Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Pokol bugyraiban

Körülöttem minden tompa. Már gondolataim is csak egyet súgnak... Pokol. Érzem! A forróság körülrágja testem, érzem a bűzt, az égett hús szagát. A jajveszékelő emberek búgása, hisztérikus zokogása megsüketít. Látom a fényt, azt a bizonyos fényt az alagút végén, de zuhanok. A pontocska egyre zsugorodik, s lassan-lassan eltűnik szemem elől végleg. Forróság ölel körül. Szorít erősen, el nem engedne... bár én próbálkozom. Zuhanás közben latom a gyűrűket, a pokol gyűrűit. Körben emberek ketrecbe zárva. A rácsokra tapadnak, igy könyörögve kegyelemért. Arcukon koromfolt, karukon felhólyagzott bőr. Mindenhol kosz, rongyok, cafatok szerteszét.
Eszembe jut takaros kis házam, a kert és bimbózó virágai. Villognak vadul a képek fejemben. Frissen vasalt lepedő illata nyomja el az irtózatos bűzt. Napsugaras délutánok, hosszú séták emlékei hűtik testem a hőségben. Kiskorom legszebb tündérmesei, és a nő, a no, ki mindenki fölött a legdrágább. Az édesanyám. Ölelésébe burkolóznék, zokognék! Akarom, akarom, akarom, akarom! „Anyuu!” - kiáltom, kezem nyújtva illúzióm fele.

Nem lehet. Nem érhetem el. Már nem. Minden végetért egy teljesen olyan délutánon, mint az összes többi. Éppen friss tejért indultam a sarki boltba... fékcsikorgás… bűzölgő égett gumiszag az aszfalton… Hatalmas súly a mellkasomon… Szívverésem szaporasága, pár nehéz lélegzetvétel, majd a képek elmosódnak előttem. Riadt emberek, véget nem érő dudaszó… mind távoli és tompa. Megszólal egy lágy dallam. Angyalok kórusa, ez nem vitás.

Fáradt vagyok, lehunyom szemem egy kicsit, csak pár pillanat, igazán semmiség az egész. Álmodom! Vagy mégsem? Egy folyosó, hosszú sorokban neonfényű lámpák. Veguk ponttá lesz. Legbelül furát érzek. Megpihentem, mérhetetlen nyugalom telepszik rám. Eltűnik talpam alól a padló. Pontosan, mint egy sülyesztőben, az emberiség szemetének sülyesztőjében. Újból zuhanok.

Egészen más halált képzeltem mindig magamnak. Valamivel különlegesebbet, valami lírai halált, nem ilyen hétköznapit, ilyen elcsépelt haláltusát. Szerettem volna hősi halált halni, mert minden órában elüt valakit egy-egy féktelen száguldozó, de sajnos hősi halált senki, senki nem hal. Azt nem.
Hasonló történetek
4475
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
10214
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

No0oB ·
gyenge
JagerColonel ·
Jah, tényleg az.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: