BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Sziasztok ez az első írásom.ez egy leszbikus regénynek indul! Remélem tetszeni fog!
-
Kellemetlen dolog a költözés. És talán ami a legkellemetlenebb dolog az egészben, hogy minden...
-
Mi történik akkor, ha egy jókislány összetalálkozik a velejéig romlott végzetével?
Friss hozzászólások
Andreas69: Ez a pasas mindig fülig szerel...
2018-03-23 07:52
naiv1966: Kicsit kevesebb párbeszéd és t...
2018-03-22 12:30
ronaldm4u: Kár, hogy ennyivel fejezte be...
2018-03-21 21:49
Deakjanika: Ez nagyonrövidlett. De azért f...
2018-03-21 03:20
Deakjanika: Nagyonjó, legyélszives folytaz...
2018-03-21 03:16
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!
A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Rosszkor jövő hívás

A levegő feszült volt és mindenki némán figyelt. Az egyedüli hang a nyársat lassan előre toló gép mély zúgása és időnként a lány nyögései voltak. Hirtelen csengőhang törte meg a feszült atmoszférát. A meztelen fiúk az udvaron elszórt ruhakupacaikra néztek, de hamar kiderült, hogy nem az ő telefonjuk szól. A hang a lány táskájából jött.
- Hopp! Elnézést! Ide tudná adni valaki? - kérdezte a lány és megmozgatta összekötött kezeit, hogy alátámassza kérése jogosságát.
A fiúk egymásra néztek.
- Valakiiii…legyen szíves! - mondta panaszosan a lány.
Az egyik fiú vállat vont és kotorászni kezdett a lány táskájában. Pár másodpercig elveszett a belső mélységben, de végül diadalmasan felhorkantott és kiemelte a telefont. Fogadta a hívást és a lány arcához tartotta a készüléket.
- Oh, helló Stacy! Hogy vagy?
Egy ideig csend következett. Stacy hosszú választ adott, mialatt a nyárs figyelemreméltóan haladt előre időnként levegő után kapásra késztetve a lányt.
- Ahh…sajnos nem megy. Most éppen nem tudok elszabadulni. - Újabb csend következett amíg a barátnőjére figyelt. Azután remegő, néha majdnem megbicsakló hangon azt mondta - Emlékszel a diákszövetségre, akikről meséltem és azt mondták, hogy nélkülem a szabadban sütős partijuk nem lenne ugyanaz? Nos ez azért volt, mert engem akartak megsütni. Tényleg nem tudok menni, mert éppen nyársalnak és hamarosan élve kezdenek sütni.
Újabb hallgatás következett.
- A tied lehet. Nekem tényleg nem lesz már rá szükségem. - mondta a lány rezignált mosollyal, majd folytatta - Huh..Stacy le kell tennem! Érzem, hogy a nyárs a torkomhoz közelít. Puszillak!
A telefont tartó fiú bontotta a kapcsolatot, a lány pedig öklendezni kezdett. Pár pillanattal később a nyárs előbukkant az ajkai között, majd tovább haladt, amíg nagyjából két lábnyira ki nem nyúlt és ekkor a gép leállt. A fiú visszatérdelt a lány elé és egy ujját annak arca előtt mozgatta jobbra-balra. Elégedetten bólintott, amikor látta hogy a lány szeme követi a mozgást. Még életben van és tudatában van annak, hogy mi történik vele. A sütés így izgalmasabb lesz.
Azután elgondolkodva a telefonra nézett. Egy képet készített a nyársra húzott lányról és elküldte az utolsó hívó számára egy szöveg kíséretében:
 
"Nincs kedved csatlakozni a barátnődhöz a vacsoránkon?"
 
Néhány pillanattal később vidám csilingelés jelezte a válasz megérkezését.
 
"Vendégként vagy második fogásként?"
 
A fiú kicsit töprengett és visszaírt:
 
"Te döntesz."
Hasonló történetek
1666
Niki nagyon egyedül érezte magát és szomorúan kitekintett az ablakon.
Puff. Hallatszott a szomszéd szobából. Niki megrezzent. Bebújt a takaró alá, de a villanyt nem oltotta le.
Puff. Még egy zaj, de egy kicsivel közelebbről. Niki már nagyon félt. Nem tudta, hogy mihez kezdjen. Sikítani nem akart, mert lehet, hogy a zajt csapó illető nem tudja, hogy ő itt van...
1653
Egy kis faluban szálltunk meg, a helybéliek nagyon kedvesek voltak hozzánk.. Készségesen válaszolgattak a kérdéseimre is.. Nem írhatok nagyon sokat, mert érzem már a Hold hívó szavát, de amíg van emberi mivoltom le kell írnom életem történetét.. mielőtt sorsomat bevégezvén utolsó vadászatomra indulnék...
Hozzászólások
Deakjanika ·
Ez az írásod egykicsit rövidlett.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned