Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mindennapi titkaink

A nap szokásosan indult. A nő hajnalban elindult, hogy átutazva a várost belebújjon a nővér uniformisba és betegek százait ápolja. 
Túl volt már a negyvenen, a munka és a család töltötte ki az életét, annak szokásos nyűgjeivel. Ezek a terhek, és persze az idő is nyomot hagytak a testén, és persze a lelkén is. Tekintetéből eltűnt a csillogás, csendes szomorúságban ballagott a busz felé.
A megállóban a szokásos hajnali arcok, volt aki egy köszönést oda pöccintett, de jellemzően inkább mindenki magába fordulva, fej lehajtva várta a hajnali járatot.
A nő gondolatban már dolgozott, de tekintete a vele szemben álló fiún pihent. Kézfején egy gyönyörű tigris tetoválás vonzotta a figyelmet.
Szépen kidolgozott rajz volt, a tigrist vadászat közben, az ugrás előtti pillanatban ábrázolta.
Hosszú percekig bámulta a fiú kezét, fel sem tűnt neki, hogy a fiú észrevette és mosolygott felé. Mikor a tekintetük találkozott, a nő zavarában elkapta a fejét. Szerencsére a busz megérkezett, a várakozók szépen sorban dolgukra indultak.
Napközben, párszor eszébe jutott egy-egy pillanatra a tigris, de ahogy jött, úgy tovább is ment.
Haza késve indult, így sietnie kellett, hogy elérje a szokásos járatot. Így is sötét lesz mire ismét a város széli kis településre ér, és bár pár perc az út a házig a busztól, de egy erdő szélén kell elsétálnia.
Az utolsó percben ugrott fel a járműre, szatyrokkal felpakolva a legközelebb szabad helyre le is huppant. Sorra vette az aznap még elvégzendő dolgokat fejben: vacsora készítés, gyors mosás, lecke ellenőrzés..
Ekkor ismét megpillantotta a tigrist. Felnézett és a fiú mosolygott rá a szemben lévő székről. Kedves, nyílt tekintete megmelengette a nő lelkét, vissza mosolygott. Hosszú percekig tartották egymás tekintetét..A nő a hazavezető úton maga sem tudta miért, de azon gondolkodott vajon mennyi idős lehet a fiú. Külsőre magas, meglehetősen izmos, energikus megjelenésű. Az valahogy látszott rajta, hogy kétkezi munkát végez, fiatalos divatos öltözék. Saccra úgy 10 évvel tűnt fiatalabbak a nőnél és mégis a tekintetében olyan erő volt, amit kevesen tudhatnak magukénak.
Másnap reggel ahogy a nő kilépett a házból, arra gondolt, hogy vajon újra látja- e a fiút.
Már messziről ahogy a várakozók felé haladt, meglátta azt a meleg tekintetet ami mosolyt csalt a lelkébe. Felszállás után úgy helyezkedtek, hogy egymással szemben foglaljanak helyet, így folyamatos maradt a szemkontaktus. Volt a fiú tekintetében valami, ami vonzotta a nőt, amibe beleborzongott, ami felébresztette a régen szunnyadó kiváncsiságát. Azon kapta magát, hogy napközben egyre többet gondol a tigrisre, várja a reggeli ártatlan, mégis izgalommal teli pillantásokat.
Hetek teltek el így, egymás szavát még nem hallották, de mindennap még ha percekre is, de vibrált körülöttük a levegő.
Egy őszi este a nő ismét tovább maradt a munkahelyén, éppen az utolsó járatot elérte. Kigurult a busz a megállóból, de hirtelen fékezett is, egy utasnak még kinyitotta az ajtaját. A fiú szállt fel, és lendületes léptekkel elindult a busz hátuljába és leült a nő mellé. A nő érezte ahogy a szíve egyre szaporábban ver és ahogy összeért a testük, megborzongott. Ekkor a fiú a kezét a nő combjára tette, a nő a tigrisre pillantott, és tudta a vadászat megkezdődött és neki esze ágában sincs menekülni......
Hasonló történetek
6632
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
7218
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
Hozzászólások
Egyedülváró ·
Folytasd légyszi :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: