Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szilánkokra tört boldogság

Szilánkokra tört boldogság
(avagy egy melankolikus egy napja)

Ősz volt, szeptember utolsó napja. A nap még utoljára megmutatta, hogy van ereje, fénye kellemesen sütötte arcomat. Hirtelen beborult, enyhe ködfátyol ereszkedett a városra. Egy elszáradt, barna levél hullott elém egy közeli, kopaszodó fáról. Az őszi szellő lágyan fújdogálta a gesztenyefa levelét, amely a járdához hozzá- hozzáérve, azt a kellemetlen súrlódó hangot adta ki, időről-időre. Szél úrfi dühöngeni kezdett, és egy erős lökéssel az apró levelet kiröpítette a szürke, aszfalt úttestre. Egy hirtelen jött rozsdás furgon szinte a semmiből kanyarodott ki. A köd miatt nem lehetett látni időben. Egy gyors gázfröccsel a teherautó minden porcikáját megrázva indult neki az egyenes útszakasznak. És bumm! A levél szétszakadt, nincs többé . . . A természet csodái oly könnyen kárba vésznek, hogy legtöbbször észre sem vesszük.

Csak figyeltem . . . Egy buszmegállóban álltam, egyedül. Miután a robosztus jármű sziluettje semmivé foszlott, egy lány lépett a buszmegállót jelző tábla elé. Haja szőke, a válláig ért, járása határozott, tartása egyenes. A lábbeli rengeteg dolgot árul el az illetőről. Nem volt magas sarkúban, tornacipőt sem viselt. Egy egyszerű, virágos topánkában érkezett. Szeretem a virágokat . . . Farmernadrágja szorosan követte formás combjait. A felsőjén ez a felirat ékeskedett: „70% naugty 30% nice” és egy ördögi, valamint egy angyali fej díszítette azt. Arca mesébe illő volt. Látszódott rajta még az ártatlanság, a hamvasság, a fiatalság.

Ott állt azzal a szándékkal, hogy megtekintse a menetrendet . . . Hogy megtekintse a menetrendet, ami megannyi titkot rejt. Számos jelmagyarázat található a leírás bal alsó sarkában: „JM”, „M”, „SZN”. A kedvencem azonban mégis az a megmagyarázhatatlan jelenség, ami a deles busznál található. Jön egy járat a munkaszüneti napokon, és jön egy a munkaszüneti napok kivételével naponta . . . Miért nem lehet azt írni, hogy naponta jön ez a járat? Hisz, ha jól gondolom, ez lefedi az összes lehetőséget . . .

Míg ezen tűnődtem, egy modoros, negyvenes éveit taposó hölgy tipegett a lányhoz. Lábbelije magas sarkú, szoknyája és blúza rózsaszín. Járása lassú és méltóságteljes, arcára kiült a megkeseredettség, szomorúság. Szemüvege igényes és drága, felső beosztásban lévő alkalmazott. Persze az utóbbi csak a saját feltételezésem.
- Mondja csak kedveském, elment már a kettő órási busz? – reszelős hangja arról árulkodik, hogy erős dohányos . . . nem szeretem a dohányt.
- Még nem, én is arra várok – édes hangja megérintette szívem. Oly lágy volt és annyira édes. Teljesen elbűvölt. Az emberek hangja is sokat nyom a latba, és szintén sok mindenre fényt derít.
- Köszönöm.
Néhány csendes és magányos perc után a középkorú hölgy rá is gyújtott egy cigarettára. A lassan felfelé szállingózó füst részben eltakarta savanyú arcát. Ahogy beleszívott a „halálrúdba” tüdeje megtelt a romlást okozó anyaggal. Javára legyen mondva, a rítus végén kidobta a szemetesbe a csikket.

Egyszer csak egy különös külsejű fiú körvonalai tűntek elő a messziből. Haja a magasba meredt, nadrágja szakadt volt és lelógott a földig. Járása laza, túlságosan is nyugodt, nem figyel a környezetére, nem törődik semmivel... Nem szeretem a túl laza járást. Vajon mi keresnivalója van itt? Talán ő is egy buszra vár? A fiú lassan odalépdelt a lányhoz... Hátha csak egy testvér, vagy egy jó barát... Átadott valamit a lánynak, a lány erre átölelte és megcsókolta a fiút... a barátja... nincs szüksége rám... nem kellek neki...
Megjött a busz és felszálltak rá együtt, mögöttük a modoros nő... Én egy másik járatra vártam... Ismét egyedül vagyok.
Hasonló történetek
3639
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
4465
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Szivacs ·
Semmi problémám a melankóliával de a Nap, mint égitest, kapitális nagy “N”. Ennyit megérdemel, életet adott nekünk. :)

Daodan ·
Igen, ez teljesen jogos . . . sajnos figyelmetlenség . . . :-)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: