Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
kortárs, epika, kispróza, próza, novella, elbeszélés
-Itt csináltad vele, ugye?<br /> -Igen.<br /> -Tönkretetted a nagyi ágyát. -jegyezte meg a...
A három jó barát fájdalmas múltjukba beletörődve élik életüket, mikor egy váratlan küldetés...
Gondolatok az utolsó parázsig...
Choya összerezzent, amikor érezte, hogy olajat öntenek a hátsójára. Három újabb pap lépett...
Friss hozzászólások
Lilith999: ha annyi időm lenne sütit törö...
2019-07-17 21:26
kamilla10: A rokoni viszonyokat második n...
2019-07-16 18:32
kamilla10: Ez tényleg egy történet, nem v...
2019-07-16 18:27
mozgi: Pont amikor kezd kibontakozni...
2019-07-12 12:54
83FaNa04: Fel szeretném felhívni mélység...
2019-07-09 10:53
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Börtönbolygó

Az emberiség létrehozott egy anyahajót ami 20pc/h maximum sebességgel járja a világűr sötétjét ami pont kapóra jött a bűnözők elszállítására a Kepler-726d névre hallgató planétára ami 171 parszeknyire van az anya bolygónk.
Senki se tudja mi lehet ott teljes titoktartás övezi a bolygót, de mint minden hónapban most is visznek fel rabokat. A nevem Nathan a 7315-ös rab, a havi szállítmány része vagyok. 
Majdnem kilenc óra az út, addig útbaigazítást kapunk. Megtudjuk, hogy ez valójában egy átnevelő tábor és maximum huszonöt éves korig helyeznek át erre a planétára embereket és fél évenként tartanak egy nagy játékot ami nem kedvez az utolsó szállítmánnyal érkezőknek, általában ők esnek ki leghamarabb.
Mikor meg érkeztünk a bolygóra nem számítottam volna arra amit láttam. Senki nem hitte volt el a hajón ha azt mondják, hogy az emberek egy földihez hasonló társadalomban élnek.
Be rángattak minket egy helyre amit a helyiek csak "Halálsornak" hívnak. Be kell valljam kicsit félek, hogy kivégeznek ahogy azt az Akadémiára nem alkalmas emberekkel teszik.
Engem pedig be választottak az akadémiára alkalmas emberek közé, majd egy halom fegyvert dobtak elénk. A kardot választottam mert azzal tudok egyedül bánni, egy katana volt, pengéje az acélt is ketté szeli. Felvittek minket egy szállítóra majd elvittek minket az Akadémiára. Egy sziget a három sziget közül amit erőpajzs védett a szökéstől. Hat csapatra osztottak minket, minden rabot véletlenszerűen választottak csapatokba. 
- Nos akkor tisztázzuk a szabályokat. Első, katonák vagytok válasszatok vezetőt. Második, egy csapat győzhet a többi csapatnak meg kell halnia vagy fogságba kell esnie. Harmadik a győztes csapat szabadon mozoghat a Föld és ez a bolygó közt és minden bűnét semmissé teszik a vesztes csapat nem hagyhatják el a Kepler-726d-t de letelepedhetnek és dolgozhatnak. Negyedik, a győztes csapat megmaradt tagjai ötmillió nemzetközi ruyenen osztozik egyenlően osztozkodik. Minden világos rabok?
- Igen uram! - Zengett a terem.
- Akkor dolgotokra.
Hasonló történetek
2336
Mephalának tényleg kapaszkodnia kellett, mert olyan gyorsan indult el a sárkány, hogy a szél majdnem levitte. Az íját ki is vitte a kezéből. Mephala a sárkány nyakán ült, és érezte, ahogy a tűz a lábai között járkál. Az két küklopsznak esélye sem volt a két sárkány ellen, szénné égették a őket...
1861
Csak ültek ott, nem mozdultak, olyanok voltak, mint a szobrok, mindenki a gondolataiba merült. Végül Horiq törte meg a csöndet:
- Mi emberek vagyunk. - kezdte - Az embereknek volt valaha egy olyan híres szokásuk, amit róluk neveztek el: az emberségesség. Ezért nem fogom társaimat irtani. Inkább korán kelünk, hogy a tündéket megelőzve átjussunk az erdőn...
Hozzászólások
hideki ·
Elég kevesen olvassák az írásaidat, de van megoldás ha úgy érzed hogy nagyobb elismerést érdemelsz. Talán nem hallottál még róla, de a tetszik/nem tetszik arány könnyen módosítható. Ha törlöd a böngésződben az előzményeket, akkor annyiszor szavazhatsz magadra vagy annyiszor pontozhatod le a neked nem tetszőket ahányszor csak akarod.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: