Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Egy egyetemista srác egy pletykának akar utána járni, viszont arra nem számít mi minden fog...
kortárs, epika, kispróza, próza, novella, elbeszélés
Lola fiatal egyetemista irigylésre méltó élettel. Ám találkozik valakivel aki teljesen felborítja/felboríthatja...
kortárs, epika, kispróza, próza, elbeszélés, novella
kortárs, kisepika, epika, próza, elbeszélés, novella
Friss hozzászólások
beny30: Szia!Ez a torteneted is nagyon...
2019-04-21 14:46
jólélek: Csöpp-csöpp. :) Nem rég volt k...
2019-04-20 15:54
peti7711: Segítsetek nekem légyszíves. M...
2019-04-17 08:25
peti7711: Sziasztok. Meg tudná nekem val...
2019-04-16 10:37
peti7711: Sziasztok. Én még új vagyok it...
2019-04-15 14:51
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Börtönbolygó

Az emberiség létrehozott egy anyahajót ami 20pc/h maximum sebességgel járja a világűr sötétjét ami pont kapóra jött a bűnözők elszállítására a Kepler-726d névre hallgató planétára ami 171 parszeknyire van az anya bolygónk.
Senki se tudja mi lehet ott teljes titoktartás övezi a bolygót, de mint minden hónapban most is visznek fel rabokat. A nevem Nathan a 7315-ös rab, a havi szállítmány része vagyok. 
Majdnem kilenc óra az út, addig útbaigazítást kapunk. Megtudjuk, hogy ez valójában egy átnevelő tábor és maximum huszonöt éves korig helyeznek át erre a planétára embereket és fél évenként tartanak egy nagy játékot ami nem kedvez az utolsó szállítmánnyal érkezőknek, általában ők esnek ki leghamarabb.
Mikor meg érkeztünk a bolygóra nem számítottam volna arra amit láttam. Senki nem hitte volt el a hajón ha azt mondják, hogy az emberek egy földihez hasonló társadalomban élnek.
Be rángattak minket egy helyre amit a helyiek csak "Halálsornak" hívnak. Be kell valljam kicsit félek, hogy kivégeznek ahogy azt az Akadémiára nem alkalmas emberekkel teszik.
Engem pedig be választottak az akadémiára alkalmas emberek közé, majd egy halom fegyvert dobtak elénk. A kardot választottam mert azzal tudok egyedül bánni, egy katana volt, pengéje az acélt is ketté szeli. Felvittek minket egy szállítóra majd elvittek minket az Akadémiára. Egy sziget a három sziget közül amit erőpajzs védett a szökéstől. Hat csapatra osztottak minket, minden rabot véletlenszerűen választottak csapatokba. 
- Nos akkor tisztázzuk a szabályokat. Első, katonák vagytok válasszatok vezetőt. Második, egy csapat győzhet a többi csapatnak meg kell halnia vagy fogságba kell esnie. Harmadik a győztes csapat szabadon mozoghat a Föld és ez a bolygó közt és minden bűnét semmissé teszik a vesztes csapat nem hagyhatják el a Kepler-726d-t de letelepedhetnek és dolgozhatnak. Negyedik, a győztes csapat megmaradt tagjai ötmillió nemzetközi ruyenen osztozik egyenlően osztozkodik. Minden világos rabok?
- Igen uram! - Zengett a terem.
- Akkor dolgotokra.
Hasonló történetek
2663
Vajon ki ez az ember? Taktikai zseni, hős fegyverforgató, intrikus, a természet ismerője egyetlen személyben?
Azyert mindig körbelengte valamiféle titkot sejtető misztikum, ami még érdekesebbé tette az egyébként is jóképű fickót. Ráadásul a vándor rengeteg nyelven beszélt, olvasott, még az ó-jezykivel is elboldogult, ami köztudottan a nyelvtudósok átka. Egy közrangú ember nem lehet ilyen járatos egyszerre a művészetekben, nyelvekben, számtanban, orvoslásban, harcban, stratégiában...
1760
Ahogy a védelem kiépült, Dareth handorioi hódításait emiatt be is fejezte, és inkább északra, Rolenciába vezényelte szörnyű hadát. Rolencia nem volt egységes birodalom, nem volt összetartás, így nem is tudtak fennmaradni. Viszont érdekes módon, mintha megelégedett volna ennyivel, Mágusföld határán, a Benfini-hegységnél megállt. Nem tudni, hogy miért...
Hozzászólások
hideki ·
Elég kevesen olvassák az írásaidat, de van megoldás ha úgy érzed hogy nagyobb elismerést érdemelsz. Talán nem hallottál még róla, de a tetszik/nem tetszik arány könnyen módosítható. Ha törlöd a böngésződben az előzményeket, akkor annyiszor szavazhatsz magadra vagy annyiszor pontozhatod le a neked nem tetszőket ahányszor csak akarod.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: