Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy ifjú patológus visszaemlékezése

A fehér köpenyes ember leült a fiúval szemben. Nem lehetett több tizenhatnál. Némán nézték egymást, végül a férfi törte meg a csendet.
- Szeretném, ha elmondanád mi is történt akkor. Minden apró részletet szeretnék hallani.
A fiú csak meredt maga elé, felidézte az öt évvel ezelőtti eseményeket majd belekezdett mondanivalójába.


Szép nyári délután volt. Unottan ültünk és tévéztünk szomszéd kislánnyal. Mindig rámbízták, hogy vigyázzak rá, ha a szüleink elmentek otthonról. Nem szerettem vele lenni, 6 éves idegesítő valami volt a szememben.
- Csináljunk valamit! - nyaggatott állandóan.
- Jó, de mit szeretnél?
- Valami érdekeset!
- Talán bele nézhetnénk kicsit Apa videóiba. - Apám patológusként dolgozott a városban és egész gyűjteményre való volt a munkájáról készült felvételekből. Én már mindet láttam, lenyűgözött milyen is az emberi test felépítése.
Találomra kiválasztottam az egyiket. Ő tátott szájjal bámulta, a végén pedig ujjongva kiáltozott:- Én is olyan akarok lenni, mint Apukád!
- Tudod mit? Játszunk olyat, mint ő. Én leszek most az orvos, mert én sokat tudok ám.
- Rendben - kacagott.
Kimentünk a fáskamrába, mert ott volt a legmegfelelőbb helyszín erre. Kértem, hogy vegye le nyári ruhácskáját és feküdjön le a földre. Ezután kezeit és lábait összekötöztem, a kötelek végét pedig egy-egy farönkhöz kötöttem.
- Várj kellenek még szerszámok is. Mindjárt visszajövök. - És beszaladam a házba. Rögtön a konyhába indultam, a fiókból egy kisebb kést vettem elő. Ami még szükséges úgyis kint volt.
- Itt is vagyok. Hogy érzed magad? Kezdhetjük? - közben kerestem egy fogót is.
- Jól, olyan jó játék lesz. Készen állok doktor bácsi - nevetett megint.
- Először is elvégezzük az Y metszést - mondtam, és beleszúrtam jobb vállába a kést. Ő felsikított, de folytattam a műveletet. Ball váll, majd le a szeméremcsontig. A vére lassan csordogált le a földre, közben elviselhetetlenül hangosan üvöltött. Kerestem egy rongyot és a szájába tömtem, hogy elfojtsam sikolyait. Felvágtam a bőrét így előtüntek bordái, gyomra és belei. Itt eszméletét vesztette. Fogtam a fogót és elroppantottam bordáit, majd eltávolítottam a bordakosarát. Fantasztikus látvány tárult elém, most igazából láthattam, amit eddig csak felvételekről tudtam. A kis szíve gyengén ugyan, de dobogott. Most újra a kést vettem kezembe és elkezdtem kiszedni szerveit. Először az egyik veséjét vágtam ki. Egyre több vér ömlött belőle. Amikor a másikat is kivettem leállt a szíve.
- Én ezt már akkor is befejezem-gondoltam és próbáltam visszaemlékezni milyen sorban is kell kiszedni a szerveket. A gyomrát és a beleit volt a legnehezebb kivágnom. Az agyát is meg szerettem volna nézni, de sajnos nem találtam megfelelő eszközt, amivel fel tudtam volna vágni koponyáját.
A kinyesett belső szerveit egy zsákba tettem, majd bementem a házba. A véres ruháimat levettem, megmosakodtam és tiszta ruhákat vettem fel. Zsebre tettem egy doboz gyufát, a levetett ruháimat fogva elindultam a fáskamra felé. Útközben a garázsból elvittem egy teli benzines kannát. A ruhákat letettem a földre, majd elkezdtem kilocsolni a kanna tartalmát. Amikor kiürült az ajtóban meggyújtottam egy gyufát és bedobtam a kamrába. Azonnal lángra kapott.
A szomszédok vették észre a füstöt és hívták a tűzoltókat. Szerencsémre már csak akkor érkeztek ki, amikor az egész porig égett. Később a mentők és a rendőrség is megérkezett. Nekik ezt mondtam: a kamrában tűzoltósat játszottunk, de meggyulladt az egyik farönk. Én beszaladtam a házba vízért, hogy elolthassam, de mire visszértem már minden lángokban állt, ő pedig bent rekedt.
A holttestet nem találták meg, szénné éghetett a tűzben.


A pszihológus feljegyzései:
- beszámíthatatlan
- ön-és közveszélyes
Javasolt kezelés: elektrosokk-és nyugatós kezelés
Hasonló történetek
16073
Előrenyúlt megragadta a lány karjait. A fiatal lány úgy megijedt, hogy majdnem felsikoltott, de ekkor a férfi a másik kezét arcán végigsimítva előre csúsztatta és apró arcát megmarkolva befogta a lány száját. Egy határozott mozdulattal berántotta a bokorba. A lány szoknyája kicsit lecsúszott és érezte, hogy...
5346
Nem kellett volna mondanom, mert ekkor rátapadt a nyakamra, és belémvágott valami éleset, ami a szájában lehetett... megint kérdezni akartam, hogy mit művel, de nem jöttek ki szavak a számon...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Arikon ·
Nagyon lerágott csont, valam nagyoni újat kellett volna mutatnod, vagy legalább közel olyan jól megírnod, mint Csáth Géza.
Vannak nehezebb témák, épp egy ilyenbe kaptál bele.

Remete D. János ·
Valaki azt javasolta, -egy nagyon okos hölgy-, hogy lépjünk fel ellened a saját módszereiddel.
Ezért Évaleköp helyett van Évalekopunk és így tovább.
Jól szórakozunk!
Gyerekek!
Jó a buli, de muszáj a dolgomat végeznem. Tegnap szartam és ma meg holnap ki kell festenem. Azért néha benézek majd ide is és pottyantok egyet.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: