Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mea Culpa

Bíbor színű fák, narancs lombok vették körül. Zsigereiben valószínűtlenül bizseregtek a fűben matató szorgos bogarak léptei. Éppen boldognak is kezdte képzelni a pillanatot, mikor múlni kezdett a drog hatása. Feketébe fordult, s fenyegetőn borult fölé az eddig szeretetteljesnek álmodott ég, majd szörnyű mennydörgés csapott le rá. Érzékei kelletlen eszméltek. Gyötrelme üvöltötte az éjszakába a feltörő ösztönlényi, menekülni vágyó vad módjára fájdalmát.
Visszatért. Az ismerős, lepusztult terem közepén, a székhez kötözve ült, ahol kínszenvedése már órák óta tartott. Lekötözött, vérző karjaira pillantott, s látta az elektródákat ujjai végén, a gyötrő impulzusok forrását, és a vénásan adagolt drogot, melyet kínzója gondosan állított össze, hogy bosszúját soká élvezze, nem engedve őt át a pusztulás megszabadító tűfokán.
Az arcába hajolt, leköpte, és ismeretlen neveket mormolt. A gyönyörű arc, a szép vonások, mocsokba torzulva üvöltötték gyűlöletüket az épp hogy eszmélő felé. Lassan múlt a sokk hatása, s már talán ismerni vélte őt, mikor újra rákapcsolta az áramot. Halántékán lépett be a több ezer volt, s az ujjbegyeknél távozott, ismét eltávolítva őt a felismeréstől.
Kínzója módosított az intravénásan adagolt drog összetételén, mert nem volt elégedett az áldozatában tudatosult fájdalom mértékével. A meztelenül, vacogva kikötözött férfi számára, újabb szintet látott elérkezettnek. Ujjairól, heréire helyezte át a fém kapcsokat, és szemhéját felnyitva fürkészte pupilláit. Ivott egy korty vizet, várakozott, s testén végigfutott a gyomrát görcsbe rándító, évek óta vágyott látvány okozta kielégülés. Megszédült saját reakciójától, de nem hagyott időt érzékeinek, hisz látta, újra ébrednek a férfi idegvégződései. A sokkolóhoz lépett, és újra a férfibe vezette a milliónyi mit sem sejtő elektront, milliónyi fájdalmát üzenve a megvetett lény sejtjeinek.



Lassan eszmélt. Noémi kivárta. Égett hús bűze vegyült a vegyszerek, a vér, és az izzadt gyűlölet szagába. A lány őrült tekintetét látta meg először, majd kezében a hatalmas fogót. Nem ismerte fel, pedig biztos volt benne hogy tudnia kéne ki is ő. Ismét csak szófoszlányokat értett abból, amit a szemébe üvöltött fogva tartója. Most mindenért... elérkezett... Tímea... Kata... gyötrelem...
Talán az életemért kéne könyörögnöm, gondolta, miközben az arcába fröcsögtek a szavak. Talán csak átadni magam mindennek. Nem talált elmondható szavakat, pedig a szavak emberének hitte egykor magát. Kábító, ámító, csábító, vagy egyszerűbben csak az elvárt szavakat suttogta áldozatainak. Most neki suttogott üvöltve ez a gyönyörű lány.
Nem volt tökéletes az időzítés. Míg az első ujját roncsolta szét a fogóval, önkívületbe révedt ismét. Így nem élvezhette ki arca minden fájdalomba torzulását. Azonban a többinél már igen! A bal kéz ujjai sorra roppantak össze. Szilánkosra robbantak a csontok, és az üvöltő fájdalomban fürdött a lány.
Most hirtelen nyíltak szemei, a befecskendezett adrenalin hatására. Noémi meztelenül állt előtte. Testén az ő vére mindenütt. Ez azért túl megy minden perverz, általa korábban élvezett játékon, gondolta, s maga is meglepődött, hogy várja a folytatást.
Mikor a pengeéles karddal felhasította hasát, tudatosult benne, innen nincsen visszaút. Kiforduló beleit húzni kezdte, s őrült táncba kezdett velük. Hitetlen tekintett körbe, hisz mindez oly valószínűtlen volt. Fájdalom receptorai már nem jeleztek. Csak szemének hihetett, vagy nem!
A döntés, a gyötrelem, a feltörő emlékek, a felsejlő idegen, az összeálló szó, s a széthulló testfoszlányok, a kiömlött vér, a belek, a kínzója táncába révedt tekintete... lassan minden a helyére került.
Noé teste remegni kezdett. A drogokkal teli tasak kiürült. Elméje tisztult. A tánc álomba veszett. Ketten maradtak gyötrelmével, ébredő tudatával. Felöklendett vérével törtek elő emlékei, váltak számára is láthatóvá vörös ujjnyomai a kard markolatán.
A kemikáliákat gondosan válogatta, a helyszínt körültekintően választotta, s most, végezetül, bűnei papírosra karcolt listáján pihentette meg, élettelenségbe fehéredő arcukat.
Hasonló történetek
7524
A Halál-sziget egy erdei tavánál egy húsz éves fekete hajú amazon lány és egy huszonöt éves magyar fiú fürdött. Bár ezt inkább nevezhetném „hancúrozásnak” mint fürdésnek. A fiú átölelte a nála húsz centivel alacsonyabb amazon lányt és megcsókolta...
6420
Fejük egyre közelebb került egymáshoz. Az angyal név szerint Cerbeusz kezét Zita arcára tette és megcsókolta a lányt. Csókjuk tiszta volt, fölemelő és szenvedélyes. Érezni lehetett benne a szerelmet. Gyengéden csókolták egymást...
Hozzászólások
További hozzászólások »
tankönyvíró ·
Nagyon jó írás, ahogy zoliapunk is írta. Szerintem szenvedélyes lélekről tanúskodik. Gratulálok!
Aurora Irrealis ·
Nagy örömmel olvasom akár negatív véleményed is, de a 22 azért meredek volt. Mint írtam, pontosan tudom ki ő, csak nem láttam véleményt írni, így nem értettem hogy jött képbe!

Mellesleg az hogy néha írok, nem jelenti azt, hogy olvasni is tudok! :wink:
szerenella ·
Egyetértek, jó végszó. :innocent:
Aurora Irrealis ·
Gonosz vagy Szerenella! Vagy csak nő? :grinning:
Tegyem hozzá sietve, én szeretem a szúrós véleményeket! :wink:

Sunnyogcsődör ·
Remeeeeek! :innocent:
Aurora Irrealis ·
:wink:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: