Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
golyó56: Kár volt megírni.
2024-05-10 17:02
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Édesanyám emlékére

Esteledett. A szél kezdett jegesen fújni, de én csak ültem a parkban, néztem, ahogy hullanak a levelek. Körülöttem mindenki boldog volt, nevetett. Nem lehetett késő, én mégis már az éjszaka közepének éreztem. Sötét volt, bennem, a szívemben, legbelül. Előttem sok ember haladt el, egyet sem ismertem. Csak a levelek voltak velem. Sárgán, barnán. A Nap utolsó sugarai sütöttek át rajtuk. Béke volt. Egyre sötétebb lett, már világítottak a lámpák, s már rettenetes hideg volt, egy árva lélek sem volt már ott, de én még mindig csak tűnődtem az élet nagy kérdésein. Ezután meghallottam egy madárka keserves csicsergését, valahonnan a fák sűrűjéből jöhetett. Odasiettem, s megláttam egy kis törött szárnyú verebet. Sötét volt, kívül-belül, de hogy egy ártatlan madáron ne segítsek? Szegény nem tehet arról, ami engem bánt, nem tehet bánatomról, így hát felkaptam, s kerestem fészkét.

Hosszas kutatás után találtam egy kis fészket, ahol kis verebek voltak. Éhezhettek szegények. Anyjuk sehol nem volt, megszántam őket, s szerencsémre volt nálam egy kis kenyér, így hát odaszórtam nekik egy keveset, s boldog csicsergéssel köszönték meg. Visszatettem a törött szárnyú madaramat fészkébe, meg ne fázzon, összebújt a többi kicsivel. Visszaültem a padra, nyugodtabb lélekkel, hogy ismét segíthettem egy ártatlan lelken, a zavar eltűnt (legalábbis így gondoltam akkor még), s megéreztem a hűs fuvallatot, mi eddig kerülte figyelmem. Felkaptam hát kabátom, meg ne fázzak. S akkor elsuhant képzeletemben egy arc, melytől bánatom származik. Megtelt könnyel a szemem, már senki nem volt körülöttem, sírhattam, zokoghattam, ahogyan csak akartam, senki nem vígasztalt, de senki nem is vetett meg miatta. Zavar volt újra lelkemben, s csak terád gondoltam, ugyan úgy, mint azelőtt. Szeretlek, s szerettelek akkor is, te mégis megbántottál. Elhagytál, amikor a legnagyobb szükségem lett volna rád. Elmentél, s míg a nyár boldog volt, az ősz már a gyászé, nélküled nem ér már semmit. Te voltál nekem, aki segített, aki fogta kezem, most eldobtál. De az Ősz a megbocsátás évszaka, így ha vissza kívánnál jönni, karjaim várnak. De Te nem jössz, hisz ismerlek…

Eldobtál, elszakadtam tőled, már más karján keresem a boldogságot. Ezt csak az értheti, kit eldobnak így. Én megértettem, mi az igazi fájdalom. Más sötét van, nem tudom, mennyi az idő, nem tudhatom, hisz gondolatom más irányba kalandozott el, nem éreztem mást, de indulnom kéne haza, már rettentő hideg van. De nem tudok mozdulni, haragszom rád, eldobtál, pedig én úgy szerettelek. Haragszom, gyűlöllek, közben téged szeretlek legjobban. Miért rontottál el mindent? Nem értem már ezt, nem is akarom megérteni, eldobom az emléked, indulok tovább, hisz az élet elmegy mellettem, minden boldogság, s ezt nem hagyhatom. Zűr van most bennem, de továbblépek, hisz előttem az egész élet. Nem fogom magam bezárni, nem ölsz már meg pár rossz szóval, nem fogok már küzdeni érted, hagyom, hogy elmenj. Fáj, sajog a szívem, de körülöttem béke. Engem is elfog ez az érzés, s nyugodt szívvel, immár boldogan indulok haza. Eldobtam emléked, de itt élsz szívemben… mindörökké már!
Hasonló történetek
5414
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
3836
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Túl sokat ismételgeted az elején a „volt” szócskát. Ebből látszik milyen akadozva, minden mondat után gondolkozva kezdtél írni.

Minden fogalmazási hibával együtt megrendítő írás. Vége felé jöttem rá, hogy az ismétléseknek, mondatok akadozásának az okai egy-egy könnycsepp, ami a pontokat kíséri.

Racy Cycus ·
És ez így is van. Általában, amikor íroma történeteim, mindig átélem. Van, hogy nem történik meg velem: De ez nem olyan. Édesanyám, bár még él, tőlem már rég távol van, eldobott, és nem számíthatok rá. Szeritnem egy gyereknek ez a legnehezebb,hiszen én, most még csak 13 éves vagyok. Igaz, lassan 14. De édesanyám úgy 3 éve dobott el magától. Köszönöm azt, amit teszel érted/velem, mert amikor ilyeneket írsz, táplálod belém a hitet, és az önbizalmat. Érzem, van miért írnom. És nézd meg a Racy név alatt lévőt, a Mikulást... Talán az az egyik legjobb történetem. És mégegyszer: Köszönöm.
Tűzmadár ·
Ha 13 évesen írtad ezeket, akkor több, mint szépek, a korodhoz viszonyítva remekművek. Sajnos nem találtam meg a „Mikulás”-t. Elküldenéd nekem mailban?
Ugyan ezt a bejegyzésem e-mailban is elküldöm neked, hogy tudd a címem.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: