Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Nooa Järvinen nem őrült meg. Erre akár mérget is venne, még ha a bátyja, a pszichiáter és...
Áldozat vagy hős?
Miután lecsillapodott a légzésem felkeltem az ágyról és körbenéztem a szobában. Lauren már...
Hazatérés
Sárkányharag
Friss hozzászólások
MelegPista: Igen, az elvárások már ismerős...
2021-10-20 04:05
blackforrest: A nagy többség:Adonisz és olya...
2021-10-19 13:20
MelegPista: Kár, mert egyrészt úgy nem len...
2021-10-18 16:24
blackforrest: Mert manapság nincs idő semmir...
2021-10-18 13:01
blackforrest: Összekötő kapocs lehet pld a f...
2021-10-18 12:59
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gondolatok

Lassan, nagyon lassan mögé lopóztam, s mikor már alig álltam kétlépésnyire tőle, magasra emeltem a hentesbárdot. A telihold fényében megcsillant a bárd éles pengéje, s már szinte látszott, már éreztem a vágyát, hogy mélyen megmártózhasson a hátában. Érezni akarta a csontok szilánkra törését, a hús hasadásának sercenését, érezni akarta a vér nyirkos forróságát. Ketté akarta szelni a bordákat, végig a gerinc mentén, s fel akarta hasítani a tüdőt, hogy égető fájdalmat, borzalmas lüktetést váltson ki. Kínszenvedést akart, azt, hogy áldozata érezze az egyre jobban elharapódzó halált egész testében, ahogy lassan minden porcikájában tüzet szítva lángra lobbantsa őt, s pokoli fájdalmat kiállva lehelje ki lelkét.
Én is hasonlót éreztem. Maró fájdalmat és kínt akartam, revánsot, amiért ellenem fordult. Ez a hitvány fattyú nem érdemel mást, csak szenvedést. Meg akartam ölni, meg akartam alázni, de nem rögtön. Előbb állja ki a legkegyetlenebb kínokat, érezze, hogy messze még a halál, de nem kerülheti el semmiképp. Itassa át az iszonyat, a rettegés, a halálfélelem, de eközben érezzen pokoli lüktetést. Üvöltsön a fájdalomtól, ahogy a vér ömlik az ereiben, minden egyes szívdobbanás váltson ki lángfájdalmat, kínozza a levegővétel, de éljen, hogy mindezt érezze.
Addig gyötörni, míg végül már ő maga kívánja, könyörgi a halált, amit nem adok meg neki. Még.

Szépen egyenként tűt szurkálni minden egyes ujjbegyébe, milliméterről milliméterre leszaggatni minden körmét, majd ujjait egyenként kitörni. Haját szálanként tépni ki, szemöldökét lángoló vassal égetni le, hogy még hosszú órákig marja a forróság a szemét.
Szemhéjait felvágni, s szemének fehérjébe apró, izzó tűket szúrni.
Bőrét hosszan felhasítani, s sóval bedörzsölni. Kínozni, pokoli szenvedést hozni rá, de vigyázni, hitvány életére. Lüktessen, égjen, marjon egész teste, de éljen!!
Nem csaphatok le a bárddal. Nem tehetem meg. Belehalna. Hamar, gyorsan és kevés fájdalommal. Nem. Túl könyörületes. Ennél többet érdemel, hisz sokat tett értem. Miatta vagyok.
Leeresztettem a bárdot és szomorú szemekkel néztem. … Döntöttem.
Lassan, nagyon lassan mögé lopóztam és hátulról ájulttá fojtottam az anyámat…
Hasonló történetek
11858
A lány gyanakvó tekintettel nézte a férfit. Fehér bőrével, fekete hajával és szakadt ruhájával nem tűnt veszélyesnek. A lány átfonta a nyakát a karjaival és visszacsókolta. A férfi testéhez simult és beletúrt a hajába. Tamás kezeit a lány háta mögé tolta és belemarkolt a fenekébe...
5178
Ekkor megpillantott valami mélyen kavargó sötétséget érkezni a folyosó másik végéből. Elkezdett futni, lábai önkéntelenül mozogtak, előre a lámpakapcsoló irányába. Nem tudta, miért csak, hogy el kell érje a kapcsolót, hogy újra fény legyen...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Gery g (greggs) ·
Köszi.

Természetesen, ennek egy szavát sem kell komolyan venni... a vége szándékosan lett ennyire megdöbbentő...

era ·
Hát néha én is tennék ilyet az anyámmal.
Gery g (greggs) ·
Na neeee...

Ezt nem mondhatod komolyan. Biztosan nem igaz...

nikol rain ·
Kiváncsi lennék rá hogy mi inspirált.
Csak kíváncsiságból.
Gery g (greggs) ·
Hogy őszinte legyek, a jog tanárom inspirált rá.
Eredetileg ő volt a főszereplő, de az nem lett volna valami nagy csattanó, hogy a végén kinyírom az egyik tanáromat... gondoltam, így aranyosabb... természetesen nincsen semmi alapja a dolgoknak.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: