Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Múló idők

A „Hunyadi” termesgőzös méltóságteljesen haladt fölfelé a Dunán. A Nap verőfényesen sütött, ezért aki csak tehette, főleg a hölgyek, a hajó fedélzetén töltötték az út hátra levő részét, míg a férfiak inkább a szalonban kártyáztak vagy éppenséggel politizáltak. Az idő remeknek ígérkezett, sokak számára igazi felüdülést jelentett, hogy ha csak egy kellemes délután erejére is de kiszabadulhatnak a főváros nyomasztó monotonitásából, az egymást követő hétköznapok eseménytelen szürkeségéből. Lelassíthatják kis időre rohanó életüket, elfelejthetik a rákövetkező nap rájuk váró kötelezettségeket és talán elmerülhetnek saját gondolataikban vagy a tájban, mert hiába élünk mi, emberek városokban mégis akarva-akaratlanul oda vágyunk ahol minden elkezdődött: a természet alkotta világba.

A hajón már az első óra elteltével kezdtek kialakulni a kis csoportosulások melyeknél biztosan lehetett tudni, hogy kikötés után is együtt maradnak a kirándulás folyamán. A fiatal lányok magabiztosan sétálgattak fel s alá, miközben napernyőjüket büszkén tartva igyekeztek nem túl meggyőzően elhessegetni frissiben megismert lovagjaikat, akik természetesen nem maradtak el mögöttük. Tulajdonképpen azonban nevettek magukban, örültek, hogy a mama épp nem rájuk figyel és erre a kis időtartamra független nőkké válhatnak, akik vidáman élvezik a nyomukban járó férfi- népség csalóka bókjait. Eközben a hajó a Szentendrei-sziget északi csücskéhez közeledett, lassan elmaradtak a nagyobb kikötők, városok átadva helyüket a vidék fákkal teli, part menti képeinek.

Kissé távolabb, a korláthoz támaszkodva fiatal nő állt, mondhatni magára hagyatottan fürkészte a vidéket. Úgy tűnt mintha nem ebbe a társaságba tartozna, csak épp a véletlen hozta össze ezekkel az emberekkel. Csendes volt, nem vágyott hajbókoló gavallérokra, sem felszínes trécselésekre, mikor felszállt határozottan érezte, hogy ez az út valami fontos dolgot tartogat a számára. Nem tudta pontosan megfogalmazni, de érezte, és mivel általában jobban hallgatott a belső sugallatokra nem is kérdőjelezte meg az utazás célját. Évának hívták, hosszú, fekete haját kontyba feltűzve viselte, nagy mélytekintetű szemeivel leginkább a sok kis hullámon visszatükröződő napsugarakat figyelte vagy épp a lapátkerekek ütemes vízcsapkodásában merült el. Egyesek furcsállták távolságtartását, viszont Évát, ez cseppet sem zavarta, egyedül akart rálelni útja lényegére.

Elérték a Dunakanyart. A Salamon-torony, a történelmi múlt sejtelmes és sokat látott őrtornyaként magasodott eléjük miközben a „Hunyadi” a part közeli kikötést kezdte meg. Kiszállás után vezetővel vágtak neki az út meredekebbik részének. Némely kislány kényeskedett: Képtelenség egy ilyen hegymászás! A buzgó fiatalemberek persze nem győztek jobbnál jobb indokokkal alátámasztani ezt a megállapítást, csakhogy a kegyeik közé férkőzzenek. Az urak, asszonyok viszont pálcáikra vagy botjaikra támaszkodva, zokszó nélkül kapaszkodtak fölfelé. Éva a hajón mutatott viselkedését megtartotta a szárazföldön is. A csoporttól hátramaradva, szinte egyedül kaptatott felfelé a hegyoldalon.

Végre a várkapuhoz értek, amint beléptek rajta mindenki halkabb lett egyrészt, hogy értsék, mit mond vezetőjük, másrészt áthatotta őket a várból kisugárzó ódon hangulat. Pár lépéssel később már a belső várudvarba léptek ahonnan a Fellegvár magasabb, még megmaradt részéihez lehetett feljutni. Éva a valamikori termekben sétálgatott. Ha behunyta szemét az egykor élt emberek arcát vélte felfedezni a messziségben, fülében még visszhangzott a lant utolsó pendülése… Aztán lejjebb ment és megállapodott egy korlát mellvédjénél, ahol a környező tájra nyílt csodálatos kilátás. Hirtelen kilendült a körülötte levő világból. Tisztán érzékelte a múlt jelenlétét, a jelen ő maga volt, a jövő pedig messzi ködfátyolban derengett feléje. Egyszer minden elmúlhat. Az ember talán akkor foghatja fel igazán saját mulandóságát, amikor látja, hogy az általa emelt építmények sem élik túl őt. A megmunkált kövek, tornyok idővel szétesnek, elporladnak, olyan semmi anyaggá válnak, mint az ember, halála után. Miben lehet mégis felfedezni azt a ciklikus állandóságot, ami fenntartja ezt a világot? Éva pár pillanatig maga sem tudta a választ. Pillantása az alant folyó Dunára majd a közeli erdőkre esett. Elmosolyodott. A természet az, ami folytonosan teremti a különféle élő formákat. Ezek a létformák eltávolodhatnak ugyan az őket életrehívó közegtől, de minden esetben visszatérnek, hogy más alakban, új célokkal szülessenek újjá.

Hazafelé a hajó tatján nézte a mindinkább visszamaradó visegrádi romokat. Mint egy régi ismerősre, úgy tekintett erre helyre mialatt a lenyugvó Nap utoljára szórta fényeit a távolodó hajó alakjára.
Hasonló történetek
3642
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
10206
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Szép leírás. :-)

Katrina ·
Szerintem Evát maga a "Hunyadi" hóditotta meg :heart_eyes:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: