Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Rosszkor jövő hívás

A levegő feszült volt és mindenki némán figyelt. Az egyedüli hang a nyársat lassan előre toló gép mély zúgása és időnként a lány nyögései voltak. Hirtelen csengőhang törte meg a feszült atmoszférát. A meztelen fiúk az udvaron elszórt ruhakupacaikra néztek, de hamar kiderült, hogy nem az ő telefonjuk szól. A hang a lány táskájából jött.
- Hopp! Elnézést! Ide tudná adni valaki? - kérdezte a lány és megmozgatta összekötött kezeit, hogy alátámassza kérése jogosságát.
A fiúk egymásra néztek.
- Valakiiii…legyen szíves! - mondta panaszosan a lány.
Az egyik fiú vállat vont és kotorászni kezdett a lány táskájában. Pár másodpercig elveszett a belső mélységben, de végül diadalmasan felhorkantott és kiemelte a telefont. Fogadta a hívást és a lány arcához tartotta a készüléket.
- Oh, helló Stacy! Hogy vagy?
Egy ideig csend következett. Stacy hosszú választ adott, mialatt a nyárs figyelemreméltóan haladt előre időnként levegő után kapásra késztetve a lányt.
- Ahh…sajnos nem megy. Most éppen nem tudok elszabadulni. - Újabb csend következett amíg a barátnőjére figyelt. Azután remegő, néha majdnem megbicsakló hangon azt mondta - Emlékszel a diákszövetségre, akikről meséltem és azt mondták, hogy nélkülem a szabadban sütős partijuk nem lenne ugyanaz? Nos ez azért volt, mert engem akartak megsütni. Tényleg nem tudok menni, mert éppen nyársalnak és hamarosan élve kezdenek sütni.
Újabb hallgatás következett.
- A tied lehet. Nekem tényleg nem lesz már rá szükségem. - mondta a lány rezignált mosollyal, majd folytatta - Huh..Stacy le kell tennem! Érzem, hogy a nyárs a torkomhoz közelít. Puszillak!
A telefont tartó fiú bontotta a kapcsolatot, a lány pedig öklendezni kezdett. Pár pillanattal később a nyárs előbukkant az ajkai között, majd tovább haladt, amíg nagyjából két lábnyira ki nem nyúlt és ekkor a gép leállt. A fiú visszatérdelt a lány elé és egy ujját annak arca előtt mozgatta jobbra-balra. Elégedetten bólintott, amikor látta hogy a lány szeme követi a mozgást. Még életben van és tudatában van annak, hogy mi történik vele. A sütés így izgalmasabb lesz.
Azután elgondolkodva a telefonra nézett. Egy képet készített a nyársra húzott lányról és elküldte az utolsó hívó számára egy szöveg kíséretében:
 
"Nincs kedved csatlakozni a barátnődhöz a vacsoránkon?"
 
Néhány pillanattal később vidám csilingelés jelezte a válasz megérkezését.
 
"Vendégként vagy második fogásként?"
 
A fiú kicsit töprengett és visszaírt:
 
"Te döntesz."
Hasonló történetek
7288
A reggeli Nap bevilágította dzsungelt. Szeptember volt, de itt semmi jelét nem látták az ősznek. A nappali virágok lassan kinyíltak. Állatok lepték el az erdőt. A sziget erdejében egy kisebb sziklás területen a különítmény tagjai ébredeztek...
5341
Nem kellett volna mondanom, mert ekkor rátapadt a nyakamra, és belémvágott valami éleset, ami a szájában lehetett... megint kérdezni akartam, hogy mit művel, de nem jöttek ki szavak a számon...
Hozzászólások
További hozzászólások »
sonny grosso ·
Elmegy.

feri1231 ·
Nem olyan rossz.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: