Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Egy egyetemista srác egy pletykának akar utána járni, viszont arra nem számít mi minden fog...
kortárs, epika, kispróza, próza, novella, elbeszélés
Lola fiatal egyetemista irigylésre méltó élettel. Ám találkozik valakivel aki teljesen felborítja/felboríthatja...
kortárs, epika, kispróza, próza, elbeszélés, novella
kortárs, kisepika, epika, próza, elbeszélés, novella
Friss hozzászólások
beny30: Szia!Ez a torteneted is nagyon...
2019-04-21 14:46
jólélek: Csöpp-csöpp. :) Nem rég volt k...
2019-04-20 15:54
peti7711: Segítsetek nekem légyszíves. M...
2019-04-17 08:25
peti7711: Sziasztok. Meg tudná nekem val...
2019-04-16 10:37
peti7711: Sziasztok. Én még új vagyok it...
2019-04-15 14:51
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Át a parkon

Az éjszakai levegő kellemesen hűvös volt, amikor a nővéremmel jókedvűen hazafelé tartottunk a barátaink lakásavatójáról.
-Átvághatnánk itt! - javasolta a nővérem a városi park felé intve.
A gyenge világításban a fák mély árnyékokat vetettek a park útjára. Felnevettem és azt mondtam:
-Persze...és ha már elindulunk akár előre le is vetkőzhetünk és a bugyinkat is a szánkba tömhetjük.
Tovább indultam, de a nővérem megállt és duzzogva nézett rám a szemüvege felett, majd azt mondta:
-Komolyan gondoltam. Gyönyörű lehet a holdfényben sétálni a fák között.
Hitetlenkedve ráztam a fejem.
-És öt percig élvezhetjük a sétát, mielőtt megerőszakolnak és agyonvernek. Te is láttad a híreket.
-Ugyan már! Van egy darab fickó aki nőkre vadászik egy tízmilliós városban. Mennyi esélye van annak, hogy belebotlunk?
-Semennyi, ha nem keressük a bajt.
-Nem keresem, csak szeretnék éjszaka a parkban sétálni. Ha annyira aggódsz, megígérem, hogy ha találkoznánk vele akkor elterelem a figyelmét amíg te elfutsz. Áll az alku?
Évődő hangja furcsa volt figyelembe véve a valós veszélyt.
-Nem csak rólam van szó. Ketten vagyunk és érted is aggódok. - feleltem.
-Én bemegyek. Te kerülj, ha akarsz.
Dühösen fújtattam és követtem a makacs nővéremet a parkba. A látvány tényleg gyönyörű volt. Mintha nem is evilági lett volna az ágak közt átszűrődő
holdfény, ahogy a virágokat megvilágítja. Annak gondolata pedig még jobban fokozta a helyzet furcsaságát, hogy esetleg egy sorozatgyilkos lopakodik a nyomunkban. Minden árnyék úgy nézett ki, mintha onnan ugorna elő valaki hogy elkapjon minket. Az ereimet elöntő adrenalin és a szívem kalapálása arra kényszerített, hogy észrevegyek minden nyikorgást és zizegést magam körül.
-Te…
-Ááá! -kiáltottam megijedve a nővérem hangjától és hátraugorva a kezeimmel hadonásztam.
Ő egy pillanatig meglepetten állt, majd elnevette magát. Éreztem hogy elvörösödök. A szívem még zakatolt, de én is nevetni kezdtem az ijedősségem miatt.
-Ideges vagy? -kérdezte a nővérem.
-Egy kicsit talán. -viccelődtem majd folytattam:
-Mit akartál mondani amikor a frászt hoztad rám?
-Uhh… már nem emlékszem. Ha eszembe jut, majd elmondom.
Folytattuk a sétánkat. Néha valamelyikünk felkuncogott. Nekem továbbra is az a kép ugrott be, hogy egy sötét alak megtámad. Valahogy viccesnek tűnt. Nem azért, mert nevetséges félelem lett volna, hanem azért, mert a parkban sétálok annak ellenére, hogy a lehető legrosszabb is megtörténhet velem. Elképzeltem, hogy a földre löknek, megerőszakolnak és agyonvernek...és nem akartam, hogy az elkövető abbahagyja amit csinál. Valahogy csábított
annak gondolata, hogy ilyen brutálisan bánnak velem. A gyilkosom kénye-kedvének kiszolgáltatva….hagyni, hogy tegye amit akar. Amikor előlépett a sötétből, először azt hittem, hogy csak az ideges fantáziálásom szüleménye.
-Jó estét hölgyeim! -mondta szinte vidáman a nagydarab, mégis könnyedén mozgó férfi.
Nem tudom miért nem sikítottam.
-Istenem....Rachel, fuss! -mondta a nővérem meglepően színtelen hangon.
Bénultan álltam ott, de nem a félelemtől. Valami más, mélyebb érzés volt, aminek létét nem akartam beismerni. Némán néztem ahogy a nővérem lassan a férfihoz sétál. Megállt előtte és hagyta hogy az megsimogassa a haját, majd a ruhája alá nyúljon és megszorítsa a popsiját. Tudtam hogy futásnak kellett volna erednem. A nővérem éppen ellenkezés nélkül tűri hogy megöljék, hogy ezzel esélyt adjon nekem a menekülésre...de nem akartam elmenekülni.
Láttam, ahogy a férfi megfogja a karcsú nyakat és megízleli a nővérem ajkait. Hallottam ahogy a testvérem levegő után kap, amikor megszorították a torkát. A rettegés mellett izgatottságot, vágyat és irigységet éreztem. Néztem ahogy a nővérem vonaglani kezd és kis kezeivel megragadja a férfi masszív karját. A kezem az ágyékomra csúszott és a szoknya anyagán keresztül simogatni kezdtem benedvesedő puncimat. Láttam ahogy egyre sötétebbé válik az arca és azt képzeltem hogy az az én arcom. A lábai elgyengültek. A férfi egy másodpercig még tartotta fojtogatva, majd elengedte. A testvérem a földre rogyott. A háta megfeszült ahogy köhögött és levegő után kapkodott.
A férfi fölé került és felhúzta a ruháját. A nővérem ficánkolt, de egyszerűen letépték róla a bugyit. Az ellenkezése jutalmául ököllel egy ütést kapott csupasz puncijára. Felkiáltott és megfeszült a fájdalomtól. Rámnézett és láthatóan csak most tudatosult benne hogy még mindig ott vagyok. Először zavarodott volt a pillantása, majd mindent megértővé vált miközben a férfi kiszabadította fehér melleit a ruhájából. A szeme fennakadt és hangosan felnyögött amikor a férfi belehatolt. A kéjes sóhajoknak egy gyomorra mért ütés vetett véget. A nővérem levegő után kapott és összegörnyedt a fájdalomtól. Lélegzetvisszafojtva néztem ahogy egy pofontól lerepül a szemüvege és a járda kövezetén csúszik. Alig egy méterre tőlük térdre ereszkedtem. Felhúztam a szoknyámat és kezemet a bugyimba csúsztattam. A nővérem csak egy eldobható punci volt a férfi számára, amit úgy használt ahogy akart. És én is az voltam.
Éreztem, hogy közeleg az orgazmusom. A férfi a dugás közben folytatta az ütlegelést. Tudtam, hogy dühöt kellene éreznem, mert bántja a nővéremet, vagy legalább sajnálatot és szomorúságot, de minden fájdalmas kiáltás és nyögés csak újabb mennyei érzelemhullámot keltett bennem. Még csak magamtól sem undorodtam, amiért ennyire kéjesnek találtam a testvérem kínszenvedését. Néztem ahogy Kim belerántja testét az ütésekbe és magába húzza a férfit. Ekkor megértettem. Igazából Kim arra vágyott hogy ez megtörténjen. Ha éreztem valamit a szexuális izgatottság mellett, akkor az az irigység volt.
Nem láttam honnan került elő a kés. Egyszer csak ott volt a férfi kezében és csillogott a holdfényben. Hallottam az émelyítő reccsenést amikor lecsapott a nővérem koponyájára. Kim teste vadul rángatózott miközben a kés a homlokából állt ki. A gyilkosa hangosan felnyögött és tovább dugta a haldokló testet. Éreztem hogy kontrollálhatatlanul remegek és a vágy kiáltása hagyja el az ajkamat. Én akartam ő lenni. Én akartam az ösvény közepén fekvő holttest lenni.
Mind a férfi mind én csak ziháltunk egy darabig és a saját élvezetünknek adóztunk. Végül kihúzta magát a nővérem testéből. Én képtelen voltam megmozdulni és ott maradtam térdelve. Rettenetesen féltem. Nem akartam meghalni. Nem akartam hogy úgy bántsanak, mint Kim-et. De egyszerűen kellett. Kellett hogy bántson különben úgy éreztem volna, hogy széthullik a világ. Nem tudtam megkérni rá. Túlságosan féltem attól amit tenne velem, ha
megkérném rá. Azért imádkoztam hogy képes legyen leolvasni a vágyat az arcomról. A szívem majd kiugrott a helyéből, amikor felém lépett és a pengét az arcom elé tartotta. Óvatosan lenyaltam a testvérem vérét a kemény acélról. Tudtam hogy rettenetes vagyok. Beteg és perverz dolog volt, de izgatott a gondolat, hogy ugyanez a penge fog az én puha testembe is merülni. Gyenge és visszataszító vagyok, mert csak néztem a testvérem halálát. Nem. Még ennél is rosszabb vagyok, mert maszturbáltam és elélveztem a kínszenvedése és vége láttán. A város legundorítóbb, legromlottabb és leghaszontalanabb nője vagyok. Megérdemlem amit kapok.
Miután tisztára nyaltam a pengét, a férfi még közelebb jött. A hatalmas pénisze az arcom előtt lógott. Amikor számba vettem először érezhettem rajta a nővérem puncijának ízét. A nyelvem mozgásától lassan merevedni kezdett. Többe akartam. Végignyaltam a rudat és mohón élveztem a testvérem nedveit gyilkosa sós bőrén. Ahogy a hímtag egyre nagyobb lett, rávetettem magam és igyekeztem annyit benyelni belőle amennyit csak tudtam. Öklendezni kezdtem amikor a méretes hímtag a torkomnak nyomódott. Nem érdekelt, többet akartam. Megragadtam a hátsóját és a kőkemény férfiasságra húztam magam. Éreztem, hogy a torkom görcsbe rándul. Meg akartam fulladni a farkán. Azt akartam hogy az utolsó érzésem az legyen ahogy a spermája a torkomba lövell. Azt akartam….nem … az kell, hogy végezzen velem.
A testem elgyengült amikor megragadta a hajam és lehúzott a péniszéről. Rettegve néztem fel rá. Féltem attól amit csinálni fog velem, a fájdalomtól és a megalázástól. De leginkább attól, hogy itt hagy. A kést újra az arcom elé tartotta. Kinyújtottam a nyelvemet hogy utoljára még egyszer érezzem a hideg fémet, de a hajamnál fogva hátrarántotta a fejemet. Láttam a csillagokat. A park tényleg gyönyörű éjszaka. Éles fájdalmat éreztem a nyakamban és tudtam hogy halott vagyok, bár a testem ezzel még nincs tisztában. Furcsa volt ez a különállósági érzet miközben fuldokolni kezdtem a saját véremtől.
Nem volt értelme aggódni vagy nyugtalankodni. Végem volt. Erős nyomást éreztem a nyakamban, ami öklendezésre késztetett. Valami kemény és hosszú csúszott fel a torkom felől a számba és töltötte azt ki. Még egyszer éreztem vaskos hímtagja ízét, miközben a rossz irányból dugta a torkomat. A csillagok rángatóztak ahogy fel-le mozgatott a péniszén. Épp amikor kezdett elsötétedni előttem minden, megéreztem az arcomra fröccsenő meleg, ragadós spermát. Éreztem a nedve sós ízét amikor az visszafolyt a számba. A férfiassága kicsúszott a nyakamból én pedig a földre zuhantam. Spermával és vérrel borítva a nővérem mellett szenvedtem ki.
Hasonló történetek
6943
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
4097
Fejük egyre közelebb került egymáshoz. Az angyal név szerint Cerbeusz kezét Zita arcára tette és megcsókolta a lányt. Csókjuk tiszta volt, fölemelő és szenvedélyes. Érezni lehetett benne a szerelmet. Gyengéden csókolták egymást...
Hozzászólások
pokovbt ·
Az ilyen erőszakos horror történetből elég lenne , az élet anélkül is tele van erőszakkal.

fenotrin ·
Csak az író pontozta fel a történetet vagy tényleg jó? Valóban rossz vagy csak egy dilinyós húzta le? Ez a szavazatokból nem derül ki. Asdf0123 írta: "cookiek, sütik törlése >>> végtelen szavazási lehetőség XDDDDDDD ne maradjatok ki a buliból!! szavazzátok le akit utáltok!!!! XDD sütik törlése ás királyság van!!" (copyright: kamilla10)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: