Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
1986 nyara. A felszabadulás óta először látható vérfarkas a Fővárosi Állat-és Növénykertben!...
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Friss hozzászólások
golyó56: Csúcs ahogy kigúnyolod a fociő...
2024-05-23 17:35
kaliban: Nagyon tetszett! Jó kis doppin...
2024-05-23 17:23
laci78: mikorra várható a folytatás, S...
2024-05-22 07:29
kivancsigi13: Tetszett a történet, kár, hogy...
2024-05-21 22:01
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gini és Valkoci

     Gini, a szőke, vállig érő hajú nő kinézett a Holdbázis ablakán, úgy ahogy csak a matektanárok tudnak. Valkoci, a fekete, rövid hajú nő is odalépett.
– Szép a Holdi táj. - mondta Gini és érezte, hogy Valkoci átöleli.
– Cicám, most ne, főznöm kell.
– Akkor majd este folytatjuk. – mondta Valkoci. Majd megkérdezte. – Mit főzöl?
– Toros káposztát csülökkel. – válaszolt Gini és megigazította a haját.
A tudósok szerint a Holdon nincs légkör, de mikor nap fénye és a földről visszaverődő fény misztikus hangulatot kölcsönöz a tájnak, akkor megélénkül az Északi szél és végig söpör a Magyar versenylóról, Szonjáról elnevezett kráteren is, hogy bezörgessen a Hold bázis ablakán. Az eső is megered, néha. A cseppek záporoznak és nem árulják el a titkuk, hogy honnan jönnek. Mert a természet nem fecsegi el.
Valkoci ajkai megtalálták Gini ajkait, csókolóztak. Vihar volt, egy villám valószínűleg belevágott a bázis mellett lévő körtefába, aminek a létezése, csak az űrhajós hölgyek előtt ismert. Nem kell mindent tudni a földi irányító személyzetnek, nem azért vannak a szabályok, hogy betartsuk őket, hanem, hogy megszegjük. – mondta Gini és rágyújtott egy cigire.
Valkoci a hűtőhöz lépett, és kinyitotta. – Kislányként nem hittem volna, hogy a Holdon értesülök arról, hogy a hűtőben nem ég a villany ha becsukjuk az ajtaját. – mondta a fiatal nő.
Egy óra múlva jó illatok voltak a konyhában.
– Elkészült a vacsora, a toros káposzta igazán jól sikerült. – mondta Gini.
– Jól főzöl cicám. – válaszolt Valkoci.
-. Köszi, végül is tanultam főzni, egy étteremben dolgoztam, mint szakács, majd szobaasszony is voltam, egyszer leejtettem egy tányért, így lettem űrhajós. És téged mi szél fújt erre, galambom?
– Én történelem szakos, pedagógiai főiskolára jártam és mindig is űrhajós akartam lenni. – válaszolt Valkoci.
– Csak unalmas a szolgálat, félévig itt rohadunk a bázison, semmi dolgunk nincs. Olyan mintha várnánk valamire, de nem tudjuk, hogy mire.
– Egyik nap mikor sétáltam találtam egy adóvevő készüléket, hallottam, hogy valaki beszél. -mondta Valkoci.
– Mit mondott?
– Segítünk az emberiségnek, sok millió évvel fejeltebb úrbéli civilizáció vagyunk, ezt mondta. Én pedig eldobtam a készüléket.
– Ügyes vagy, nem kell belebonyolódni diplomáciai dolgokba, nyitni kellene egy büfét.
– Itt a Holdon?
– Igen.
– Szoktam látni, hogy idegen űrhajók repülnek, talán megállnak egy lángosra.
– Szép vagy, és okos.
– Most ne, nincs hozzá kedvem. – zárta rövidre Gini.
– Mostanában úgy érzem, hogy hideg vagy hozzám, azt hittem, hogy mi egy pár vagyunk.
– Te hülye, most akarsz drámázni? Idióta!
Valkoci dühösen félrevonult a csajos szobájába és becsapta az ajtót. A falon Magyarország miniszterelnökének a képe volt. Elhúzta a függönyt és majdnem kinyitotta az ablakot, de szerencsére időben meggondolta magát. Csak úgy lehet kinyitni ha előtte mindenki felveszi az űrhajós ruhát.
- Össze kellene porszívózni, de nincs kedvem. Kislánykoromban arról álmodoztam, hogy külföldön dolgozom, mert elhittem, hogy más országokban zöldebb a fű, majd elvégeztem a történelemtanár szakos főiskolát. Mikor értesültem, hogy lehet jelentkezni űrhajósnak a Holdbázisra, nem késlekedtem, beadtam a papírokat. Rövid kiképzés után, a teljesen automata űrhajó elhozott engem és a kolléganőm a Holdbázisra. Eleinte úgy éreztük magunkat mint Robinson Cruse, csak Péntek hiányzott, egyszer láttunk egy fura alakot futni az egyik kráter mellett, nem jelentettük az esetet. A feladatunk az objektum ellenőrzése, minden nap körbe kell sétálni, és figyelni kell mindenre. - fejezte be a monológot a fiatal hölgy és rágyújtott egy cigire. Majd Gini sikolyát hallotta , rögtön kifutott a konyhába. - Mi történt? - üvöltötte.
– Letört a műkörmöm.
– Valaki kopog.
– Csak ketten vagyunk az égitesten, ha leszámítjuk az ablakunk előtt rendszeresen megjelenő fura lényeket. Szerintem nem kopog senki sem, másfelől jön a zaj.
– Morze jelek, valaki segítséget kér.
– Ez egyre cifrább. – mondta Gini és cigi után nyúlt.
– Visszakopogok, megkérdezem, hogy ki ő, és mit akar?
Valkoci a radiátoron kopogott az egyik cipőjével. Rögtön megérkezett a válasz.
– A látogatónk egy férfi, és a jövőből jött, elmesélte, hogy a gender ideológiának köszönhetően hamarosan mindenki robot lesz.
– Ezt mondta neked pár kopogással? – kérdezte Gini.
– Igen. Cicám.
– Kérdezd meg tőle, hogy pontosan milyen időből jött vissza a Gergely naptár szerint.
– Azt mondta, hogy egy óra múlva indult vissza.
– Tehát egy óra elteltével a Föld nevű bolygón, robotok átveszik az irányítás, aminek következtében mindenki robot lesz?
– Igen.
– Akkor jobb ha nem megyünk haza, szeretek nő lenni.
– István a nevem, űrbéli vándor vagyok és imádom a nőket.  – mondta egy barna rövid hajú férfi, miután belépett a konyhába. Zöld színű pulóvert és farmernadrágot viselt. Így folytatta. – A csillagközi expressz hozott ide a bázisra, reméltem, hogy lesznek itt úrinők.
– Jééé van csillagközi expressz. -mondta Gini csodálkozva majd így folytatta. – Régóta itt vagyunk a bázison és jó lenne már érezni egy férfi közelségét. – mondta Gini és engedte, hogy lecsússzon a melltartójának a pántja.
– Te szemét, csak szédítettél, valójában nem vagy leszbikus? – kérdezte Valkoci.
– Fogd be a pofád. – válaszolt Gini és a férfihoz lépett.
Szeretkezés után, felültek a csillagközi expresszre ami elvitte őket az Androméda - galaxisba. - Mert az úrinők és az úriemberek megteremtik a lehetőségét annak, hogy ott telepedjenek le ahol jól érzik magukat, még akkor is ha robot apokalipszis van. – mondta Gini és kigombolta István nadrágját.
– A sors tudta, hogy mire várunk, és már mi is tudjuk. – mondta Valkoci és kinézett a csillagközi expressz ablakán úgy ahogy csak a történelem szakos tanárnők tudnak.
 
Hasonló történetek
3275
Végül összesen jó húsz ember ment át a Klingon hajó fedélzetére. Szemmel láthatóan egyikük sem járt még ilyen hajón. Erre persze Konmel tábornok is számított, így az érkezőket négy tiszt várta, akik aztán két elé osztották az embereket. Turistákra és dolgozókra. Így végül is két-két tiszt kísérte a csapatokat. Később aztán Konmel tábornok… talán éppen a bizalom erősítése képen visszahívta a kísérő tiszteket. Persze meghagyta a vendégeknek, hogy csak a kijelölt területekre léphetnek......
3213
Hirtelen valami megmagyarázhatatlan Erő suhant végig rajta. Valami mély, sötét, csábító. Ekkor rájött, milyen könnyű volt megölni Rainost, egy fegyvertelen embert. Ilyen a Sötét Oldal, mely most hívogatta. De Kéler nem törődött vele. Inkább apja emlékére koncentrált, aki most már békében nyugodhatott. Elűzte lelkéből a gonoszt, a bosszú beteljesülésével a sötétség átjárta, majd elhagyta. Azonban most már tudta, hogy ha nem vigyáz, őt is könnyedén elcsábíthatja a Sötét Oldal...
Hozzászólások
Anna69 ·
Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site

BURGONYA ·
NAGYON JÓ!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: