Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Különleges történet



Furcsa napra ébredtek Roswell lakói. Gyilkosság történt Jóbarátok közt, melyet a városkában élők nem tudtak kideríteni, ezért odahívták Columbot-t. A gyilkosságról értesült a Smallville-ben élő Clark Kent, (aki a vásárlással kapcsolatban csak ennyit mond: Tucatjával Olcsóbb), valamint Walker, a Texas-i kopó és kedvese Buffy, a Vámpírok Réme. Időközben Columbo hadnagy fényt derített A Beépített Szépség segítségével a Másvilágon tartózkodók életére. Eközben az űrben A Három Testőr Halálos Fegyvert ragadva védte a Csillagkapun keresztül beözönlő Madarakat. A földön a Különleges Kommandó a Csillagközi Invázióról tudomást szerezve megbízta a Tehetséges Mr Ripley-t Az Időgép megépítésével. A munkálatok közben kitört Los Angelesben a Tűzhányó, melyet az Angyali Érintéssel megáldott Sabrina, a Tiniboszorkány tudott megfékezni. Az Időgép elkészült, s megérkezett: Poirot, Sherlock Holmes, és Miss Marple, hogy segítsék munkájában Columbo-t. Egy számítási hiba miatt ebbe az idősíkba került Xena és Hercules, akik egy félreértés miatt Börtöncsapdába kerültek. Itt találkoztak A Remény Rabjaival, Sentinellel, a Sliderekkel és Az Elveszett Ereklyék Fosztogatóival. Walker és Buffy esküvője után következett az Elbaltázott Nászéjszaka, melyet a Majmok Bolygójáról érkezett Kardok Királynője, és Seena a Dzsungel Királynője okoztak. A nyomozók rájöttek, hogy a Kísérleti Gyilkosságért a Madarak vezetője a Múmia a felelős. Az invázióban sérülteket a Chicago Hope-ba szállították. Mivel megszámlálhatatlanul sok volt a súlyos esetek száma, a kórház orvosainak és nővéreinek a Harmadik Műszakot is vállalniuk kellett. Walker Buffy és Xena segítségével eljutott az Olümposzra, ahol Hercules és A Gyűrűk Ura élet-halál harcot vívtak a Boszorkánykardért. A verekedés közben kinyílt Dante Poklának kapuja, és óriási ereje beszippantotta Hercules-t. Xena teljesen összetört, úgy érezte nincs remény. Szomorúságát Buffy növelte.

Buffy: Nem is kár érte, csak útban volt.Xena, miután összeszedte magát, felállt és rátámadt Buffy-ra, folytogatta, ütötte, ahol érte, azt ordítva…

Xena : Te szemét kis szőke, most megdöglesz… - A hegy széléhez közeledtek, Buffy le akarta lökni Xenát, de (ahogy a mondás tartja: aki másnak vermet ás, maga esik bele) az megfogta a lány kezét és magával húzta.Walker rémülten rohant, Buffy és Xena felé, és mindkettőjük kezét sikerült megfognia. Ekkor a hős megszólalt.

Walker: Xena kicsúszol a kezemből, nem tudlak tartani…

Xena: Semmi baj, engedj el nyugodtan.

Buffy: Segíts, szerelmem kérlek, ne hagyj meghalni…

Xena: Jézusom ne légy már ilyen nyálas…

Buffy: Ki kérdezett?

Walker: Kuss, pofa be tehén, Xená-nak igaza van, ahogy itt könyörögsz, szánalmas vagy Sommers. - Mondta a férfi, majd elengedte Buffy kezét és felhúzta Xenát.

Xena: Mért csináltad ezt? Azt hittem, szereted.

Walker: Úgy is volt, amíg meg nem tudtam, hogy megcsalt, az ő királynőjével…

Xena: A Kardok királynőjével?

Walker: Igen.

Három nappal később már minden rendben volt. Xena visszaadta az egyetlen reményük: Angel, a vámpír lelkét, aki le tudta győzni a Múmiát, és követőit, ebben segítségére volt, Dr. Sam Beckett, Quantum Leap: Az Időutazó, és az Enterprice csillaghajó vezetője. Persze ez nem sikerült volna, ha nincs egy jó tervük.
Hasonló történetek
4674
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
5563
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tomcat 204 ·
Valaki dicséri, valaki nem!
De hát ilyen a magyarnyelvű csatornák választéka!
Ez van.... meg az ukrán digi!
Egy szösszenet, amint elkuncog és mosolyog az ember!
Köszönöm!
Mirrmurrka ·
ukrán digi?
sokkal jobbat mondok: az Etno Tv a irály!
:DDDD

Tomcat 204 ·
Ja és örök respect a vetiállátorlábú Chuck-nak,akiről annyi szép és örörértékű bölcsesség látott napvilágot!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: