Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Eragon nagy szerelme

Eragonnak miközben férfivá ért, szerelem költözött a szívébe. A nő, ki elrabolta szívét Arya volt. Mikor Eragon először látta meg, már akkor beleszeretett, de valahogy nem akarta elismerni magának, hisz egy „halandó” és egy tünde kapcsolatot nem engedélyeztek. Arya maga sem ismerte el, hogy szereti a fiút, hisz mint írtam tiltották. Meg amúgy is mikor elértek Ellesmérába Aryát eljegyezte egy híres tünde, aki a hadsereg élén állt, Hedur. És Eragont elkezdték kiképezni, így amúgy se nagyon látták egymást. Mivel Arya szülei elvárták tőle, hogy hozzámenjen, nem mondhatott mást. Bár egy feltétellel, azt mondták a szülei, hogy hozzámehet Eragonhoz. Ha Eragon kivívja mindenki csodálatát, és ne azért csodálják, mert Lovas, vagy mert megölte az Árnyat, hanem bizonyítson nekik valami különlegeset.

Már a vége felé közeledett a szertartás - Eragon nem tudta bebizonyítani hogy érdemes Arya kezére, ezért ő is ott ült az első padokban, mikor Saphira szólt Eragonnak hogy Murtaght elkapta egy régi ellensége és azonnal menjenek segíteni. Mivel Eragont hívta a kötelessége, és már nem is nagyon volt kíváncsi a szertartás végére, gyors elviharzott a szertartásról, de mielőtt még elmennt volna egy gyors puszit nyomott Arya arcára, és mennt is. Mire Eragon és Murtagh visszaértek Ellesmérába már rég vége volt az esküvőnek, és az utána rendezett fogadásnak is. Murtagh elment aludni, nagyon kimerítette a csata. Eragon még sétált egyet, és csak utána ment a szobája felé. Mikor kinyitotta az ajtót, Arya szülei ott ültek a szobájában.
- Jó estét, mit tehetek önökért? - kérdezte, miközben lerakta kardját és íját.
- Szervusz, ifjú harcos. Hallottuk, hogy azért mentél el, mert segíteni mentél Murtaghnak. Azt is hallottuk, hogy végül győztetek. - kezdte mondókáját Uuzka, Arya apja.
- Igen, így van. Nem tartott sokáig.

- Hát, mi pontosan ilyen cselekedetre számítottunk tőled. Hogy, ha képes vagy elmenni egy esküvőről csak egy barátért, akkor bármit megtennél a mi lányunkért is. - folytatta Equier, Arya anyja. Tényleg?! Jókor mondják! - vetette oda Eragon. Azt vártuk, hogy magadtól jössz rá. - folytatták immár mosolyogva. Eragont kezdte idegesíteni a nyugalmuk.
- Kösz szépen, de nem baj, már úgyis lekéstem ezzel az egésszel, nem? - mondta egyre mérgesebben. Nem egészen. Miután elmentél, leállítottuk az esküvőt. Azóta vár rád Arya... - a mondta többi felét már nem hallotta a szülőkön kívül senki, mert mikor Eragon mindezt meghallotta kirohant a szobából, Arya felé véve az irányt.

Arya már átöltözve, egy gyönyörű, zöld ruhában volt, és épp olvasott, mikor Eragon benyitott. Egymásra néztek, és egymás nyakába ugrottak. Mint utána kiderült az egész, hogy Murtagh bajban van egy nagy hazugság volt. Az egészet Uuzka és Equier találta ki. Igaz előtte komolyan gondolták, hogy Aryát Hedurnak adják, de látták, hogy mennyire szeretik egymást, Arya és Eragon, és meggondolták magukat. Eragon nem értette, hogy lehetett, hogy mindenki tudta még Saphira is és csak ő nem tudott róla. Végül is nem nagyon érdekelte, ha elvehette Aryát. Másnap megtartották az esküvőt.

Rá 10 évre Arya és Eragon körül ott futkosott egy 9 éves fiú, és egy 4 éves lány. A fiút ragon unokatestvére után Rorannak hívták, a kisleányt meg Ninának. Mindketten félig tündék és félig emberek voltak. Roran is Lovas volt, mint az apja. Egy gyönyörű zöld színű sárkánya volt, akit Drahon-nak nevezett el.
Hasonló történetek
18037
Először csak verni kezdte, aztán a szájába vette és őrült mód szopni kezdett. Persze én sem voltam rest, aláfordultam, és kedvenc pózomba helyezkedtem, ama "franciába". Én nyaltam a már így is tocsogó punciját, ő pedig ügyesen szopta az én szerszámomat. Megkérdeztem, melyik az ő kedvenc póza, mire a "lovagló" választ kaptam...
26042
Azonnal a számba vettem előszőr csak a makkját, és azt kezdtem el nyalogatni. Partnerem szemei már fennakadtak az élvezettől, hangosan nyögött a kéjtől. Én pedig már a golyócskáit vettem a számba, szopogattam, nyalogattam élvezettel. Ő egyre erősebben nyomta a számba ágaskodó szerszámát, melyet amilyen mélyen csak lehet bevettem a számba, és teljes erőbedobással szívtam, szoptam, már néha úgy éreztem, hogy megfulladok a hatalmas fasztól a számban...
Hozzászólások
További hozzászólások »
No0oB ·
ez akkora szar, hogy még az Eragonon is túltesz

a film gány, a könyvek gyenge íróról és gyenge fantáziáról tanúskodnak

Arisha ·
Ennél rosszabbat még talán nem is olvastam, bocsi hogy ezt mondom, de....szörnyű és sablonos. :angry: :angry:

Hu7cH ·
Az előttem hozzászólók már elég sok mindent elmondtak, én csak annyit fűznék hozzá, hogy Arya apját Evandarnak - aki mellesleg a tündék királya volt haláláig - anyját pedig Islanzadínak hívják.

A film tényleg nem méltó a könyvhöz. De merem ajánlani az olvasgatását. Mármint a könyvnek, nem a filmnek. :smile:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: