Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Rémpásztor: Köszönöm. Most időben feltöltö...
2024-05-14 11:08
laci78: szokás szerint nagyon jó - rem...
2024-05-14 10:35
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy Szösszenet reggel

Kiléptem a kapun, és máris magamon éreztem a szél hűvös fuvallatát. Sötét van, csak a lámpák fénye világítja meg a koszos betont. Napot se, időt se tudva indultam el. Az utcán alig van ember, de autó annál több. A sok gépkocsi és a buszok sűrű látványa felismertette velem a szürke hétköznapokat. A siető rohanó emberek már e korai órán elindulnak, hogy mihamarabb beszálljanak a mókuskerékbe, szokás szerint. Megvetéssel figyelem a kocsiban idegesen telefonálókat. A kórház mellett elhaladva, most nem láttam senkit kint ácsorogni, csupán egy félkómás biztonságit. Lassan lépkedtem tovább a megszokott ritmusomban. Nem sokára beálltam a megállóba a többi ember közé. Végignézve a hosszú főúton a kerület, úgy nézett ki, mint egy hangyaboly: minden kis szorgos hangya siet a munkába, hogy a közösség érdekeit szolgálja és építse. Mindenki, kivéve én.

Ráérősen elővettem a cigarettám, az öngyújtóm lassan meggyújtotta a papírtekercset. Mélyet szívtam bele, és bent tartottam pár másodpercig, majd apránként fújtam ki. Éreztem, ahogy a tüdőm megkönnyebbül, ahogy kiengedtem a füstöt. Így teltek el a percek, amíg be nem ért a megállóba a villamos. Felszálltam, szokás szerint hátul és leültem az ajtó mellé. A járművön alig ült valaki. Közepes tempóval haladtunk, a vezető nem siette el a dolgát. Megálló-megállót követett, míg az egyiknél felnéztem, mikor lassítottunk. Nagy szigorú intézmény árnyékolta a lámpák adta fényt. Rámosolyogtam, a villamos jelzett, becsukta ajtókat, de én továbbra is rajta ültem, nem szálltam le. Most nem. Ma nem itt van dolgom. Döcögtem tovább, már a másik kerületben voltunk. Üzlet-üzlet hátán. Reklámok mindenütt. Majd nemsokára bemondta a sofőr: végállomás. Leszálltam, a félig néptelen villamosról és elindultam a lépcsők felé.

Nyugodtan de céltudatosan lépkedtem. Így is korán van. Újabb szál cigi, már csak úgy unaloműzőnek. Meggyújtottam és ismét a számban éreztem a kesernyés ízt. Átkeltem a zebrákon, miközben a nikotinnal vegyülő hűvös levegőt szívtam. A jól ismert sínek, bódék és fák mellett elhaladva a megszokottság ébredt fel bennem. De ezen a reggelen mégis más volt. Újabb zebrák, újabb autók. De unalmas mindenhol ezt látni. A sínekhez dobtam az elszívott dohányt, és ismét járműre szálltam. A kiírás szerint mindjárt indul. Remek. Itt már több ember ült, ők is szabadultak a nagyváros ölelő, szinte fojtó karjaiból. Végre elindultunk. A Nap első sugarai épphogy megjelentek a Horizonton. Álmos ellenőr jött kezelni a jegyem. Bosszankodva nézett rám, mikor rájött, hogy nála akarom megvenni. Nem érdekelt, túl szép volt ez a nap, hogy ezen fennakadjak. Ismét ugyanaz a látvány tárult elém, mint mindig, ha erre jövök.

Apró házak, boltok, néhol egy-egy templom vagy posta. A béke érzése költözött belém és fellazította idegeimet. Sokan utálják a BKV-val való közlekedést, de én nem. Igaz, a tömeget én is rühellem, de örültem, hogy nem nekem kell vezetnem, és az útra figyelnem, hanem elmerülhettem saját gondolataimban. A várva-várt állomásnál leszálltam és tovább indultam. Fél óra séta… az semmi, időm, mint a tenger. A hely halvány mosolyt csalt az arcomra, a kevesebb kocsi látványa és a szinte alig-alig siető emberek, szinte szívderítő érzést kölcsönöztek. Egy jobb kanyar és előttem volt a hosszú egyenes út. Egy út, néha egy-egy kereszteződés, a legideálisabb. Mindkét oldalt házak: hol apró, hol emeletes, hol pompás, hol szerényebb, hol csicsás, hol egyszerűbb. Számomra nem volt egyhangú, sőt a város után ez a leegyszerűsödés jó is volt. A vonat sínnél monotonon jelzett a lámpa, hogy átmehetek, vonat sehol. Már nincs sok hátra.

Pár perc után az iskola mellett elhaladva a gyerekzsivaj helyett, síri csend fogadott. A tér is üres volt, a padok önmagukban álltak a helyükön, várva, hogy valaki megpihenjen rajtuk. Akár az idősebbek, akár a ráérős ifjúság. A virágbolt is zárva volt még, pedig már a nap is kezdett körvonalazódni az égen, amin éppen csak egy-két felhő lézengett. Néztem a házszámokat, baloldalt mind páros és egyre gyorsabban lépdeltem. És megláttam, szinte az utca végén van. Harmónia járt át. Megálltam a kapu előtt, felnéztem oda, ahol ablakát sejtettem. És igen; a szívem újra itthon van.
Hasonló történetek
6656
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
4678
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

janka. ·
nem vagyok egy nagy szakértő .. de ez nagyon megtetszett ! :] :flushed:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: