Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tartozás

Brad szótlanul ücsörgött a kopottas helyiség kanapéján. Emily, a mosolygós csinos lány, aki fogadta őket, leültette a triót, majd megkérte őket, hogy várjanak, amíg visszajön. Így hát vártak. A szüleivel már mindent megbeszéltek, amit lehetett, úgyhogy már csak a tettek voltak hátra. A felnőttek sem erőltették a beszélgetést, hanem inkább a padlót bámulták. A fiú körülnézett. Valami régi bár öltözőjében lehettek, aminek a fénye már régen megkopott.

Egyikük sem tudta, hogy pontosan hol vannak. A zárt furgonból, ami idehozta őket, nem láttak semmit. Az ajtó kinyílt és Emily jelent meg a nyílásban.

-Elkészültünk. Kövessetek! -mondta.

Brad érezte, hogy hidegség önti el, de igyekezett közömbösséget mutatni. Elindult Emily után, a szülei pedig követték. Szűk folyosókon haladva néhány fordulat után egy színpadra jutottak. A színpadon álfalak között egy jól bevilágított nappali szoba utánzat volt berendezve. Kanapé, fotel, állólámpa, kis asztal... Emily a kanapéra mutatott. Brad és szülei leültek. A lány a fotelben helyezkedett el úgy, hogy ne kerüljön a kanapét vevő kamera látószögébe. Megkezdődött az előre megtárgyalt beszélgetés. Mintha csak egy átlagos interjú lenne egy hétköznapi családdal. A fiú csak fél füllel figyelt. Végiggondolta az elmúlt napokat. Felidézte magában, amikor a szülők közölték vele a rettenetes helyzetüket. Az üzletük helyzetét kilátástalannak ítélve, kétségbeesésükben olyan emberhez fordultak hitelért, akihez nem lett volna szabad. A hitelt megkapták, de egy szerencsétlen véletlen miatt nem húzta ki őket a pácból. Törleszteni nem tudtak és hamarosan megkapták az ultimátumot. Vagy fizetnek, vagy Brad és két húga árván nő fel. Kaptak ezen kívül még egy egérutat, de az olyan szörnyű volt, hogy először el sem gondolkodtak rajta: a legidősebb gyerek révén lehet szó arról, hogy a tartozásukat elfelejtik, sőt még egy igen tekintélyes plusz összeghez is juthatnak. Csak egy különleges, titkos videofelvételen kell részt venniük.
Teltek a napok és a szülők lassan rájöttek, hogy bármilyen rettenetes is, de ez az egyedüli kiút. Apa és anya nélkül a gyerekek nem fognak rendesen felnőni. Brad talán, de a két lány még túl fiatal volt. A döntést viszont ők nem hozhatták meg. Úgy határoztak, hogy mindent elmondanak a fiúnak és rá hagyják a döntést. Ha nem vállalja, nem kényszerítik, hanem elfogadják a sorsukat. Brad először szóhoz sem jutott a döbbenettől, majd napokig töprengett.

És lassan elfogadta, hogy csak ő mentheti meg a családot.

Ezért most itt ül egy kanapén és hallgatja a beszélgetést. Emily kérésére a szülei elmondták a kamerába, hogy tényleg egy családot alkotnak. Néhány kérdés Brad-nek volt irányozva, amikre felelve elmondta, hogy milyen iskolába jár, hogy igen, van barátnője, és nem, nem csinált még semmi ilyesmit korábban. Elmondta, hogy hogyan jutott a döntésre és azt is, hogy egyrészt neheztel a szülei kudarcos döntései miatt, másrészt nem tudja hibáztatni őket, mert

sok dolog tényleg nem rajtuk múlt. Emily elismerését fejezte ki aziránt, hogy ilyen fiatalon képes ennyire felnőttként gondolkozni. Amikor a kérdések elfogytak, a lány azt mondta:

-Akkor azt hiszem itt az ideje, hogy kezdjük!

Ennek hallatán Brad szíve kalapálni kezdett. A lány invitálására felálltak és a színpad másik végében felállított asztalhoz sétáltak, majd a kamera előtt tanulmányozni kezdték az eszközt. Az asztal állítható magasságú volt. Az egyik végén külön fejtámla volt és oldalra merőlegesen kéztartók nyúltak ki. Olyan volt, mint egy fekvő kereszt. A furcsa alakja még nem adott aggodalomra okot, de a végein és az oldalán lógó vastag bőrszíjak és bilincsek baljóssá tették a látványt. Brad kiszáradt szájjal lépett közelebb és az egyik szíjat kézbe fogva tanulmányozni kezdte. A szülők is körbejárták az asztalt. A szemrevételezés után Emilyre néztek, aki csak bólintott. Brad felsóhajtott és lassan vetkőzni kezdett. Emily, a szülei és a felvételt készítő kamera kereszttüzében megszabadult a ruháitól és felült az asztalra. Oldalra fordult és lábait kinyújtotta. A szülei az asztal két oldalához léptek és a bőrbilincseket elkezdték a fiú bokáira erősíteni. Brad ülve maradva nézte a tevékenységüket. Még nem szándékozott hanyatt feküdni. Egyrészt úgy érezte, hogy így késleltetheti a dolgot, másrészt nem akarta a kezét az öléből kivenni és helyzete miatti furcsa felizgulását közszemlére tenni. Ám a szülők végeztek és jött az elkerülhetetlen. Mindketten a fiuk mellé léptek, megfogták Brad vállát, megtámasztották a hátát és gyengéden hátranyomták. Ezután a fiú egy-egy csuklóját kézbe vették, az asztalból merőlegesen oldalra nyúló támaszokra húzták a karokat és a csuklóknál, illetve a felkaroknál szorosra húzták a szíjakat. Az apa ekkor oldalra lépett, az

anya pedig folytatta a fia lekötözését a comboknál és a mellkasnál levő szíjakkal. Brad oldalra fordította a fejét és a vetkőző apját nézte. Szinte hipnotizáltan meredt a méretes hímtagra, aminek eddig a saját létét és hamarosan az elmúlását is köszönheti. A révületből anyja érintése az arcán zökkentette ki. A nő kezében egy fémből készült gyűrűszerű tárgy volt, aminek oldalából szíjak lógtak ki. A látványtól a fiú önkéntelenül felnyögött, majd erőt vett magán és kitátotta a száját. A nő beletette az eszközt és a fiú fejét kissé megemelve a tarkóján összecsatolta a szíjakat. Brad nem tudta becsukni a száját. A plafont bámulta, miközben érezte, hogy hideg veríték lepi el. A neheze még hátravolt, de remélte, hogy mostmár nem fog sokáig tartani. Az apa az asztal fejtámla felőli részéhez lépett, az anya pedig meglazította a fejtámlát, majd addig engedte le, amíg Brad feje annyira hátra nem hajolt, hogy a szája és a torka egy

vonalban helyezkedett el. A fiú fejjel lefelé meglátta az apja merevedését és újra rémülten felnyögött. Az anyja a fiú mellkasára tette a kezét és bátorító szavakat mondott neki. A kamerát kezelő úgy állt, hogy jó rálátása legyen. Az apa közelebb lépett, megfogta Brad fejét és a férfiasságát a gyűrűn keresztül a fiú szájába kezdte tolni. Brad agya teljesen kiürült és mintha lebegett volna. Érezte az anyja kezét a mellkasán, hallotta a megnyugtatónak szánt

duruzsolást és közben érezte a szájába nyomuló hímtagot. A legnagyobb meglepetésére a saját pénisze akkorára duzzadt, mint még sohasem. Undorító volt, ami történik vele, mégis valami perverz módon felizgult tőle.

Az apa lassan, de határozottan nyomult egyre beljebb. Brad öklendezni kezdett, de az utasításoknak megfelelően már egy napja nem evett, így semmi nem jött fel. A férfi szerette volna, ha minél hamarabb célhoz ér, de a fiú természetesen tapasztalatlan volt. Brad próbálta elfordítani a fejét, de az apja nem engedte. Ám idővel a férfi érezte, hogy a nyelv útban lesz, ezért kihúzta magát. Brad köhögve, hörögve próbált levegőhöz jutni, miközben könny öntötte

el a szemét. A szülők sajnálkozva nézték. Hosszabb lesz a dolog, mint szerették volna. Amikor a fiú pár perc múlva valamelyest megnyugodott, az anya a fiához hajolt és fájdalommal teli hangon azt mondta:

-Próbáld magad elengedni! Hagyd, hogy megtörténjen és már túl is leszel rajta.

Az apa újra kezdte a behatolást. A fiú próbálta kikapcsolni az agyát és teljesen elengedni magát. Ezúttal sikerrel járt. Furcsa hang hallatszott és Brad tompa nyögései megszűntek, amikor az apa pénisze a fia torkába csúszott. Brad érezte a feszítő fájdalmat a nyakában. Miközben otthon lelkileg készült, megnézett ilyen videókat és tudta, hogy milyen látvány lehet. Az apja makkja láthatóan kidudorodik a torkában. A videókon ez csak pár másodpercre történt meg, az apja viszont nem mozdult. A fiú nem kapott levegőt. Az oxigénje gyorsan elfogyott és szándékai ellenére a teste átvette a vezetést a magára nyugalmat parancsolni próbáló agy felett. Vonaglani kezdett kötelékeiben. A kezeit ökölbe szorította és nekifeszült a szíjaknak, de hiába. Újra megpróbálta elfordítani a fejét, de az apja szoros fogása nem változott. Végső kétségbeesésében harapni próbált, de a fémgyűrű pont erre gondolva került a szájába. A tüdejében égető fájdalom jelentkezett, a szeme előtt pedig vörös karikák kezdtek táncolni. Szorosan becsukta a szemét, de a vonaglását nem tudta kordában tartani. Csak néhány perc - gondolta. Csak néhány perc.

Az anya legszívesebben elrohant volna, vagy legalább elfordította volna a tekintetét, de a megállapodás arra kötelezte, hogy érdeklődve figyeljen a felvételen.

Brad előtt kezdett minden elfeketedni. Még utoljára ködösen érezte, hogy elélvez és a sperma kilövell a péniszéből. Vonaglása lassan kezdett enyhülni és csak alkalmi rángásokká szelídült. Azután még egy utolsó erős roham következett, majd a fiú teste végleg elernyedt. Az apa még várt egy kicsit, majd kihúzta magát. A szülők örökre hordozták a borzalmas tett emlékét, de Brad önfeláldozása meghozta a gyümölcsét.
Hasonló történetek
16003
Előrenyúlt megragadta a lány karjait. A fiatal lány úgy megijedt, hogy majdnem felsikoltott, de ekkor a férfi a másik kezét arcán végigsimítva előre csúsztatta és apró arcát megmarkolva befogta a lány száját. Egy határozott mozdulattal berántotta a bokorba. A lány szoknyája kicsit lecsúszott és érezte, hogy...
7083
Az angyalok városa előtt a hegy lábánál egy apró tó volt, amelyből folyók áramlottak ki és vezették le a vizét a tengerbe vagy éppen egy másik tóba. Itt állították fel a különítmény vízi erejének központját. Ez csupán egy-két fa mólóból és dokkból állt. A vízi erő pedig csupán ötven-száz kajakból és kisebb csónakokból.
Hozzászólások
További hozzászólások »
sonny grosso ·
Ez nem jött be annyira.

feri1231 ·
Elmegy.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: