Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Egy egyetemista srác egy pletykának akar utána járni, viszont arra nem számít mi minden fog...
kortárs, epika, kispróza, próza, novella, elbeszélés
Lola fiatal egyetemista irigylésre méltó élettel. Ám találkozik valakivel aki teljesen felborítja/felboríthatja...
kortárs, epika, kispróza, próza, elbeszélés, novella
kortárs, kisepika, epika, próza, elbeszélés, novella
Friss hozzászólások
beny30: Szia!Ez a torteneted is nagyon...
2019-04-21 14:46
jólélek: Csöpp-csöpp. :) Nem rég volt k...
2019-04-20 15:54
peti7711: Segítsetek nekem légyszíves. M...
2019-04-17 08:25
peti7711: Sziasztok. Meg tudná nekem val...
2019-04-16 10:37
peti7711: Sziasztok. Én még új vagyok it...
2019-04-15 14:51
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szörnyű Szerelem

Bulis csaj vagyok, szeretek barátokat szerezni. A haverjaimmal elmentem a kedvenc szórakozóhelyünkre, ott volt az a fiú (Máté), aki nos .... kisebb koromban oda voltam érte és hát akkor máshogy néztem ki, de sokat változtam és akkor ott féltékennyé akartam tenni, szóval elkezdtem megfigyelni a felhozatalt. Egyik sem volt megfelelő vagy öreg piás ember volt vagy épp már mindenki csajjal volt. Ült az asztalunknál egy srác( Bence), nem ismertem csak a barátaimmal volt nagyon jóban. Egyszer azt hallottam, hogy a nevemet kiabálja "Lili nem nézhetsz más fiúkat az enyém vagy". Meglepődtem, hogy milyen szar dumával akart felszedni mivel nem is tudta ki vagyok, egész este legyeskedett körülöttem és az egyik barátnőm körül. Most komolyan, egyszerre akart felszedni minket, szóval átadtam a helyem a barátnőmnek és otthagytam őket. Mikor haza indultunk volna, utánunk futott . Máté odament Bencéhez és elkezdtek beszélni. A vak is látta, hogy jó barátok. Míg a barátunkra vártunk úgy gondoltam most vagy soha, szóval odamentem Bencéhez és elkezdtem vele kavarni, flörtölni. Mátét észrevehetően zavarta ... büszke voltam magamra, hazaértem és el is felejtettem a kis "kalandom". Eltelt egy hét és a barátaim egy újabb piás napra akartak elcsábítani és benne voltam. Mikor kimentünk bulizni a város utcáira, nem is sejtettem volna, hogy igazából Bence bandájához mentünk. Odajött hozzám és meg akart csókolni (elárulok egy titkot, nem csókolóztam előtte még soha), én ellöktem és ahogy találkoztunk minden hétvégén bekövetkezett az, amit nem akartam, beleszerettem. December 16. kisebb összejövetel, csak négyen mentünk, Bence, két barátunk és én. Észrevettem, hogy izgulok a közelében, félrehívott engem, elkezdett puszilgatni, piszkálta a hajam és elkezdett esni az eső. Nos, be akartam menni, de visszahúzott és megcsókolt. Tökéletes volt, de adott jeleket, hogy meg akar fektetni és ott hagytuk abba, nyilván nem feküdtem le vele. Másnap újra kimentem és sírva néztem végig, ahogy más lányt csókol úgy, mint ahogy velem tette. A rózsaszín köd feketévé változott, mindenkinek azt mondta, hogy szarul smárolok, az életem onnantól kezdve rémálom lett.                                                                                                                                                                                                
 
Sziasztok, ha elolvassátok akkor kérlek írjatok kritikát rosszat, jót, amit gondoltok szeretném a véleményeket hisz nem rég kezdtem el írni és ha van tanácsotok azokat kíváncsian várom és ha szeretnétek folytatást azt is írjátok meg légyszi  :) 
Hasonló történetek
4538
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
2582
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: