Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Ez a történet a szabadságról szól.
kortárs, epika, kispróza, elbeszélés, novella
Allen csak egy átlagos fiú, aki békésen él Stoneskeep szigetén. Egy nap viszont az árnyékvilág...
Utazni élvezet. Akinek van kedve hasonlítsa össze a javított változatot, az azonos című történettel....
kortárs, epika, kispróza, próza, novella, elbeszélés
Friss hozzászólások
Mátéka: Ne folytasd! Tele van helyesir...
2018-12-16 11:38
Gömec: Jobb, ha tőlem tudod meg, ha e...
2018-12-13 13:41
mozgi: Tele van helyesírási hibával.
2018-12-12 12:17
Károlyfi Károly: Köszönöm szépen! Örülök, ha cs...
2018-12-11 13:16
Gábor Szilágyi: Volt már cicus21 címmel!
2018-12-10 15:01
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Rosszkor jövő hívás

A levegő feszült volt és mindenki némán figyelt. Az egyedüli hang a nyársat lassan előre toló gép mély zúgása és időnként a lány nyögései voltak. Hirtelen csengőhang törte meg a feszült atmoszférát. A meztelen fiúk az udvaron elszórt ruhakupacaikra néztek, de hamar kiderült, hogy nem az ő telefonjuk szól. A hang a lány táskájából jött.
- Hopp! Elnézést! Ide tudná adni valaki? - kérdezte a lány és megmozgatta összekötött kezeit, hogy alátámassza kérése jogosságát.
A fiúk egymásra néztek.
- Valakiiii…legyen szíves! - mondta panaszosan a lány.
Az egyik fiú vállat vont és kotorászni kezdett a lány táskájában. Pár másodpercig elveszett a belső mélységben, de végül diadalmasan felhorkantott és kiemelte a telefont. Fogadta a hívást és a lány arcához tartotta a készüléket.
- Oh, helló Stacy! Hogy vagy?
Egy ideig csend következett. Stacy hosszú választ adott, mialatt a nyárs figyelemreméltóan haladt előre időnként levegő után kapásra késztetve a lányt.
- Ahh…sajnos nem megy. Most éppen nem tudok elszabadulni. - Újabb csend következett amíg a barátnőjére figyelt. Azután remegő, néha majdnem megbicsakló hangon azt mondta - Emlékszel a diákszövetségre, akikről meséltem és azt mondták, hogy nélkülem a szabadban sütős partijuk nem lenne ugyanaz? Nos ez azért volt, mert engem akartak megsütni. Tényleg nem tudok menni, mert éppen nyársalnak és hamarosan élve kezdenek sütni.
Újabb hallgatás következett.
- A tied lehet. Nekem tényleg nem lesz már rá szükségem. - mondta a lány rezignált mosollyal, majd folytatta - Huh..Stacy le kell tennem! Érzem, hogy a nyárs a torkomhoz közelít. Puszillak!
A telefont tartó fiú bontotta a kapcsolatot, a lány pedig öklendezni kezdett. Pár pillanattal később a nyárs előbukkant az ajkai között, majd tovább haladt, amíg nagyjából két lábnyira ki nem nyúlt és ekkor a gép leállt. A fiú visszatérdelt a lány elé és egy ujját annak arca előtt mozgatta jobbra-balra. Elégedetten bólintott, amikor látta hogy a lány szeme követi a mozgást. Még életben van és tudatában van annak, hogy mi történik vele. A sütés így izgalmasabb lesz.
Azután elgondolkodva a telefonra nézett. Egy képet készített a nyársra húzott lányról és elküldte az utolsó hívó számára egy szöveg kíséretében:
 
"Nincs kedved csatlakozni a barátnődhöz a vacsoránkon?"
 
Néhány pillanattal később vidám csilingelés jelezte a válasz megérkezését.
 
"Vendégként vagy második fogásként?"
 
A fiú kicsit töprengett és visszaírt:
 
"Te döntesz."
Hasonló történetek
4017
Egy decemberi éjszakán becsípve kullogtam haza, olyan éjfél körül... a barátnőm Emese volt aki hazavitt, nem hagyta hogy többet igyak. Ezt csak elmesélésből tudom, mert nem voltam magamnál teljesen...
4549
A Halál-sziget egy erdei tavánál egy húsz éves fekete hajú amazon lány és egy huszonöt éves magyar fiú fürdött. Bár ezt inkább nevezhetném „hancúrozásnak” mint fürdésnek. A fiú átölelte a nála húsz centivel alacsonyabb amazon lányt és megcsókolta...
Hozzászólások
Deakjanika ·
Ez az írásod egykicsit rövidlett.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: