Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Galambok

Állunk a megállóban, várjuk, hogy végre felbukkanjon a villamos a kanyarban. A járdasziget tele van emberekkel. Két galamb - egy nagy sötét tollú, és egy kisebb barnafoltos - is ott sétál keresgélve valami reggelinek valót. Az emberek nem zavarják őket. Látszik, hogy teljesen hozzászokták a siető, vagy toporgó lábakhoz.

Egy fiatal lány az aluljáróban vásárolt friss pogácsából egyet odadob nekik. A galambok rávetik magukat, és buzgón csipegetik a pogácsát. A nagyobbik igyekszik elzavarni a kis barnát, de az mindig visszatér, és ügyesen el-elcsíp egy-két morzsát. A pogácsa meg ide-oda gurul, ahogy a galambok csipkedik. A galambok semmivel se törődve szaladnak utána és csipegetik. Nézzük a küzdelmet a finom falatokért a két madár között. Én a kis barnának drukkolok, hogy minél több pogit tudjon elcsenni a nagyobb, erősebb galamb elől.

Elfeledkezünk a villamosról. A galambokat nézzük, ahogy igyekeznek egymást kicselezve a pogácsából csípni. A pogi pedig gurul, egészen a járdasziget széléig. Nem vesszük észre a közelgő villamost. A galambok is elfeledkeznek az óvatosságról, csak a pogácsára figyelnek. A villamos beér a megállóba és a kis galambot elsodorja. Barna tollak szállnak fel a villamos alól. Egy halk JAJ szakad fel a fiatal lányból és eltakarja a szemét. A jármű megáll, kinyílnak az ajtók, mi pedig gyorsan felszállunk, és igyekszünk nem gondolni az előbb történtekre.

Másnap reggel ugyanott várakozom a villamosra. Szemem óhatatlanul is odatéved, ahol az előző nap reggelén a barna tollak felrepültek a sínekről, de mára már semmi nem látszik a kis galamb tragédiájából.
Hasonló történetek
2687
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
3922
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
Hozzászólások
További hozzászólások »
lulluska ·
a "pogi" szo nagyon zavart. a tortenet maga nem rossz.

Tűzmadár ·
Tetszik. Az is, hogy ilyen lelked van.
sronika ·
Köszönöm kedves Tűzmadár. A véleményed fontos nekem, mert minden hozzászólásodat a hozzáértés és a jóindulat jellemzi.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: