Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
MILLAn: Most olvastam el az eddigi rés...
2024-09-30 21:12
Xavierr_00: Nagyon tetszett, ma végeztem m...
2024-09-29 20:33
Xavierr_00: Köszönöm! Nagyon Örülök, hogy...
2024-09-29 20:18
Xavierr_00: Köszönöm! Örülök, hogy elnyert...
2024-09-29 20:16
Éva596: A Szepetneki családról szóló s...
2024-09-28 11:44
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Elemi Vihar - Bevezetés

Érzések kavalkádja..émelyítő emberi érzések tömegei, amik körülvesznek minket. Téged. Engem. Mindenkit. Ki így ki úgy éli meg. Van, akit nem tud róla, van, aki érzi, de nem érdekli. Van aki tudja és foglalkozik vele, izgatja a képzeletét, még is rossz oldalról fogja meg a rejtély kulcsát. Ki ez vagy mi ez? Nem tudod, de szeretnéd megtudni igaz? Annyi de annyi ellentétes gondolat van benned. Szeretsz, imád szeretni, még is gyűlölöd magad azért, mert képes vagy rá, hisz ma a szeretetből származik a legtöbb fájdalom, igaz a legnagyobb boldogság forrása is ez.

Amikor egyedül vagy és gondolataiba süllyedsz akarva vagy akaratlan egy más világba kerülsz. De hova? Érzed ezt a rejtélyt? Mintha nem is mindig te irányítanád magad. Gondolkozol, és egyszer csak azt veszed észre, hogy a kérdéseidre TE magad adod a választ, de milyen jogon? Kérdem én. Hiszen te azért kérdezed, mert nem tudod, vagy bizonytalan vagy a válaszban, akkor hogyan fogadhatod el még is azt, amit a saját fejed kreál számodra? Egyáltalán honnan származik ez? Szívből, észből, szellemből? Honnan?
Érzed, hogy vár rád valami, csak nem tudod mi és hogyan tudod elérni. Mindenki így van… Van, aki belefásul, van, aki körömszakadtáig küzd érte, pedig csak várni kellene. Nem hiszek a sorsban. Mindenki maga irányítja az életét, de mivel nem egyedül élünk ezen a nyomorúságos Földön, mások is kihatással bírnak felettünk, ahogy mi is másokra. Ez van, ezt kell szeretni. Így csak várni kell csendben, mikor oldódik meg a rejtély.

Gondolatok, kitalált és valós történetek, érzések és viték ösvénye ez, de ÉN elindultam, és nem akárhogy, a TE saját szemed láttára, jól van ez így. Felelőséggel vagyok érted, hogy milyen gondolatokkal és érzésekkel távozol majd az ÉN tudatomból. Mert ez az. Megkönnyebbülés leírni. Miért ne? Ez itt mindent tartalmazni fog, bármit, amit csak akarok, és te, kérlek szépen, te ennek része leszel.
Persze hibázhatok, sajnos ez az emberek egyik fő tulajdonsága, hibáznak. De korrigálhatom, igaz mindezt én utólag teszem majd, lehet néha ellentétekbe is keveredek, de nem baj. Ez a valóság.

Szóval gyere kedves olvasó, lépj rá velem erre az ösvényre, és ismerkedjünk együtt egy rejtélye, ami övezve lesz a realitás, a kitaláció különböző formáival, de talán még számodra és világossá és érthetővé válik majd.
Hát gyere és legyél része a TUDATOMNAK!
Hasonló történetek
5577
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
3834
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Erre mit vársz? Milyen észrevételt írjunk?

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: