Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Sárkányvadászat

A kalandorcsapat a barlang bejáratához ért. A már korábban megbeszélt taktika szerint helyezkedtek el a sötét nyílást körülölelő sziklatömbök között.
A teremtményt, melyet az odú rejtett, a leghatalmasabb és legerősebb lényként tartották számon szerte a világon.
A csapat ezúttal egy sárkány életét készült kioltani, amivel kevesen próbálkoztak meg, akik azonban mégis vették a bátorságot, azok csonthalmai most ott hevertek szerteszét szóródva, megfeketedve a teremtmény lakájának szájánál.
Öten voltak csupán, akik ismét ujjat kívántak húzni a sorssal. Számtalan kalandjaik során, talán ez bizonyult a legnehezebbnek. Két felföldi barbár, akik a bejárat két szélénél lapultak meg, méretes fegyvereiket markolva, egy varázslónő Calantriából, aki tisztes távolságra helyezkedett el a hegyi üregtől, hogy felkészítse magát a varázslatok megidézéséhez és egy íjász, aki egy magas sziklán ácsorogva, megfeszített húrral várakozott a megfelelő pillanatra. A legnehezebb és legveszélyesebb feladat az ébenfekete páncélt viselő lovag vállalta, aki Sötétföldről érkezett.
Most egyedül állt a barlang előtt, nem rejtőzött el társaival együtt, hiszen az ő feladata volt kicsalni a bestiát a búvóhelyéről.
Pajzsát és kardját maga elé helyezve elkiáltotta magát:
- Gyere elő te förmedvény! Küzdj meg velem, ha van bátorságod!
A varázslónőnek már az ajkain voltak a mágikus szavak, mely megóvja a lovagot a sárkánytűztől.
Legalábbis egy ideig.
A barbár fivérek megfeszültek, csupasz karjaikon, melyet nem fedett bőrvértjük, duzzadtak az erek, homlokukon izzadságcseppek gyöngyöztek.
Az íjász, vesszőt illesztett a húrra, keze kissé remegett.
A sötétségből nehéz test, súrlódó hangja hallatszott, amint a kemény pikkelyek a barlang falához értek, majd ezt ritmusszerű dobbanások kísérték, mint ha egy dobot ütöttek volna folyamatosan, egyre erősebben.
A szörnyeteg a kijárat felé közeledett. Sötétföld lovagja megvetette a lábát, felkészült a legrosszabbra.
Nem kellett sokáig várakoznia. Gigászi fej bukkant elő a sötétségből, sárgás, félelmetes szemét az előtte álló apró teremtményre szegezte. Pofájában borotvaéles fogsor villant elő, mikor a szörnyeteg vicsorítani kezdett. Egyetlen fog akkora volt, mint egy felnőtt férfi alkarja.
A lovag összerezzent félelmében, lába a földbe gyökerezett. Torka összeszorult, szinte nyelni sem bírt.
A sárkány egy lépéssel kijjebb araszolt. Zöldes pikkelyein megtörtek a nap sugarai, éles karmai a kemény talajba vájtak. Nem tétovázott sokáig. Nagy levegőt vett, majd tüzes leheletét a lovagra bocsájtotta, aki pajzsa mögé bújva próbálta védeni magát.
A varázslónőnek köszönhetően, a tűz nem égette a bőrét és nem forrósította fel a páncélját, különben már holtan rogyott volna össze. Így azonban kitartott, amíg az íjász célba vette a szörnyeteg szemét, majd lőtt.
A vessző sebesen száguldott a célpont felé, majd egyenesen a sárkány keskeny pupillájába vágódott. A lángcsóva megszűnt, a hatalmas teremtmény fájdalomtól ittas üvöltése megrázta az egész környéket. A lovag végre fellélegezhetett. A tűz ugyan nem égette, a hő azonban alaposan megviselte, izzadságcseppek homályosították el a látását.
A két barbár ekkor ugrott elő rejtekükből és üvöltve vetették magukat a bestiára. Nehéz acélfegyvereiket meglendítve a teremtmény fatörzs vastagságú lábát vették célba.
A lovag sem tétovázott. Ahogy a sárkány felágaskodott fájdalomtusája közben, szabaddá vált hasának tájéka, mely a legpuhább részt képviselte a testén.
A barbárok vágásai alig sértették fel a kemény pikkelyeket, inkább tűntek szúnyogcsípésnek, mint komolyabb sebeknek.
A sárkány hamarabb összeszedte magát, mint azt gondolták volna. Az egyik felföldit mellső lábával sodorta neki egy közeli sziklafalnak, a másikat pedig félelmetes fogsora közé zárta.
Csont ropogott, véreső hullott a magasból, ahogy ide – oda ráncigálta a szerencsétlen férfit, akinek üvöltései először nyöszörgésbe, majd hörgésbe csaptak át, végül a lovag lábai előtt landolt a teste, megtörve, megcsonkítva.
A sötétföldei tudta, hogy rajta már nem segíthet senki, ezért folytatta a rohamot és kardját a sárkány mellkasába döfte. Minden erejét beleadta a támadásba. A bestia üvöltött. Dühtől és fájdalomtól eltorzult pofáját kitátva ismét tüzet lehelt támadójára. A varázslónő mágiája azonban még mindig védte.
Az íjász újra lőtt, de a vessző célt tévesztett és lepattant a kemény pikkelyekről.
A sárkány, látva, hogy tüzes lehelete mit sem ér, egyszerűen letaposta a lovagot és súlyával kipréselte belőle az életet.
- Nem szállhat az égbe! – kiáltotta az íjász.
Ezzel mindannyian tisztában voltak. Ha a sárkány teljes terjedelmében kisétál a barlangból és az égbe szökken, esélyük sem lesz.
Így sem volt túl sok.
Az életben maradt felföldi mit sem törődve törött bordáival és a szúró fájdalommal, ismét a sárkányra vetette magát, megcélozva szárnyának vékony hártyáit.
A bőr könnyedén szakadt át a súlyos pallos csapása alatt. A barbár felröhögött kínjában és sikerében egyaránt, azonban kacaja nem tartott sokáig. Nem maradt elég ideje elkerülni a félelmetes mancsokat, melyek megragadták, körülzárták, majd egyetlen lendülettel a levegőbe repítették.
Üvöltése egészen a hegyek lábainál halkult el, mikor tompa puffanással törtek darabokra a csontjai.
Az íjász ismét lőtt. A vessző a sárkány oldalában állapodott meg, de nem okozott súlyos sérülést, csupán pikkelyét lyukasztotta át.
A feldühödött teremtmény gyilkos pillantást vetett a szemtelen férfira, majd rászabadította halálos leheletét.
Az íjász üvöltött. Kínja oly szörnyű volt, mintha egyszerre ezer halált halt volna. A szemei és a bőre leolvadtak róla akár a viasz, húsa és csontjai megfeketedtek, úgy zuhant le a szikláról, melyen korábban állt.
A varázslónő nem vesztegette az idejét. Támadóvarázslattal próbálkozott. Szavaira ujjbegyeiből villámok csaptak elő a sárkány feje felé.
A teremtmény megmaradt szeme füstölögve feketedett meg, miközben próbált megszabadulni a mágia által okozott fájdalmaktól. Kínjában és dühében, vakon kezdte perzselni a körülötte elterülő területet.
A varázslónő most magát vonta mágikus védőburokba, mely nem engedte, hogy a tűz árthasson neki, idővel azonban érezte, ereje egyre fogy. Agya lázasan dolgozott valami menekülési terven.
Ekkor váratlanul a barlang bejárata fölött egy magányos alak jelent meg karddal a kezében.
Ranagar volt az. Az a pimasz fráter, aki folyamatosan követte őket egészen idáig, azzal az ostoba barátjával. A nő eddig legszívesebben porig égette volna a fickót a villámaival, most azonban kifejezetten örült, hogy láthatja.
A sárkány már teljes egészében kibújt a barlangból, felszállni azonban nem mert, hiszen elveszítette látását.
Ranagar üvöltve vetette le magát a szikláról egyenesen a hatalmas szörnyeteg hátára és kardját mélyen a pikkelyek közé fúrta.
Az ostoba! Mit művel ez? Ő is meg akar halni? – kérdezte magában a varázsló, de amint a lángok abbamaradtak ismét támadásba lendült.
Villám cikázott át a levegőn, belecsapódva a gigászi testbe, mire az megbénult egy pillanatra. Ranagar az alkalmat kihasználva újra döfött. Minden erejét beleadta ebbe a szúrásba.
A kard a szörnyeteg gerincén koppant, mire az egész testében megrándult. Egyetlen csapásra futotta még a sárkány erejéből.
Hosszú farkát meglendítve tarolt sziklákat, holttesteket és mindent, ami az útjába került, beleértve a varázslónőt is, akinek törékeny, karcsú teste kemény sziklafalnak csapódott.
A nő felnyögött fájdalmában, majd vér buggyant elő a szájából.
Eközben Muldor lépett elő rejtekéből, valahonnan onnan, ahol az íjász teste hevert. Kétkezes csatabárdját lengetve rohant a haldokló teremtmény felé.
Ranagar a gerincoszlopba ékelődött kardot forgatta, egyre több fájdalmat okozva ezzel a sárkánynak, aki végül feladta a küzdelmet és elterült a földön.
Rettenetes gyíkfeje Muldor előtt csapódott a kemény talajnak. A férfi megtorpant, majd barátjára bámult döbbenten.
- Végezz már vele! – üvöltötte Ranagar.
Muldor tekintete a szörnyeteg pofájára tévedt. Lábai reszkettek a félelemtől, most, hogy ilyen közelről is szemügyre vehette félelmetes agyarait.
A sárkány orrlyukai egyenletesen tágultak. Még mindig lélegzett.
A nagydarab férfi, erőt vett magán, a magasba emelte hatalmas csatabárdját.
A nap sugarai megcsillantak a méretes acélon, majd a fejsze lesújtott.
Csont roppant, agyvelő fröccsent szerteszét, beterítve Muldor arcát. A sárkány kilehelte a lelkét. A két kalandor egymásra tekintve, hitetlenkedő arccal vigyorodott el.
- Megcsináltuk! – kiáltotta Ranagar. – Megcsináltuk!
Muldor egy rongyot húzott elő az övéből és az arcát kezdte törölgetni, miközben társa megbizonyosodott róla, hogy a sárkány valóban halott, ezután mindketten a varázslónőhöz léptek.
A nő gyönyörű szeme üvegesen meredt az égre, telt ajkait vér borította.
- Kár érte! – húzta el a száját sóvárgón Ranagar. – Csinos teremtés volt.
Muldor némán bólintott, majd társára nézett.
- Hogyan tovább Ran?
- A kincs! – csillant fel barátja szeme. – Biztos a barlangban van!
Egymásra néztek vigyorogva, majd kezüket dörzsölgetve, zsákmány reményében léptek be a sötét, immáron kihalt barlangba.
Hasonló történetek
3118
- Ha bármikor, bármiben segíteni tudok, akkor számíthatsz rám!
- Tudom, ezért vagyunk itt. Mi nem utazótársak vagyunk, hanem szövetségesek és barátok!
Ezek a szavak olyan jól estek Qwâmbiinak, mintha azt mondták volna, hogy Dareth rémuralma megszűnt. Úgy érezte, hogy apja szelleme tért vissza a mágus testében. Mostmár boldogan, tiszta szívvel gyalogolt a mágus mellett. Megtöltődött önbizalommal. Úgy érezte, olyan lendületet kapott, amellyel bejárja egész Tirunent...
3336
Ahogy a védelem kiépült, Dareth handorioi hódításait emiatt be is fejezte, és inkább északra, Rolenciába vezényelte szörnyű hadát. Rolencia nem volt egységes birodalom, nem volt összetartás, így nem is tudtak fennmaradni. Viszont érdekes módon, mintha megelégedett volna ennyivel, Mágusföld határán, a Benfini-hegységnél megállt. Nem tudni, hogy miért...
Hozzászólások
További hozzászólások »
pirosho ·
:grinning:

Lylyana ·
Zöldet adok.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: