Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Skiccek

Vak ember áll az aluljáró falának támaszkodva. Bal kezében fehér pálcát tart és egy keményfedeles okmányt mutat a tömegnek. Jobbjában zöld műanyagbögre. A bögrében szánalmasan kevés apró. Korán van ezért még a zsebében sem lapul több. Majd estére gyűlik több, persze a bögre végig szinte üres marad.
Csak ezt az átkozott kakofóniát tudná végre megszokni! Az az átkozott monoton zaj: Léptek ritmusos dobogása, fojtott beszélgetések.
Ismét egy zipzár surrogását hallja maga mellett, kissé megemeli a fejét, és már csendül is az apró a bögrében. "Isten fizesse meg!" - Milyen üres frázis, mégis milyen őszintén hangzik egy koldus szájából.
Hiába: nem hatja meg a hölgyet, talán tűzijátékot várt, vagy éljenző tömeget, de amit egy koldusnak ad, azt tényleg csak Isten fizetheti meg.
Már csattog is tovább a tűsarok. Nehéz táskát cipel, felemás ütemet kopog a cipő. Talán utazik valahova, de az is lehet, hogy csak fáj valamiért a lába. De nem is érdemes foglalkozni, hisz már rég elveszett a tömegben.

Elfáradt. Lassan dél lehet és már kora hajnal óta itt áll. A keményfedeles okmányt becsukva a bögrébe állítja, és egy kezébe fogja azt a pálcával.
Zsebéből cigarettás dobozt vesz elő, a lapos narancssárga dobozon nagy betűkkel áll: Multifilter. A doboz alján fekete gyászkeretben feltüntetve a sblon szövegek egyike: "...halál...", "...sterilitás...", "...gyermekek védelme..."... Ez persze hozzá nem jut el. Egyszer felolvastak neki néhányat, de sose látta, milyen nevetségesen néz ki. Általában eszébe se jut, mi áll a dobozon.
Kivesz egy szál cigarettát a dobozból, kicsit talán erősen fogta meg, érzi, hogy egy picit megtört, de nem vészes. Szájába helyezi a cigit, elteszi a dobozt és öngyújtót vesz elő. Jobb kezének mutatóujjával óvatosan megtámasztja a szálat fél centire a végétől és meggyújtja az öngyújtót. Szorul ugyan kicsit a tűzkő, de már hozzá szokott: a zsebben tartott gyújtót a por, szösz hamar tönkreteszik. Remegő kézzel próbálja a lánggal elérni a cigarettát. Elsőre nem sikerül, és megfájdult a hüvelykujja. Kicsit megdörzsölgeti az ujját, hozzáérinti a gyújtót a szál végéhez, egy picit lefelé mozdítja és újra meggyújtja. Pár másodperc múlva már érzi is a parázs melegét az ujjával, mélyen megszívja a cigarettát, majdnem köhög tőle, de csak így lehet benne biztos, hogy nem ég félre.
Hasonló történetek
2699
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
3728
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
lotta ·
kedves! Az összes budapestinek olyannak kéne lennie, mint te vagy. Legközelebb is hasonlót várok, lehetőleg a söröskupakokról vagy a \\\"négyetegyszázaséééért\\\" -nénikről a moszkván.
Nem tudom, mit mondjak még,egyszerűen csdak örvendek neked.
viszont:\\\"De nem is érdemes foglalkozni, hisz már rég elveszett a tömegben. \\\" itt kihagytál egy szót: vele. persze így avantgard, de nem tudom, mennyire volt ez a célod.

crassus ·
Valóban, sajnos én is csak később vettem észre.
Kissé kómásan gépeltem, úgyhogy remélem nincs benne több hiba

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: