Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Szóval a ráncok. Nekem tetszenek, de 2 hete bámulom őket, úgyhogy elkezdte kicsit bántani...
Pár hét után engedtek csak ki a korházból, addig megfigyelés alatt tartottak, az orvosok értesítették...
A medence közepén egy nagy lapos szikla volt, amit a lányok pihenőhelynek használhattak. Ha...
Álmomban egy rejtélyes folyosóra tévedtem, mit ne mondjak elegáns volt és a kialakítása kifinomult...
A fekete lyukban különös dolgok történek az emberrel, és egy konyhában is történhetnek fura...
Friss hozzászólások
kamilla10: Csak az író pontozta fel a tör...
2019-02-16 12:55
kamilla10: Csak az író pontozta fel a tör...
2019-02-16 12:53
kamilla10: Csak az író pontozta fel a tör...
2019-02-16 12:53
kamilla10: Csak az író pontozta fel a tör...
2019-02-16 12:52
kamilla10: Csak az író pontozta fel a tör...
2019-02-16 12:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mindennapi titkaink

A nap szokásosan indult. A nő hajnalban elindult, hogy átutazva a várost belebújjon a nővér uniformisba és betegek százait ápolja. 
Túl volt már a negyvenen, a munka és a család töltötte ki az életét, annak szokásos nyűgjeivel. Ezek a terhek, és persze az idő is nyomot hagytak a testén, és persze a lelkén is. Tekintetéből eltűnt a csillogás, csendes szomorúságban ballagott a busz felé.
A megállóban a szokásos hajnali arcok, volt aki egy köszönést oda pöccintett, de jellemzően inkább mindenki magába fordulva, fej lehajtva várta a hajnali járatot.
A nő gondolatban már dolgozott, de tekintete a vele szemben álló fiún pihent. Kézfején egy gyönyörű tigris tetoválás vonzotta a figyelmet.
Szépen kidolgozott rajz volt, a tigrist vadászat közben, az ugrás előtti pillanatban ábrázolta.
Hosszú percekig bámulta a fiú kezét, fel sem tűnt neki, hogy a fiú észrevette és mosolygott felé. Mikor a tekintetük találkozott, a nő zavarában elkapta a fejét. Szerencsére a busz megérkezett, a várakozók szépen sorban dolgukra indultak.
Napközben, párszor eszébe jutott egy-egy pillanatra a tigris, de ahogy jött, úgy tovább is ment.
Haza késve indult, így sietnie kellett, hogy elérje a szokásos járatot. Így is sötét lesz mire ismét a város széli kis településre ér, és bár pár perc az út a házig a busztól, de egy erdő szélén kell elsétálnia.
Az utolsó percben ugrott fel a járműre, szatyrokkal felpakolva a legközelebb szabad helyre le is huppant. Sorra vette az aznap még elvégzendő dolgokat fejben: vacsora készítés, gyors mosás, lecke ellenőrzés..
Ekkor ismét megpillantotta a tigrist. Felnézett és a fiú mosolygott rá a szemben lévő székről. Kedves, nyílt tekintete megmelengette a nő lelkét, vissza mosolygott. Hosszú percekig tartották egymás tekintetét..A nő a hazavezető úton maga sem tudta miért, de azon gondolkodott vajon mennyi idős lehet a fiú. Külsőre magas, meglehetősen izmos, energikus megjelenésű. Az valahogy látszott rajta, hogy kétkezi munkát végez, fiatalos divatos öltözék. Saccra úgy 10 évvel tűnt fiatalabbak a nőnél és mégis a tekintetében olyan erő volt, amit kevesen tudhatnak magukénak.
Másnap reggel ahogy a nő kilépett a házból, arra gondolt, hogy vajon újra látja- e a fiút.
Már messziről ahogy a várakozók felé haladt, meglátta azt a meleg tekintetet ami mosolyt csalt a lelkébe. Felszállás után úgy helyezkedtek, hogy egymással szemben foglaljanak helyet, így folyamatos maradt a szemkontaktus. Volt a fiú tekintetében valami, ami vonzotta a nőt, amibe beleborzongott, ami felébresztette a régen szunnyadó kiváncsiságát. Azon kapta magát, hogy napközben egyre többet gondol a tigrisre, várja a reggeli ártatlan, mégis izgalommal teli pillantásokat.
Hetek teltek el így, egymás szavát még nem hallották, de mindennap még ha percekre is, de vibrált körülöttük a levegő.
Egy őszi este a nő ismét tovább maradt a munkahelyén, éppen az utolsó járatot elérte. Kigurult a busz a megállóból, de hirtelen fékezett is, egy utasnak még kinyitotta az ajtaját. A fiú szállt fel, és lendületes léptekkel elindult a busz hátuljába és leült a nő mellé. A nő érezte ahogy a szíve egyre szaporábban ver és ahogy összeért a testük, megborzongott. Ekkor a fiú a kezét a nő combjára tette, a nő a tigrisre pillantott, és tudta a vadászat megkezdődött és neki esze ágában sincs menekülni......
Hasonló történetek
4428
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
2266
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
Hozzászólások
Egyedülváró ·
Folytasd légyszi :)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: