Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Rémpásztor: Köszönöm. Most időben feltöltö...
2024-05-14 11:08
laci78: szokás szerint nagyon jó - rem...
2024-05-14 10:35
golyó56: Kár volt megírni.
2024-05-10 17:02
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy buli után egyedül

- Hát, ez a buli nem volt valami nagy szám- gondolta Kati, és egyedül sétált haza a sötét utcákon keresztül.
Két srác próbálkozott be nála, az egyik az csak meg akarta dugni, úgyhogy elhajtotta azon nyomban, a másik elég jófej srác volt, de kiderült hogy a barátnőjével van itt, és ez is zsákutcába futott. A többi csajjal vettek egy kis krémlikőrt, és sikerült úgy becsípnie tőle, hogy egy órával ezelőtt beesett a tánctérre, mint egy fa, amit most vágtak ki, de szerencsére nem történt baja, és most már elég stabilnak látszott ahhoz, hogy elinduljon haza.
A barátnőjét felszedte valami nagydumás srác, és Kati csak mosolygott magában, hogy ez a Zita milyen naiv egy csaj. Minden hapsinak bedől, aki jól löki neki a szöveget, és egyből hagyja magát kibeszélnie a tangájából.

Már félúton járt hazafelé, amikor az egyik sötét saroknál valami csattogásra lett figyelmes.
Tcs, tcs,tcs. A szaggatott hang nem volt erős, és nem volt benne biztos, hogy nem a részegsége miatt hallja ezeket.
De ekkor a sötétben megállt a hangkeltő valami. Kati egy fényes szempár villanását látta, de csak egy pillanatra, és ekkor kezdődött a morgás. Mély öblös morgás. Sohasem félt annyira semmitől az eddigi magányos sétái során esténként, mint a kóbor kutyáktól.
A megerőszakolástól is tartott, de az mindig olyan megfoghatatlan fogalom volt a számára, mert sohasem volt egy miss universe, és valahol régen az az álláspont ragadt meg a fejében, hogy egyedül a szép lányokat erőszakolhatják meg.
De egy kutya az egészen más.
Az félelmetesebb minden bűnözőnél. Nemegyszer hallott kutyatámadásokról, ahol az áldozatot széjjeltépték az ebek.
Egy kósza pillanatig azt hitte, hogy a kutya elmegy, otthagyja mintha nem is létezne, de nem így történt.
Elindult felé, és közben morgott. Kb. 2,5 méternyire megállt, és el kezdett Kati körül körözni. Ez az állat legalább 70 kg. Hideg reszketés kúszott fel a gyomrából a szívéig, és onnan le a lábába. Úgy remegett, hogy szinte majdnem elveszítette a térdei fölött az irányítást.
- Bátorság csajszi, nem fog bántani. Csak állj szilárdan, és ne mutasd ki, hogy félsz. Akkor elmegy, megijed.
De nem tudta nem kimutatni mennyire félt, és látta a dögön, hogy ezt ő is érzi rajta.
És közben megértette miért tart ennyire, azonfelül, hogy megtámadhatja.
A kutya veszett volt. Ahogy a lámpáról ráesett a fény megcsillant a kutya állán valami.
Habzó pofájából nyál csöpögött a bitumenre, és továbbra is körözött. Kati nem bírta visszafogni, magát, és hátrált egy lépést.
Ez volt élete legnagyobb hibája.
A kutya elugrott, és teljes súlyával nekiütközött Kati mellének, aki elborult. Reflexszerűen torka elé kapta a kezét, és közben megpróbálta eltolni az állatot a lábával.
Egy momentumon keresztül érezte a kutya bűzös leheletét, ami a saját félelmét megsokszorozva gerjesztett egy hangot üvöltésre a fejében.
A csuklójára rákulcsolódott a hatalmas állkapocs, mint egy bilincs, amit fogakkal raktak ki, és olyan erővel, hogy hallotta, ahogy elroppan a csontja. Meleg vér, és nyál csurgott végig a törött kezén, és ez valamennyire visszahozta a kábulatból, amit a törés váltott ki belőle.
Egy erős lökéssel ki tudta rántani a kezét a szájból, és arréblökte magát. Sajnos túl lassú volt, és az állat fogai a combjára csapódtak. Felsikított a fájdalomtól, és hisztérikusan ütlegelni kezdte a kutya fejét az ép kezével.
Ekkor egy hatalmas rúgás letaszította az állatot a lányról, nem kevés fájdalmat okozva, ezzel a combjában.
Hálás volt az idegennek, és felkönyökölve figyelte, hogy ki az.

Egy ismerős férfit látott, még nagyon régről, a gimnáziumból. Egyszer járni akart ez a fiú vele, de Kati kikosarazta. Most olyan hálát érzett iránta, hogy nem is tudta felfogni. De valahogy gyengének érezte magát.
A fiú nagyon nagyra nőtt, talán konditeremben edzette magát, hihetetlen erővel rúgta meg a kutya fejét. A dög egy kicsit megszédült, és ekkor a srác egy kést szúrt bele egyenesen a szívébe.
Kati fellélegzett, és lefeküdt, mert annyira kimerültnek érezte magát, hogy szinte évekig tudott volna aludni, de ez másmilyen fáradtság volt. Érezte, ahogy kifolyik a testéből az élet, és már csak a fiú hangját hallotta távol, valahol messze, egyre messzebb...

Csengettek. Ahogy az ősz férfi ajtót nyitott, érezte, hogy valami baj van. Meglátta a rendőrt, és már tudta, hogy elveszítette.
-A lányát egy veszett kutya támadta meg. Sajnos az állat a combi artériát harapta át, és a mentő már későn érkezett. Egy fiatalember éppen arra járt, és, Uram, URAM!! Tomi, hívd a mentőket! Szerintem szívrohamot kapott...
Hasonló történetek
3119
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
3887
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
Hozzászólások
További hozzászólások »
No0oB ·
Az a srác egy romantikus izomagy volt, semmi több.

A 70 kilós (sic!) kóboreb szívébe döfte a kését meg lerúgta a szerencsétlen leányról, dekönyörgöm, egy ilyen sérültet ellátni ennyi téphető ruhával és kis szerencsével lehetséges, a nagyobb para a veszettség lett volna.

Erről az jut eszembe, mikor egy barátnőmmel kiándultunk a lőtéren a nyáron (szüleimnek azt mondtam, elutazom z ország másik végébe), és ijesztgettem azzal, hogy mikor fognak ránk lőni, milyen éles lőszeek vannak itt, stb. Egyszer azonban mikor kaptattunk fölfelé egy árvalányhajtól kopár domboldalon, a ritkás de magas fűben egyszer rozsdás szögesdrótba botlottunk, amiből éppen mentünk volna ki, mikor a térdhajlatánál kidudorodó vénájába beleállt tövig egy rozsdás ruszki vas.

Nem bírta kihúzni, mert érdekesen állt az erében a szeg, így nekem kellett segíteni -gusztustalan volt- aztán elkezdett sötét csermelyként ömleni a vére. Pechjére -mint kiderült- éppen menstruált, és így a véralvadása is rosszabb volt...

Elő a mindig szigorúan textilből lévő tisztazsepimet (különleges esetekre, csak lányoknak - ez egy jó tanács volt a Téli berekből:smile: ), és faszán megcsináltam, mondjuk szerintem semmit sem használt a kedvenc textildarabom összevérezése (amit azóta sem hevert ki szegény, így ma már orrfújásra használom), mert lehet, hogy magától is elállt volna a vérzés, a viszonylag kis rés miatt.

A helyzet tetőpontja az volt, hogy elhatároztam, fölhívom édesanyámat és ő majd kocsival levisz minket a kórházba -na igen ám, de ők azt hitték, éppen 200 kilométerrel arébb vagyok, így volt pár percem kitalálni egy hihető mesét, hogy miért is csatangoltam el így. A hívás megtörtént, de ekkor veszem észre, telefonom lemerül : D Mondom ilyen nincs, ebben a egy szuper aksi van, három-négyhetente töltöm... Akkor elkértem barátnőm telóját, ő meg otthonhagyta...

Sérült, egész úton visszafelé kétségbeesetten a sírás határán lévő lánnyal 40fokban egy lőtéren mókás volt, hogy az utolsó szikrányi energiámmal fölhívott édesanyám kocsija egyszerűen elhajtott mellettünk a lőtéren átszelő úton...

***

akit fölizgatott a sztori, annak megnyugtatásul közlöm, hogy a leányzó mégiscsak eljutott időben a kórházba, viszont a sérülésének nyomait mai napig viseli
Lock ·
Roppant érdekes volt a történeted, csak nem értem, hogy minek írtad ide? Ha a combi artériába harapot a dög akkor feltételezem, mivel az állatnak több foga van, ezért több lyukat ejtett. Több résen sztem hamarabb elvérezhetsz, de nemszámít. Ja, és egy 70 kilós kutya szerintem nem egy kismacska+ a lány könnyebb is volt. :smiley: :no_mouth:
rollscroll ·
Hát te is egy érdekes állata vagy a világnak. Igaz a hír.

Deakjanika ·
Nemsemmi ez az írásod.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: