Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Xavierr_00: De jó! Örülök, hogy elnyerte...
2024-10-01 10:46
MILLAn: Most olvastam el az eddigi rés...
2024-09-30 21:12
Xavierr_00: Nagyon tetszett, ma végeztem m...
2024-09-29 20:33
Xavierr_00: Köszönöm! Nagyon Örülök, hogy...
2024-09-29 20:18
Xavierr_00: Köszönöm! Örülök, hogy elnyert...
2024-09-29 20:16
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tiltott szer

Az idő gyorsan repül, eltelt egy év, mióta megláttad őt. Először nem bíztál benne, elrettentett az ismeretlen. Majd szép lassan közel került hozzád. Egyre jobban vártad, hogy beszélhessetek, de még mindig féltél tőle. Sok dolog zavaros volt körülötte, sok mindent nem értettél, de rá hagytad, örültél, hogy szóba ál veled. Pár szép szó levett a lábadról, hagytad, hogy elcsábítson, kételkedtél, tudtad, hogy nem szabad, de még is belementél. Az idő telt, és már teljesen belopta magát a szívedbe. Még is vesztedre.... a beszélgetések sorba maradoztak, még egyszer csak megszűnt... vagy is inkább eltűnt, nem tudtál róla semmit. Szó nélkül kilépett az életedből, nem érdekelte, hogy te mit szólsz hozzá, magadra hagyott. A sötétbe ülve merengtél azon, hogy miért tette. Sok kérdés zúgott a fejedbe, a szíved háborgott, mérges voltál rá, de leginkább magadra hagytad, hogy becsapjon, hagytad, hogy elhitesse veled, hogy szeret.

Az idő a legjobb gyógyír mindenre. A te sebeid is eltűntek, mikor újra megláttad Őt. Szembe állt veled és kezét nyújtotta neked, tekintete homályos volt még is oly szelíd és minden, ami eddig volt, minden, amit tett, minden fájdalom megszűnt hirtelen szívedben, úrrá lett rajtad a szerelem. Hagytad, hogy újra elcsábítson.
Reménykedtél, hogy amit már egyszer megtett, nem teszi meg újból. Nem kérdeztél semmit, tudtad, hogy úgy se válaszol.
Szép lassan rájöttél, hogy rajtad kívül van még egy szerelme, hiába küzdöttél ellene nem mondott le róla. Megnyugtatta, jobb volt a kedve, úgy érezte, hogy repül tőle, a hiánya megőrjítette.
A szereteted át ment félelembe, féltetted őt, féltetted magad, de tudtad, hogy nem mond le róla, se miattad, se maga miatt. A szenvedély a hatalmába kerítette, és bár hogy küzdöttél ellene, elvesztetted, elvette tőled.
Kérte, hogy tarts vele, vagy hagyd el, menj, menekülj, még lehet.
Nem tudtad, mit tegyél, mert a szerelem volt a te szered.
És mi előtt dönthettél volna, döntött helyetted és ismét lelépett, csak most egy olyan helyre, ahonnan nem jön vissza többet.
Szemedbe könnyek gyűltek, mérges voltál, de nem rá, ha nem a tiltott szenvedélyre, ami elvette Őt örökre tőled.
Hasonló történetek
4343
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
5581
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Tűzmadár ·
Nem rossz érzelemábrázolás, de önmagában – szerintem – kevés.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: