Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nagyanyám története - A gyermekkor

1943. március 12-én megszületett az ifjú Karan és Hatice első gyermeke. A kislány a Mukkades nevet kapta. A fiatal pár a lány szüleinél, Rizanál és Afifénél éltek, amióta összeházasodtak. Hónapokkal később az ifjú pár tervezgette, hogy egy új házat épitenek.
Júliusban szintén egy házaspárnak a faluban, Musgannak és Selimnek kisfia született, akit Yusufnak neveztek el.
- Édeslányom, hagyjad itten a kis Mukkades-t! - kérlelte eközben Afife a lányát. Addig kérlelgették a fiatalakokat, hogy miután felépült a ház, a szülők gondjaira bízták a kislányt.
 
Hatice újra teherbe esett, és ismét egy lányt szült aki a Besime nevet kapta. Mukkades szépen cseperedett, édesanyja gyakran látogatta. Akkoriban az szomszédban kőművesek dolgoztak, és a kislányt megszívelték. Mindig törökmézzel kinálgatták, addig amikor is majdnem megfulladt szerencsétlen. Azonban egy derék férfi megfogta a lábát, fejre állította és addig rázta ameddig ki nem köpte a lenyelt falatot. Egy másik történet, hogy állandóan padláson totyogott. Édesanyja látogatása alkalmával is ott volt, azonban ő lecsalta és jól elfenekelte. A következő évben megszületett Mukkades és Besime öccse, Karan is, aki az apjuk nevét kapta. Teltek az évek cseperedtek a gyerekek. Minden húsvétkor látogatást tettek a jószívű Gülmisal nagy-nagynénjüknél, aki egy pufók de kedves asszonyság volt. Mindig süteménnyel kínálta őket, vagy valami finomsággal. Sajnos a jó Gülmisal néni egy nap tüdővészt kapott, és hetekkel később belehalt. A jó férje, Marek báttyjuk mellé temették el. 
 
Hatice még kétszer teherbe esett, de mert sokat dolgozott elvesztette gyermekeit. A kis Karan és Besime mindent megkaptak a szüleiktől, kivéve a kis Mukkades. Ő sem szomorkodott, mert nagyszülei sajátjukként kezelték. Történt egyszer hogy Riza papa egy este nem tért haza a kocsmából.
- Gyerünk lányom, mögyünk öregapádért! - szólt Afife nagymama, és elindultak a messzi határban lévő ívóba. Sok gyaloglás után oda is értek. 
- A fene övött volna mög! Indíts hazafelé! - rikácsolta az asszony, és kicibálta férjét a kocsmából, és a ház előtt lévő lovaskocsiba rángatta majd hazaindultak.
Mukkades nagyon szerette a nagyszülőket, jobban mint a szüleit. Nem egy alkalommal fordult elő a következő: A nagyanyó lekvárt főzött a lány pedig belenyúlt, és megkóstolta.
- Azzonal fejezd bé, öregapád meglássa! - bosszankodott az asszony majd kiment a kamrába. Mukkades mégegyszer megízlelte, mire hirtelen kilépett a szobából az imént még alvó nagyapja és így szólt:
- Lányom, óvatosan nagyanyád meglássa..
12 éves korában, Mukkades megkérte az anyját hogy vegyen neki ruhát, amiben az esti imádságra megy.
- Nem vehetek, köll a tehenekre! - nyafogta Hatice.
Ám jószívű nagyanyja megvette neki a legszebb ruhát, bizony olyan nem volt senkinek a faluban. Az iskolában megtetszett neki egy fiú, aki nem volt más mint Yusuf. Egy alkalommal a fiú elment a házukhoz, Afife azonban meglátta és seprűvel elkergette.
 
Egy szomorú napon a nagymama szélütést kapott, és ezután pellenkázni kellett. Nem volt más választás Mukkadesnek haza kellett költöznie a szüleihez, ugyanis az ő ágyát kapta meg Afife nagymama.
A lánynak sokat kellett dolgoznia, kapálással töltötte mindennapjait. A kevéske pénzt melyet keresett szülei mind felmarkolták, és reménybelijével is keveset találkozott. Három év múlva Afife nagymama meghalt. Mukkades csinos lányá serdült, gyakran járt moziba barátnőivel. Egy alkalommal, a film közben egy fiatal fiú odasomfordált a székükhöz, és azt súgta a lánynak:
- Ezt a csokoládét a Yusuf küldte, azt kérdezi leszel-e a kedvese?
Mukkades körbenézett a teremben, és meglátta Yusuf-ot, aki jóképű fiatalemberré vált.
- Mondd meg neki hogy igen, de máskor kettőt küldjön! - nevetett a lány és kibontotta a tejcsokoládét.
 
/Folytatása következik!/
Hasonló történetek
6599
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
3612
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: