Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Egy távoli világban, ahol az idő olyan, mint egy hatalmas, bonyolult kert, létezik egy titokzatos...
Károly, a barna rövid hajú férfi belenézett a visszapillantó tükörbe.<br /> Majd kikapcsolta...
Szűz (és nem annyira szűz) lányok és fiúk áldozati oltáron, kereszten, vesztőhelyen vagy egy...
1986 nyara. A felszabadulás óta először látható vérfarkas a Fővárosi Állat-és Növénykertben!...
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
Friss hozzászólások
Gábor Szilágyi: Akinek ráadásul saját kecoja v...
2024-06-17 07:44
The reál Kagemusha: 18 éves lánynak van egy tíz év...
2024-06-16 17:21
Rémpásztor: Némi irónia volt ebben, valójá...
2024-06-15 22:00
Titti26: Ezek szerint ami neked jó, az...
2024-06-15 00:17
Rémpásztor: Ha neked nem lesz meglepő a vé...
2024-06-14 10:16
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Parton

Tél, a nap fehér, az ég fehér, minden fehér, s a Duna lassú hömpölygését keretbe fogja lusta fényben elnyúló vasárnap délután.
A srácok a parton állnak. Lábukkal rugdossák a porhavat, a szél szinte átfúj rajtuk, mintha jóindulatúan megpróbálná kimosni belőlük az előző éjszaka kigőzölgéseit. A közelükben két, szintén másnapos nagykamasz beszéli meg a hóban ülve az élet dolgait.
A srácok a havat a folyóba rugdossák, kialakítva egy kisebb félszigetet. A víz máris kezdi elmosni."Lemaradtam fényévekre... és akkor így... felszedtem egy csajt"

- Szerintem – kezdi egyikük; - ha folytatnánk, előbb-utóbb sikerülne a hóból hidat verni a Dunán.   Másikuk merev, hitetlenkedő tekintettel bámul rá. Elképzel egy hóból épült hidat a Dunán, majd felhorkan.   - Nem – mondja; - nem sikerülne.

„Átírtam a jelszavam ribancra”

Tompa tekintettel, némán állnak tovább. Az árnyak mögöttük a végtelenbe nyúlnak. A harmadik az eget nézve tűnődik.   - Bazmeg, hold van az égen. Fehér.
Senki nem szól.
Másikuk kis idő után megkérdi:   - Szerintetek mik a színek?   A harmadik felélénkül.
- Hát azok ilyen… izé… hát ilyen naón durva.
- Nem ilyen proton… ami így átmegy a falon? – kérdi másikuk.   Egyikük tűnődik.   - Nehéz.

„Az a szerencse hogy a csaj gumiérzékeny… én nem fogok a faszomra húzni gumit… de nem ám!”

Pár percig hallgatnak. Egyikük egyre lanyhábban rugdossa a havat a Dunába, láthatóan letett arról, hogy megvalósítsa tervét.   A harmadik rágyújt egy cigire.   - Nincsenek is színek.
A csönd súlyos, mint a kocsmák tölgyfaasztalai.
- Visszamegyünk a söntésbe?

"Valami macsósat... van egy mikor olyan orgazmusos fejem van... azt nem az túl macsós"

Egyikük besöpri lábával az utolsó adag havat a Dunába. Pár másodpercig bámulja sodrást, amely már elhordta a kicsiny, fehér félszigetet. A folyót lassan megfesti az est mélysége.    - Menjünk.   A srácok nehéz léptekkel visszaindulnak a kocsmából áradó fény felé. Ropogó léptek mérik az időt. Aztán a part üres lesz, a hold fehér, és az ég sötét, az ég sötét.
Hasonló történetek
3751
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
3964
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
Hozzászólások
További hozzászólások »
lököttyúk ·
Te jó ég! Ember, mi van veled? Egyébként tudom, hogy tudsz jól, jobban írni, sőt, ez az oldal azt is elviseli, ha valaki éppen csak grafomán, mint én, mint most te. Mindezek ellenére ijesztő a közelmúltad.
BURGONYA ·
A közelmúltam egy rakás fos.

Marokfegyver ·
"Úgy lógok ki a sorból, hogy nem állok be" - mondaná egy bimbózó ismerősöm. Ez az írás elég nehezen lenne besorolható a szicíliai avantgard, a finn népi eposzok és a klasszikus francia költészet között ívelő skatulya-sorba. Gondolom, ezt nem is várja el a szerző. Jó volt megismerni a gumiérzékeny nőt és ezt a novellát!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: