Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Még egy szenvedélyes csókot váltottak, majd visszamentek a többiek közé.A vendégek egy kis...
kortárs, epika, próza, novella, elbeszélés
Mindketten nagyon izgatottak és boldogok voltunk. Korán kimásztunk az ágyból, mert előző este...
kortárs, epika, próza, elbeszélés, novella
kortárs, epika, próza, novella, elbeszélés
Friss hozzászólások
Ayako: Nekem is tetszett
2018-08-20 13:55
annam26: Köszönöm :)
2018-08-17 15:33
annam26: Igazán egyedi történet, tetsze...
2018-08-17 15:10
Ayako: Szerintem nagyon jó
2018-08-17 01:11
Ayako: Nagyon jó
2018-08-17 00:46
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Durva szerelem 9. rész

Másnap reggel Nóra mellett ébredtem. Hirtelen beugrottak az előző nap emlékképei, amiktől végigfutott rajtam a hideg. Nóra is elkezdett ébredezni. Kinyitotta a szemeit és nyújtózkodott. 
- Menjünk le reggelizni! - mondta.
Felkelt az ágyból és kiment a szobából. Nyitva hagyta az ajtót, ezért utána mentem. Mikor a lépcsőhöz értünk, akkor esett le, hogy a szoba, ahova be voltam zárva a második emeleten van. Leültem a konyhaasztalhoz. Nóra elővett egy vágódeszkát, egy kést és egy kis kolbászt.
- Vágd fel a kolbászt apró darabokra! - mondta.
Szó nélkül elkezdtem csinálni amit mondott. Ő begyújtotta a gáztűzhelyet, elővett egy serpenyőt és a gáztűzhelyre rakta, majd előkeresett a hűtőből pár tojást és elkezdte csinálni a tojásrántottát. Nem szeretem a tojást és a belőle készült ételeket sem, de nem mertem reklamálni. 
- Felvágtad a kolbászt? - kérdezte.
- Igen. - feleltem.
- Akkor adhatod.
Felálltam és a kezébe adtam a vágódeszkát, amire felszeleteltem a kolbászt. Ő a serpenyőbe öntötte a tojásrántotta mellé. Visszaültem a helyemre. Pár perc múlva elővett két tányért. Az egyiket elém rakta, a másikat pedig velem szembe, majd tett a tányérok mellé villát is. A kolbászos tojásrántottát kétfelé osztotta. Az egyik felét az én tányéromba tette, a másik felét pedig az övébe
- Jó étvágyat! - mondta és elkezdett enni.
Én is enni kezdtem. Igaz, hogy nem szeretem a tojást, de éhes voltam és a kolbász jól passzolt a tojásrántottához. Amikor anya csinált otthon tojásrántottát az sosem ízlett, de ez nagyon finom volt. Nem is gondoltam volna Nóráról, hogy ilyen jól főz.
- Ízlik? - kérdezte.
- Igen, nagyon finom. - válaszoltam.
- Akkor jó.
Egyszerűen nem tudok kiigazodni ezen a lányon. Tegnap megerőszakolt. Ma úgy tesz, mintha semmi sem történt volna és még reggelit is készít nekem, sőt még az is érdekli, hogy ízlik-e. Nem értem a viselkedését, de elég rémisztő. Az egyik percben tök nyugodtnak tűnik, a másik percben pedig hirtelen dührohama lesz és a fene se tudja, hogy mire képes. A tekintetem a bejárati ajtó melletti felakasztott kulcscsomóra szegeztem, ami egy szögre volt felakasztva. Csak egy dolog járt a fejemben: meg kell szöknöm innen minél előbb. Ehhez meg kell szereznem azokat a kulcsokat.
- Elmegyek a mosdóba. Megtennéd, hogy addig elmosogatsz? - kérdezte Nóra.
Bólintottam. Nóra felállt és kiment a mosdóba. Én be sem fejeztem az evést, azonnal felálltam és a bejárati ajtó melletti kulcscsomóhoz rohantam. Leakasztottam a szögről. Három kulcs is volt rajta. Nem tudtam, hogy melyik nyitja a bejárati ajtót. Gondoltam, hogy gyorsan kipróbálom mindegyikkel. Az első nem nyitotta ki az ajtót. A második sem. Valószínűleg a harmadik fogja nyitni. Éppen az utolsó kulcsot helyeztem a zárba, amikor éreztem, hogy Nóra a hátam mögé lopakodott.
- Hova készülsz? - kérdezte higgadtan.
Nem válaszoltam. Úgy éreztem, mintha a szívem a torkomban dobogna a félelemtől. Nem mertem megfordulni és a szemébe nézni, de a szemem sarkából láttam, hogy a konyhaasztalról felemelt egy kést. Ekkor eszembe jutott, hogy csak el kell fordítanom a kulcsot a zárban és szabad vagyok. Elfordítottam a kulcsot és kattant a zár. Tehát ez a kulcs nyitja! Szabad vagyok! Éppen léptem volna ki az ajtón, amikor Nóra megragadta a karomat és visszarántott. Bal kezével erősen szorított a nyakamnál, jobb kezében a kés volt, amit felemelt a konyhaasztalról...
Előző részek
Hasonló történetek
3096
A fehér mezes New Yorki csapat védvonala mögül előretört ez a viszonylag magas kb. 180 cm magas leomló barna hajú lány. Arcán néhány piros folt volt. A meze karja felszakadt és a térdét is lehorzsolta egy esés következtében...
6101
Eva boldogan nyugtázta az üzenetet. Hát nem hiába jött ide. Felment a lakosztályba, beült egy kád, forró vízbe, majd mikor már teljesen átjárta a jótékony meleg, felfrissülve ült le a fésülködő asztalhoz, hogy végre ismét igazi nőt varázsoljon magából...
Hozzászólások
Deakjanika ·
Folytazsd.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: