Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Képzeletben utazzunk el az Államokba egy különleges helyszínre és eseményre.
Friss hozzászólások
laci78: köszönöm, nagyon jó volt!
2024-09-22 10:48
laci78: október 7? De messze van még!...
2024-09-22 10:34
Éva596: Kedves Laci78! Látod ilyen az...
2024-09-22 07:32
laci78: kb a közepén, ebben a bekezdés...
2024-09-21 21:13
ÉnKeresőTerápia: Új profilommal , új sztorikkal...
2024-09-21 09:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Eper, Rotterdam, szoknya, és szív

Zoéval egy levéltárban ismerkedtem meg. A lány vibráló szépsége, a kék szemei élénk csillogása, dinamikus mosolya lehengerelt, és az első percekben éreztem valamiféle kötődést felé.
Barátnők leszünk - véltem hazafelé menet, bár az  anyagot, amit kerestem, nem találtam meg, de bántam is, amikor másféle kincsre bukkantam!
Két nap múlva egy kávézóban találkoztunk, Zoé szőke haját egyből felismertem az asztalok között, farmerben, fehér pólóban ültem le a lánnyal szemben és éreztem, hogy én is szimpatikus vagyok neki.
- Jó hogy megismerkedtünk,te olyan lány vagy, amilyennel már régen nem találkoztam.- mosolygott rám, és újra éreztem a bensőséges valamit, amit nem lehet megmagyarázni.
Zoé két évvel fiatalabb volt nálam, huszonöt éves, elvált, gyermektelen nő. Én is elvált voltam, egy négy éves kislánnyal, az anyum sokat segített a nevelésében, együtt laktunk hárman. Így, mint a munkámra, mint a szabadidőre telt időm. Azonban nagy remények éltek bennem, hogy majd találok egy olyan férfit, aki mellet boldog lehetek.
Zoéval, mint gyakrabban találkoztam, eljött hozzánk, nálunk vacsorázott, én is mentem hozzá, vagy a munkahelyére, recepciós volt egy hotelben, míg én bolti eladóként dolgoztam.
- Ez a hirdetés nagyon izgatja a fantáziámat - mondta egyik délután, kávézgatás közben.
- Ez? - kerekedtek el a szemeim, átfutva a szöveget.
- Epret szedni Hollandiában? Te?
- Bizony - rázta a fejét. - Mi, ketten.
Majdnem a torkomon akadt a  fekete, és tucatnyi ellenérv fogalmazódott meg bennem. Egy hónap múlva mégis egy Rotterdam felé vezető buszon ültünk Zoéval, és még nyolc óránk volt vissza, hogy az új munkahelyünkre érjünk.
Lengyelek, litvánok, oroszok, romák, és számtalan szerencsevadász vett körbe minket, alig hittem el, hogy négyágyas szobában zsúfolódok össze három másik lánnyal, és nézegetem a munkabakancsomat és overalt, azon kívül az esőköpenyt, amit este osztottak ki. Zoé derűsnek tűt, de láttam rajta, hogy ő is el van kámpicsorodva némileg. Mindkettőnknek jó munkahelye volt, mégis kalandra vágyva vágtunk neki egy ismeretlen munkának és országnak.
Az eper piros, fényes, édes, szép környezetet kíván, mi mégis a sárban térdelve, vacogva, kuporogtunk az ágyások mentén. Nem bírtam volna ki az első napokat ha mami, a cigány asszony nincs ott, és nem emlékeztet, hogy hamar letelik a nyolc hét, és a három milla nem is rossz fizetség ezért.

- Ma este buliba megyünk, elvégre holnap szabadnapunk van! - veregetett hátba Zoé a harmadik héten, és amióta a farmon voltunk, először éreztem magam újra kulturált, európai embernek,  amikor kicsípve, vidáman vágtunk neki az estének.
Először is a kempinget céloztuk meg, ahol a magyar barátnőnk, Laura is lakott a barátjával. Az út egy erdőn keresztül vezetett, mindaddig mindig Laurával és a férjével mentünk, akkor először történt, hogy bicikli helyett gyalogosan, és csupán ketten tettük meg a távot.
Ahogy már az út kétharmadán túl voltuk, egyszerre pillantottuk meg a bokor mögött az idegent, zoknija, rövidnadrágja látszott, és  a keze, könyök fölé érő gumikesztyűt viselt. A látvány sokkolt minket, vajon mit csinál a gumikesztyűs kéz egy erdőben?!
- Siessünk - mondtam Zoénak. - Nem tetszik ez nekem!
- Nyugi Annám, ez csak valami szemetet kutat.
- Aha, vagy elás valamit - pisszegtem.
Gyorsabb iramban szedtük a lábunkat, ekkor viszont megjelent az alak, alig három méternyire tőlünk.
190 centis néges fazonnal álltunk szemben, aki megnyalta a vastag száját, és széthúzta a rövid ballonkabátját, a bokor elé lépve. Meztelen volt alatta, sikoltottunk, majd futásnak eredtünk, mintha maga az ördög elől menekülnénk.
- Csúszómászó féreg! Mutogatós bácsi!Rohadék!- válogatott szitkokat szórtunk, és csak szedtünk a lábunkat lihegve, mígnem végre kiértünk az erdőből, a főútra, ahol biztonságban éreztük magunkat, a néger srác nem mert minket oda is követni.
- Ezt nem hiszem el!- fújtatott Zoé, amikor a barátainkhoz értünk, és elhadartuk mi történt velünk. Laura párja, Zoli, és az egyik haverja biciklire pattant, hogy megkeressék a veszélyes fazont. Be nem állt a szánk, vitatkoztunk, hívjunk-e rendőrt a dolog miatt. Zoliék nem találták meg a mutogatós fazont sajnos, és úgy döntöttünk a történtek után már nem is megyünk be városba, hanem a kempingben maradunk, és Lauráék baráti társaságával töltjük az estét.
Ekkor ismerkedtem meg egy nagyon vonzó  lengyel sráccal, Stas-al, erről a követező részben olvashattok.

Litera
Hasonló történetek
4568
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
7423
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: