalomtól miközben teste vonaglott. A nő öklendezni kezdett. Tátott szájjal bámult ki a lelkes tömegre, torka görcsbe rándult és hányni próbált, de gyomor már nem tapadt a nyelőcsövéhez. Kayla előhúzta a rózsaszín zsákot és diadalmasan a közönség felé nyújtotta. Brandi halványan hallotta az ujjongásokat, miközben tekintete a hosszú belet követte vissza a testébe. Nagyon-nagyon igyekezett hogy ne essen pánikba.
Kayla beleejtette a gyomrot az urnába. 
– Mi jöjjön ezután? Mi a következő lépés?
-A te… játékod… – lehelte Brandi és egyre nehezebben tudott ébren maradni.
– Tudod… lefogadom hogy egy ilyen pár mellel sosem kellett túl sokat gondolkodnod! Akkor szabadítsuk fel azt a helyet! -mondta Kayla és hangjában némi kegyetlenség érződött ahogy felkapott egy hosszú, vékony szerszámot az asztalról.
Brandi nagy lélegzetet vett, miközben Kayla a szarkofág mögé helyezkedett és a hosszú, éles eszköz hegyét a múmia orrába helyezte. Az idősebb nő megvonaglott amikor érezte hogy az éles hegy a koponyájának belsejéhez nyomódik.
-Valamilyen utolsó szó? – kérdezte Kayla vidáman.
–A te….
Brandi hangja elakadt amikor a démonruhás lány teljes erejéből hátrahúzta a fémkampót. Brandi arany ékszerei a nő dús domborulatai tetején táncoltak miközben teste görcsbe rándult. Kayla kihúzta a fémet az orrából vért és agydarabkákat húzva Brandi ajkaira. Kayla felcsippentett egy kis szürke szövetdarabot és a saját vörösre festett szájába dugta.
-Mmmmm, legalább édes volt… Bár nem túl laktató. – mondta a tömeg szórakoztatására.
Kayla visszadugta a szerszámot, hogy újra kiszakítson egy friss darabot Brandi agyvelejéből. A személyiség nélkül üresen maradt holttest továbbra is rángatózott a fájdalomtól, vér csorgott le véletlenszerűen mozgó arcán, míg végül mozdulatlanul feküdt kőkoporsójában. 
A bemondó mosolyogva kiáltott fel:
-Pont olyan gonosz mint amire számítottunk! Tapsot az ördögien szexi balzsamozónknak, Kayla-nak! ... Ám azt hallottam, hogy egy múmia megölése átokkal jár és azt hiszem tudom melyik nő fog erről gondoskodni erről! Jöjjön a rusztikus szépségű Helen!
Helen előrelépett. Széles karimájú cowboykalap fedte a hosszú és hullámos fekete haját. A többi versenyzővel között elégedetten vigyorgott a testvére, Latoya amiért megverte a nővérét. Helen is mosolygott séta közben és örült, hogy idáig eljutott. Hosszú, az egyik oldalán hasított barna szoknyát viselt, amely egészen a magas sarkú kígyóbőr csizmájáig ért. Szerény mellkasát feszes borjúbőr mellény fogta össze, melynek színe szépen kihangsúlyozta sima, spanyolos arcbőrét.
Kayla tétovázás nélkül kicsit színesebbé tette Brandi vérével a másik nő ruháját amikor egy szenvedélyes csókra húzta a tehénlányt. Helen bizonytalannak tűnt hogy mit kezdjen a másik nő lelkes merészségével. Kezei csak pihentek a jórészt meztelen vörös hajú lány csípőjén. Helen félénksége azonban nem tántorította el Kayla-t attól, hogy kioldja a másik nő felsőjét. Helen a kezével ösztönösen eltakarta kebleit. Kayla a tehenészlány mögé lépett, hátulról átölelve lágyan megfogta a latina csuklóit és óvatosan félrehúzta a karjait, hogy a köznség láthassa a duzzadt, sötét mellbimbókat. Helen zavartan kuncogott. Kayla visszalépett Helen elé és szembefordult a közönséggel. A másik nő kezét a testére helyezte és segített neki levenni a csont fehérneműt. A démon rózsaszín mellbimbói mereven álltak, rózsaszínre festett punciszőrzete pedig nedves volt az izgalomtól. 
– Ezek a lányok aztán dögösek! De ettől még nagyobb lesz a forróság!
Mondta a műsorvezető, majd Helen kezébe csúsztatott a nagy ezüstszínű kannát egy doboz gyufa kíséretében.
Kaylaa kicsúszott a padlóra a latina öleléséből. Popsiját magasan a levegőbe emelve csóválta a farkát és négykézláb odakúszott egy nehéz fém bilincshez ami a színpad padlójába erősített fémrúdról lógott. A démon a hátára fordult és szélesre tárta a combjait. Megragadta a bilincset és a nyakára tette. A várakozástól sziszegő hangot hallatott amikor hallotta a zár kattanását. Kezei bejárták a testét miközben a hátán vonaglott türelmetlenül várva Helen-re.
-Égess el! Szívtelen ribanc vagyok, akinek meg kell halnia! Égess el élve, ahogy megérdemlem! – könyörgött és közben punciját simogatta.
Helen -akit a vonagló nő éppúgy megbabonázott, mint bárki mást a hallgatóságból- engedelmesen Kayla-ra öntötte a kanna tartalmát. A vörös hajú bedörzsölte a testét az átlátszó géllel és érezte a benne lévő szilárd szemcsék enyhe csiszolását. Különös figyelmet fordított érzékeny puncijára: egyik keze gyorsan ki-be járt a nyílásán, miközben a másik keze a fényes géllel dörzsölte sápadt bőrét. Azután megdermedt a fellobbanó gyufa hallatán és várakozással nézte a lángot.
-Megérdemlem. – suttogta miközben figyelte ahogy Helen ujjai közül leesik az égő gyufaszál.
Éles sikoly tört ki Kayla ajkán ahogy teste lángba borult. Vadul rángatózott, miközben a táncoló tűz elemésztette. Világát gyötrelem nyelte el miközben teste felforrt és égett. A tömeg ujjongva  nézte ahogy kínjában vergődik a padlón. Egy örökkévalóságnak tűnő idő után a nő elszenesedett sziluettje végre elcsendesedett bár néhány apró láng még mindig nyaldosta a maradványait.
-Nos az biztos, hogy pokoli távozás volt. Mindenki tapsoljon saját megyei ördögűzőnknek, Helen-nek! 
A nézők szívélyes ujjongással hálálkodtak. Helen pedig elpirult. Furcsa érzés volt ennyi ember előtt állni úgy, hogy a mellei szabadon lógtak.
-De a természetfeletti világnak is megvan a maga igazságossága. A jó öreg szemet szemért elvet Helen saját nővére, Latoya érvényesíti!
Latoya szélesen elmosolyodva lépett előre, hogy megölje a húgát. A hegyes fogakon kívül a spanyol nő jelmeze a természetes hajtincseihez illő, vékony fekete szőrzetből és néhány nagyon hosszú, nagyon éles, fehér körömből állt. Egy kis ügyes sminkkel sikerült csipetnyi kutyavonást felvinnie anélkül hogy elpusztította volna női szépségét. Farmernadrágján számos nagy, párhuzamos hasadás tátongott amelyek felfedték formás lábait. E gy szakadás különösen csábítóan közel állt meg a keskeny csípőjéhez. Séta közben kellemesen ugráltak egyértelműen melltartó nélküli mellei. A tépett flanel ing valahogy eltakarta barna mellbimbóit, látszólag dacolva a fizika törvényeivel és a közönség akaratával.
-Mi lenne ha egy búcsúcsókot adnál a húgodnak mielőtt felakasztod? -kérdezte a műsorvezető.
A latina pár gyorsan megpuszilta egymás arcát. A nézők tiltakozóan fütyültek.
-Ugyan már! Ezt csóknak hívjátok? -reklamált a vezető.
Helen abbahagyta a mellei takarását és átölelte a húgát. Kebleiket egymásnak nyomva arcuk tétován közeledett. Néhány centiméterrel az összeérés előtt Latoya kitért és nevetésben tört ki.
-Sajnálom! Ez olyan furcsa! – kuncogott a vérfarkas.
Helen megragadta a nővérét, nem akarva csalódást okozni a nézőknek. Sietve a két keze közé fogta Latoya fejét és összeszorította az ajkukat, aktívan próbálva úgy tenni mintha mindketten valaki más lennének. A világ talán legkínosabb csókját produkálták. A nézők bátorítást és néhány tippet kiáltottak a nővéreknek. Azok megtörték az ölelésüket és mindketten elvörösödtek a zavartól.
– Mi lenne, ha most felakasztanál? – mondta Helen, megtörve a kínos csendet kettejük között.
-Jó ötlet!
A pár sietve átugrott a zsámolyhoz amely a szarufákról lógó, ártalmatlannak tűnő hurok alatt állt. Helen felsikkantott amikor majdnem elesett a magassarkú csizmájában a zsámolyra mászás közben.
-Vigyázz! Nem akarjuk, hogy eless és megsérülj!-kiáltotta a műsorvezető.
Helen megpróbálta átcsúsztatni a hurkot a fején. Bosszús mosollyal vette le fejéről a széles karimájú kalapot és kidobta a tömegnek. Valamivel könnyebb volt a kötelet a nyakába tenni anélkül. Hosszú, sötét tincseit félrehúzta az útból és érezte a bőrén a durva kendert miközben megfeszítette a hurkot. Valaki fent a zsinórpadláson feszesre húzta a kötelet. Helen nagy levegőt vett és a háta mögé tartotta a karját hogy testvére megbilincselje. 
– Viszlát nővérkém! – mondta huncutan Latoya miközben gondoskodott arról, hogy a bilincs a lehető legszorosabb legyen.
Helen csak annyit felelt:
-Hamarosan találkozunk!
Ezzel Latoya kihúzta a zsámolyt a húga alól.
Helen szeme tágra nyílt miközben a nyaka fájdalmasan megfeszült ahogy saját testének súlya lefelé húzta. Hosszú lábai vadul rugdostak, miközben hiába próbált felnyúlni és megragadni a kötelet. Megpróbálta a nyakához emelni a bilincsbe zárt karjait, amitől a teste forogni kezdett lógás közben. A vérszomjas tömeg elragadtatással nézte ahogy a nő rubinszínű ajka úgy tátogott, mintha a partra vetett hal lett volna. Helen reménytelenül küzdött a levegőért miközben a mellkasát marta a gyötrelem. Foltok kezdtek táncolni előtte. Küzdött hogy még egy értékes lélegzetet vegyen miközben teste leállt. Sötét szemei könnybe lábadtak fulladása közben.
Latoya nézte ahogy a nővére a kötél végén harcol, mígnem lassan elkezdett meghalni. Nézte a fájdalmat az arcán, ahogy a mozgása gyengült és koordinálatlanná vált. Nézte, ahogy nővére teste finoman megrándul a kötélen. Az időnkénti görcs volt az egyetlen jele annak hogy Helen még él és fájdalmai vannak. Nézte, ahogy Helen teste mozdulatlanná vált és duzzadt nyelve kicsúszott ajkai közül. Latoya a tömeg felé fordult és elmosolyodott. Alig várta, hogy találkozzon saját végzetével.
-Azt már tudjuk, ki nyerte meg azt a testvéri rivalizálást. – lépett elő a műsorvezető, miközben Helen ernyedt testét leengedték a szarufákról. Egy pár gyéren öltözött asszisztens levágta a holttestet, hogy elvihessék. 
-Tapsot Latoya-nak! De kérdezzük meg magunktól, milyen vad szuka csinál ilyet a saját húgával! Nyilvánvaló hogy egy veszett kutyával van dolgunk, amit el kell intézni, méghozzá keményen. Reméljük hogy a következő rongybaba nem csak a megrágcsált játéka lesz! Köszöntsük Viola-t!
A magas, göndör hajú szőke előrement. A jelmeze eredetileg madárijesztő volt, de a műsorvezető rongybaba utalása is ugyanolyan pontosan illett rá. A műsorvezető előhúzott egy nehéz revolvert és Viola kezébe nyomva azt mondta:
-Ne aggódj! Ezüstgolyók vannak benne. Hatni fognak…azt hiszem.
Latoya a szőke nőre mosolygott és segített a mellkasához emelni a halálos fegyvert. A fémcsövet sötét keblei közé szúrta. Viola a kemény fémet a nő szegycsontjának nyomta és hátratolta áldozatát amíg a két nő karnyújtásnyira nem került egymástól. Latoya tekintete parázslott az izgalomtól. Szíve vadul dobogott miközben a hangos csattanásra várt amely örökre elhallgattatja. Viola habozott. Ez nem csak a halálról szólt. Kissé lejjebb engedte a pisztolyt hogy a másik nő bordaíve alá mutasson a csöve. A tömeg fájdalmat akart.
Nem igazán számított hogy Latoya aprót bólintva elfogadta hogy a halála nem lesz gyors vagy kellemes. Viola meghúzta volna a ravaszt függetlenül attól, hogy a másik nő mit akart. Mindketten lemondtak arról a jogukról, hogy nemet mondjanak abban a pillanatban amikor részt vettek a versenyen. Hangos csattanás hallatszott és Latoya hátán véres seb nyílt. Teste görcsbe rándult a fájdalomtól és csomó vér bugyborékolt ki a szájából ragacsos vörösbe borítva az arcát.
Viola előre lépdelt és szeme széle minden lépésnél kissé megrándult. Még négy lövést adott le a haldokló nő hasába, szünetet tartva a lövések között hogy Latoya-nak legyen ideje külön érezni minden egyes golyó behatolását a testébe. A spanyol nő hisztérikusan zokogott ahogy egy egyre növekvő vértócsában fetrengett a padlón és gyomrát szorongatta. A közönség tombolva nézte ahogy kínjában vonaglik. Amikor a zokogó nő lassulni kezdett és úgy tűnt hogy a vérveszteség túl nagy már ahhoz hogy elgyötört vergődései folytatódjanak, Viola az utolsó lövedéket a vérfoltos keblek közé küldte. Kis rózsaszín hab szökött ki Latoya ajkán utolsó szaggatott leheletével.
-Nagyon jó célzol rongybabához képest! Tapsot sintérünknek, Viola-nak! 
A szőke átnyújtotta üres fegyverét egy gyéren öltözött segítőnek.
– Most hogy megmentettél minket az ördögi vadállattól, ideje visszamenned madarakat riasztani. Az elbűvölő Ann küld vissza a mezőre!
A kék hajú nő élénken mosolygott miközben előrejött. Alig lehetett megállapítani hol végződik sima fehér bőre és hol kezdődnek jelmez-szárnyai. Az áttetsző szárnyak finoman lengtek. Testhez tapadó, hát nélküli ruhája mintha ugyanabból az áttetsző anyagból készült volna, mint a szárnyai bár apró mellei és dereka körül jótékony rejtést biztosítva lényegesen opálosabb volt. Úgy tűnt hogy a tündér tele van energiával. Játékosan átkarolta Viola nyakát, lábujjhegyre ugrott hogy puszit adjon neki, majd kíváncsian elkezdte húzni a Viola mellét takaró folt varrásának cérnáját.
– Mi lenne ha segítenél a madárijesztőnknek megfelelőbb helyzetbe kerülni mielőtt elkezdenéd kicsomagolni?
Viola szíve kihagyott egy ütemet amikor meglátta hogy a segítők előhoznak egy nagy fakeresztet. Nem számított rá hogy keresztre feszítik, mert a folyamat túl sokáig tartott. Rájött hogy valószínűleg azt tervezik hogy ott hagyják a műsor hátralévő részében… talán még az éjszaka hátralévő részében is. “Nem számít!”- emlékeztette magát. Abban a pillanatban, amikor fellépett a színpadra lemondott arról, hogy nemet mondjon. 
A magas nő gombóccal a torkában ráfeküdt a ferde keresztre.
Egy vékony kísérő rohant oda hogy vastüskéket és egy nehéznek tűnő kalapácsot adjon a kék hajú tündérnek. Viola felbámult a mennyezetre és karjait a gerendára feszítve várta mi következik, de Ann nem sietett különösebben a kezdéssel.
A karcsú tündér lehajolt derékban hogy a szerszámokat a földre tegye Viola mellé. Könnyedén csípőjére húzta vékony ruhájának alját, így a nézők valamivel jobban láthatták formás popsiját és sima, fiatal punciját. Fogott egy hosszú fémtüskét és hosszában végighúzta rajta a nyelvét, miközben játékosan nézett a közönségre. Miután a hideg vasat jól megnedvesítette, egyik kezével széthúzta váladéktól csillogó szeméremajkait, a másikkal pedig finoman becsúsztatta a hegyes fémet. Elégedett nyögést hallatott amikor érezte hogy a sima élek nekicsúsznak hüvelye falának. Kacsintva megragadott egy másik tüskét és azt is finoman a lábai közé tolta… majd még egyet. Eksztázis látszott az arcán ahogy a harmadik fémtüskével szétfeszítette rózsaszín rését. Kézbe vett egy negyediket és élénken intett vele a tomboló tömegnek. A hegyét finoman benyomta ívelt fenékgömbjei közé. Imádnivaló arcát összeráncolva megnyomta a tüskét és a vas eltűnt az ánuszában.
Ann egy rövid, kacsázó csoszogással Viola jobb karja mellé lépett és letérdelt. Magasan tartotta a fenekét a levegőben, miközben hátranyúlt hogy kihúzzon egy hosszú fémtüskét a puncijából amelyről izgalmi nedve csöpögött. Viola kissé összerezzent amikor az éles fém hozzáért a tenyeréhez. Megpróbált arra gondolni milyen élvezetet fog nyújtani kezdődő gyötrelme a nézőknek. Érezte hogy az adrenalin lassan gyülemlik az ereiben miközben arra várt hogy Ann átverje a tüskét a kezén.
Ann nem volt erős nő. Többször is le kellett csapnia a kalapáccsal, hogy a tüske belefúródjon a fába. Viola szabad kezével a fakeresztbe markolt miközben a kis tündér leszögezte a másik kezét. Könnyek csorogtak végig a szőke arcán ám ajkai még mindig önkéntelen mosolyra húzódtak. Üvölteni akart, de aggódott hogy ha megtesz akkor vonaglani kezd és ha vonaglik, kiszakítja a kezét. Így hát csendben szenvedett és mozdulatlanul tartotta magát ahogy csak tudta. Amikor a szög végre olyan mélyen a fába merült hogy Viola nem tudta kitépni, Ann rálépett a szőke könyökére.
-Kérlek! Először a másik kezemet csináld! – könyörgött Viola.
Ann bólintott. Átlépett Viola felett és közben a nő hasához dörzsölte a popsijából kiálló tüskét. Amikor Ann a másik karja fölé került, csábítóan kihúzott egy újabb csöpögő tüskét a lábai közül. Viola összeszorított fogakkal zihált. A mellkasa minden éles lélegzetvételre felemelkedett. Nyöszörgött miközben a fém a másik kezébe fúródott. Hosszú lábai felemelkedtek miközben igyekezett uralkodni a testén.
Azután - amit Viola egy örökkévaló fájdalomnak érzett- a kék hajú tündér elégedett lett azzal ahogy Viola másik tenyerét biztonságosan a fához rögzítette. Egy harmadik tüskét kezdett belekalapálni a nőbe, közvetlenül a könyöke alatt. Tudván hogy már nem tud elmenekülni, Viola feladta önmaga visszafogását. Felüvöltött a fájdalomtól és sikoltozott. Vadul rugdalózott hosszú, gyönyörű lábaival és hevesen rángatta tetét egyik oldalról a másikra. Nem tervezte hogy csendes méltósággal néz szembe a halálával. Tudta hogy a tömeg azt a szadista örömet akarja, hogy egy nőt gyötrődve lásson és ezt a vágyat kívánta teljesíteni.
Elsírta magát kínjában, amikor két fiatal kísérő felemelte a keresztet úgy, hogy teljes súlya a karját átszúró négy kemény tüskén lógott. Jajveszékelése közben hátravetette szőke fejét. Küzdelme csak rontott a helyzeten, de nem törődött vele. Megadta magát az állati ösztöneinek és az az állat szabadulni akart. De ez az állat csak hús és vér volt. Jóval azelőtt hogy kihúzhatta volna a vasat a testéből, a fájdalom megtörte és ereje megfogyatkozott. Abbahagyta heves küzdelmét és szánalmasan zokogott, miközben a kereszten függött.
-Nem hiszem hogy igazán stabilan van odafent. Mi lenne, ha gondoskodnál róla, hogy a helyén maradjon? 
A műsorvezetőaz egyik kezében esetlenül egy nehéz szögbelövő pisztolyt tartott, miközben a másikkal a mikrofonba beszélt.
Átadta Ann-nek a szerszámot. A kék hajú nő szélesen elvigyorodott miközben Violára célzott. Egy sor halk szisszenést Viola magasabb hangú visítása követte. Fél tucat szeg jelent meg varázsütésre a madárijesztő foltozott ruhájú hasában és apró vérpatakok indultak meg a testén.
Ann újabb és újabb szegeket lőtt bele a szőke lógó testébe. Viola haszontalanul tekergett és próbálta megvédeni a kényesebb részeit a támadástól. Csak még nagyobb fájdalom volt a jutalma. A tömeg őrjöngött örömében.
Ann hamarosan kifogyott a szegekből. Viola már nem sikoltozott. Mellkasa némán zihált, tágra nyílt szemei reménytelenül meredtek a semmibe. A mellkasát és a hasát kis fémfejek tarkították. Vérpatakok ömlöttek sima, fehér bőrén, átitatva a jelmezét. A hasának egy négyzetcentimétere sem tűnt érintetlennek. A puncija, a feneke és a combjai is megkapták a részüket. Egy kis vércsepp csúszott ki az ajka sarkából és folyt le az állán ahogy ránézett a hallgatóságra. Abszolút gyötrelemben volt. Érezte ahogy a teste rángatózik és minden egyes rándulástól gyötrő borzongás futott végig rajta , ahogy a szegek elmozdultak. Nem kapott levegőt. Egy utolsó, fulladozó sóhajt hallatott és a műsora véget ért.
-Nagy tapsot amatőr gazdánknak, Ann-nek! Ám mielőtt túlságosan kötődnénk hozzá, hadd emlékeztessek mindenkit, hogy mekkora problémát jelenthetnek a tündérek. Tej megsavanyítása, emberek elaltatása és gombák hagyása mindenhol…és nem a mulatságos fajtákra gondolok.
Ann kinyújtotta a nyelvét a műsorvezetőre. 
-Szóval itt az idő, hogy gondoskodjunk a mi kis kártevő-problémánkról egy olyan nő segítségével, aki nem fél beszennyezni a kezét -vagy ami azt illeti, bármely más részét. A csodálatos Wanda!
Wandának olyan feszes teste volt, mint egy nőnek aki élvezi a kemény napi edzést, de az itt-ott megjelenő vékony, puha zsírréteg  hébe-hóba elfogyasztott extra sajtburgerre utalt. A kombináció nagyon jól illett favágólány jelmezéhez. Ívelt lábai felemelkedtek egy pár magas szárú munkáscsizmából, hogy eltűnjenek a fizikai munkához túl szűk farmer-rövidnadrágja alatt. Kellemesen ívelt kebleit vörös-fekete flanel ingbe bújtatta, amelyet a szegycsontja mellett kigombolt, hogy megmutassa a belső íveket. Barna haját két vastag copfba fűzte kerek, boldog arcának két oldalán. A feje tetején egy ingéhez illő piros-fekete filckalapot viselt, fülvédővel kiegészítve. Szélesen elmosolyodott ahogy előrelépett. Fejszéje könnyedén nyugodott a vállán járás közben.
Ann odacsusszant a hóhérához. Gyorsan megpuszilta a favágó ajkát, mielőtt kihúzta az ingéből a nő kemény, kerek melleit. Ann benyomta az arcát a húsos gömbök közé és lelkesen motorcsónakozni kezdett. Wanda elmosolyodott a nő tombolása láttán és nem tudta igazán mit kezdjen magával, miközben a mellei lefoglalták a másik nőt.
Végül a kék hajú tündér arca elő bújt a favágó kebléből. Nagy barna szemekkel felnézett Wandára, miközben finoman szopogatott egy rózsaszín mellet.
-Igggeeen… -kapott Wanda levegő után, amikor Ann keményen megharapta a halmot. 
Csak egy pillanatig harapott, mielőtt elengedte. Felnézett a másik nőre és elvigyorodott a fogai közt a hússal.
– De csak úgy igazságos, ha most megmutatod a tiédet. – mondta végül Wanda.
Ann meghajlította kecses hátát, és kezével eltakarta viszonylag lapos mellkasát. Drámai, szemérmes pillantással meredt Wandára, amit egyértelműen a nézőknek szánt.
– Rajta!  – noszogatta Wanda, miközben lazán kigombolta saját ingének maradék gombjait. 
Óvatosan megfogta Ann ruhájának pántjait és lecsúsztatta a tündér vállán. Azután megragadta Ann csuklóját, és lassan lehúzta őket, hogy a szűk ruha könnyedén lecsúszhasson a vékony kis nő testéről. A szövet a egy pillanatra megakadt a tündér kis hegyes melleinél, majd elcsúszott a csupaszra borotvált punci mellett és még azelőtt a padlóra esett, hogy Wanda elengedte volna Ann csuklóját. Wanda fogta a fejszéjét és gyengéden a másik nő sima puncijához dörzsölte a csiszolt nyelét.
-Ha el akarsz fogni egy tündért akkor tudnod kell hogy mindannyian a puncijukkal gondolkodnak. Wanda ugyan elég rutinosnak tűnik a kézzel való elkapásukban, de van egy csalink, ami szerintünk jobban fog működni mint egy fejszenyél. Bemutatkozik a “Tündérfogó 3000”! Természetesen a szabadalom levédve! -mondta mosolyogva a műsorvezető az egymás testét felfedező nőpárra nézve.
Intésére a segítők egy furcsa szerkezetet hoztak a színpadra. Két nagy, egymással párhuzamosan elhelyezett lánckerítés panelből állt. Közöttük oszlopként meredt egy rendkívül hosszú dildo. Hegye a legtöbb nőnek megközelítőleg vállmagasságban lehetett. A szexuális játékszer olyan kísérteties kék fénnyel világított, mint az elektromos légyfogók szoktak.
Ann szeme tágra nyílt és csupaszon a műhímvesszőhöz rohant. Mohón itta  a kemény gumipénisz látványát, majd megcsóválta a fejét és ügyetlenül próbált a lehető legtöbbet a szájába venni belőle. Az a tény, hogy fizikailag is képtelen lett volna az egészet a szájába venni nem akadályozta meg abban, hogy néhányszor próbálkozzon.
-Láthatjuk  hogy egy tündér sem tud ellenállni egy színes szélesvásznú dákónak.
Miközben a műsorvezető beszélt, Ann kezdett felmászni a párhuzamos kerítéseken. Vékony lábait szétfeszítette, hogy finom lábujjaival megfoghassa a két oldalon lévő láncszemeket. A műsorvezető átadott Wandának egy ezüst színű távirányítót. 
-Csak annyit kell tenni, hogy bekapcsolod. -mondta.
Ann zihálta az örömtől miközben lecsúszott az óriási műpéniszen. Az könnyedén csúszott fel vékony kis testébe, ahogy óvatosan leereszkedett. Mélyebbre erőltette, amíg meg nem érezte hogy a méhszájához nyomódik. Magas hangú nyögéssel kísérve dugni kezdte magát a hosszú rúddal. Karjai szorosan markolták a kerítéseket miközben felemelte és leengedte fiatal testét.
Wanda nézte, ahogy a másik nő teste fel-le jár és hallgatta az elragadtatott sóhajokat. A távirányítón két gomb volt. Megnyomta az elsőt.
Ann felsikoltott amikor a fémfalak sokkolták csupasz testét. Ösztönösen elhúzta kezét és lábát az őt körülvevő elektromos kerítésektől. Felnyögött a fájdalomtól ahogy a dildo, amire felfeszítette magát, kapaszkodás hiányában megpróbált feljebb nyomódni a puncijában. Összeszorította a combjait és igyekezett megtartani a súlyát anélkül, hogy megérintette volna az elektromos falakat. Nem sikerült. Érezte ahogy saját nedvei miatt lecsúszik a rúdon és méhe fájdalmasan megnyúlik benne. Tehetetlenül nyüszített miközben a saját súlya húzta lefelé. Kétségbeesetten, könnybe lábadt szemekkel megragadta maga mellett a kerítéseket. Villámok szikráztak az ujjai között miközben felsikoltott a fájdalomtól. Gyorsan megpróbálta felhúzni a testét, miközben kezei és lábait égette az áram.
Wanda nézte ahogy a nő sikoltozik. Nézte ahogy megadta magát az áramütés gyötrelmének és hagyta magát visszazuhanni, és amikor a feszítés kínja túlságosan nagy lett még egyszer megpróbált felmászni az elektromos rácson. Wanda hagyta hogy a rúd nagy részét kihúzza  a puncijából mielőtt megnyomta a második gombot.
Ann sikoltozása szinte azonnal abbamaradt. Kicsi, fiatal teste hevesen remegett, ahogy az egyik karján több száz voltos feszültség futott be a másikon pedig ki. Ujjai fehér bütykös halálfogással markolták a kerítést. Sima hasa hevesen megfeszült a bőre alatt, ahogy rángatózott. Szemei előre meredtek és állkapcsa elég erővel szorult össze ahhoz, hogy megrepedjen a foga. Finom spirálokban füst szállt fel az ujjai közül. Amilyen hirtelen kezdődött, olyan hirtelen lett vége. A holtteste ernyedten csúszott le dildón, bámuló szeméből gőz szállt fel.
-Ezt nevezem kártevőirtásnak! Tapsoljuk meg Wandát!
A tömeg tombolt miközben az elektromos szerkezetet és Ann enyhén gőzölgő testét legurították a színpadról. 
-Sajnos azonban a tündéreknek sokkal több barátjuk van az erdőben, mint a favágóknak. Ide hogy valaki bosszút álljon a kidőlt csajért és talán néhány kidőlt fáért is! Aranyos kis gyilkosunk… Cici!
Cici gömbölyűbb volt mint a legtöbb ázsiai nő. Nyuszinak volt öltözve, aranyos kis műorrát az igazira nyomta és egy kis barna szőrréteg fedte egyébként sima bőrét. Hullámos barna haját a válláig engedve hordta, olyan terjedelmes stílusban, amely eltakarta valódi fülét, nehogy azok elvonja a figyelmet a feje tetején levő hosszú filc fülpárról. Játékosan csavargatta a csípőjét, megmutatva a szűkös fürdőruhája alól kikandikáló pihe-puha fehér farkat. Egy játékos pofont adott Wandának és ujjával a másik nő felé hadonászott, mintha szidná.
-Óóó, az erdőnek ennél egy kicsit több igazságosságra lesz szüksége! – kiáltotta a műsorvezető.
Négy segítő előgurított egy nagy körfűrészt. A pengéje előtt fémhengerek támasztottak alá egy nagy fél rönköt, amely egyértelműen középen kettéhasításra várt. Egy elektromos csavarhúzó és négy nagy fémcsőből hajlított rögzítő hevert vészjóslóan a rönk tetején.
Cici követelőzően a rönk felé mutatott Wanda pedig boldogan engedelmeskedett. Felkapaszkodott az impozáns rönkhöz, felmászott a tetejére és hagyta, hogy a flanel inge az oldalára hulljon miközben hanyatt feküdt a durva kérgen. Kicsit mocorgott hogy érezze maga alatt a kéreg erős textúráját. Azután feszülten figyelte ahogy Cici egy hajlított csövet helyez a csuklójára. Segítőkészen odahajolt, hogy a helyén tartsa amíg az ázsiai nő hosszú csavarokkal a fához rögzítette. Cici tetszetős teste kissé megremegett a csavarhúzó vibrációjától ahogy a szerszámra hajolt. Wanda a másik keze rögzítésénél már nem tudott segítőkész lenn. Várakozással telve az ajkába harapott és nézte, ahogy a fémcsavarok belesüllyednek a fába.
Amikor Cici végzett a másik kezével, Wanda mindkét kezét megrángatta és szélesen a hallgatóságra mosolygott amikor azok nem mozdultak. Cici is mosolygott, miközben felkúszott és átmászott Wandán a megkötözött nő fejétől kezdve. Így Wanda arca előtt előbb egy nehéz kebelpár lógott lefelé, majd amikor Cici megállt, egy bájos ázsiai punci lebegett az arca fölött. Csak egy vékony anyagfoszlány volt közte és a másik nő nemi szerve között. Mivel nem tudta használni a kezét, hiábavalóan harapdálta az anyagot. Érezte hogy a saját farmernadrágjának cipzárja kinyílik. Cici hátranyúlt hogy letolja a fürdőruha alsóját a feneke ívén majd Wanda arcába nyomta nedves vágatát, miközben folytatta a vetkőztetést. Wanda amennyire csak tudott segített Cicinek levenni a rövidnadrágját. Hátát a durva fának támasztva felemelte a fenekét a levegőbe. Leginkább azonban az előtte lévő elragadó szépségre összpontosított. Játékosan nyalogatta és harapdálta Cici punciját ahogy az az arca fölött mozgott. Még néhány magas hangú kéjes sikkantást is sikerült kiváltania a rajta ülő nőből.
Cici felegyenesedett és Wanda lehúzott rövidnadrágját a levegőben tartotta, mint egy trófeát. A hüvelynyílását Wanda arcába nyomta és élvezte a mohón tapogatózó nyelvet. Néhányszor meglengette a farmert a feje fölött  mielőtt a tömegbe dobta volna. Ezután finoman leugrott a farönkről, hogy befejezze a másik nő bokáinak fához rögzítését. Wanda várakozóan vergődött miközben a fém könyörtelenül a nyomta bokáját és a durva, kemény kéreg belenyomódott puha fenekébe.
Cici miután biztosította hogy a félmeztelen favágó nem megy sehova, bekapcsolta a fűrészt. A magas hangú zúgás hallatán Wanda felnyögött a félelemmel átitatott várakozástól. A lélegzete felgyorsult ahogy kötelékei között vonaglott. Nem tudta mozdulatlanul tartani magát. Tudta ugyan hogy nincs menekvés, de a növekvő rettegés mozgásra kényszerítette a testét még akkor is, ha csak tehetetlenül mocorgott. Cici kivillantotta fogait a hallgatóság felé és ujjbegyeit összeszorította a mániákus szándék komikus mozdulatával. Úgy nevetve mint egy B-filmes gazember, odaugrott a farönkhöz és lassan tolni kezdte. Wanda meghajlította a hátát és hangosan felnyögött a félelemtől amikor meghallotta a fába maró fűrész hangját. Érezte ahogy a rönk vibrál alatta miközben a penge könnyedén vágta át a nehéz fát. Megfeszítette az egész testét, miközben a fájdalom -amelyről tudta, hogy elkerülhetetlen- egyre csak közeledett. Örült hogy nem várják tőle, hogy nyugton maradjon. A fűrészpengéből kipattanó fadarabok finoman megszurkálták csupasz combjainak belsejét. A penge hideg szele megcsapta érzékeny punciját. A lány halálfélelemben rettegve nyöszörgött miközben teste egyre közelebb került a forgó fémhez.
Nyögését azonnal megtörte fájdalomsikolya, ahogy a nehéz penge megakadás nélkül elpusztította a punciját és vékony vérködöt juttatott a levegőbe. Wanda visított kínjában miközben Cici tovább nyomta tehetetlen testét a fűrészbe. Kerek keblei vadul ugráltak, szemei tágra nyíltak. Nem tudta megakadályozni hogy a nehéz fém kettéválassza a csípőjét, miközben előremozdult, hogy elpusztítsa a hasát, szétszakítva a belsejét. Szívszaggató jajveszékelése megszakadt amikor a rekeszizma brutálisan kettévágódott és a forgó fém könnyedén áthaladt puha mellei között hogy felfalja a bordaívét. Cici Wanda homlokára tette a kezét hogy mozdulatlanul tartsa, miközben tovább tolta a rönköt. Wanda elég sokáig élt ahhoz, hogy lássa a villogó ezüst pengét, amint tönkreteszi az állát és szétvágja rózsaszín ajkát. Csendes kínjainak vége szakadt amikor a koponyája tisztán szétnyílt és agyvelejét kavarta a pörgő penge. Wanda teste szétesett. A belsőségek a színpadra zuhantak, miközben a holttest két fele ernyedten lógott a csuklóknál és a bokáknál fogva még mindig a farönkhöz erősítve.
-Egy vidám lány volt, kár hogy el kellett tőle válnunk! És most, mielőtt ez az aranyos kis nyúl elkezdené azt hinni, hogy ő ember emlékeztetnünk kell őt, mi egy nyuszi helye ezen a világon! És ki tudná ezt jobban egy ragadozó macskafélénél! Íme Bridget!
A szeplős nő hátát és végtagjainak nagy részét puha vörös szőrzet borította, amely úgy tűnt zökkenőmentesen beleolvadt saját skarlátvörös fürtjeibe. Játékosan rámosolygott a közönségre. Két mű-agyara alig-alig kandikált ki csukott száján, hogy bemélyedjen rubinszínű ajkába. A fejéből a természetes füle tetejére tapadva egy pár fül bújt ki. Hegyes melleit vékony rózsaszín bikini tartotta, amely színben illeszkedett a nemi szervét borító anyag háromszögéhez.
A ragadozó előrejött és hegyes körmét végighúzta Cici sima bőrén. Kíváncsian játszott a nővel, akit meg fog ölni. Úgy tűnt nem zavarta az a tény, hogy nem sokkal később rá is kínhalál vár. Könnyedén lecsúsztatta a másik nő felsőjét, és játékosan megpaskolta áldozata telt melleit és nézte a barna mellbimbók ringását. Cici félelmet színlelt a közönségnek. A szeme szinte komikusan tágra nyílt miközben hevesen tördelte a kezét és figyelte Bridgetet, ahogy a vörös hajú a testével játszott. Rettegésétől puha teste csábítóan remegett. Cici lehunyta a szemét, miközben Bridget csábítóan megnyalta a nyakát és megízlelte lágy bőrét. A macska a saját szűk öltözetére nézett majd a padlóra dobta. 
A nyuszi egy pillanatra megtorpant a hamis félelem túlzó mozdulatai között, amikor néhány kísérő előhozott egy nagy átlátszó üstöt ami hevesen forró vízzel volt teli. Egy marék zöldség libbent a habban. Az oldalsó kis emelvényen két nagyon vastag sárgarépa hevert és néhány hosszú zsineg lógott.
Cici nyelt egyet miközben Bridget elvett egy zsineget hogy megkösse a nő karját. Úgy tűnt, az ázsiai lányt teljesen megbűvölte a zubogó víz látványa, amiben megfőni készült. Úgy tűnt, nem vette észre ahogy Bridget finoman hosszában végigsimította a körmeivel a karját. 
Csak akkor jutott eszébe, hogy nincs egyedül, amikor a vörös hajú játékosan megharapta a nyakát. Újra kezdte hiábavaló vergődését. Nem igazán azért hogy ellenálljon Bridgetnek, hanem inkább azért, hogy megmutassa feszes tomporát és megmozgassa kebleit.
Miután a nyuszi karját megkötözte, Bridget az üst széléhez sétált vele. Cici érezte a gőz melegét a bőrén, miközben a halála küszöbén állt. Mocorgásai valamivel több célt nyertek ahogy elhúzta érzékeny mellbimbóit a hullámzó hőtől. Bridget csak kacéran mosolygott és megragadott egy újabb zsineget. Tenyerét végighúzta Cici testén, át a nő csípőjének ívein miközben lehajolt hogy befejezze a megkötését. Miután Cici lábait biztonságosan összekötötte, Bridget  testét a másik nőhöz nyomva visszakúszott és érezte ahogy Cici visszatol, miközben finoman előrehajolt. Nézte ahogy Cici súlyos ázsiai keblei egyre gyorsabban emelkednek és süllyednek annak tudatától hogy mi fog történni. A macska végighúzta a kezét a nő ívein és érzékien a nyuszi állkapcsa köré fonta ujjait. Finoman felfelé billentette Cici arcát a szarufák felé. Bridget hanyagul a halálra ítélt nyúlhoz dőlt. Cici gyakorlatilag hiperventillált. Azon töprengett vajon meddig bírja még Bridget súlyát, mielőtt tehetetlenül belezuhanna a forrásban lévő vízbe. A vörös hajú kinyitotta Cici száját és lassan lenyomott egy hosszú, vastag sárgarépát a nyitott torkán. Cici mellkasa megrándult ahogy a zöldség eltűnt. Bridget szándékosan a torka oldalához nyomta a répát, így a nyúl öklendezésre kényszerült a kemény narancssárga rúdon. Cici úgy érezte hogy minden egyes akaratlan mellkasi rándulásánál bele fog zuhanni a zubogó vízbe.
Bridget higgadtan kihúzta Cici szájából a hosszú zöldséget és egy hosszú nyál-szál húzódott vissza a ziháló nyuszi ajkaira. Bridget határozottan megragadta Cici csuklóját és a másik kezét a vállai közé szorítva előre tolta a nőt. Cicinek két választása volt. Vagy visszatol és szinte biztosan belezuhan a vízbe vagy előrehajol és így kap még néhány másodpercnyi életet úgy, hogy nehéz kebleit a gőzölgő víz fölé lógatja. Az utóbbi mellett döntött.
Cici nyöszörgött, miközben érzékeny mellbimbói mindössze centiméterekkel lebegtek a forrongó felszín felett. Sápadt bőrén izzadsággyöngyök törtek ki ahogy forró gőz söpört végig a testén. Az ázsiai lány nyögései szaggatottá váltak amikor Bridget csupasz szeméremajkai közé nyomta a sima sárgarépát. Ezután Bridget fogta a másik sárgarépát és felfelé fordította a fejét. Szinte gőgös közönnyel csúsztatta a répát a saját várakozó torkába. A tömeg ujjongott amikor a vörös hajú vadul dugni kezdte a saját arcát a zöldséggel. Szeplős teste megrándult miközben öklendezett, de nem törődött saját kényelmével és tovább bántalmazta magát. Cici felsikoltott a fájdalomtól és a félelemtől amikor fogvatartójának rángatózása miatt a mellei belemerültek a perzselő vízbe majd kiemelkedtek belőle. Könnyek szöktek a sötét szemébe és csendben azért  imádkozott hogy gyorsan vége legyen mindennek.
Miután olyan sokáig fulladozott a sárgarépától, hogy a műsorvezető attól kezdett tartani hogy Bridget elájul és mindkét versenyző beleesik a folyadékba, a macska kihúzta a narancssárga rudat a szájából. Hagyta, hogy egy ragacsos nyála lecseppenjen az álláról és szétfröccsenjen szeplős mellkasán. Rámosolygott az őrjöngő közönségre. A második zöldséget Cicibe nyomta, közvetlenül az első mellé. A nő hangosan felnyögött miközben a puncija szélesre nyílt. A testén átfutó endorfinkoktél megnehezítette az élvezet megkülönböztetését a fájdalomtól és a félelemtől. Bridget széles mosoly kíséretében bedobta a nyulat az üstbe.
A víz elfojtotta Cici sikoltását. Sápadt bőre azonnal élénkpirosra változott. Hosszú, karcsú lábai a levegőbe rúgtak ahogy a teste eszeveszetten rángatózott. Világa puszta gyötrelem volt. Nem volt képes elég tisztán gondolkodni ahhoz hogy emlékezzen rá, hogy egy edényben van vagy arra, hogy haldokló testét megvillantsa a közönség előtt. Csak az élve megfőzés kínja maradt. A közönség imádta és ujjongott a fájdalomtól vergődő és tekergőző lány láttán. A felszín alatt Cici benyelte a forrásban lévő vizet, tönkretéve a tüdejét amit egyébként sem használt volna többé. A rángatózása lelassult, az izmai működése megszűnt ahogy idegei felforrósodtak és tüdeje égett. Végül elfeküdt az üst alján. Ajkai kissé szétnyíltak a műfogak körül, miközben sötét szemekkel meredt a hallgatóságra. A szemek abban a pillanatban nem láttak többé, amikor a vízbe zuhant. Az edény peremén kilógó fehér lábai éles kontrasztot alkottak teste többi részének élénkvörösével. Bridget óvatosan megfogta a lábujját és a halott nő lábát a fazékba emelte, hogy az a többi részével együtt főjön.
-Tapsot Bridget-nek! De ha engem kérdeztek, akkor szerintem ez a cica egy kicsit túl van öltözve egy ilyen bulihoz! De már jön is Nichole, aki segít neki levetkőzni ezt a felesleges ruhát!
Bridget előreosont a szokásos kínzás előtti nyaláshoz és tapogatáshoz, de a halloween tök jelmez miatt nem fért Nichole testéhez. Gyors mozdulatokkal segített meztelenre vetkőzni a rubensi idomú nőnek. Nichole magas hangon felnyögött amikor Bridget megharapta a punciját. A tök durván megragadta a fejénél fogva a térdelő lányt miközben egy újabb harapás érte az érzékeny részét. Bridget nem foglalkozott a hamis fülét a fejébe szorító kezekkel és tovább játszott Nichole nemi szervével, ügyelve arra hogy a fogaira ragasztott éles kis műfogakat használja és hangos sikítást kapjon a gömbölyded szépségtől. A macska felnyúlt hogy megmasszírozza a hatalmas melleket a feje fölött. Nichole grimaszolt,ahogy Bridget a hegyes körmeit a kebleibe vájta. Végül elrántotta a nő fejét puncijától. A vörös hajú tettetett zavarral nézett fel rá.
– Kössünk meg!– mondta Nichole.
Bridget szinte barátságosan elmosolyodott és felállt. A páros odament a függőleges acélkerethez amelyet a segítők a színpadra gurítottak. Bridget elfoglalta helyét az acélváz közepén. Karjait oldalra nyújtva türelmesen várt Nicole-ra.
Az a csuklóira pattintott egy-egy fémbilincset. Bridget kaján mosolya egy sikkantás kíséretében eltűnt ahogy hirtelen pár centiméternyire a levegőbe emelkedett. Sötétkék szemei egy szívdobbanásnyira tágra nyíltak a meglepetéstől mielőtt gyorsan visszatért volna az egész este viselt kacér, játékos maszkjához. Mosolyogva nyújtotta hosszú, szeplős lábait Nichole-nak. Már kezdett fájni a válla.
Nichole lehajolt hogy megkötözze a nő bokáit. Súlyos keblei lógtak és közben bemutatta gömbölyű fenekét a tömegnek. Gép zúgása hallatszott és Bridget lábait le- és kihúzták. Ezúttal felkészült rá: a vörös hajú mosolya alig-alig rebbent ahogy a teste kifeszült. Szeplős fehér bőre alatt végtagjai izmai hullámzottak miközben hiába próbálta finoman enyhíteni megterhelt ízületeinek feszültségét.
Bridget figyelte ahogy Nichole óvatosan kiveszi az éles kést a kereten lógó tokból. Érezte hogy hevesen dobog a szíve amikor a másik nő félénken megszorította a bőr bevonatú markolatot. Furcsa volt hallgatni a tömeg kaotikus lármáját, amely arra biztatta Nichole-t hogy vágjon bele. Nichole a háta mögé kerülve kilépett a látóteréből. A vörös hajú enyhén megfeszült és próbálta kitalálni hogy mikor fog kitörni az élve nyúzás kezdetét jelző éles fájdalom.
Egy örökkévalóságnak tűnt. Kifeszítve, tehetetlenül. A fájdalom a csípőjében lassan nőtt és olyan erős lett mint a vállában. Nem vette észre hogy arrogáns mosolya eltűnt az arcáról. Várt és várt.
Bridget fájdalmasan levegő után kapott amikor megérezte hogy a kés hegye átszúrja a bőrét közvetlenül a tarkója alatt. Haszontalanul tekergette a végtagjait és közben a fájdalom vonala folyamatosan nőtt lefelé. Egy kéz nyúlt mögüle előre, hogy a melle alól indulva együtt lefelé haladva a fájdalom vonalával finoman belenyomja a testét a késbe. 
Bridget fájdalmasan kiáltozott és Nichole teljesen tisztában volt vele hogy nem tudja mit csinál. Lassan mozgott és igyekezett nem tönkretenni Bridget bájos bőrét, miközben igyekezett visszaemlékezni arra a csekély számú alkalomra, amikor egy nőt nyúzott.
Bridget hátravetette a fejét miközben vadul sikoltozott. A karján és a nyakán kidudorodtak az izmok ahogy hiába húzta a láncait. Mögötte Nichole letette a kést majd kezdte elválasztani a szeplős nő bőrét az izmától. Óvatosan a kettő közé kényszerítette a kezét, hogy elszakítsa az összekötő szövetet. Elviselhetetlenül fájdalmas folyamat volt. Nichole érezte ahogy az áldozata  izmai megfeszülnek a tenyere alatt, ahogy egyre mélyebbre nyúlt. A bőr veszélyesen közel állt a szakadáshoz. Nichole véráztatta ujjaival megragadta a kést és hosszában bevágta a nő karjait és lábait. Amikor a bőr meglazult láthatóvá vált a vörös, feszes izom újra félretette a pengét.
A macska feje vadul verődött egyik oldalról a másikra és könnyek potyogtak az álláról miközben sikoltozott. Nichole számára a kezének a sikoltozó nő testén való végighúzása szinte valamiféle erotikus játéknak tűnt. Amikor leért a nő puncijához, félig arra számított hogy Bridget nyögni kezd a kéjtől. Természetesen csak még hangosabb lett a sikoltozása  ahogy érzékeny puncijának idegei szétszakadtak. Nichole keze felfelé haladt és a bőr alatt megfogta az üvöltő nő mellét. Innen kevésbé tűntek feszesnek. Mint két marék extra zsíros hamburger. Bridget sikolyai halkulni kezdtek és vonaglása is csillapodott. A feje céltalanul billegett egyik oldalról a másikra miközben rekedt sikolyok között zokogott.
Nichole a nő karjaihoz lépett és mindkét kezével gyengéden lehámozta a bőrt az izomzatról. Lassan dolgozott a válltól a csuklóig haladva. A bőr most lazán lógott le Bridgetről, mintha túlméretezett ruhát viselt volna. Nichole letérdelt hogy megcsinálja a lábakat is. Amikor végzett a nyúzással, levágta az utolsó bőrdarabkát is a bokáról majd a csuklóról. Bridget feje ernyedten lógott és még mindig könnyek csorogtak az állán. Mindennél jobban szeretett volna meghalni.
Nichole a kimerült nő üres szemébe nézett. Ihletet kapva lábujjhegyre emelkedve megmarkolta Bridget vörös haját és szájon csókolta. Közben szabad kezével megragadta a kifeszített nőt hogy megtámaszkodjon. Érzett minden izomrándulást ahogy Bridget erőtlenül küzdött a szorítása alatt. A feszültség végül túl sok volt a nyúzott macska számára. Elernyedt. A nézőket nem érdekelte hogy meghalt-e vagy csak elájult. Ujjongtak a véres látványnak. Nichole a közönség felé fordult, készen arra, hogy kövesse Bridget-et.
-Hát ezt szívesen megnézném újra! Tapsot a rögtönzött taxidermistánknak, Nichole-nak! És most jöjjön második helyezettünk…May!
May kedvesen elmosolyodva  Nichole-hoz ment és elkezdték a szokásos erotikus játékot.
Nichole a körmei közé vett egy rózsaszín mellbimbót és keményen megcsavarta. May zihált. Másik keble és finom dongószárnyai ugráltak, miközben teste meghajolt hogy kövesse a csavarást. Nichole saját nehéz keble megremegett ahogy May szoknyája alá nyúlt hogy megsértse annak hasítékát. Rosszindulatúan megkarmolta és megcsípte az érzékeny húst. May az ajkába harapott és fájdalmasan összeráncolta aranyos kis arcát, majd nagyot sikoltott, amikor Nichole körmei különösen érzékeny helyet találtak.
– Ó, jaj..azt hiszem Nichole csak rossz helyen bökte meg ezt a dongót! Mutassunk be neki egy igazi fullánkot, jó?– kiáltott fel a műsorvezető
Egy lengén öltözött pincérnő vonult ki a színpadra egy hosszú nyelű pöröllyel. Egy puffanással elejtette a szerszámot a döntős pár mögött.
-Úgy tűnik, itt az ideje hogy visszakapjam a magamét-mondta Nichole és elmosolyodott.
-Uh..huhh..
Nichole közelebb hajolt May-hez és azt suttogta: 
-Minden rendben! Ne törődj velem! Csak add meg nekik, amit akarnak!
Keményen megharapta May fülét, mielőtt a hosszú nyelű kalapács felé lökte volna. Hátat fordított May-nek, ügyelve arra, hogy testének néznivalóit a tömeg elé tárja és várta az első ütést.
May habozott, miközben lassan a nyél köré csúsztatta ujjait. Hozzászokott hogy áldozat legyen és furcsa volt számára a fájdalom okozása. Nichole szíve hevesen dobogott a nagy mellei alatt. Nehéz volt mosolyogni és flörtölni a tömeggel, tudván hogy mindjárt agyonverik. De jó érzés volt hogy ennyi szem rátapadt.
Az első ütés Nichole-t oldalát érte, közvetlenül a bordák alatt. Beledőlt az ütésbe és csak zihálni tudott miközben a padlóra zuhant. Arca beleütközött a kemény fába.
-Sajnálom! Sajnálom! – kiáltotta May.
Odarohant és ledobta a pörölyt. Gyengéden megfogta a levegő után kapkodó nőt és segített neki megtámaszkodni a padlón. A nézők szívből nevettek a váratlan aggódáson.
-Köszönöm……de van egy műsorunk… rendben?- nyögte Nichole amikor a tüdeje ismét működni kezdett.
May rájött hogy milyen bolondnak tűnhet. Bólintott, miközben felsegítette a másik nőt. Nichole grimaszolva felkelt, hogy még egyszer a megmutassa magát a tömegnek. Mozgás közben érezte hogy egy borda mozog a bőre alatt. Néhány vendég kiáltott neki hogy mutassa feléjük a nagy gyönyörű fenekét, de nem akart megfordulni. Nem akarta tudni mikor éri a következő ütés. Főleg most hogy tudta milyen érzés lesz.
Felsikoltott, amikor a nehéz acélfej lecsapott a vállára. Térdre rogyott és megmarkolta tehetetlen ernyedtséggel lógó karját. Egy nyögéssel maga elé húzta az egyik lábát, készülve arra hogy talpra álljon. Mielőtt esélye lett volna a következő ütés oldalba kapta. Elpattant még néhány bordája és a teste egy puffanással a padlóra zuhant. Nehéz mellei a plafonra néztek. A hátán feküdt, tátogva mint egy hal, amit éppen kibeleznek. Felhemelte a fejét hogy a tömegre nézzen. A fájdalom ellenére még mindig élvezte hogy figyelik, szurkolnak neki. Egy egész bár tele gyönyörű emberekkel és Nichole volt a figyelem középpontjában. Újabb és újabb ütések következtek. Nichole már nem sikoltozott csak feküdt és a padlón rángatózott a fájdalomtól. May tudta hogy ideje véget vetni ennek. Még egyszer felemelte a kalapácsot és lecsapott az utolsó ütéssel. A tömeg felkiáltott örömében ahogy a lány koponyájának szilánkjai és szürke agydarabkáii szétfröccsennek a színpadon. Nichole érzéki teste még egyszer összerándult majd mozdulatlanná vált.
- Nos, nincs más hátra mint ezt a pépes tököt egy pitébe tenni! Tudom, hogy az utolsó lányunk türelmetlenül várja hogy kezdhesse saját partiját. Tehát kezdjük is a gratulációval a nyertesünknek… Penny-nek! 
Penny küzdött hogy kioldja a felsőjét majd inkább egyszerűen szétrántotta. Gombok pattogtak a színpadon, miközben elszakította a szálakat. Mellei egy pillanatra kiszabadultak mielőtt a másik nőhöz préselte volna magát. May megbotlott mert nem volt felkészülve a másik nő viharos előretörésére. Megcsúszott Nichole agyának egy darabján és hanyatt esett. Penny hanyagul hagyta hogy a teste kövesse. May felnyikant amikor a jelmeze fullánkja feljebb lökődött a fenekében. Ha Penny észre is vette ezt, nem törődött vele.
– Nos… nem szívesen szakítalak félbe benneteket, de szerintem ez kicsit hatékonyabb lehet May elfojtására, mint a nyelved!
Penny kikapta a gázálarcot a műsorvezető kezéből, és sietve a másik nő fejére húzta. May szerette volna hogy felállva kezdődjön a kínzása, de a vállára dőlő Penny-vel ez nem tűnt lehetségesnek. Nem igazán számított; a tömeg nézné, ahogy szenved.
-Csak csavard meg a tartályt a kezdéshez! – suttogta a műsorvezető mielőtt hátralépett.
May kicsúsztatta a vörös tincseket maszk alól, amelyek Penny lelkes erőfeszítése miatt csapdába estek. Gondosan ellenőrizte, hogy szorosan tapad-e  miközben Penny továbbra is ostromolta a testét.
– Tarts meg, ha megpróbálnám levenni! – mondta a hátának szoruló beindult nőnek. 
Penny egyik karját May hasa köré fonta, a másik kezével pedig megfogta a tartályt. May vett egy mély levegőt majd lassan kifújta. A maszk belsejében sziszegés hallatszott, ahogy Penny elfordította a dobozt. Lenyúlt és szorosan magához ölelte a sápadt nőt.
May első lélegzetvételét egy halk, finom köhögés szakította meg. A gáz égette a torkát. A színpadi fények csillogásában  nehezen lehetett látni az arcát a széles, átlátszó védőszemüvegen keresztül, de tisztán látszott hogy puha teste remeg a köhögéstől. A remegés egyre hevesebb lett miközben mellkasa égett a kíntól. Penny karjaiban vonaglott és csapkodott fájdalmában. Penny összeszorította a fogait és felnyögött ahogy a fullánk csupasz combjai között a puncijának nyomódva táncolt. May rekedt és hangos köhögés kíséretében az arcához próbált kapni, de Penny szorosan lefogta és így elzárta a lányt az annyira vágyott oxigéntől.
A haldokló lány kétségbeesett vergődése rövid, gyors rándulásokká változott. Már nem nyúlt a maszk után. Még a legalapvetőbb ösztönei is elvesztették az uralmat a teste felett. Nem volt más választása, mint rángatózni. Penny a saját teste felett is elvesztette az uralmat. Hátra dőlve nyögött rabszolgájaként a ma este átélt viharos érzelmeknek és ehhez párosultak a lefogva tartott lányról a saját érzékeny puncijára átvitt gyors rezgések. May térdelve maradt a színpadon és úgy táncolt, mintha áramütés járná át a testét. Azután hirtelen elhallgatott. A nőből egy pillanatra hangos fullasztó gurgulázás tört ki, mielőtt eldőlt. Halott volt mielőtt a színpadra érkezett volna.
-Micsoda vége ez a műsornak! Tapsot mindazon nőknek, akik olyan bátran versenyeztek ma este az önök szórakoztatásáért! És főleg az idei győztesnek Penny-nek! Köszönöm mindenkinek hogy eljött és ezt az estét ilyen csodálatossá varázsolta!
Hasonló történetek
5836
Egy ideig csodálattal bámulta a lány természetesen gyönyörű arcát, majd közelhajolt és megcsókolta. Az éjszakai félhomályban a férfi felmászott az ágyra és a lány fölé térdelt. Lassan levette róla a párducbőr melltartót és a melleit kezdte csókolgatni...
10127
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: