Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
kortárs, epika, próza, novella, elbeszélés
Érezte meleg testét jeges mellkasához csapódni, a most már élettelen tekintet rámeredt. Édes...
Nem tartotta magát prűdnek vagy régimódinak, de ez az elementáris vonzás, amit Elektra váltott...
Amikor megépítették az épületet, a legelső darab rejtélyes halálesettel kezdődött. A színház...
kortárs, epika, próza, elbeszélés, novella
Friss hozzászólások
AnnaRia: Óóó... csak tudnám, hogy hová...
2018-05-22 11:28
JuS: Jól érezted, ez valóban az erő...
2018-05-21 18:07
Mordred12: Végülis jó volt. Maga a nyelve...
2018-05-21 13:40
Mordred12: Nem rossz, de a nőnek lehetne...
2018-05-21 13:16
astone: Az, hogy halad a történet! Töl...
2018-05-20 23:59
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hármas

(Jenny)
Geoff távozása után hetekig távol maradtam a klubtól. Nem lett volna helyes nélküle menni a párok estjére, a szinglik éjszakája pedig valahogy visszalépésnek tűnt volna. Az egyedülállók csütörtöki témája azonban a fulladás volt és nem hagyhattam ki az egyik kedvenc fantáziámat.
Korán mentem és egy félreeső asztalnál ültem le. Körülöttem az emberek beszélgettek, miközben a kivetítőn snuff filmek részleteit mutatták be. Az egyik távoli sarokban fiatalabb férfiak csoportja hangosan lelkendezett, amikor a filmen egy csinos lány találkozott a végzetével. Személy szerint unalmasnak találtam a filmeket - kivéve persze azokat a pillanatokat, amikor egy-egy jóképű fiatal fickó volt az áldozat. Az érdeklődőket sikerült elküldenem az asztaltól azzal, hogy a barátaimat várom. Ám egyszer csak feltűnt egy csinos nő és megkérdezte hogy leülhet-e. Én természetesen igent mondtam és  bemutatkoztam.
 
*********


(Susan)
Jenny-ként mutatkozott be és azonnal megkedveltem. Alacsony, barna hajú, meglehetősen csinos nő volt elegáns ruhában. Ahogy melléültem, furcsa bizsergető érzés fogott el és kicsit benedvesedtem. Én is a figyelmét lekötő kivetítőre néztem.
-Óh ezt szeretem. A lány olyan apró a fiú pedig olyan nagy és erős… - mondta.
Néztük, ahogy a filmen a lány lekötözi partnerét, miközben mosolyognak egymásra. Amikor végzett, szenvedélyes csókot váltottak, majd a lány megfogott egy kardot. Olyan nagy volt, hogy alig tudta megemelni, de valahogy mégis sikerült a fiú mellkasába döfnie. Jenny és én tapsoltunk, de néhány faragatlan fickó fújjolt. Csak lányok kimúlását akarták látni.
-Taplók! - kiáltotta Jenny izgatottan.
Én felnevettem és önkéntelenül megfogtam a kezét miközben néztük, ahogy a filmen a lány és haldokló párja újra vad csókot vált.
 
*********
(Jenny)
Susan felvidított és jól esett ahogy fogta a kezem. Azt hiszem kicsit ki lehettem éhezve a fizikai kapcsolatra. Újabb férfi érdeklődött, hogy leülhet-e mellénk. Éppen el akartam küldeni, amikor Susan megelőzött és igent mondott. Egy kicsit elszomorított, hogy vége az intimitásnak új ismerősömmel, de meglepetésemre Susan nem engedte el a kezem. Egy kicsit megszorítottam, ő pedig viszonozta. A közelségtől melegség fogott el. A férfi neve John volt.
Susan mindkettőnket bemutatott neki.
 
*********
(John)
Susan mellett ülve Jenny-t néztem. Nagyon csinos volt! És ott volt Susan, ahogy a kezét fogja. A képzeletemben Jenny lassú megölése jelent meg és alig tudtam levenni a szemem a puha kebléről. Teljesen megmerevedtem ahogy elképzeltem a tökéletes halmokat haláltusa zihálása közben fel-le emelkedni.
 
*********
(Jenny)
John kedvesnek tűnt. Megpróbálta titkolni, de láthatóan a melleimet bámulta. Aranyos volt a maga módján. Úgy döntöttem hogy megkedvelem. Hirtelen eszembe jutott, hogy a szinglik éjszakája van. Talán…
 
*********
(Susan)
Az asztal alatt kénytelen voltam John-t megbökni Jenny kebleinek bámulása miatt. Az viszont tetszett, hogy láthatóan mindketten ugyanahhoz a nőhöz vonzódunk. A műsorvezető előrelépett és én már éreztem, hogy valamilyen reklám jön. Igazam lett. Hamarosan az új fojtógépről kezdett beszélni:
 
-Nem szeretném ha azt gondolnátok, hogy egy ilyen eszköz csak a magányosoknak való. Rengeteg lehetőséget nyújt. Gyors vagy lassú elszorítás. Vastag vagy vékony kötél. Váltakozó feszítés és engedés üzemmód. Felhívnám a figyelmet a távirányítójára - már persze azok figyelmét, akiknek van segítőjük. Ezenkívül sokkal könnyebb mint a korábbi változat. Nincs többé nyakfáradás a vég előtt! Tökéletes választás azoknak, akik a halál előtt egy kis játszadozásra vágynak.
 
Felkeltette az érdeklődésemet. Mindig is álmodoztam arról hogy egy pihekönnyű, elegáns selyemsál lesz a végzetem. A műsorvezető megmutatta a lítium akkumulátoros, meglepően apró villanymotor működését majd azt mondta:
 
-És most szeretnénk egy önkéntest, aki bemutatja az éles használatát ennek a csodás eszköznek. Jutalmul álljuk a temetés költségét.
 
Sokan emelték fel a kezüket és meglepetésemre Jenny is köztük volt. A műsorvezető három nőt választott ki. Az egyikük Jenny lett.
 
*********
(Jenny)
Ahogy felálltam, azonnal tudtam hogy hibát követtem el. Háziasszonyként ott álltam a színpadon két nálam jóval fiatalabb lány társaságában. A közönség szavazott és az egyedülálló férfiak természetesen Angela-t választották. Kicsit elvörösödve sétáltam vissza a helyemre.
 
*********
(Angela)
Nagyon örültem hogy engem választottak, de a java még csak most jött. A műsorvezető megkért hogy válasszak valakit a közönségből, aki végez velem. Egészen zavarba jöttem. A férfiak mind a nevemet kiabálták és olyasmiket mondtak, hogy “Válassz engem és olyanban lesz részed, amit hátralevő életedben nem felejtesz!”. Roppant vicces.
Észrevettem a nőt, aki a szavazáson a vetélytársam volt. Egy másik nővel és egy férfival ült együtt és mindannyian kedvesnek tűntek. Megragadott a mosolygásuk és feléjük indultam. Zavarba ejtő volt valakit ilyesmire felkérni, ezért céklavörösen mondtam a férfinak:
 
-Elnézést! Nincs kedve a hóhéromnak lenni?
 
Megkönnyebblésemre rám mosolygott és azt felelte:
 
-Ohhh...ummm… Megtisztelő lenne kisasszony!
 
*********
(John)
Őszintén szólva váratlanul ért a lány felkérése. A kezét nyújtotta. Én elfogadtam és együtt sétáltunk vissza a színpadra.
 
-Nem bánja, ugye? -kérdezte suttogta.
 
-Egy ilyen szépség kivégzését? Természetesen nem. - suttogtam vissza.
 
Kéz a kézben álltunk a színpadon. Susan megértően mosolygott. A műsorvezető csacsogott még egy kicsit arról, hogy hóhér és áldozata gyakran azonnal kötődni kezd, majd a színpad mögé vonultunk hogy Angela átöltözhessen. Még egy fél óra lehetett hátra a jelenésünk előtt.
 
 
*********
(Angela)
Egyre jobban örültem annak, hogy John-t választottam. Az öltözőbe tereltek minket, ahol egy lelkes női asszisztens várt. Ragaszkodtam hozzá hogy John is bejöjjön velem. A legutolsó és legintimebb pillanatomban lesz velem és nem akartam hogy a folyosón tébláboljon. Marianne, az asszisztens egy csomó bugyit ajánlott fel. “Nedvfogó bugyi”-nak hívta a viszonylag vastag de mégis csábító darabokat. Egy fekete mellett döntöttem. Levettem a nadrágomat és a normál bugyimat. Ekkor tudatosult bennem hogy John bámul.
 
-Elnézést. Elfeledkeztem rólad. - mondtam, de ő csak a fejét rázva annyit felelt:
 
-Így csak még csinosabb vagy.
 
Észrevettem a dudort a nadrágja elején. Olyan aranyos volt, hogy odahajoltam és egy puszit nyomtam az arcára.
 
-Ennyi? Adj neki egy rendes csókot! - mondta Marianne és elhagyta az öltözőt.
 
John a karjaiba vett úgy ahogy voltam: csak egy melltartóban és egy nyitott top-ban. A legszerelmesebb csókokat váltottuk. A nyelvünk összefonódott és éreztem a csupasz szeméremajkaimnak nyomuló dudorodását. Csak lebegtem az érzésben és azt hiszem egy mini orgazmusom is volt.
 
-Rendben! Most már öltöznöd kell! -hallatszott újra Marianne hangja.
 
Felvettem a kiválasztott bugyit, majd derékig levetkőztem. John a melleimet bámulta. Marianne-t figyelmen kívül hagyva odamentem hozzá és megkérdeztem:
 
-Tetszenek?
 
Válaszként csak megfogta őket és mindkettőt megcsókolta. Újra szenvedélyesen csókolózni kezdtünk.
 
-Hé! - mondta Marianne vidáman.
 
Végül a bugyi mellé fekete fűző és áttetsző koktélruha került rám. Marianne éppen végzett a hajammal és a sminkemmel, amikor szólítottak.
 
-Hogy nézek ki? - kérdeztem John-tól.
 
-Egyszerűen lenyűgözően. -felelte.
 
A kezét a derekamra csúsztatta majd az oldalamon fel-le mozgatta a melleimig. A legszívesebben ott helyben szeretkeztem volna vele, de tudtam hogy meg kell elégednem azzal a talán még jobb dologgal, amiben hamarosan részesíteni fog.
 
 
*********
(John)
Amikor a színpadra léptünk, egy pillanatra mindenki elhallgatott, majd minden férfi ujjongani kezdett. “Fájhat a szívetek, hogy nem ti álltok itt” -gondoltam Angela mögött állva a derekát átkarolva. Elengedve magát hozzám simult és a még mindig merev hímtagommal érezhettem a popsija alig észrevehető fel-le mozgását. Amikor a műsorvezető befejezte a beszédét, a kivégzőoszlophoz mentünk.
 
 
*********
(Angela)
John megfogta a kezemet és a csuklóimat összekötötte a hátam mögött. Mosolyogva néztem a közönséget. John az oszlopnak húzott és egy szíjat vetett át a hasamon majd összehúzta és becsatolta. Imádtam az érintését. Amikor letérdelt hogy a lábaimat is az oszlophoz tudja szíjazni, a feje közel került az ágyékomhoz. Azt kívántam hogy bárcsak a puncimba temetné az arcát! Az utolsó szíj a felsőtestemre került a melleim fölé. Dolgát végezve elég sokszor
sikerült “véletlenül” megérintenie kebleimet.
 
-Fogj meg nyugodtan! - suttogtam neki.
 
-Ne kísérts! -suttogta vissza és elnevettük magunkat.
 
Amikor megemeltem a fejem hogy fel tudja tenni a fojtógépet, megpuszilta a nyakam. Gyengéden megsimogatta a nyakam hátulját, amikor az eszközön a helyére kattintotta az általa kiválasztott lágy selyemszalag végét. Kézbe vette a távirányítót és éreztem ahogy a szalag lassan egyre szorosabbá válik. Minden pillanatot élveztem. A szalag egy idő után olyan szorossá vált, hogy nehéz volt levegőhöz jutni. Csillagokat kezdtem látni, de csodálatos érzés volt.
 
 
*********
(John)
Majdnem egy percig tartott mire Angela elvesztette az eszméletét. A távirányítóval azonnal lazítást állítottam be, de ő csak ott állt félrebillent fejjel. “Meghalt volna?” -gondoltam, de ekkor kinyílt a szeme és reszketve nagy levegőt vett. A kezemet a vállára tettem.
 
-Milyen érzés volt Angela? - érdeklődött a műsorvezető.
 
 
*********
(Angela)
Érdekes volt magamhoz térni. Úgy éreztem hogy egy örökkévalóság telt el. Észrevettem hogy a műsorvezető hozzám beszél.
 
-Milyen érzés volt Angela? - kérdezte.
 
-Csodálatos- -feleltem pár másodperc késéssel.
 
Tudatosult bennem hogy a bugyim csurom vizes. Bepisilhettem annak ellenére, hogy könnyítettem magamon mielőtt feljöttünk. Hálát adtam a különleges nedvességelnyelő bugyiért. John-ra néztem, akinek a keze a vállamon volt. Láthatóan semmit nem vett észre kínos helyzetemből.
 
-Minden rendben? - kérdezte.
 
-Tényleg csodálatos volt. Csinálhatnánk újra?
 
Ő bólintott és már éreztem is megfeszülni a selyemszalagot. Sürgető vágy fogott el arra, hogy vonaglani kezdjek, de sikerült nyugodtnak maradnom. De eljött a pillanat, amikor nem kaptam levegőt és nem tehettem mást: kicsit megvonaglottam. John-ra mosolyogtam megerősítésként.
 
 
*********
(John)
Angela elképesztően izgató volt, amikor vergődni kezdett. Azután rám mosolygott. Nagyon közel voltam hozzá.
 
-Egy perc múlva végzek veled. -suttogtam neki, amire csak még jobban mosolygott.
 
A ziháló keblei fölé hajoltam és megcsókoltam. Hirtelen elernyedt. A közönség tapsa mellett hátraléptem és lazításra állítottam a gépet. Angela továbbra is
ernyedt maradt.
 
-Talán mesterséges lélegeztetés kell. - mondta a műsorvezető.
 
Megemeltem Angela állát és a számat az ajkaira helyeztem, amikor hirtelen magához tért. Hátraléptem, a műsorvezető pedig egy percet adott neki hogy összeszedje magát.
 
 
*********
(Angela)
Lassan fogtam fel hogy a műsorvezető miről beszél.
 
-Nos kedvesem...azt hiszem tovább kell lépnünk. Készen állsz a befejezésre? - kérdezte.
 
-Igen. -feleltem.
 
Kellemes élmény volt amit John csinált, de most már az igazi befejezésre vágytam. A szívem hevesen kezdett verni és éreztem ahogy a puncim nedvei a korábbiakkal keverednek a bugyimban.
 
-Bemutathatjuk a “gyorsan és határozottan” üzemmódot?
 
-Természetesen! - mondtam és John-ra mosolyogtam.
 
Ő levette a selyemszalagot a nyakamról és a gép egyéb tartozékait kezdte vizsgálni.
 
-Ez a vékony drót gyors lesz. - mondta végül.
 
Ez egy kicsit visszavetett.
 
-Ennyire gyors azért ne legyen! - suttogtam neki.
 
-Elnézést!
 
-Semmi gond. Csak kedves akartál lenni. -feleltem.
 
-Mit szólnátok a kenderkötélhez? - vetette fel a műsorvezető.
 
John rám nézett. Tudta hogy az érdes kender felsért és fájdalmat okoz.
 
-A kender tökéletes lesz. - mondtam.
 
Magasra emeltem a fejem és éreztem John ujjait miközben a helyére igazították a kötelet.
 
-Készen állsz Angela? -kérdezte teátrálisan a műsorvezető.
 
Nagy számot akart kihozni a halálomból, dehát végülis ez volt a dolga.
 
-Készen állok! -feleltem hangosan és olyan büszkén ahogy csak idegességem engedte.
 
A szívem kalapált és hiperventilláltam hogy a lehető legtovább tartson a dolog.
 
-Isten veled! - mondtam halkan John-nak.
 
A szemébe nézve szinte láttam az érzelmeit. Hirtelen előrehajolt és még egyszer megcsókolt. Szerelmes csók volt és hagytam hogy nyelve az enyémmel játsszon. A műsorvezető nem szólt közbe. Végül John hátrahúzódott és azt mondta:
 
-Ég veled Angela! Öröm volt megismerkedni veled.
 
 
*********
(John)
Lenyomtam a megfelelő gombot. A fojtógép motorja hangosan felzúgott és a kötél Angela nyakába kezdett vájni. Lenyűgözve néztem hogy milyen mélyre vágódik a puha húsba. Angela szeme tágra nyílt. Ajkai szétváltak, feje remegni kezdett. Láttam ahogy a nyelve megdagad a szájában. A meseszép keblei zihálni kezdtek a kötelékeiben. Azután egész testével vonaglani kezdett. Hirtelen nem érdekelt hogy sokan néznek és átkaroltam. Az egyik kezemmel a vállát fogtam át, a másikat a ziháló mellére tettem. Vad tekintettel nézett rám.
Azt hiszem mondani akart valamit vagy talán újra meg akart csókolni, de azután a tekintete maga elé meredt és tudtam hogy a haldoklás nehéz feladatára koncentrál. Csípőm és merev péniszem az ő vonagló csípőjének feszült. Éreztem mellkasa minden kétségbeesett rándulását ahogy levegőhöz próbált jutni és hallottam a halk sípoló hangot ahogy egy kis levegő utat talált a torkát elszorító kötél ellenére. A legszívesebben beléhatoltam volna. Azután mellkasának rándulásai egyre ritkultak és gyengültek. Annyira magával ragadott a kiváltság érzete hogy a vonzó testet ölelhetem miközben elszáll belőle az élet, hogy nem is vettem észre a közönség zajos tetszésnyilvánítását.
 
 
*********
(Jenny)
John visszaült hozzánk, miközben Angela testét elvitték a színpadról. Susan megfogta a kezét. A nem kiválasztásomért vigaszdíjként kaptam egy gépet ingyen. Nyilvánvaló volt hogy John és Susan egy párt alkottak. Amikor távozni készültünk meg is kérdeztem, hogy miért a szinglik estéjén jöttek. Egymásra néztek, majd Susan azt felelte:
 
-Nos...valójában... azt reméltük hogy találunk társat édeshármashoz.
 
-Úgy érted…édeshármas...végig?
 
-Igen.
 
-És...csatlakozhatok hozzátok?
 
-Szeretnél?
 
-De még mennyire! -feleltem.
 
Miközben a parkoló felé tartottunk mindketten egy-egy kezemet fogták. Elmondhatatlanul boldog voltam. Amikor a kocsimhoz értünk, Susan rám mosolygott és megcsókolt. Átkaroltam. Rettentően hiányzott a meghittség. Csodálatos volt ahogy a melleink egymásnak nyomódtak. Azután éreztem hogy combja a puncimnak nyomódik. Kicsit szétnyitottam a lábaimat és az én combomat visszanyomva élveztem a szeméremdombja érzetét miközben fürge kis női nyelve a számban járt. John a hátamnak nyomta magát és azt suttogta:
 
-Ölelkezős szendvics!
 
A hetedik mennyországban éreztem magam. Susan ágyéka az én ölemnek nyomódott miközben éreztem hátul John merev péniszét. A keze gyengéden megfogta a nyakamat előre jelezve hogy mi vár rám.
Még ott mindent megtárgyaltunk. A kocsimnak támaszkodtam miközben beszélgetünk. John egyik keze úgy cirógatta a nyakamat, ahogy Angela nyakát korábban míg a másik az ágyékomat simogatta. Susan egyik keze a hasamon volt, a másik pedig a mellemen.
 
-Szóval...ha kölcsönadod a gépedet, végezhetsz velem miközben Johnn szeretkezik veled, azután ő a kezével fojtogathat téged miközben a gépet használod rajta. -mondta Susan.
 
Kinyitottam a számat hogy válaszoljak, de csak egy nyögés hagyta el az ajkaimat. Elélveztem az érintéseiktől és a rám váró dolgok gondolatától.
 
*********
(Susan)
Jenny beleegyezett miután abbahagyta a sóhajtozást. Olyan édes és csinos volt. Azt mondta hogy majd nyalni szeretne miközben megfojt. John közölte hogy felőle mehet. Hátulról fogja dugni Jenny-t és közben láthat engem meghalni. Megbeszéltük hogy mikor találkozunk, majd elváltunk Jenny-től.
 
-Gyere! Menjünk haza és bújjunk ágyba, mert nem bírok tovább magammal. - mondtam John-nak.
Hasonló történetek
1822
Egy kis faluban szálltunk meg, a helybéliek nagyon kedvesek voltak hozzánk.. Készségesen válaszolgattak a kérdéseimre is.. Nem írhatok nagyon sokat, mert érzem már a Hold hívó szavát, de amíg van emberi mivoltom le kell írnom életem történetét.. mielőtt sorsomat bevégezvén utolsó vadászatomra indulnék...
1445
Ekkor már beérték őt a farkasok képében megjelenő alakváltók. Tessa lassan körbenézett, de annyira sötét volt, hogy nem látott egyebet, mint 13 vörösen izzó szempárt. Akkor vette észre, hogy az előtte álló férfi jobb szemét fekete szemvédő takarta, és azt is hogy ő szintén középkori ruhát viselt. Hosszú fekete palástja a padlót söpörte, mikor elfordult a lánytól...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: