Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hármas

(Jenny)
Geoff távozása után hetekig távol maradtam a klubtól. Nem lett volna helyes nélküle menni a párok estjére, a szinglik éjszakája pedig valahogy visszalépésnek tűnt volna. Az egyedülállók csütörtöki témája azonban a fulladás volt és nem hagyhattam ki az egyik kedvenc fantáziámat.
Korán mentem és egy félreeső asztalnál ültem le. Körülöttem az emberek beszélgettek, miközben a kivetítőn snuff filmek részleteit mutatták be. Az egyik távoli sarokban fiatalabb férfiak csoportja hangosan lelkendezett, amikor a filmen egy csinos lány találkozott a végzetével. Személy szerint unalmasnak találtam a filmeket - kivéve persze azokat a pillanatokat, amikor egy-egy jóképű fiatal fickó volt az áldozat. Az érdeklődőket sikerült elküldenem az asztaltól azzal, hogy a barátaimat várom. Ám egyszer csak feltűnt egy csinos nő és megkérdezte hogy leülhet-e. Én természetesen igent mondtam és  bemutatkoztam.
 
*********


(Susan)
Jenny-ként mutatkozott be és azonnal megkedveltem. Alacsony, barna hajú, meglehetősen csinos nő volt elegáns ruhában. Ahogy melléültem, furcsa bizsergető érzés fogott el és kicsit benedvesedtem. Én is a figyelmét lekötő kivetítőre néztem.
-Óh ezt szeretem. A lány olyan apró a fiú pedig olyan nagy és erős… - mondta.
Néztük, ahogy a filmen a lány lekötözi partnerét, miközben mosolyognak egymásra. Amikor végzett, szenvedélyes csókot váltottak, majd a lány megfogott egy kardot. Olyan nagy volt, hogy alig tudta megemelni, de valahogy mégis sikerült a fiú mellkasába döfnie. Jenny és én tapsoltunk, de néhány faragatlan fickó fújjolt. Csak lányok kimúlását akarták látni.
-Taplók! - kiáltotta Jenny izgatottan.
Én felnevettem és önkéntelenül megfogtam a kezét miközben néztük, ahogy a filmen a lány és haldokló párja újra vad csókot vált.
 
*********
(Jenny)
Susan felvidított és jól esett ahogy fogta a kezem. Azt hiszem kicsit ki lehettem éhezve a fizikai kapcsolatra. Újabb férfi érdeklődött, hogy leülhet-e mellénk. Éppen el akartam küldeni, amikor Susan megelőzött és igent mondott. Egy kicsit elszomorított, hogy vége az intimitásnak új ismerősömmel, de meglepetésemre Susan nem engedte el a kezem. Egy kicsit megszorítottam, ő pedig viszonozta. A közelségtől melegség fogott el. A férfi neve John volt.
Susan mindkettőnket bemutatott neki.
 
*********
(John)
Susan mellett ülve Jenny-t néztem. Nagyon csinos volt! És ott volt Susan, ahogy a kezét fogja. A képzeletemben Jenny lassú megölése jelent meg és alig tudtam levenni a szemem a puha kebléről. Teljesen megmerevedtem ahogy elképzeltem a tökéletes halmokat haláltusa zihálása közben fel-le emelkedni.
 
*********
(Jenny)
John kedvesnek tűnt. Megpróbálta titkolni, de láthatóan a melleimet bámulta. Aranyos volt a maga módján. Úgy döntöttem hogy megkedvelem. Hirtelen eszembe jutott, hogy a szinglik éjszakája van. Talán…
 
*********
(Susan)
Az asztal alatt kénytelen voltam John-t megbökni Jenny kebleinek bámulása miatt. Az viszont tetszett, hogy láthatóan mindketten ugyanahhoz a nőhöz vonzódunk. A műsorvezető előrelépett és én már éreztem, hogy valamilyen reklám jön. Igazam lett. Hamarosan az új fojtógépről kezdett beszélni:
 
-Nem szeretném ha azt gondolnátok, hogy egy ilyen eszköz csak a magányosoknak való. Rengeteg lehetőséget nyújt. Gyors vagy lassú elszorítás. Vastag vagy vékony kötél. Váltakozó feszítés és engedés üzemmód. Felhívnám a figyelmet a távirányítójára - már persze azok figyelmét, akiknek van segítőjük. Ezenkívül sokkal könnyebb mint a korábbi változat. Nincs többé nyakfáradás a vég előtt! Tökéletes választás azoknak, akik a halál előtt egy kis játszadozásra vágynak.
 
Felkeltette az érdeklődésemet. Mindig is álmodoztam arról hogy egy pihekönnyű, elegáns selyemsál lesz a végzetem. A műsorvezető megmutatta a lítium akkumulátoros, meglepően apró villanymotor működését majd azt mondta:
 
-És most szeretnénk egy önkéntest, aki bemutatja az éles használatát ennek a csodás eszköznek. Jutalmul álljuk a temetés költségét.
 
Sokan emelték fel a kezüket és meglepetésemre Jenny is köztük volt. A műsorvezető három nőt választott ki. Az egyikük Jenny lett.
 
*********
(Jenny)
Ahogy felálltam, azonnal tudtam hogy hibát követtem el. Háziasszonyként ott álltam a színpadon két nálam jóval fiatalabb lány társaságában. A közönség szavazott és az egyedülálló férfiak természetesen Angela-t választották. Kicsit elvörösödve sétáltam vissza a helyemre.
 
*********
(Angela)
Nagyon örültem hogy engem választottak, de a java még csak most jött. A műsorvezető megkért hogy válasszak valakit a közönségből, aki végez velem. Egészen zavarba jöttem. A férfiak mind a nevemet kiabálták és olyasmiket mondtak, hogy “Válassz engem és olyanban lesz részed, amit hátralevő életedben nem felejtesz!”. Roppant vicces.
Észrevettem a nőt, aki a szavazáson a vetélytársam volt. Egy másik nővel és egy férfival ült együtt és mindannyian kedvesnek tűntek. Megragadott a mosolygásuk és feléjük indultam. Zavarba ejtő volt valakit ilyesmire felkérni, ezért céklavörösen mondtam a férfinak:
 
-Elnézést! Nincs kedve a hóhéromnak lenni?
 
Megkönnyebblésemre rám mosolygott és azt felelte:
 
-Ohhh...ummm… Megtisztelő lenne kisasszony!
 
*********
(John)
Őszintén szólva váratlanul ért a lány felkérése. A kezét nyújtotta. Én elfogadtam és együtt sétáltunk vissza a színpadra.
 
-Nem bánja, ugye? -kérdezte suttogta.
 
-Egy ilyen szépség kivégzését? Természetesen nem. - suttogtam vissza.
 
Kéz a kézben álltunk a színpadon. Susan megértően mosolygott. A műsorvezető csacsogott még egy kicsit arról, hogy hóhér és áldozata gyakran azonnal kötődni kezd, majd a színpad mögé vonultunk hogy Angela átöltözhessen. Még egy fél óra lehetett hátra a jelenésünk előtt.
 
 
*********
(Angela)
Egyre jobban örültem annak, hogy John-t választottam. Az öltözőbe tereltek minket, ahol egy lelkes női asszisztens várt. Ragaszkodtam hozzá hogy John is bejöjjön velem. A legutolsó és legintimebb pillanatomban lesz velem és nem akartam hogy a folyosón tébláboljon. Marianne, az asszisztens egy csomó bugyit ajánlott fel. “Nedvfogó bugyi”-nak hívta a viszonylag vastag de mégis csábító darabokat. Egy fekete mellett döntöttem. Levettem a nadrágomat és a normál bugyimat. Ekkor tudatosult bennem hogy John bámul.
 
-Elnézést. Elfeledkeztem rólad. - mondtam, de ő csak a fejét rázva annyit felelt:
 
-Így csak még csinosabb vagy.
 
Észrevettem a dudort a nadrágja elején. Olyan aranyos volt, hogy odahajoltam és egy puszit nyomtam az arcára.
 
-Ennyi? Adj neki egy rendes csókot! - mondta Marianne és elhagyta az öltözőt.
 
John a karjaiba vett úgy ahogy voltam: csak egy melltartóban és egy nyitott top-ban. A legszerelmesebb csókokat váltottuk. A nyelvünk összefonódott és éreztem a csupasz szeméremajkaimnak nyomuló dudorodását. Csak lebegtem az érzésben és azt hiszem egy mini orgazmusom is volt.
 
-Rendben! Most már öltöznöd kell! -hallatszott újra Marianne hangja.
 
Felvettem a kiválasztott bugyit, majd derékig levetkőztem. John a melleimet bámulta. Marianne-t figyelmen kívül hagyva odamentem hozzá és megkérdeztem:
 
-Tetszenek?
 
Válaszként csak megfogta őket és mindkettőt megcsókolta. Újra szenvedélyesen csókolózni kezdtünk.
 
-Hé! - mondta Marianne vidáman.
 
Végül a bugyi mellé fekete fűző és áttetsző koktélruha került rám. Marianne éppen végzett a hajammal és a sminkemmel, amikor szólítottak.
 
-Hogy nézek ki? - kérdeztem John-tól.
 
-Egyszerűen lenyűgözően. -felelte.
 
A kezét a derekamra csúsztatta majd az oldalamon fel-le mozgatta a melleimig. A legszívesebben ott helyben szeretkeztem volna vele, de tudtam hogy meg kell elégednem azzal a talán még jobb dologgal, amiben hamarosan részesíteni fog.
 
 
*********
(John)
Amikor a színpadra léptünk, egy pillanatra mindenki elhallgatott, majd minden férfi ujjongani kezdett. “Fájhat a szívetek, hogy nem ti álltok itt” -gondoltam Angela mögött állva a derekát átkarolva. Elengedve magát hozzám simult és a még mindig merev hímtagommal érezhettem a popsija alig észrevehető fel-le mozgását. Amikor a műsorvezető befejezte a beszédét, a kivégzőoszlophoz mentünk.
 
 
*********
(Angela)
John megfogta a kezemet és a csuklóimat összekötötte a hátam mögött. Mosolyogva néztem a közönséget. John az oszlopnak húzott és egy szíjat vetett át a hasamon majd összehúzta és becsatolta. Imádtam az érintését. Amikor letérdelt hogy a lábaimat is az oszlophoz tudja szíjazni, a feje közel került az ágyékomhoz. Azt kívántam hogy bárcsak a puncimba temetné az arcát! Az utolsó szíj a felsőtestemre került a melleim fölé. Dolgát végezve elég sokszor
sikerült “véletlenül” megérintenie kebleimet.
 
-Fogj meg nyugodtan! - suttogtam neki.
 
-Ne kísérts! -suttogta vissza és elnevettük magunkat.
 
Amikor megemeltem a fejem hogy fel tudja tenni a fojtógépet, megpuszilta a nyakam. Gyengéden megsimogatta a nyakam hátulját, amikor az eszközön a helyére kattintotta az általa kiválasztott lágy selyemszalag végét. Kézbe vette a távirányítót és éreztem ahogy a szalag lassan egyre szorosabbá válik. Minden pillanatot élveztem. A szalag egy idő után olyan szorossá vált, hogy nehéz volt levegőhöz jutni. Csillagokat kezdtem látni, de csodálatos érzés volt.
 
 
*********
(John)
Majdnem egy percig tartott mire Angela elvesztette az eszméletét. A távirányítóval azonnal lazítást állítottam be, de ő csak ott állt félrebillent fejjel. “Meghalt volna?” -gondoltam, de ekkor kinyílt a szeme és reszketve nagy levegőt vett. A kezemet a vállára tettem.
 
-Milyen érzés volt Angela? - érdeklődött a műsorvezető.
 
 
*********
(Angela)
Érdekes volt magamhoz térni. Úgy éreztem hogy egy örökkévalóság telt el. Észrevettem hogy a műsorvezető hozzám beszél.
 
-Milyen érzés volt Angela? - kérdezte.
 
-Csodálatos- -feleltem pár másodperc késéssel.
 
Tudatosult bennem hogy a bugyim csurom vizes. Bepisilhettem annak ellenére, hogy könnyítettem magamon mielőtt feljöttünk. Hálát adtam a különleges nedvességelnyelő bugyiért. John-ra néztem, akinek a keze a vállamon volt. Láthatóan semmit nem vett észre kínos helyzetemből.
 
-Minden rendben? - kérdezte.
 
-Tényleg csodálatos volt. Csinálhatnánk újra?
 
Ő bólintott és már éreztem is megfeszülni a selyemszalagot. Sürgető vágy fogott el arra, hogy vonaglani kezdjek, de sikerült nyugodtnak maradnom. De eljött a pillanat, amikor nem kaptam levegőt és nem tehettem mást: kicsit megvonaglottam. John-ra mosolyogtam megerősítésként.
 
 
*********
(John)
Angela elképesztően izgató volt, amikor vergődni kezdett. Azután rám mosolygott. Nagyon közel voltam hozzá.
 
-Egy perc múlva végzek veled. -suttogtam neki, amire csak még jobban mosolygott.
 
A ziháló keblei fölé hajoltam és megcsókoltam. Hirtelen elernyedt. A közönség tapsa mellett hátraléptem és lazításra állítottam a gépet. Angela továbbra is
ernyedt maradt.
 
-Talán mesterséges lélegeztetés kell. - mondta a műsorvezető.
 
Megemeltem Angela állát és a számat az ajkaira helyeztem, amikor hirtelen magához tért. Hátraléptem, a műsorvezető pedig egy percet adott neki hogy összeszedje magát.
 
 
*********
(Angela)
Lassan fogtam fel hogy a műsorvezető miről beszél.
 
-Nos kedvesem...azt hiszem tovább kell lépnünk. Készen állsz a befejezésre? - kérdezte.
 
-Igen. -feleltem.
 
Kellemes élmény volt amit John csinált, de most már az igazi befejezésre vágytam. A szívem hevesen kezdett verni és éreztem ahogy a puncim nedvei a korábbiakkal keverednek a bugyimban.
 
-Bemutathatjuk a “gyorsan és határozottan” üzemmódot?
 
-Természetesen! - mondtam és John-ra mosolyogtam.
 
Ő levette a selyemszalagot a nyakamról és a gép egyéb tartozékait kezdte vizsgálni.
 
-Ez a vékony drót gyors lesz. - mondta végül.
 
Ez egy kicsit visszavetett.
 
-Ennyire gyors azért ne legyen! - suttogtam neki.
 
-Elnézést!
 
-Semmi gond. Csak kedves akartál lenni. -feleltem.
 
-Mit szólnátok a kenderkötélhez? - vetette fel a műsorvezető.
 
John rám nézett. Tudta hogy az érdes kender felsért és fájdalmat okoz.
 
-A kender tökéletes lesz. - mondtam.
 
Magasra emeltem a fejem és éreztem John ujjait miközben a helyére igazították a kötelet.
 
-Készen állsz Angela? -kérdezte teátrálisan a műsorvezető.
 
Nagy számot akart kihozni a halálomból, dehát végülis ez volt a dolga.
 
-Készen állok! -feleltem hangosan és olyan büszkén ahogy csak idegességem engedte.
 
A szívem kalapált és hiperventilláltam hogy a lehető legtovább tartson a dolog.
 
-Isten veled! - mondtam halkan John-nak.
 
A szemébe nézve szinte láttam az érzelmeit. Hirtelen előrehajolt és még egyszer megcsókolt. Szerelmes csók volt és hagytam hogy nyelve az enyémmel játsszon. A műsorvezető nem szólt közbe. Végül John hátrahúzódott és azt mondta:
 
-Ég veled Angela! Öröm volt megismerkedni veled.
 
 
*********
(John)
Lenyomtam a megfelelő gombot. A fojtógép motorja hangosan felzúgott és a kötél Angela nyakába kezdett vájni. Lenyűgözve néztem hogy milyen mélyre vágódik a puha húsba. Angela szeme tágra nyílt. Ajkai szétváltak, feje remegni kezdett. Láttam ahogy a nyelve megdagad a szájában. A meseszép keblei zihálni kezdtek a kötelékeiben. Azután egész testével vonaglani kezdett. Hirtelen nem érdekelt hogy sokan néznek és átkaroltam. Az egyik kezemmel a vállát fogtam át, a másikat a ziháló mellére tettem. Vad tekintettel nézett rám.
Azt hiszem mondani akart valamit vagy talán újra meg akart csókolni, de azután a tekintete maga elé meredt és tudtam hogy a haldoklás nehéz feladatára koncentrál. Csípőm és merev péniszem az ő vonagló csípőjének feszült. Éreztem mellkasa minden kétségbeesett rándulását ahogy levegőhöz próbált jutni és hallottam a halk sípoló hangot ahogy egy kis levegő utat talált a torkát elszorító kötél ellenére. A legszívesebben beléhatoltam volna. Azután mellkasának rándulásai egyre ritkultak és gyengültek. Annyira magával ragadott a kiváltság érzete hogy a vonzó testet ölelhetem miközben elszáll belőle az élet, hogy nem is vettem észre a közönség zajos tetszésnyilvánítását.
 
 
*********
(Jenny)
John visszaült hozzánk, miközben Angela testét elvitték a színpadról. Susan megfogta a kezét. A nem kiválasztásomért vigaszdíjként kaptam egy gépet ingyen. Nyilvánvaló volt hogy John és Susan egy párt alkottak. Amikor távozni készültünk meg is kérdeztem, hogy miért a szinglik estéjén jöttek. Egymásra néztek, majd Susan azt felelte:
 
-Nos...valójában... azt reméltük hogy találunk társat édeshármashoz.
 
-Úgy érted…édeshármas...végig?
 
-Igen.
 
-És...csatlakozhatok hozzátok?
 
-Szeretnél?
 
-De még mennyire! -feleltem.
 
Miközben a parkoló felé tartottunk mindketten egy-egy kezemet fogták. Elmondhatatlanul boldog voltam. Amikor a kocsimhoz értünk, Susan rám mosolygott és megcsókolt. Átkaroltam. Rettentően hiányzott a meghittség. Csodálatos volt ahogy a melleink egymásnak nyomódtak. Azután éreztem hogy combja a puncimnak nyomódik. Kicsit szétnyitottam a lábaimat és az én combomat visszanyomva élveztem a szeméremdombja érzetét miközben fürge kis női nyelve a számban járt. John a hátamnak nyomta magát és azt suttogta:
 
-Ölelkezős szendvics!
 
A hetedik mennyországban éreztem magam. Susan ágyéka az én ölemnek nyomódott miközben éreztem hátul John merev péniszét. A keze gyengéden megfogta a nyakamat előre jelezve hogy mi vár rám.
Még ott mindent megtárgyaltunk. A kocsimnak támaszkodtam miközben beszélgetünk. John egyik keze úgy cirógatta a nyakamat, ahogy Angela nyakát korábban míg a másik az ágyékomat simogatta. Susan egyik keze a hasamon volt, a másik pedig a mellemen.
 
-Szóval...ha kölcsönadod a gépedet, végezhetsz velem miközben Johnn szeretkezik veled, azután ő a kezével fojtogathat téged miközben a gépet használod rajta. -mondta Susan.
 
Kinyitottam a számat hogy válaszoljak, de csak egy nyögés hagyta el az ajkaimat. Elélveztem az érintéseiktől és a rám váró dolgok gondolatától.
 
*********
(Susan)
Jenny beleegyezett miután abbahagyta a sóhajtozást. Olyan édes és csinos volt. Azt mondta hogy majd nyalni szeretne miközben megfojt. John közölte hogy felőle mehet. Hátulról fogja dugni Jenny-t és közben láthat engem meghalni. Megbeszéltük hogy mikor találkozunk, majd elváltunk Jenny-től.
 
-Gyere! Menjünk haza és bújjunk ágyba, mert nem bírok tovább magammal. - mondtam John-nak.
Hasonló történetek
5801
Egy ideig csodálattal bámulta a lány természetesen gyönyörű arcát, majd közelhajolt és megcsókolta. Az éjszakai félhomályban a férfi felmászott az ágyra és a lány fölé térdelt. Lassan levette róla a párducbőr melltartót és a melleit kezdte csókolgatni...
7253
A reggeli Nap bevilágította dzsungelt. Szeptember volt, de itt semmi jelét nem látták az ősznek. A nappali virágok lassan kinyíltak. Állatok lepték el az erdőt. A sziget erdejében egy kisebb sziklás területen a különítmény tagjai ébredeztek...
Hozzászólások
További hozzászólások »
tlalax ·
:ok_woman_creole: 1300 :person_with_pouting_face_creole: oldalnyi :information_desk_person_black: erotikus horrormese egyetlen PDF-ben:
https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

feri1231 ·
Nem jött be.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: