Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
laci78: huhh, igekötők rossz használat...
2024-09-26 16:00
Éva596: Kedves kivancsigi13! Nagyon...
2024-09-25 13:23
kivancsigi13: Ma jó napom van. Nem rég olvas...
2024-09-24 22:53
91esfiu: Egész jó kis sorozat, szépen f...
2024-09-24 21:08
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Embert teremtő istenek - 1

Az értelem szikrája projekt.

A Zéta Retikulum Nagy Tanácsának szűk körű, zárt ülésén csak a projektvezetők, a munkatársaik és Itzamná, a teremtő isten vannak jelen. A tét, melynek megvalósítására készülnek korszakalkotó, fenomenális, de nem minden kockázattól mentes. Itzamná nyitja meg a tanácskozást.

— Barátaim, közvetlen és közvetett munkatársaim! Óriási felelősség terhe nehezedik ránk. A Nagy Tervnek, melynek elvi alapjait tudósaink lefektették, gyakorlatban, a terepen, idegen környezeti viszonyok közt való kipróbálása, most még hazárdjátéknak tűnik. A mi dolgunk, az, hogy a Föld nevű bolygón az IQ-234-es gén manipulálásával megteremtsük a gondolkodó, alkotó, kommunikálni képes emberfajt. Elsőnek szólítom a projektvezető főmestert, Zanza Mukli professzort! A tiéd a pálya szeretett, nemes, tudós testvérem. Kérlek, hogy vezesd elő a Nagy Tervet!

A negyvenöt éves, ványadt, horpadt mellű, ráncos nyakán, kottafejként ülő, zanzafejű, hatalmas köcsög szemeivel stoplámpaként világító, görbe hátú tudós a pulpitushoz lépve kezet csókolt fő vazallusuknak, a Teremtő Istennek, majd meghajolva a tudós projekt tagjai előtt elkezdte a felvezető szöveget.

—Tudóstársaim, munkatársaim, a csoport technikai és taktikai személyzete! Korszakalkotó, az emberiség kialakításának a terve elkészült. A gyakorlati megvalósításhoz a legmagasabb technika, rendelkezésünkre áll. Azt a feladatot kaptuk a Zéta Retikulum kormányzójától, hogy a gyakorló űrrepülések által megismert Föld nevű bolygón létrehozzuk a minőségi életet. Azaz: megteremtsük a gondolkodó embert.

A Főparancsnokságnak az a véleménye, hogy a Zéta Retikulum további fejlődéséhez szükséges nyersanyagokat a Földön kell az általunk mutációval létrehozott gondolkodó emberekkel kitermeltetni, és szállításra kész állapotba hozatni. A társadalmi struktúra kialakítása, a közösségé szerveződés modellje, már nem a mi asztalunk. Ennek a projektnek más a felelőse. A mi feladatunk a következő: A két lábon járó, már felegyesedett több tucatnyi majomembert befogni, a bázisra vinni és a laboratóriumban az általunk, magasabb kultúrájú honfitársaink agyából kipreparált, izolált, lefagyasztott IQ-234-es génekkel a születendő embriók agyát módosítanunk.

Ez már rutinmunka, hiszen több évtizedes kísérletinkkel begyakoroltuk a technikát. Így elérhetjük, hogy a makogó, primitív két lábon járó Homo Erectusokból kifejlesszük a gondolkodó embert, mint génmanipulált fajt. A megfelelő mennyiségű izolált preparátum lefagyasztva rendelkezésünkre áll. Én, mint a projekt vezetője, most röviden ismertetem a kutatási tervezetünk elméletét.

Az ember, mint ősmodell, mutációs manipulálásának produktuma.

A megtermékenyítés pillanatában, a majdan létrehozandó (keletkezendő) élet struktúrája, tervrajza, alapmodellje (ősmodellje) a genetikai kódba (DNS) írva megadja annak paramétereit. Tehát: a petesejt és a hímivarsejt genetikai kódjainak (DNS lánc) összeolvadása (kettős spirál) tartalmazza az ŐS princípium minden karakterét, a további fejlődés információit. Ez az információs vezérlő kód a később kialakuló lény minden információját tartalmazza. A növekedési parancs úgy hangzik, hogy az alapmotívum, mint Ős princípium (archetípus) valósuljon meg, de oly módon, hogy a két szülő genetikai tulajdonságai is jelen legyenek, mint mutációk. Míg, egyrészről az ős sejt igyekszik az eredeti alaprajzot és az előző életek mutánsainak legjobb variánsait reprodukálni, a két szülő által hozott tulajdonságokat is megvalósítja, miáltal az archetípus mutánsát hozza létre.

A felépülő agyban természetesen a vezérlő lánc centruma az ős princípium tervrajza, de mellé épül, mintegy rárakódik, a hozott tulajdonságok halmaza is. Egy a lényeg: a tiszta, az eredeti tervrajz, nem olvad össze a szerzett vagy hozott tulajdonságok, formák információs halmazával, hanem azzal párhuzamosan, egymás mellé rendelten működik. Mivel az alapprogramot tartalmazza, mely az ŐS sejt génbankja, így ha a szervezet működésében zavar keletkezne, s a mutáns elemek vezérlési lánca nem tud úrrá lenni a zavaron, akkor a tiszta genetikai kódhoz nyúlva az agy korrekciót tud végrehajtani.

Ezt a beavatkozást az agy kialakulásának megfelelő pillanatában kell elvégeznünk az embrióban. Tulajdonképpen a megtermékenyített petesejtet életvízben neveljük, mindaddig, amíg a génmanipulációra alkalmas pillanatban be, nem applikáljuk az IQ.- 234-es gént. Utána simán beültetjük az anyaállat, azaz Homo Erektus méhébe. A többi már a természet dolga. A megszületendő egyedek már magasabb rendű, értelemmel ellátott lényekké válnak és tovább örökítik ezeket a tulajdonságokat. Felkérem Fucskár Kukli kollégámat, hogy fejtse ki az elvi magyarázat ismérveit!

A behemót, másfélméteres deresedő hajú, szódavizes üveg vastagságú szemüveget viselő tudós a pulpitust elhagyó Zanza Mukli főmettőr helyébe lépve folytatja annak elvi magyarázatát.
—A génmanipulált embrió beültetése után az osztódás megindulásával először az agy kialakulása kezdődik el, mégpedig oly módon, hogy először a központi idegrendszer alakul ki, utána az agy és a gerincvelő, s ezt a belső magot körülvéve, a későbbiekben alakul ki a test.

Az embrió először kerekded alakú, majd egyre hosszúkásabbá válik. Létrejön az ektoderma, melyből kialakul a központi idegrendszer. Néhány nap múlva az ektoderma közepén egy barázda képződik. Később a barázda szélei felhajlanak, majd egyesülve létrehozzák a velőcsövet. A záródás vonalának két oldalán lesz az agy és a test jobb és bal oldala. Harminc nap múlva az embrió egy C betűhöz hasonló görbület formájú alakzatot alkot. A C betű tetején három apró dudor található: elő-, közép-, utó -agy kezdeménye alakul ki. A terhesség 5. hetére jól láthatóan kialakul az agy és a gerincvelő kibontakozó formája. E köré szerveződik a későbbi test.

Mindebből az következik, hogy a genetikai őssejt először önmaga mutánsait (anya és apa génjei) építi ki, az idegrendszer és a gerincvelő egyidejű felépítésével. Amikor az ősmodell tervrajzának mutánsa reprodukcióra készen áll, robbanásszerűen megindul a szervezet (test) tervrajz szerinti kiépítése,a fraktáció. Tehát: a befogott egyedeket párzásuk után, a megtermékenyített nőstényeket, a hímektől elszeparáljuk. Ezt a génmanipulációt a 24. napon a legalkalmasabb véghezvinnünk. A preparált, génsebészetileg módosított agyú embriókat, 30 napos korukig még az életvízben tartjuk, majd visszaültetjük a nőstények hasába őket. További fejlődésüket már rábízhatjuk a természetre.

Mikor megszületnek a génmanipulált újszülöttek, akkor bekerülnek a csecsemő neveldébe, ahol Mamma Duci vezetőbába és húsztagú bábaasszonyokból álló stábja folytatja a kisdedek kiképzését, amíg el nem érik az ötéves kort, amikor már, lehet az értelmüket csiszolni. Ezek a génmanipulált Homo Erectusok ivarérett korukig a bázishoz tartozó oázison nevelkednek, amikor is szaporodásra képesen, bizonyos önszerveződési, kommunikációs képzés után megkezdhetik a csoportok önálló életüket.

A beszámoló után a projektvezető veszi vissza a szót.
—A projekt technikai lebonyolítása, a körülmények megteremtése, a munkafázisok összehangolása Kukulkán főparancsok vezetésével folyik. A bázis beüzemelése, védelme, a majomemberek befogása, az élelmezés, és egyéb technikai, kommendáns feladatokra szintén megvannak a kidolgozott tervek. Átadom a szót Kukulkán főparancsnoknak.

A valóban délceg termetű kb. 170 cm. Magasságú, a Zéta Retikulumon óriásnak számító főparancsnok magabiztosan lép fel a pulpitusra. Így kezdi referendumát.
—Barátaim, munkatársaim!
Rég összeszokott vezetői csoportomon nem változtatok. Sok harcban, embert próbáló feladatok megoldásában megedződve állunk az újabb kihívások elé. Törzsfőnököm, aki a védelem és taktikai műveletekért felelős Rúfus Ohara. Ő vezeti a majomemberek befogására kiküldött expedíciós egységet.

Amíg ő távol van, addig a hadműveleti tiszt Kinich Ahau felel a bázis védelméért. Részemről és törzsem részéről garantálom a projekt hadi, taktikai és technikai levezénylését. A hírközlési, hír összeköttetési feladatok szintén Kinich Ahau reszortjába tartoznak. Személyeink garantálják a műszaki és hadműveleti feladatok zökkenőmentes lebonyolítását. Részemről befejeztem— mondta és Itzamnára nézett. Itzamna intett neki, hogy leléphet. Ezután a Teremtő Isten lépett a pulpitusra.

—Kedves honfitársaim, barátaim. Nehéz szívvel bocsájtalak el benneteket, idegen földrészre, a végkifejletben bizonytalan feladat megoldására. Ahogyan ismerlek benneteket, biztosan megálljátok a helyeteket, az új kihívással szemben. Értelmes, gondolkodó, önszerveződő embert kell csinálnotok ezekből az emberszabású majomemberekből. Az összeköttetés állandó lesz közöttünk. Bármely probléma akad, esetleg menekülnötök kellene, akkor űrflottánk hamar a helyszínre ér.

A transzpernolális és transzportálási ( személy és tér áthelyező), antigravitációs képességet a projekt erre kijelölt tagjai megkapták. Mindenről gondoskodtunk számotokra. Mit kívánhatok ezekután? Jó munkát, erőt, egészséget és kitartást! Szóltam.— mondotta és ezzel végetért az eligazítás. A vezetők lábcsókra járultak a teremtő atyához és egyenként elvonultak előtte. Itzamná mindenőjüknek a fején nyugtatta pár pillanatig áldást osztó tenyerét.
Hasonló történetek
3789
Mephalának tényleg kapaszkodnia kellett, mert olyan gyorsan indult el a sárkány, hogy a szél majdnem levitte. Az íját ki is vitte a kezéből. Mephala a sárkány nyakán ült, és érezte, ahogy a tűz a lábai között járkál. Az két küklopsznak esélye sem volt a két sárkány ellen, szénné égették a őket...
3813
- Mit tudsz a Pusztítás Torkáról? Halljam! - még az ajtónállók is összerezzentek a dühödt parancsra.
- Hatalmas varázsszer. - suttogta porszáraz torokkal a fogoly. Aki karjára húzza, képessé válik megnyitni valamiféle kaput, amin keresztül minden világok valamennyi fájdalma elpusztítja azt a lélekkel rendelkező lényt, aki a haszáló parancsol. De ennek a hatalomnak is ára van..
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Barátaim, közvetlen és közvetett munkatársaim!
Ezen az íráson olyan jól szórakoztam, hogy hamarosan végigvigyorgom az egész fagyos, szürkeségből alig előbukkanó utat.
bogumil ·
Jó lesz,ha készítesz a későbbi részek olvasásához egy nagy zsebkendőt a kezed ügyébe,mert könnyesre fogod nevetni magadat. Figyelj a személyek neveinek művészi megkomponálására. Az illetők neve utal a habitusukra. :innocent:

szerenella ·
Van még felvétel a FAN CLUBba?
bogumil ·
Fel vagy véve. :heart_eyes:
AELM. ·
:heart_eyes: :innocent: :innocent: :smile:
bogumil ·
Elkezdődik az őrület. Bea,adok egy amerikai kiadó weblapcímet. Nézd meg,hátha tudsz vele valamit kezdeni:
http://www.american-book.com/authorinfo.html

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: