Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nefelejcs

Fájt. Fájdalom. Éreztem, hogy a lelkem ebben a pillanatban törik ketté. Megöltem őt. Miért is? Nem emlékszem már. Csak azt tudom, hogy a gyűlölet lángolt bennem. Meg akartam ölni. meg is öltem. De ezt nem fogtam fel egészen addig míg tudatosult bennem hogy tiszta vér vagyok. az arcomról, a kezemről csurgott a vér. az alkaromon vágások voltak. Basszus. megkarmolt ez a szemét. A ruhámból is csöpögött a vörös vér. Vérszag terjenget. Lassan kisétáltam a házból. Vajon tényleg megérdemelte? Elkezdtem végiggondolni a történteket. Hogy is kezdődött ez az egész.
Mikor megismerkedtünk, úgy éreztem magamra találtam ebben az emberben. De édes volt…-mosoly villan át az arcomon. -édes volt mindenáron meg akart ismerni. tudni akarta, hogy mikor mit csinálok. Bármi baja volt engem hívott fel. Nem ment a tanulás, bármi volt engem hívott.
- Drága! – mondta - én csak akkor vagyok igazán nyugodt, ha veled lehetek. - Hogy mennyire boldog voltam, hogy van legalább egy ember, akinek szüksége van rám! Emlékszem egyszer összeveszett az anyjával nagyon. - Édesem. Hadd aludjak nálad. - mondta. Persze hogy itt aludhatott. Egész éjjel csak engem nézett, emlékszem sugárzott belőle a szeretet. Rég nem aludtam annyira nyugodtan, mint akkor. Tudtam, hogy ő vigyáz rám. Reggel a nézésére ébredtem. De akkor sem éreztem még igazán, hogy mekkora baj van. Baj volt rá nézve. Nem ismert pedig azt hitte. Nem tudta mi is lesz ebből. Írt egy levelet. Hogy ő többet akar, hogy ő neki ez nem elég. Ekkorra már szoros lelki kapcsolat volt közöttünk. -Kedves…-gondolom most. – ne haragudj.
Nem haragszik. Ő már nem haragszik. Kedvenc virágomat előveszem. idefele jövet téptem egy csokrot neki, akkor már tudta, hogy baj van de nem érezte igazán hogy mi is. Sosem téptem le virágot azelőtt. Főleg nem ezt, és főleg nem vele. Érezte, hogy gond lesz.
Ráhelyeztem a mellkasára a virágot. Itt rontotta el. Belémszeretett, és én is belé. Édesem. Hiányozni fogsz. Gondolom. Hajamat hátrasöpröm, rászáradt mindenemre a vér.

Kijövök a házból. Könnycseppek mossák le a vért az arcomról. Meggyújtom a cigit. Leszívom. Nyugi. Nyugi. Nyugi. Végre. A nikotin hatni kezd. Mosoly terül szét az arcomon. Éjszaka van. Telihold. Nem Dani volt az első. Előtte volt valaki más, akibe beleszerettem igazán. Ő is meghalt. Elvágtam a torkát. Akkor is csurom vér voltam. Akkor is rágyújtottam. és ezzel vége volt az egésznek. Hajam hátra dobom. Felnézek a holdra. Senki nem jár erre. Egy fiatal nő siet el az utcán. Rámnéz, és riadtan elfut. Ez is én vagyok. Karom kitárom, felfele nézek. Ujjaim megfeszítem vértócsa körülöttem. Az ő vére. Az övé. Az ő vére. Borzongás fut végig rajtam, nyugodtság tölt el. Egy kép üldöz. Mikor rámnézett. Már tudta. Tudta, hogy félreismert. Ha nappal, tiszta fejjel járok az utcán a cigimet szívva, az emberek akkor is megijednek a tekintetemtől. Elindulok. Nem haza. Hiszen nincs hova mennem. Hajamban kedvenc virágom,
Nefelejcs.
Ne felejts!
Hasonló történetek
7295
A reggeli Nap bevilágította dzsungelt. Szeptember volt, de itt semmi jelét nem látták az ősznek. A nappali virágok lassan kinyíltak. Állatok lepték el az erdőt. A sziget erdejében egy kisebb sziklás területen a különítmény tagjai ébredeztek...
5345
Nem kellett volna mondanom, mert ekkor rátapadt a nyakamra, és belémvágott valami éleset, ami a szájában lehetett... megint kérdezni akartam, hogy mit művel, de nem jöttek ki szavak a számon...
Hozzászólások
További hozzászólások »
faithless ·
Igazából,én a történeteimet,lelkiállapoottól és a vágyaimtól függően,és ezek alapján írom.Megölte mert beleszeretett.Ezt érezni kell,nem érteni.
köszi h elolvastátok.

Endana Telares ·
A történet egész jó, de nekem ez túl "művészi". Úgy értem, nem nagyon szeretem, amikor valamiben hemzsegnek a tőmondatok (a verseket se kedvelem túlságosan), ráadásul érzelmeket jelző írásjelek nélkül (?!). Az ilyen műveket általán csak az alkotója érti meg, más pedig próbálgathatja, de sosem fogja ugyanazat érezni. Sajnos nem tudok kellőképpen ráhangolódni egy ilyen történetre, maximum ha azt én írom.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: