Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ikrek

-Édesem ez csodálatos! -kiáltotta elragadtatottan Crystal anyja és a székéből felpattanva a lányához sietett hogy átölelhesse.
-Hadd lássam a gyűrűt…. Milyen szép!
A család minden tagja örömét fejezte ki.
-Gratulálok kicsim! Jack remek vő lesz. Kitűztétek már a dátumot? -kérdezte a lány apja.
-Két hét múlva vasárnap. -felelte Crystal mosolyogva.
Az eljegyzések újabban rövid ideig tartottak. A lányok igyekeztek minél gyorsabban megházasodni és ezzel kihúzni magukat az elérhető snuff nyuszik köréből.
-Anyáddal tehetünk érted valamit? Szeretnénk ha különleges emlék lenne ez az alkalom. Biztos vagyok benne hogy meg tudjuk győzni Mia nagynénédet hogy adományozza az egyik unokahúgodat a fogadásra. Mit szólnál hozzá?
-Ohhh...én csak egy dolgot szeretnék… -mondta Crystal és ikertestvére Tracey széke mögé lépdelt.
Tracey úgy érezte mintha víz alá merülne, amikor Crystal átkarolta, megsimogatta a hasát és megpuszilta a nyaka oldalát. Fenntartásai ellenére a teste reagált - Crystal-lal már túl sokszor osztoztak az ágyon, túl sok közös kellemes emlékük volt. A puncija benedvesedett amikor a testvére megcirógatta a keblét a blúzán keresztül.
-Szeretném Tracey-t megsütni az esküvőn. - mondta Crystal a testvére fülébe és közben becsúsztatta egyik kezét Tracey szoknyája alá.
Az ikertestvére előbb megmerevedett majd sóhajtott ahogy Crystal ügyes ujjai a testével játszottak - becsúsztak síkos hüvelyébe és gyengéden csipkedték mellbimbóit. Az élve nyársra húzásról mindketten gyakran fantáziáltak, hasonlóan a legtöbb korukbeli lányhoz. 
-Nos Tracey? Mit mondasz? -kérdezte az apjuk mosolyogva nézve a két lány összefonódását.
-Igen! Mondj igent és itt helyben megduglak…. Mondd ki… mondd ki… -sziszegte Crystal a testvére fülébe, majd annak fülcimpáját puszilgatta finoman miközben egy pillanatra sem hagyta abba az ujjazást.
-Istenem...ah...ahh… Igen! Igen! -motyogta félig önkívületben Tracey.
Crystal betartotta az ígéretét. Előrenyomta Tracey-t és az asztalra hasaltatta. Gyorsan lerántotta a testvéréről a bugyit és a mutatóujja mellé a középsőt is benyomva vadul ujjazásba kezdett. Amikor Tracey levegő után kapva elélvezett, Crystal macskaszerű mosoly kíséretében látványosan tisztára nyalta az ujjait és hagyta hogy a kábult testvére visszaüljön a helyére.
Tracey magába roskadva ült. A többiek beszélgetése körülötte olyan volt mint az esőcseppek duruzsolása. Egy szót sem értett belőle. Hogy tehette ezt vele Crystal? Az ikertestvére az asztal szélén ült mellette és jegygyűrűjén megcsillant a lámpák fénye. Ő most… tényleg beleegyezett abba hogy meghal Crystal esküvőjén? A gondolattól előbb megborzongott, majd dühöt fogta el. Hogy merte az a kis ribanc? Tracey-nek egyáltalán nem volt ellenére hogy kéjes vonaglással szenvedjen ki miközben egy nyársat tolnak át a testén, de a saját maga választotta időben és feltételekkel szerette volna. Belül forrt a bosszúságtól. Az ételét teljesen íztelennek találta. Boldogtalanul felállt az asztaltól, a szobájába ment és az ágyára zuhant.
Egésze este azon járt kétségbeesetten az agya, hogy hogyan szabadulhatna a helyzetéből, miközben odalentről a vidámság hangjai szűrődtek fel. Ez nem volt fair! Crystal tudta hogy bármit kimondana miközben ujjazza. Minél többet borongott, annál inkább meggyőződésévé vált hogy a testvérének ezért meg kell fizetnie. De hogyan? Maszturbálni kezdett és közben az ikerpárjáról fantáziált. Felakaszthatná Crystal-t és nézhetné ahogy kapálózik miközben elszáll belőle az élet… becsúsztatta az egyik ujját a hüvelyébe és felnyögött. Vagy elvághatná a ribanc nyakát hátulról és nézhetné ahogy kifröccsen a vér, Crystal pedig gurgulázva rángatózik a padlón… a tenyerével simogatta a punciját. Esetleg nyársra húzhatná..oh igen… benyomhatná azt a csillogó rudat a szajha testvérébe.. Biztosan nedves lenne… Tracey tudta hogy Crystal lélekben még inkább snuff nyuszi mint ő. Igen..élvezné ahogy a fém beléhatol, szétfeszíti és utoljára megdugja… Tracey megvonaglott és felnyögött a fejében megjelenő képtől: Crystal térdel, popsija felemelve...és ő, Tracey tolja belé azt a fém-hímvesszőt… -vagy fordítva? A lány egy újabb nyögés kíséretében elélvezett, majd lassan elernyedt.
Továbbra is éberen feküdt és a falat bámulta. Az ikertestvérének felnyársalása a legizgatóbb dolog volt amiről valaha fantáziált… de Crystal fogja megvalósítani. “De mi az ördögért pont ő? Semmivel sem csinosabb mint én… hiszen egypetéjű ikrek vagyunk.” - füstölgött Tracey. 
És ettől hirtelen támadt egy ötlete. Azon kezdett töprengeni hogy kivitelezhető-e… Arra jutott hogy talán igen… Lassan álomba szenderült miközben gondolatok kergetőztek a fejében.
Tizenhárom nappal később a lánybúcsú teljes fordulattal pörgött. Crystal megkapta a hatalmas családi ház egyik teljes szárnyát, hogy ott láthassa vendégül a koszorúslányait és a szomszédságban élő lányok java részét. A családjuk ismert és népszerű volt.
Közeledett az éjfél és mindenhonnan becsípett kacarászások hallatszottak. Crystal a kicsapongás közepén trónolt az ebédlőben. Pezsgőt kortyolt és néha egy falatot majszolt Heather-ből, az unokahúgából, akit egy különösen termékeny nagynénje adományozott az esküvő előtti partira. Crystal megborzongott a vágytól, amikor elképzelte hogy másnap mi vár a testvérére. A holnap délelőtt nagyon-nagyon jó lesz…
Tracey gondosan ügyelt rá, hogy az este folyamán józan maradjon. Tudta hogy a sikerhez gyorsnak és okosnak kell lennie. Felállt és kinyújtózott - biztosra vette hogy magára vonta Crystal figyelmét...és még jó néhány lányét a helyiségben, akik éhség és kéjvágy keverékével néztek rá. A bal karján feltűnő élénkpiros, hosszú karcolásnyom látszott amit a nap folyamán szerzett. Lassan, ringó csípővel, szinte táncolva Crystal-hoz lépdelt. A testvére leplezetlen vággyal, szinte nyálcsorgatva bámult rá.
Tracey az egyik karcsú ujjával végigcirógatta Crystal karját, amitől az megremegett. Előrehajolt és Crystal fülébe forrón lehellve gyengéden megsimogatta az ikertestvére hasát, majd felcsúsztatta kezeit a keblekre. Crystal felnyögött majd zihálva elfordult… és nem vette észre hogy Tracey beleejt valamit a pezsgőjébe mielőtt odanyújtja neki. Tracey a kipirult jövendőbeli menyasszony elé térdelt, simogatni kezdte a lábakat majd lassan széttolta a testvére térdeit.
Crystal nagyot kortyolt a pezsgőből. Alig kapott levegőt az izgalomtól. Tracey parázsló szemekkel nézte, majd azt dorombolta:
-Holnap meg fogsz enni testvérkém….úgy fair, ha ma este én ízlellek meg téged.
Crystal remegve bólintott és maga felé húzta Tracey fejét.
Tracey lassan, puszikat nyomva haladt felfelé Crystal combján. Crystal alig tudott magán uralkodni. Hangosan sóhajtozott és az ikrek hamarosan a figyelem középpontjába kerültek. Crystal a testvére hajába markolt és még közelebb húzta...Tracey pedig engedelmeskedett. Gyengéden nyalogatta az ikerpárja punciját és élvezte az ízt. Azután benyomta a nyelvét a nyílásba. Crystal szenvedélyesen felnyögött és nemi szervét a testvére arcának nyomta. Tracey becsúsztatta az egyik ujját a hüvelybe, amivel újabb kéjes levegő után kapást váltott ki. Ám ekkor Tracey felállt és fejével biccentve jelezte Crystal-nak hogy menjenek ki. Crystal felugrott a székéből és mohón követte. Tracey kivonult a meleg éjszakai udvarra, kielégítetlen ikerpárja pedig mögötte botladozott. A pajtába csábított Crystal-t a falnak lökte, amitől annak pezsgője a ruhájára ömlött.
-Nézd mit csináltál… -kezdte a menyasszony, de haragja azonnal elpárolgott és szavai hosszú “ohhhhh”-ba váltottak, amikor Tracey hozzányomta magát és a nyakát kezdte csókolgatni. Crystal térdei elgyengültek amikor a testvére két ujjal kezdte ujjazni. Tracey követte a lassan földre rogyó lányt és közben folyamatosan csókolta és járatta benne az ujját.
-Ohh...Istenem… Tracey… igen...ott! - könyörgött Crystal mámorosan.
-Ohhh… el fogok élvezni… el fogok menni a kezedtől! ….
Megragadta és szorosan magához rántotta Tracey-t amikor robbanásszerűen elélvezett.
-Ohh...ez olyan jól esett… de most…. azt hiszem… csak alszok egyet…
Crystal szemei lecsukódtak ahogy az italába csempészett altató erőt vett rajta. Az utolsó érzés aminek tudatában volt egy vékony karcolás volt a bal karján. Tracey felállt, letörölte a sminkfestéket a saját karjáról és kisétált a pajtából. A holnap délelőtt nagyon-nagyon jó lesz…
Crystal a betűző napsugarakra ébredt. Pislogott néhányat, majd felállt és nyújtózva élvezet a meztelen testét fürdető napfényt. Milyen csodálatos nap! Kicsit ugyan késve kelt, de úgysem kezdhetik nélküle. Van még idő Tracey felnyársalására és arra hogy felöltözzön az esküvői szertartásra. Kilépett a pajta ajtaján és azon csodálkozott hogy hol lehetnek a többiek és honnan van ez a karcolás a karján, ami csípett mint a fene. Megdörzsölte a karját és tanácstalanul körülnézett. Jack -a vőlegénye- közeledett felé szélesen mosolyogva.
-Hahó! Hová tűntél? Mindenki téged keres. Már arra gondoltam hogy elszöktél! -mondta a fiú ahogy hallótávolságba ért. Majd kinyújtotta a karjait és magához ölelte a lányt. Crystal hozzá bújt -szerette a testét az övéhez nyomódva érezni. Kaján mosollyal benyúlt a fiú lábai közé és megsimogatta a hímvesszőjét. Az a lány meztelenségének látványától már félig merev volt, az érintéstől pedig teljesen merevvé vált.
-Oh...úgy látom valaki örül a látványomnak…- mondta Crystal vidáman miközben fel-le simogatta az ágaskodó férfiasságot.
-Talán csak azt várom amit hamarosan csinálni fogok veled… -felelte szintén mosolyogva Jack és megszorította a lány egyik mellbimbóját. Crystal kuncogva megperdült és formás popsiját a fiú ágyékának nyomta. A vőlegény előrenyúlt, egyik kezével megfogta a melleit, a másikkal a szeméremdombját és még szorosabban húzta magához.
-Hmmm… szerintem a testvéred nem bánná… -mondta szórakozottan és benyomta egyik ujját a felizgult menyasszony hüvelyébe.
-Mi köze van hozzá? -kérdezte Crystal fátyolos hangon és hátrahajolt csókra.
Jack vállat vont és megcsókolta miközben tovább cirógatta a fiatal testet. Crystal előbb megrázta a popsiját, majd hátranyúlt és kigombolta a fiú nadrágját. Azután megfordult, elé térdelt és lerántotta a nadrágot. A lány ártatlan tekintettel nézett fel és megnyalta az ajkát amikor a hímvessző rugóként pattant elő. Azután lassan szopni kezdett. Jack kéjesen felnyögött és két kézzel megfogva a fejét közelebb húzta magához. Crystal örömmel engedett be egyre többet és többet belőle a szájába. A fiú becsukta a szemét és fejét hátra hajtva felkészült az elélvezésre, de a lány nem adta ilyen könnyen. Kiengedte a szájából, felállt majd kézen fogva maga után húzta a vőlegényt a pajtába. Ott a fal felé fordult, terpeszbe állt és kezeivel a falnak támaszkodva előre dőlt. Megriszálta a popsiját és a válla felett kéjvágyó tekintettel nézett hátra. Nem volt kérdéses hogy mit szeretne és Jack nem az a férfi volt, aki visszautasítana egy hölgyet. Megfogta a lány derekát és nyáltól nedves hímtagját a szintén nedves punciba nyomta. Előrenyúlva erős ujjával a csiklót dörzsölte miközben merev pénisze újra és újra Crystal-ba merült. A lány pár perccel később vadul megrándulva elélvezett, Jack pedig nem sokkal lemaradva követte. Időben kirántotta magát és spermája a csinos fehér popsira lövellt.
-Nem szeretnélek idő előtt megtömni. -mondta viccelődve miközben elővett egy zsebkendőt és megtisztogatta magát.
-Ezt hogy érted? -kérdezte Crystal óvatosan.
-Oh...csak nem akartam beléd élvezni figyelembe véve hogy néhány óra múlva meg fogunk enni. Remélem nem veszed sértésnek. -felelte a fiú majd megfogta a lány csuklóját és az udvar felé kezdte húzni.
-Te meg miről beszélsz? Crystal vagyok...ma velem fogsz megházasodni! -kiáltotta zavartan Crystal.
-Szép próbálkozás Tracey, de mindenki látta tegnap a karcolásodat. Egyébként hogy szerezted? -mondta vidáman Jack.
Crystal álla leesett a felismeréstől. Az előző este amikor Tracey kihívta és álomba szeretkezett vele… Istenem!
-Jack! Figyelj rám! Ezt Tracey műve. Hinned kell nekem! Nem ehetsz meg!
-Dehogynem! Lássuk mi erről Crystal véleménye!
Egy melléképület mögül kifordulva a fő udvarra érkeztek. A barbecue sütőben szén izzott, és vendégek hada merült barátságos beszélgetésbe. Jack és Crystal érkezését lelkes üdvözlés fogadta. A vendégek egy csoportja félrehúzódott és a fehérbe öltözött Tracey ott állt a fényesen csillogó hosszú nyárs mellett. Arcán ravasz mosoly ült. 
-TRACEY! Mi ez az egész? -kiáltott rá dühödten Crystal.
Tracey vidáman megrázta a fejét és azt válaszolta:
-Ez nem működik. Nem lett volna szabad megvágnod a karodat ha ilyesmire készültél. Mindenki tudja hogy Tracey vagy.
Hirtelen erőfeszítéssel Crystal-nak sikerült magát kitépnie Jack fogásából és gyilkos tekintettel az ikertestvére felé lódult. Két erősebb termetű unokatestvére azonban elkapta a karjait és a földre vitték. A lány kicsit megszédült és nem tudott ellenkezni amikor gyorsan hátrakötözték a kezeit - közben pár lopott simogatást is megejtve. Könnyezni kezdett amikor teljesen megértette a helyzetét. Tracey egy éles késsel a kezében lehajolt hozzá és azt suttogta:
-Buta liba! Hajlandó lettem volna rá, de akkor amikor én akarom és nem akkor amikor te trükközöl.
Tracey felállt és jelezte az unokatestvéreknek hogy vigyék közelebb Crystal ernyedt testét a nyárshoz. Crystal szinte csak a formaság kedvéért vonaglott párat. Amikor az unokatestvérei a fűre tették, csak feküdt ott remegve. Tracey mellé térdelt és végigsimította a testét. Combjait megcsipkedve értékelte a húsát. Crystal halálra volt rémülve, de a kora reggeli szex, az adrenalin, a megkötözöttség és ikertestvére simogató keze együttesen újra benedvesítették. Halkan nyögött amikor Tracey a hüvelyébe nyomta az egyik ujját, majd mosolyogva a szájába vette és lenyalta.
-Rendben! Aki szeretné, segíthet előkészíteni a nyársra! Csak ne élvezzetek bele…. Megenni készülünk ezt a húst! -kiáltotta Tracey.
A bejelentést lelkes kiáltások fogadták a közelben álló férfiak részéről. Crystal összerezzent ezt hallva. Hús. Már csak ennyi volt az ikertestvére számára. Alig érezte amikor felkapták és a durva faasztalra hasaltatták. Azt azonban megérezte amikor az első hímtag belehatolt. A  ki-be járó pénisz lassan megnyugtatta kavargó gondolatait. Átadta magát az élvezet örvényének. Levegő után kapdosott, sóhajtozott és nyögdécselt ahogy egyik férfi jött a másik után. Néhány tiszta pillanatában látta hogy Tracey lassan kiveri a vőlegénye hímvesszőjét és néhány lány a barátjával szexel… De ő volt a show sztárja, ő volt akire minden szem tapadt…
Miután mindenki tett egy kört aki akart, Crystal semmibe meredve, zihálva feküdt a hasán az asztalon. Tracey a hátára fordította és végigpuszilta a testét. 
-Tracey...mit fogsz velem csinálni… -kérdezte halk, megtört hangon Crystal a könnyeivel küszködve.
-Ezt édesem… -felelte Tracey és egy kicsivel a köldök alatt az ikertestvére hasába merítette a kést. 
Crystal fájdalmasan felkiáltott, de Tracey nem tétovázott és fűrészelő mozgással felnyitotta a testvére hasát.
-Istenem…. Nagyon fáj! … Hagyd abba kérlek! -visította Crystal.
Tracey újra  a hasára fordította Crystal-t. A két korábban is segítő unokatestvér megemelte a lányt, aminek a belei az asztalon maradtak egy véres halomban. Tracey gyorsan kivágta a nem létfontosságú belső szerveket. A segítők feltérdeltették Crystal-t. Az anyjuk odament, letörölte szerencsétlen lányai könnyeit majd egy nagy tálnyi tölteléket gyömöszölt a hasba mielőtt összevarrta volna a pocakot. Amikor végzett, megpaskolta Crystal hasát ami újabb fájdalmas sikolyt eredményezett. Az unokatestvérek a térdelő pózban előredöntöttek a könnyező lányt, Tracey pedig mögé helyezkedett. A nyárs hűvös acélja szinte megkönnyebbülés volt a belezés és megtömés borzalmához képest Crystal számára. A világ legnagyobb dildójaként csúszott be elgyötört puncijába és lassan kitöltötte. A lány fuldokolni kezdett amikor a rúd elérte a torkát. Még egy utolsót sikított amikor becsúszott a szájába és utána elhallgatott. A vértől vörösen csillogó fémhegyet nézte rémülten és érezte hogy felkapják. Tracey győzedelmes tekintettel követte ikertestvérét a sütőhöz. Nézte ahogy a fény lassan kialszik Crystal szemeiben, és érezte a hatalmat amit egy másik ember akarata ellenére halálba küldése jelent. Most azonban menyasszony volt. Egy utolsó mosolyt vetett a bájos felnyársaltra, aki egykor a testvére volt, majd bement a házba hogy megtisztálkodjon és átöltözzön az esküvőjére.
Hasonló történetek
6530
Ekkor megpillantott valami mélyen kavargó sötétséget érkezni a folyosó másik végéből. Elkezdett futni, lábai önkéntelenül mozogtak, előre a lámpakapcsoló irányába. Nem tudta, miért csak, hogy el kell érje a kapcsolót, hogy újra fény legyen...
5334
Nem kellett volna mondanom, mert ekkor rátapadt a nyakamra, és belémvágott valami éleset, ami a szájában lehetett... megint kérdezni akartam, hogy mit művel, de nem jöttek ki szavak a számon...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: