Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Elég sok idő telt el, de itt a folytatás.
Fan fiction! Az alap elképzelés: új élettel tölteni meg a sorozatot!
kortárs, epika, próza, novella, elbeszélés
Három nő és egy "férfi". Na, nem egyszerre...
Itt a történetem folytatása. Jó szórakozást :)
Friss hozzászólások
zero-eco86: Szia gallicus0! Korábban írtam...
2018-10-19 03:49
zero-eco86: Szia AnnaRia! Ha lehet szívese...
2018-10-19 03:48
zero-eco86: Szia! Korábban írtam neked 1 e...
2018-10-19 03:47
zero-eco86: Szerbusz! Korábban írtam neked...
2018-10-19 03:46
zero-eco86: Szerbusz!
2018-10-19 03:45
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Durva szerelem 9. rész

Másnap reggel Nóra mellett ébredtem. Hirtelen beugrottak az előző nap emlékképei, amiktől végigfutott rajtam a hideg. Nóra is elkezdett ébredezni. Kinyitotta a szemeit és nyújtózkodott. 
- Menjünk le reggelizni! - mondta.
Felkelt az ágyból és kiment a szobából. Nyitva hagyta az ajtót, ezért utána mentem. Mikor a lépcsőhöz értünk, akkor esett le, hogy a szoba, ahova be voltam zárva a második emeleten van. Leültem a konyhaasztalhoz. Nóra elővett egy vágódeszkát, egy kést és egy kis kolbászt.
- Vágd fel a kolbászt apró darabokra! - mondta.
Szó nélkül elkezdtem csinálni amit mondott. Ő begyújtotta a gáztűzhelyet, elővett egy serpenyőt és a gáztűzhelyre rakta, majd előkeresett a hűtőből pár tojást és elkezdte csinálni a tojásrántottát. Nem szeretem a tojást és a belőle készült ételeket sem, de nem mertem reklamálni. 
- Felvágtad a kolbászt? - kérdezte.
- Igen. - feleltem.
- Akkor adhatod.
Felálltam és a kezébe adtam a vágódeszkát, amire felszeleteltem a kolbászt. Ő a serpenyőbe öntötte a tojásrántotta mellé. Visszaültem a helyemre. Pár perc múlva elővett két tányért. Az egyiket elém rakta, a másikat pedig velem szembe, majd tett a tányérok mellé villát is. A kolbászos tojásrántottát kétfelé osztotta. Az egyik felét az én tányéromba tette, a másik felét pedig az övébe
- Jó étvágyat! - mondta és elkezdett enni.
Én is enni kezdtem. Igaz, hogy nem szeretem a tojást, de éhes voltam és a kolbász jól passzolt a tojásrántottához. Amikor anya csinált otthon tojásrántottát az sosem ízlett, de ez nagyon finom volt. Nem is gondoltam volna Nóráról, hogy ilyen jól főz.
- Ízlik? - kérdezte.
- Igen, nagyon finom. - válaszoltam.
- Akkor jó.
Egyszerűen nem tudok kiigazodni ezen a lányon. Tegnap megerőszakolt. Ma úgy tesz, mintha semmi sem történt volna és még reggelit is készít nekem, sőt még az is érdekli, hogy ízlik-e. Nem értem a viselkedését, de elég rémisztő. Az egyik percben tök nyugodtnak tűnik, a másik percben pedig hirtelen dührohama lesz és a fene se tudja, hogy mire képes. A tekintetem a bejárati ajtó melletti felakasztott kulcscsomóra szegeztem, ami egy szögre volt felakasztva. Csak egy dolog járt a fejemben: meg kell szöknöm innen minél előbb. Ehhez meg kell szereznem azokat a kulcsokat.
- Elmegyek a mosdóba. Megtennéd, hogy addig elmosogatsz? - kérdezte Nóra.
Bólintottam. Nóra felállt és kiment a mosdóba. Én be sem fejeztem az evést, azonnal felálltam és a bejárati ajtó melletti kulcscsomóhoz rohantam. Leakasztottam a szögről. Három kulcs is volt rajta. Nem tudtam, hogy melyik nyitja a bejárati ajtót. Gondoltam, hogy gyorsan kipróbálom mindegyikkel. Az első nem nyitotta ki az ajtót. A második sem. Valószínűleg a harmadik fogja nyitni. Éppen az utolsó kulcsot helyeztem a zárba, amikor éreztem, hogy Nóra a hátam mögé lopakodott.
- Hova készülsz? - kérdezte higgadtan.
Nem válaszoltam. Úgy éreztem, mintha a szívem a torkomban dobogna a félelemtől. Nem mertem megfordulni és a szemébe nézni, de a szemem sarkából láttam, hogy a konyhaasztalról felemelt egy kést. Ekkor eszembe jutott, hogy csak el kell fordítanom a kulcsot a zárban és szabad vagyok. Elfordítottam a kulcsot és kattant a zár. Tehát ez a kulcs nyitja! Szabad vagyok! Éppen léptem volna ki az ajtón, amikor Nóra megragadta a karomat és visszarántott. Bal kezével erősen szorított a nyakamnál, jobb kezében a kés volt, amit felemelt a konyhaasztalról...
Előző részek
Hasonló történetek
2615
New Yorkban éjjel lehetett úgy közlekedni autóval, mint egy európai városban, a délutáni csúcsforgalomban. A mozielőadások most értek véget, és az emberek sorra fogták a taxikat. Hatalmas tülekedés folyt, ha megállt egy- egy. Kifestett kurvák kínálták nem is olyan olcsó bájaikat, majd beültek a pasasok kocsijába, vagy felmentek velük a garniszállókba...
3900
Kedves Olvasó! Ezt a regényemet 1999-ben írtam. Azóta Saddam Hussein hatalma megdolt. Sajnos nem olyan kevés vérrel, mint ahogy az ebben a regényben történt.

Kedves Olvasók!
Fogadjátok sok szeretettel Letíciától ezt a folytatásos regényt, mely 42 részes lesz!
Jó olvasást! Anita, [email protected]
Hozzászólások
Deakjanika ·
Folytazsd.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: