Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Külűr Krónikái a Prototípus-A Fejvadász

A Rabdul évtizedekkel ezelőtt még az emberi civilizáció agresszív  terjeszkedésének egyik jelképe volt. A bolygó felszínét már régen belepte az emberi civilizáció, a látóhatárt betöltötték a hatalmas felhőkarcolók, fémpiramisok és függőhidak, amelyeken légpárnások száguldoztak. Az éjszakai sötétség ellen a különféle cégek termékeit reklámozó holografikus reklámok fényei vették fel sikeresen a harcot. A város harminc évtizeden belül felfalta a bolygó felszínét. Az építői, hogy utat csináljanak a folyamatnak, kivágták az erdőket, legyalulták a dombságokat és a hegyeket, lecsapolták a kisebb tengereket.
De mint minden ilyen világot, ezt is elérte a bomlás szele. A bolygónak hatalmas népessége volt, amelyet a kevés közmű nehezen tudott eltartani. Időről időre hibák történtek, a karbantartó egységek pedig nem voltak képesek lépést tartani velük. Egész negyedek lettek lakhatatlanok a bolygó méretű városban, ezekből a lakosság átköltözött más szektorokba, így azok túlzsúfoltak lettek, és szintén végzett velük a túlterheltség(. A bolygó élhetetlené vált, az egykor jobb élet reményében ide érkező emberek leszármazottai elköltöztek más, élhetőbb világokra.
Hamarosan a hatalmas toronyházak üres héjként meredtek a bolygó ege felé, a lábuknál pedig megvetette a lábát a bűnözés és a szenny. Utcai bandák lesték áldozataikat, az egykor illusztris szórakozóhelyek, ahol egykor a galaxis krémje mulatott, mostanra bűnbarlangoká váltak, ahol sötét alakok hódoltak mindenfajta bűnös szenvedélynek. Ez a bolygó volt a mementója annak, hogy az emberiség soha nem veheti át teljesen egy világ irányítását, mert túl tapasztalatlan.
De a haldokló bolygóvárosból kiemelkedett egy hatalmas, kék-fehér torony, tetején egy kéken vibráló holografikus felirat villogott: Wright iparművek.
Ez az épület még makulátlan, nem voltak rajta repedések, az ablakaiban még pislákolt fény. Olyan mint egy emlékmű, egy gazdag és civilizáltabb idő mementója. Pedig valójában egy egykor büszke és dicső nagyvállalat utolsó látható alkotása, és egy idő múlva ez is eltűnik. A tetejét díszítő, büszke hologram energia hiányában kialszik, a fehér és kék festés lekopik, majd évek múlva semmi nyoma nem marad, mivel az évezredes por ellepi.
De addig még sok idő telik el. Ma este valaki arra készült, hogy megadja a kegyelemdöfést a Wrigh Iparvállalatoknak.
A toronyház testét beborító fénypontok hirtelen, egyszerre hunytak ki.
Akhas felsétált a lépcsőn, közben számba vette a felszerelését. A larn fekete kezeslábast és testvértet viselt, az egész arcát fekete maszk takarta, csak a borostyán sárga szemeit és egy keskeny sávot hagyott szabadon zöld, pikkelyekkel borított arcából. A bal combjára egy pisztolytáskát szíjazott, amiben egy vaskos csövű SD 23-as „Szellemcsináló” pihent. A fegyver robbanógolyókat lőtt ki, amely azonnali halált okozott. Jobb csuklójára egy CM–45-ös tűvetőt csatolt, amit a ruhája ujja elrejtett. Mindkét alkarjára egy csuklópengét erősített, ami egy gombnyomásra előpattant, egy másik gombnyomásra pedig felforrósodott, így képes volt bármilyen faj páncélján keresztülhatolni.
Akhas fejvadász volt, és az egyik legjobb a galaxisban.
A larn felért a lépcsőn, közben kicsatolta a pisztolytáskáját, és elővette a fegyverét. A pisztoly súlyos és vaskos markolata szinte a tenyerébe simult. Akhas egy vasajtó előtt találta magát, lenyomta a kilincset. A fekete ajtó halk pendüléssel nyílt ki. Akhas kilépett rajta. A torony biztonsági rendszere ósdi volt. Ha valami katasztrófa történt, akkor az ajtók automata zárja megszűnt müködni.
Egy folyosón találta magát, amit a mennyezeten lévő lámpák vörös fénye világított be. Bekapcsolt a tartalék generátor, miután a fejvadász működésképtelené tette a tornyot energiával ellátó geotermikus erőművet. Akhas végigsétált rajta, nem kapkodott, az érzékei vezették. Átsétált egy irodán, majd felsétált egy újabb lépcsőn. Jól tudta, hogy a torony biztonsági személyzete most épp átfésüli a szinteket.
A larn átment egy újabb irodahelyiségen, majd egy folyosón, ami jobbra kanyarodott. Ekkor hangokat hallott, valakik beszélgettek, és ahogy közeledtek, egyre hangosabbak lettek.
– Te, szerinted az öreg füstös is megadta magát?
– Nagy francokat, Loui és a bandája mindennap lemegy, és megszereli. Biztos pár rohadt kölyök ment be, és szart bele megint a turbinába – válaszolta a másik fickó.
Akhas már látta a zseblámpák fénypászmáját, ami megvilágította azt a folyosót, ahol Akhas várta őket. A larn gyorsan döntött, előre szegezte a fegyverét.
Pillanatokon belül feltűnt mind a két fickó. Emberek voltak. Kék kezeslábast viseltek, de nem felette nem hordtak kevlármellényt. Bolondok.
A két férfi egyszerre vették észre Akhast, de az akkora már felemelte a fegyverét, majd becélozta az elől haladó fickót, aki pont ekkor nyúlt a sajátjához. A fejvadász meghúzta a ravaszt, durranás hallatszott, a férfi hátradőlt, miközben a mellkasán tátongó vérvörös kráterhez kapott. A másik ekkora már előkapta a pisztolya, és már be is célozta Akhast, de a larn ennél gyorsabb volt. Jobbra hajolt a golyó útjából, majd lőtt. A golyó a férfi lábába fúródott, egy hatalmas lyuk hagyva a becsapódás helyén, majd Akhasra, de a larnt nem érdekelte. A fickó már nyúlt is volna a tőle egy méternyire heverő pisztolyáért, de Akhas felemelte a Szellemcsinálót, és tüzelt. A fickó többet nem mozdult.
Ezek a biztonságiak nem voltak igazi harcosok, hanem (kihagynám) csak fegyverrel rohangáló bohócok, akik egy úr alá rendeződnek; az igazi harcosok szabadok, annak adják el tehetségüket és szolgálataikat, aki megfizeti őket, aztán továbbállnak.
Akhas átlépett a szétlőtt fejű férfi hulláján, majd befordult a folyosón. Egy újabb ajtót nyitott ki, majd egy újabb lépcsőn ment fel. A következő szinten csak a recepció lesz, az épület bejárata és persze a felvonó. És öt-hat őr… Akhas megállt egy üvegezett ajtó előtt, és kinézett rajta. A recepció félkör alakú volt, a falait kékre festették, a menyezettet négy oszlop tartotta. A helyiség közepén egy recepciós pult volt, ami előtt négy kék overallos őr álldogált, a hátuknál az antigravlift domború ajtaja, a terem túlsó végében pedig az épület boltíves, üvegezett bejárata, előtte szintén két őr.
A larn kinyitotta az ajtót és felemelte a pisztolyt. Két őrnek csak annyi ideje volt, hogy észrevegye a megjelenő larnt. Akhas meghúzta is a fegyverét, a két őr hátrarepült a lövés erejétől. A harmadik őr – egy kék bundás, patkányszerű rasin –, felrikoltott, majd beugrott a pult mögé, és tüzet nyitott a fejvadászra, de azt már nem találta el. Akhas rég fedezéket talált az oszlop mögött. A szeme sarkából látta, ahogy két biztonsági balról közelít felé, kezükben pisztollyal. Akhas elvigyorodott, felemelte a Szellemcsinálót, és meghúzta a ravaszt. Az elülső őr  időben ugrott félre, de a golyó így is súrolta a vállát, egy hatalmas darabot kitépve belőle, Akhas újra becélozta a férfit, de most már a homlokába küldte a golyót. A hátánál lévő beugrott az oszlop mögé. Akhas tudta, hogy kijött a takarásból a bal karja, és ezt a rasin kihasználja.
- Ha kitalálod  az ellenfél első lépését, mielőtt megtenné, akkor győztél – jutott eszébe a larn közmondás, és a helyzethez illőnek találta. Kihajolt a fedezékéből, célba vette a rasint és lőtt. A lény hátrarepült a lövés erejétől, ami a négy szívének az egyikét érhette. Akhas ezután kiugrott a helyiség közepére, majd átlendült a jobbra lendült a következő oszlop mögé miközben még két lövést leadott a Szellemcsinálóból. Már csak egy golyó maradt a fegyverében. Kikémlelt az a fedezéke mögül, és látta, hogy az egyik őr az adóvevőjéhez nyúlt, de a háta kilátszott. Akhas felemelte a pisztolyát, és lőtt. A férfi megtántorodott, amikor a golyó szétroncsolta a gerincének középső részét.
A másik biztonsági nem volt rest, előugrott, de a bakancsa csattogása elárulta, hogy oldalba akarja támadni a fejvadászt. Egy golyó sem volt a fegyverében, újratölteni pedig sok időbe került. Akhas megropogtatta a nyakát, majd felhúzta a jobb ruhaujját, ezzel felfedve a csuklóján lévő töltőtollszerű alakú tűvetőt. Ahogy várta: a biztonsági két kézzel markolta a fegyverét, azt leeresztve közelítette meg ellenfelének fedezékét. Akhas előugrott, felemelte jobb karját, majd megszorította a tenyerén lévő egységet, amivel képes volt kilőni a mérgezett tűt. A vékony lövedék villámgyorsan szántotta át a levegőt, az ember a torkához kapott, majd felköhögött, a következő pillanatban szörnyű görcsök között kezdett el fetrengeni a padlón.
Akkor vált mozdulatlanná végleg, amikor Akhas a bejárat két oldalára lerakta a két gömb alakú mozgásérzékelős aknát. A larn már hallotta a rendőrségi csapatszállítók egyre hangosabb süvítését. Tudta, hogy hamarosan egy osztagnyi kommandós fogja megszállni az előteret. Persze Akhas hagyott itt nekik egy kis meglepetést.
A larn elindult a felvonó felé. Áramszünet idején ez is tartalékgenerátortól ment. Akhas odalépett a lifthez, majd megnyomta a z ajtó bal oldalán lévő panelt, mire a domború ajtó félrecsúszott, feltárva a henger alakú antigravitációs lift belsejét. Akhas belépett a fülkébe, majd megnyomta az ajtózáró gombot, és beállította, hogy a lift egészen az utolsó emeletig vigye.  Amikor a lift bezáródott, majd elindult a legfelső emeletig, ahol Wright irodája volt.
Akhas már unta ezt a feladatot. Egyszerű bérgyilkosság volt, nem pedig fejvadászat. Akhas szerette hajszolni a prédát, becserkészni, majd elkapni. Ha kellett, bolygókon keresztül. De hát nem ingyen csinálta, és bizony neki is fizetni kellett dolgokért. Ezért néha elvállalt ilyen feladatokat is, a változatosság kedvéért.
Meg a legutóbbi melójáért még nem kapta meg a fizetséget.
- Megvannak az eszközeim, hogy végül megkapjam – gondolta Akhas, ahogy kipattintotta a tárat a Szellemcsinálóból, majd a helyére csúsztatott egy újat.
Hirtelen egy robbanás rázta meg a liftet.
– Ilyen az élet – mondta.
***
A lift egy kattanással megállt, az ajtaja automatikusan kinyílt, Akhas kilépett, és Wright irodájában találta magát.
Az iroda mennyezetét négy-négy korinthoszi oszlop tartotta. A falak mellett egzotikus díszítésű vázák, és különös szobrok álltak. Akhas csizmája belesüppedt az iroda vörös márványból készült padlóját borító enyhén vibráló, kék szőnyegbe. A bonyolult levél alakú faragványokkal ékesített, csokoládébarna íróasztal mögött egy enyhén kreol bőrű férfi ült. A kezeit a széke karfáján pihentette, és rezzenéstelen tekintettel figyelte a belépő fejvadászt. A férfi hátánál egy hatalmas ablak foglalta el az iroda szemközti oldalát, amelyből csodálatos kilátás nyílt a kinti felhőkarcolókra. Mintha csak várta volna a fejvadászt, és egy perccel ezelőtt nem lett volna semmivé alatta a recepció ötven szinttel lejjebb.
De Akhas észrevette a jeleket: a Wright homlokán gyöngyöző izzadtságot, vagy ahogy a széke karfáját szorította.
A férfi cégbirodalma már csak egy emlék. Egykoron három szektorban uraltak, de pár nyersanyagforrás kimerült, több gyár leállt, és a hatalmas városméretű bolygó eltartása felemésztette a Wright iparvállalatok minden vagyonát. A gyáraikat más cégek vásárolták fel. Már csak erre a bolygóra és pár másik világra terjedt ki a befolyása És ezt a maradékot is meg akarta szerezni a szomszédos szektort uraló Nogura Iparvállalat, de Wright hajthatatlan volt. Akhas jól ismerte a japánok mentalitását. A legvégsőkig elmennek, akár a merényletekig is, és pont ezért bérelték fel Akhast.
– Meg akar ölni? – kérdezte Wright. Az arcáról semmilyen érzelmet nem tudott leolvasni. Legalább megpróbálja palástolni, hogy retteg.
Akhas bólintott, majd kibiztosította a fegyverét. Nem akart sok dumát, a távolban hallotta a közeledő rendőrségi darazsak hajtóműveit. Ez a világ kegyetlen, és az érzelgősök nem voltak képesek túlélni.
Akhas felemelte a fegyverét, majd a férfi szemébe nézett. Nem húzta az időt:
– Van ez így – mondta, majd meghúzta a ravaszt. A férfi homlokán megjelent egy lyuk, majd hátraesett. Akhas ekkor látta meg a három közeledő kék-fehérre festett darazsat az ablakon keresztül. A larn elrakta a pisztolyát, kicsatolta az övén lévő fekete táskát és, kiemelt belőle egy korong alakú tárgyat, aminek a tetején egy érintőképernyő világított. Akhas megnyomta a közepét, mire megjelent rajta egy számokkal teli karaktertábla. Beütötte rajta: 00:30, majd lerakta a szoba közepére, aztán az ablak felé emelte Szellemcsinálót, és lőtt.
Az ablakot a találat után keletkezett apró repedések tejüveggé változtatták. Akhas a kezébe kapta a selyempisztolyt, teljes sebességgel neki rohant az ablaknak, az hangosan csörömpölés kíséretében kitört. Mennydörgés hallatszott, majd egy tűzgolyó kezdett el növekedni az iroda helyén. A robbanás lökéshulláma meglökte Akhast, aki kirepült a felhőkarcoló legtetejéről. A larn számára szinte lelassult az idő, látta a három szárnyatlan szúnyogra hasonlító darazsat, amelyikből kettő épp landolni készült, míg egy harmadik öt méterre felettük fedezte őket.
A larn esése közben becélozta a jármű orrát a selyempisztollyal. Ez az eszköz egy pókhálószerű anyagot lőtt ki, ami a levegővel érintkezve megnyúlt, és acél keménységűvé szilárdult. Akhas már nem zuhant tovább, a kötél megtartotta Átlendült a szemközti toronyház homlokzatára, amely elég széles volt, hogy ott érjen földet. Miután átért, megnyomta a selyempisztoly oldalán lévő gombot, mire annak generátorából elektromos töltés futott keresztül a selyemszálon, ami felbomlott.
Akhas az övébe tűzte az eszközt, majd végigrohant a széles homlokzaton, mielőtt a többi házat is megszállnák a kommandósok. Egy fél óráig még csak a toronyházra fognak koncentrálni, és ez pont elég idő, hogy eltűnjön a bolygóméretű várost átszövő járatokban.
***
Wright világának kereskedelmi űrkikötőjében valószínűleg egykor pezsgett az élet (szinte naponta startoltak el innen karcsú űrjachtok és óriási teherszállítók, az utcáit mindenféle jól öltözött társaság járta.
De az régen volt. Most a sikátorokat különféle fajú és kinézetű mocskos alakok járták . Csempészek, fejvadászok, szerencsevadászok, orvgyilkosok siettek az örömtanyák felé, miközben hajléktalanok nyújtották alamizsnáért feléjük különböző végtagjaikat. A levegőben a rothadó szeméthegyek és a járó-kelők kipárolgásának szaga terjengett. A sikátorok háttérzenéjét az itteniek suttogása adta, a kocsmákból kiszűrődő zeneszó és nevetgélés, és a légkör felé száguldó hajók hajtóműveinek nyüszítése.
Akhas otthonosan mozgott az ilyen helyeken, hisz egy ilyen sikátorban született, ott nőtt fel, majd vált fejvadásszá. Persze nem akarta, hogy pont egy olyan sikátorban végezze is be, ezért a kezét mindig a fegyverén nyugtatta, lesz ami lesz alapon.
A maszkját már rég nem hordta. A larn arca háromszög alakú volt, az orrlyukai keskenyek, a szemei borostyánsárgák, bőrét zöld pikkelyek borították. Mint minden larn, ő is úgy járt mint egy vadászni induló ragadozó.
- Csak a bűnösök sietnek – gondolta a larn. Még az a szerencse, hogy a Nogurának volt pár beépített embere a városi rendfenntartóknál és a torony biztonsági személyzeténél, akik szereztek a fejvadásznak pár okmányt. Így ha Akhast megállították, akkor csak annyi dolga volt, hogy felmutatott egy ilyen papírt. A larn biztonságosan elért a leszálló helyek fémkrátereihez. Az ő hajója, a Napárnyék, az egyik szélsőben pihent. A hajó ezüstösen csillogó törzse áramvonalas, egy hal testéhez hasonlított, az oldalából két szárny nyúlt ki. Gyors és könnyen manőverezhető hajó volt. (szóismétlés, amit a következő bekezdésekben is elkövetsz párszor)
A larn elindult lefelé a lépcsőn, de a közepénél megállt. Ekkor érezte meg a szagot. Nyálkás, undorító szag. Már azelőtt tudta, hogy egy sheldel áll szemben, mielőtt meglátta volna a lényt.
A lény szinte a semmiből öltött testet, ahogy a bőrében lévő pigment sejtek visszaváltottak arra a színre, ami a lény sajátja volt. A sheldnek nem voltak lábai, a teste kígyószerű, a vállából pedig két pár kar nőtt ki. A feje körte alakú, az állát két csáp díszítette, amely a lény mellkasáig lógott varkocsszerűen összefonva. A szeme beteges vörös fényben égett, szája pedig csak egy keskeny sáv, a bőre pedig világoskék színben játszott. A lény a Napárnyék leszállókarmainál bujkált, majd kígyózó mozgással elindult a larn felé.
– Azért jöttél, hogy megölj – szólalt meg a larn. – Látom, hogy a főnököd, Shorgot, valóban egy gyáva patkány, hogy nem személyesen jött el.
A lény kitátotta a száját, ezzel felfedte a szájában lévő éles agyarakat.
– Akhas, az adatokért jöttem, amiket nem vittél vissza Shorgotnak – mondta a sheld. A hangja magas volt, és lakozott benne valami erőszakosság, amit egyszerűen komolyan kellett venni. Akhas jól ismerte ezt a népséget, az utóbbi két hónapban szinte csak nekik dolgozott. Persze Shorgot és bandája nem méltányolta kellőképpen a larn erőfeszítéseit.
– Akkor mehetsz is vissza a Nagaiara – a larn belenyúlt az övtáskájába, és előkapott belőle egy apró, fehér, kockalakú adattároló kristályt. –E nélkül.
Az idegen dühösen felszisszent, a szájából kicsapódott bíborszínű, villás nyelve. A bal alsó kezével a kristály után kapott, de Akhas elhúzta az útjából.
– Előbb a jogos fizetségem kérem, és utána nem adom el az információt az első fickónak, aki jó pénzért továbbpasszolja.
A sheld vörös szemei szinte lángokat lövelltek. A lény lassan körözni kezdett Akhas körül, de a larn is körbefordult a saját tengelye körül, hogy a sheld ne kerüljön ki a látóteréből
– Esetleg van egy harmadik opció is – válaszolta a lény. Az arca továbbra is kiismerhetetlen maradt. – A holttested hideg ujjai közül fogom kivenni.
Akhas erre elvigyorodott, kilátszottak éles ragadozófogai.
– Szerintem ne maradj itt túl soká. Ha meglátják, hogy egy sheld tangózik a bolygón, akkor talán meg találják lincselni. Még mindig veletek ijesztgetik a rossz gyerekeket.
A sheld késpenge vékonyságú ajka lebiggyedt, ahogy a két alsó pár kezével a fegyverövéhez nyúlt, és előkapott belőle két fűrészes fogú pengét.
– Gyorsan végzek – mondta a lény.
Akhas elrakta a zsebébe a kristályt, majd a fegyvertáskájához nyúlt. A sheld ezt kihívásnak vette, széttárta az alsó két pár karját, majd a farkát előre lendítette, hogy kibillentse a larnt az egyensúlyából, de az számított erre. Hátraszökkent, majd miután földet ért a lény farkának hatósugarán kívül, előkapta a Szellemcsinálót, majd lőtt. A sheld feje úgy robbant szét, mint egy érett görögdinnye, ahogy a robbanógolyó telibe kapta. A lény úgy dőlt el, mint egy zsák.
– Tényleg – mondta Akhas, majd eltette a pisztolyát, majd hátat fordított, és felment a hajója leeresztett rámpáján.
Úgy látszik, hogy újra fel kell hívnia Shorgotot. Megtehette volna, hogy személyesen keresi fel azt a bolygót, ahol a sheldek vezére bujkált. De több hónapba is belekerülhetett volna, hogy rátaláljon arra az elrejtett bolygóra.
A Napárnyék belseje jól tükrözte gazdájának jellemét.  Az egész hajót egy személynek tervezték. Gyakorlatias mint egy larn. A tágas középső helyiség ugyanúgy konyha és ebédlő, de egyben fegyverraktár is. A helyiség jobb falánál ott volt a szokásos sütő, hűtő és mosogató, a közepén pedig egy kisebb fémasztal, de a vele szemközti falon különböző típusú pisztolyok, gépfegyverek, mesterlövészpuskák és közelharci fegyverek elrendezve.
Akhas előrement a Napárnyék pilótafülkéjébe, ami az akkoriban elérhető legfejlettebb csúcstechnológiát képviselte. Akhas aktiválta a hajó hajtóműveit, majd mikor azok felsívitottak, Akhas előretolta a botkormányt.
A hajó felemelkedett, majd megremegett, ahogy a hajtóművei kilőtték Wright világának légkörén túlra. A Napárnyék pár másodpercen belül már maga mögött hagyta a haldokló bolygó szürkésbarna gömbjét, és a csillagok felé száguldott. Akhas betáplálta a fedélzeti komputerbe a tachyonugrás koordinátáit, majd elindította a folyamatot. Egy villanás, majd a következő pillanatban Wright világa eltűnt. A Napárnyék hasa alatt egy élettől zöldellő bolygó terpeszkedett, amelynek horizontja mögül egy vörös hold kezdett emelkedni.
Ezt a csomópontot elég ritkán használták, Akkor is csak kalózok vagy Akhashoz hasonló zsoldosok. Akhas bekapcsolta a Napárnyék kommunikációs rendszerét, beállította csak szöveges üzenet küldésére. Egy intéssel elővarázsolt a fénylapon egy karaktertáblát, és beütötte rajta a következő szavakat.
Wright halott. A fizetséget a szokásos számlára.
Akhas nem küldte el, átfuttatta rajta nogurás összekötőjétől kapott programot, amely az üzenetet háromféleképpen átkódolta, így gyakorlatilag egy érthetetlen katyvasszá téve azt, amit csak egy másik ugyanilyen programmal lehet feltörni.
A larn hamar átküldte a tachyonrelén az üzenetet, és villámgyorsan megkapta a választ.
A fizetség a szokott helyen.
Semmi köszönöm, semmi reméljük, hogy újra ügyfelek lehetünk. Ez a munka tiszta volt és gyors. A fejvadász-megbízó ismeretség általában a legrövidebb és a legfelületesebb ismeretség volt az egész galaktikában. Akhas ezért is dühítette hogy, egy bizonyos megbízójával túl hosszúra nyúlt az ismeretségük. Akhas örült, ha bizonyos munkáknál simán mennek a dolgok.
Akhas jól ismerte a frekvenciát, amin elérhette Shorgotot, azt is tudta, hogy az a bolygó, ahova a hívás befutott, a galaxis magjának közelében van, és a mágneses interferencia miatt nem lehet bemérni a helyzetét.
A tachyonkapcsolat megszületett.
Az irányítópulton fokozatosan kirajzolódott egy sheld apró alakja. A lány ránézett Akhasra, majd megszólalt:
– Nocsak. – A hangja mély volt, és hosszú szüneteket tartott a szavak között. – Minek köszönhetem hívásodat.
Akhas sajnálta, hogy a sheldeknek korlátozott a készletük arckifejezésekből, mert nem láthatta a csalódottságot Shorgot arcán, amiért ő életben van.
– Gondolom, most csalódott vagy – mondta rezzenéstelen hangon Akhas.
A sheld a bal felső karjával megvakarta a fejét.
– Mondjuk, nem kellene még egy sheldet küldenem, hogy visszahozza a kristályt, ha te magad tennéd meg ezt.
– Mondjuk, nem kellene nekem több bérgyilkosodat megölni, ha fizetnél érte – Akhas hátradőlt a székében, és összekulcsolta a kezeit a mellkasa előtt
Akhas tudta, hogy a sheld elég ritka faj, habár még az ősidőkben, mielőtt kirajzott volna az emberiség a világűrbe, több milliónyian voltak, és az ismert galaxis felét uralták.
– Ne feled, hogy te a terveink szempontjából még egy apró kis porszem se… – Akhas elővette az adatkristályt, és Shorgot elé tartotta, hogy az jól lássa.
– Egy apró kis porszem le tud téged csendesíteni. Nos, mi lesz a pénzemmel? – kérdezte Akhas.
– Megkapod – morogta Shorgot. Akhas meglepődött ezen, a sheldek ritkán adják be nem létező derekukat. – De előbb még lenne neked egy feladatom.
Akhas azon gondolkodott, hogy most azonnal kikapcsolja a kommunikátort, és a Napárnyék orrát a galaxismag  felé fordítva elindul, de valami visszatartotta.
– Mi lenne az? – kérdezte Akhas, közben eltette az adatkristályt.
– A Humán Domínium kifejlesztette egy új fegyver prototípusát – szólalt meg a sheld –, ez elég nagy veszélyt jelent a galaktikus egyensúlyra, és akadályozhatja a terveimet. Megkapod a fizetséget a kristályáért, valamint az azért járó pénzt, ha megsemmisíted a fegyvert.
A nogurás melóval nyolcvanezer egység került a bankszámlájára, ha minden igaz, akkor Shorgot kifizeti az adatkristályért a 100 000 egységet, és mellé még a fegyver elpusztításának összegét.
– És mi ez a fegyver?
Shorgot elmagyarázta Akhasnak, aki végighallgatta a történetet. Érdekesnek találta, hallott az ilyen fejlesztésekről pletykákat, de hogy az egyik tudós valami eredményt is elért ilyen téren, több mint vad elképzelés volt.
Akhast már régóta érdekelte egy potenciális munka ennyire, hát még ez… És ha Shorgot megint nem fizeti ki, akkor az adatkristályt tovább passzolhatja egy információkereskedelemmel foglalkozó haverjának.
– Vállalom.
Akhas nem úgy gondolkodott, mint más lények. Azok a lények, miután felépítettek egy házat, összeraktak egy űrhajót vagy egy robotot, hajlamosak voltak megpihenni, ezzel elpazarolva a további energiatartalékait. Akhas más volt. Maximálisan kihasználta a testében lappangó energiákat, és most egy következő vadászatra is jutott belőlük.
– Ez a fegyver a Shiwán található, kémeim jelentése szerint.
– Ismerem a bolygót – morogta Akhas. A Shiwa volt a galaxis egyik bűnfészke. Akhas párszor megfordult már ott pályafutása során.
– Jó, akkor gondolom, a Pengéseket is ismered – válaszolta Shorgot. Akhas bólintott. Jól emlékezett arra a balhéra, csinált pár rossz dolgot, nagyon rossz dolgot akkoriban.
– Igen, ő náluk van a fegyver, gondolom. – Akhas nem szerette a mellébeszélést, és amit össze tudott rakni magától, azt mindig megmondta.
– Igen – mondta Shorgot. –, pusztítsd el a fegyvert, és megkapod a jutalmad.
Akhas elmosolyodott, de ebben a mosolyban nem volt semmi barátságos. Egy küldetés, és mintha soha nem is hallott volna a sheldekről és az ostoba tervükről.
Akhas bontotta a vonalat, felállt, majd elindult a hátsó helyiség felé. Éhes volt. Akhas már tudta, hogy mit fog vacsorázni. A múlt héten vásárolt finom és kövér, még élő cardosiai tarisznyarákot. Ez lesz aztán tökéletes zárása lesz ennek a szánalmas napnak.
Hasonló történetek
4342
Ezután mérte föl a testet. Karcsú volt, de nem sovány. Testhezálló kezeslábast viselt, ami talán túlzottan is kidomborította bájait. A derekán keresztülfutó övet inkább csak díszítés kedvéért viselhette, mintsem célszerűségből, ugyanis egy övtáskán kívül semmit nem hordott rajta, azonban szép mintákat véstek bele.
Összhatásában szép lánnyal hozta össze a sors, aki elég ostoba ahhoz, hogy szolid, de kihívó ruhát öltsön amúgy is feltűnést keltő testére, és ilyen helyre jöjjön fegyver...
3664
- A válasz több mint egyszerű! A tér-idő szakadásnak itt volt a kivezető nyílása. Ráadásul, ha jobban megnézzük a be- és a kijárat szinte pontosan egy síkban, vannak. Össze lehetne kötni őket egy képzeletbeli egyenessel! Az kétséget kizáróan a véletlen műve!
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: