Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Képzeletben utazzunk el az Államokba egy különleges helyszínre és eseményre.
Friss hozzászólások
Woodgate: A feszültség és az érzelmi har...
2024-09-20 21:44
Orallover21: Én már nagyon várom a 3. részt...
2024-09-20 16:22
Orallover21: Én már nagyon várom a 3. részt...
2024-09-20 16:22
Rémpásztor: Bővebb infó: október 7.-én jel...
2024-09-20 14:27
Seeker: Köszönöm, jó olvasni, hogy örö...
2024-09-20 09:10
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Love Story

Igen. Mostmár minden okom meg van a boldogságra. Van egy remek barátom. Napról-napra jobban szeretjük egymást. Ahogy az idő telik, gyűlnek az emlékek, a közösen eltöltött idő. Lassan-lassan elérkezünk a szerelemvallásokhoz, és a vele együtt járó rengeteg ígérethez mit az emberi ész csak felér. Hogy “örökké szeretni foglak”, hogy “a szívem csak a tiéd”, de boldogságunk véges. Érzéseinkről csak a mostban vallhatunk. Nem ígérhetünk semmit. A jövő még nem a mienk, de a most, az a 3-5 másodpercnyi idő, amit mostnak nevezhetünk, az csak ami a mienk. Aztán megannyi elsuttogott “szeretlek” és ígéret fűzér után a kapcsolat utat enged a testi vágyainknak, majd ezt a fajta kötést is kialakítjuk.
Később kapcsolatunk nem nyújt már újat. Ellaposodik, majd ahogy szépen felépült, úgy fokozatosan lerombolódik, végül teljesen meghal. Szitkozódunk, utáljuk egymást, a fenébe kívánjuk azt, akit egykoron szerelmünknek mondtunk, holott csak azért a szépért bánkódunk, ami már elmúlt. Elrontjuk a szép emlékeket, azok is csúffá lesznek.
Visszagondolnál, de már nincs mire. Nincs egy apró kis emlék, ami még tisztán maradt. Keresel. Keresel, de nem találsz. Lejátszod magadban a hosszú sétákat, a rengeteg együtt töltött időt. De hoppá! Ekkor rábukkansz az első csókra. Hmm… milyen szép is volt. Kicsit esetlen, kicsit félénk, de teljességgel őszinte. Akkor vagy egyszerre te magad a semmi és a minden.
Szemed könnybe lábad, hasad görcsösen kavarog, szíved hatalmasakat dobbant, émelyegsz, szédülsz és forog a világ. Nem akarod, hogy így érjen véget. Kapaszkodsz még a reménybe, de te is tudod, hogy nincs visszaút. Jön az a bizonyos bús korszak, ami alatt elhatározod, hogy nem hagyod, hogy még egyszer ez történjen. Várod a következő “áldozatot”, akivel eljátszod ugyanezt, ugyanúgy. A vége minduntalan csak bánat. Bent rekedtél. Végtelen ciklus az életed, amiből nincs más kiút csak a változás. Változnod kell. Tanulnod. Tanulni abból, ami eddig volt, hogy szebb legyen az eljövő.
Hasonló történetek
3930
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
5564
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Tűzmadár ·
Úgy vélem tévedsz. A veszekedések oka általában nem a múlt szépségéért való bánkódás, valamint a szép emléket nem lehet csúnyává tenni.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: