Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
1986 nyara. A felszabadulás óta először látható vérfarkas a Fővárosi Állat-és Növénykertben!...
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy szerelem kezdete…

Hol volt, hol nem volt, megszületett egyszer egy nagyon szép kis lányka. A kicsi jány neve Viktória lett. Ezt a kicsiny derűs kis lánykát nagyon szerette az édesanyukája. Viki szépen cseperedett: Nőtt-nőtt és szépen lassan kezdte megérteni az életet.
De történt egyszer valami, ami miatt rosszra fordult Viki sorsa… Elváltak a szülei és a mi kis hősnőnk az anyukájával maradt, míg a sors végül a szülőjétől is elvette a lányt: Viki édesanyja megismerkedett egy férfivel, aki nem tudott bánni a gyerekekkel. Gyakran megesett nála, hogy a mi kis Viktóriánkat megütötte, sőt megverte. Viktória ekkor nagyon kiábrándult mostohaapjából, akinek volt egy fia, Balázs. A lány nagyon jó barátságban volt a sráccal, de ez csupán testvéri szeretet volt. Viki úgy szerette a nála idősebb Balázst, mintha a bátyja lenne. De a fiú apja nem tudta szeretni a kislányt és addig folytatódott ez az értelmetlen bántalmazás, amíg végül Vikit elvették ettől az embertől.

Viktória nevelőszülőhöz került. Erzsi néni lett a gyámja, aki féltő gondoskodással ügyelt Viktóriára és az összes többi neveltetett gyermekére is: Tündére, Mónikára, Attilára, Cintiára, Vikire és a legkisebbre, Fannira, akit csak Julisnak becéznek. Sok gyerek lakott vele egy háztatásban és Erzsi néni külön-külön odafigyelt mindegyikőjükre. Mindenkire, ugyanannyira. Viki nem egyedül, hanem a húgával, Cintiával került ide. Cinti még fele olyan idős sem volt, mint a nővére, mikor idejutott, így Ő nem érthetett meg még jóformán semmit sem. Aztán mikor egyre ritkábban látta az anyukáját, már Cintiának is leesett a tantusz, rájött, hogy miért van ez így.
A dolgok nem igen javultak, és Viki a barátai „segítségével” rászokott a dohányzásra.

Telt múlt az idő és a mi hősnőnk, Viktória csak tengette, lengette napjait. A költözések miatt sajnos gyakran kellett iskolát és ezzel együtt barátokat cserélnie. Majd elkerült középiskolába. Mint minden lánynak, Viktóriának is volt egy szerelme a suliból. De ez a srác becsapta a lányt. Egyszer aztán megcsörrent Viki telefonja. Nem hívta senki sem, csak üzenetet kapott. Balázstól. Mert ugye Balázzsal még mindig tartották folyamatosan a kapcsolatot, de nem csak telefonon. Azt kérdezte Balázs, hogy hova fog menni Viki szilveszterezni. Ugye ekkor már december közepe felé jártunk és ilyenkor már mindenki fejében megfordult, hogy hol kellene tölteni az év utolsó napját. Viki azt válaszolta Balázsnak, hogy még nincs semmi terve az év végi bulira, de ha tud, akkor nyugodtan ajánlhat valamit. Balázs egyből ajánlotta is, hogy a barátnőjénél, Beatrixnél lesz egy házibuli. Jó lesz, meg nagy a hely és Ő fogja készíteni a zenét. Ezzel bíztatta Balázs Vikit, aki persze igent mondott a meghívásra, hiszen ez volt az idei év eddigi első szilveszteri meghívása. …és ha a Balázs is ott lesz, akkor Ő majd fog vigyázni rá úgyis.

Eközben valahol máshol egy srác, akit nevezzünk Ádámnak, elhatározta, hogy házibulit csinál odahaza. Erre az elhatározásra akkor jutott, amikor felötlött benne, hogy mindig a családdal bulizik ilyenkor és az utóbbi évek partijai már eléggé laposra, sikerültek. Így hát ez a fiú úgy döntött, hogy Ő maga fog bulit rendezni, az év legutolsó napján. A bulira először is meg kellett szerveznie a zenét. Ehhez nagyon jó ötlete támadt. A húga nemrégiben, pontosabban már három hónapja bepasizott. A csávó nem mellesleg jól használta a lemezes keverőpultot, vagyis Dj volt. Tehát Ádám felkérte ezt a fiút, hogy legyen a zenefelelős a bulin. A srác persze azonnal elfogadta, mivel a barátnője, Beatrix is megkérte erre. Bea a szilveszteri bulit otthon szerette volna tölteni a szerelmével. No meg egy nagy buli is kellett, hiszen a szilveszter buli nélkül már nem az év utolsó napja.

Ádám a partira meghívta a legjobb barátnőjét, Annát; az unokatestvérét, Csillát (aki csak futólag ígérte a látogatást); a legjobb barátait az iskolából, Attilát és Sárit (aki egyébként szintúgy Ádám volt) és Papit, aki egy újdonsült barát volt. Valamint a bulira hivatalos volt még Bea egyik osztálytársa Edina is, és még négy ember, akiket a Bea szerelme, Balázs hívott meg: ők voltak Gergő és a testvére, Józsi és még egy lány, Viktória. Az a Viktória, akiről ez a történet szól. Ádám hívott még másokat is a bulira, de mindannyian különböző dolgokra hivatkozva visszautasították a meghívást.

Eljött a nagy nap. December 31. Viktória készülődött. Sminkelte magát, beállította a haját, egyszóval szépítkezett. Nagyon készült erre a napra, mert tudta, hogy ma egy nagyot fog bulizni. Előkereste a legszebb buliba illő ruháját, és azt vette fel. Ez egy fehér színű kötött felső volt, ami alá egy szintén világos színű topot vett fel és persze a fehérnemű azon felét, ami a test felső részére való. Vett egy csinos nadrágot is és a további ruhaneműit is magára öltötte…

Ádám a bulira való utolsó előkészületekkel foglalkozott. A kaját készítgette elő és a megfelelő ruha-összeállítás után nézelődött. Végül megtisztálkodott és felöltözött. Kis idő múlva megjött Balázs és egy nagyon aranyos lány, Viktória. Mivel Ádám szülei még otthon voltak, azért koccintania kellett az Újévre mindenkinek. Mind a hatan (Viki, Bea, Balázs, Ádám és a szülei) ittak egy pohárnyi pezsgőt. Eztán Balázs, Bea és Viki elmentek, hogy meghozzák a buli néhány meghívottját.
Ádámnak az egyik barátját, Attilát, el kellett hoznia a buliba. De csak a falu másik végéről, ahová vonattal jött. Ádám beült az autóba, majd elment az állomásra. Mikor odaért, még volt öt perce, a vonat megérkeztéig. Majd jött a mozdonyos és Ádám elvitte a barátját a party helyszínére, a saját házába.
Fél órával később már Sári is megérkezett Ádámhoz. Közel egy óra telt bele és megjöttek több, mint kétórányi utazgatás és sétálgatás után Balázsék. Egyből tömeghangulat lett a nyolcfős vendégségtől. Ekkor már ott volt Gergő, Jóska, Józsi, Edina, Balázs, Sári, Attila és persze Viktória is.
Már csak két vendég hiányzott; Papi és Anna. Ők együtt jöttek, kocsival. Anna apja hozta el őket, de Anna nem tudta pontosan az utat, ezért simán eltévedtek. Vagy félórányi keresgélés után Anna és Papi is megérkeztek, de már gyalog. Ekkor már javában dübörgött a zene és fogytak már az üdítő nem éppen üdítők.

A buli jól kezdődött. Tíz perc alatt elfogyott három üveg pezsgő. A hangulat kezdett jól alakulni és többnyire mindenki táncolt. Gergő hamar elintézte magát, gyorsan ivott és sokat. A fiúk és lányok táncoltak. De a keverőpult mögött mindig volt valaki, aki jól változtatgatta a zenét: vagy a Balázs, vagy a Jóska. Viktória hol Sárival táncolt, hol Attilával, hol Papival, hol a csajokkal, és hol mindenkivel. Ádám is így volt. Hol Edinával táncolt, hol Annával, hol Viktóriával és hol mindenkivel. De a lányok nagy ritkán engedték meg a fiúknak, hogy felkérjék őket. Így többnyire csak egymással táncoltak. Jó volt a zene és jól tették még jobbá a Dj-k. Később, ahogy elkezdett oldódni a hangulat, a lányok adtak a csábításoknak és a fiúkkal is táncoltak külön-külön. Papi sem tudta igazán kordában tartani azt, hogy mennyit iszik, így hamar elérte azt a pontot ahol már nem igen tudta irányítani, hogy mit mondd és kinek.

Viktória Edinával beszélt. Arról beszélgettek, hogy egyiküknek sincs éppen barátja és azt is kitárgyalták, hogy ki a legnormálisabb fiú a mostani bulin. Viki elmesélte, hogy neki Ádám tetszik a legjobban. Edina is így vélekedett, de Ő elmondta, hogy nem fog Viki és Ádám közé állni. Viki úgy döntött, hogy megpróbálja Ádámot, hátha Ő lesz az a nagybetűs valaki.

A buli folytatódott. Ádám folyamatosan azon volt, hogy mindenki jól érezze magát. Hol az ételt melegítette, hol kínálgatta az italokat, hol pedig csak egyszerűen azon volt, hogy ne üljön folyamatosan mindenki, és táncba hívogatta a lányokat. Volt, amikor csak egyedül kérte fel a másik nem képviselőit, és volt, hogy Attilával együtt próbálkozott a lányoknál.
Ám Ádám érezte, hogy többnyire Ő csak Vikivel jut fel a parkettre. Egyszer, amikor Ádám éppen Edinát kérte volna fel táncolni, mert Viki kint volt cigizni, Edina egyszerűen visszautasította az ajánlatot arra hivatkozva, hogy fáj a lába. Ez persze nem volt igaz, csak nem szerette volna, hogy Ádám esetleg összejöjjön vele. Azt akarta, hogy a házigazda Viktóriára figyeljen jobban.
Miután Viktória elszívta a cigarettáját, odament hozzá Ádám és felkérte táncolni. Vikinek folyton melege volt és gyakran ment ki hűsölni, holott nem volt valami vastagon öltözve. Valószínűleg csak az elfogyasztott italmennyiség hatására érezte így magát. Amikor Viki leállt a tánccal, akkor Ádám is úgy érezte, hogy nem tud mit tenni és vagy ivott egy pohár italt, vagy azt nézte, hogy mikor jön vissza Viktória.

Ám történt valami egy alkalommal, amikor Viki és Ádám együtt táncoltak, és lelassult a zene. Ilyenkor egészen ringatóvá vált a hangzás, szinte nem is dübörgött. Ádám megfogta Viki derekát és így himbálóztak egymással, ritmusra. Viki nem ellenkezett, sőt Ő is megfogta Ádámot a vállánál. Újabb dübörgős rész következett és most vadabbul mozgott mindenki. Majd megint jött egy könnyedebb szakasz és ekkor Viki eldöntötte magában. Ő lesz a kezdeményező. Azzal belenézett Ádám szemeire, aki szintén a partnere szemeiben gyönyörködött és Viktória megcsókolta a fiút.
A parketten a többi táncos egy pillanatra megállt. Egyedül Sári táncolt tovább, Ő nem vette észre a jelenetet. Majd mikor ez a csodás pillanat abbamaradt azzal, hogy elengedték egymás ajkát a fiatalok, mindenki folytatta a táncát, ott ahol abbahagyta.
Ádám belenézett még egyszer Viki szemeibe, Viki is Ádáméba, majd egy nagy sóhajjal egymás vállára borultak.

Az este továbbra is nagyon jól telt. Mindenki élvezte tovább a bulit és végre Viki elérte azt, akit akart. Ádámot.
De ez a másik oldalon is így volt. Ádám végre elérte azt, akit szeretett volna. A szép Viktóriát.
Az este folyamán Viki és Ádám még nagyon sokszor egymásra talált, de a házigazda Ádám továbbra is azon igyekezett, hogy jobbnál jobban érezze magát mindenki. Majd eljött az éjfél és a himnusz után egy nagyot koccintottak a műanyag poharakkal.
Gergő időközben annyira kiütötte magát, hogy le kellett fektetni. Papi már mozogni sem tudott jóformán. Telt múlt az idő és Viki folyton Ádámmal táncolt, valamint Ádám is mindig csak a Vikivel „ropta”.
Az idő gyorsan telt. Eljött a hajnali egy, majd a kettő, a három és a négy óra is. Négy órakor jöttek Annáért. Annának ennyi volt a buli. Egyre kevésbé volt benne a vendégekben a party-szellem. Öt órakor már Attila is kilépett a bulizásból és hazaindult az első vonattal, akárcsak egy órával később Papi.

A bulinak úgy fél hét-hét felé lett vége. Ekkor már csak Sári táncolt. Ő is csak az elfogyasztott koffeintől. Gergőt kilenc óra felé felébresztették, amikor már indultak volna hazafelé a csapatok. Viki is a kilenc órás vonattal szeretett volna menni, de mivel nem volt jegye, ezért lekéste. Pedig Ádám, aki persze kikísérte az állomásra, még futott is a pénztárba megvenni a jegyet. De sajnos a vonat nem várta meg, hogy Ádám megvegye Viki jegyét.
Így hát a végső elbúcsúzás tíz órára maradt. Ádám persze megint elkísérte Viktóriát a megállóba. Most hamarabb indultak és nem is kellett jegyet venniük, így sokkal hamarabb leértek, mint ahogy a vonat jött. Percekig fagyoskodtak egymáshoz bújva. Viki nem vette ki a kezét a zsebéből, de Ádám ezt nem is szerette volna. Ő viszont a kezeit Viki karjai alá tette. Beszélgettek. Ám Ádám nem igazán tudott mindig odafigyelni Viktória szavaira, mert gyakran csak a finom ajkát, a csillogó kék szemeit és vidáman aláhulló szőkés barnás haját csodálta és azon töprengett, hogy „Istenem, hogy tudnám én ezt meghálálni neked?”
Majd jött a vonat és egy utolsó csókkal a peronon elköszöntek egymástól a szerelmesek.
Hasonló történetek
3892
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
4185
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
Hozzászólások
További hozzászólások »
Toboz ·
Unalmas.

Csanasz ·
Csak 4-5 fontosabb név van a történetben. A többieket, csak mellékesen írtam bele, hogy ne legyen rövid a történet. Egyébként meg nem egy izgalmas, pörgős történetet szerettem volna megírni, ezért tűnhet ennyire száraznak. Ez egy igaz történet és csak meg akartam írni, mert nekem nagyon közel a szívemhez. De ha nem tetszik, hát legközelebb nem osztom meg az igaz történeteimet, max a meséket.
ordogXL ·
Isten mentsen, hogy miattam kedvetlenedj el! A melleslegedre mondtam, hogy túlzottan is mellesleges egytől egyig! Tény, hogy nem az a rohanós világunkat bemutató sztori, de nem is nyilvénitaném száraznak.
A mesékkel sincs bajom, de azért közölhetnéd az áttérésed előtt a folytatást is, gondolom, ha elkapna az ihlet, pl.

További sok sikert. :innocent:

Ú.I.: Amúgy nem lekoptatásból lammentáltam meg, és szerintem Tűzmadár sem. Láttunk benne valamit, amit egy kis odafigyelés árán mással is meglátathatsz, ha van kedved. Engem meg senki ne vegyen a szivére, mert pipa lesz tőle!!!! :innocent:
JagerColonel ·
Nem szívesen mondom ezt, és nem is szeretnélek megbántani - de bűn rossz lett. Nem tudom, mit szerettél volna írni, de nem sikerült. Kb. egy általános iskola 3. osztálya fogalmazás szintjét sikerült megütnöd. Keversz mindent mindennel - hol általános leíró módot használsz, majd cselekevésre váltasz, aztán valami (nép)meseszerű jön, akár egy mondaton belül. Vagy egy bekezdésen belül többször is. A múlt, jelen, és jövő - szintén össze-vissza. És sorolhatnám tovább, de nem vagyok nyelvtan tanár, úgyhogy nem fogom.
Jó tanácsként annyit, hogyha (nép)mesét szeretnél írni, akkor végig maradj a meseszerű stílusnál és szerkezetnél. Ha elmesélni szeretnél valamit, akkor meg használj egyszerű leíró módot. Így vagy úgy, légy konzekvens! És olvasd el többször is.
Szerintem.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: