Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az éjszaka harcosai - Keserű búcsú

Loona sírt. Könnyei végigfolytak az arcán, majd a háztetőre pottyantak. A nap épp akkor bukott le, hogy helyét átadja az éjszakának. Mikor eltűnt a horizonton, a közelben lévő toronyóra 7-et ütött. Loona megtörölte kipirosodott szemét a ruhája ujjával, majd előrébb lépett, egészen a tízemeletes pereméig. Már elbúcsúzott a mindentől. A naptól, a melegtől, a szerelemtől.... s a fénytől.
- Így kell, hogy legyen - suttogta alig hallhatóan, s nekikészülődött az ugrásnak.
- Ne!! - hirtelen egy sötét alak ugrott mellé, s megfogta a kezét. Loona felnézett, s újra könnyezni kezdett. Horas állt mellette, a barátja. Fél fejjel magasabb volt a lánynál, rövid, barna haját felzselézve hordta.
- Ne csináld, kérlek! Tudod, hogy ez nem old meg semmit - nézett Loona szemébe, remélve, hogy le tudja beszélni az ostobaságról.
- Te ezt nem érted. Tudni akarom az igazságot - dühödött fel a lány.
- Ha ugrassz, én is veled megyek - szólt Horas, s lenézett a mélybe. Gyomra összeugrott a félelemtől, de nem hátrált meg az akadály előtt. Ha kell, leveti magát a lány után. Nem is tehetne mást, hiszen szereti őt, bár ezt ügyesen titkolta.
- Nem, te nem jössz! - ordított rá a lány, s ellökte. Horas elterült a földön, s barna szemét Loonára szegezte. Ijedt arccal nézte, ahogy a lány elrugaszkodik, mint egy ragadozó, s leveti magát. Vállig érő, fekete haja meglebbent, mikor zuhanni kezdett. Fekete bőrdzsekijébe belekapott a légáramlat. Pupillái kitágultak, s izmai magfeszültek. Lehajtotta a fejét, s nézte ahogy közeledik a föld.

Sajnált a fiút, akit fönt hagyott, de be kellett látnia, hogy semmit nem tud tenni annak érdekében, hogy Horas vele tartson.
- Meg kell halnod ma éjjel, hogy azután örökké élj - visszhangozta egy hang a fejében, s ő tudta, hogy jól döntött.
Loona behunyta a szemét, s számolni kezdett.
4...3...2... - az egynél felnézett, s befeszítette a lábait. Épp időben. Macskaügyességgel ért földet, a talpán. Elmosolyodott.
-Tehát igaz - suttogta, majd körbenézett. Az utca üres volt, egy ártatlan lélek se kószált arra. Legalábbis abban a percben nem.
- Looooonaaaa!! - hallotta föntről a fiú hangját, de már nem érdekelte. Ő már nem tartozott Horashoz. Sem a nappali világhoz.
- Nem hittem, hogy megteszed.- hallotta maga mögött mestere mély hangját. Loona hátrafordult, s egyenesen belenézett az alak ciánkék szemébe. A férfi gúnyosan elhúzta a száját, s Loona tudta miért teszi.
- Oké, elismerem, igazad volt. Bocs, hogy kételkedtem - hajtotta meg fejét a lány.
- Jogod van hozzá - rándította meg a vállát a férfi majd elfordult a lánytól. Sötétkék köpenye a földet söpörve szállt utána.
Loona még egyszer felnézett a tízemeletesre, majd nagyot sóhajtott. Soha többé nem láthatja a szeretteit, de ezt a feltételt el kellett fogadnia, mikor úgy döntött, hogy csatlakozik az éjszaka harcosaihoz.
- Nos, akkor jössz?- érdeklődött a férfi. A válla fölött átnézett, s a lány arcát fürkészte.
Loona bólintott, mire a férfi belevetette magát a sötétbe, ahol már nem érte el az utcai lámpa fénye, majd eltűnt egy sikátorban a ház mellett. Loona követte, de nem hagyta nyugodni egy gondolat.
- Én tényleg vámpír vagyok!!
Hasonló történetek
5357
Nem kellett volna mondanom, mert ekkor rátapadt a nyakamra, és belémvágott valami éleset, ami a szájában lehetett... megint kérdezni akartam, hogy mit művel, de nem jöttek ki szavak a számon...
10142
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: