Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Akkor játsszunk!

Tim kimászott az ágyból és lezuhanyozott, de a frissítő víz ellenére még mindig félálomban öltözött fel az iskolába induláshoz. Brutális hét és hétvége volt mögötte vizsgákkal és megállás nélküli bulizással. Ez a hét már lazábbnak ígérkezett. Csak jelen kellett lennie az órákon és készülni az érettségire. Vakon botladozott a konyhába, ahol az apja az asztalnál ülve az újságot olvasta, anyja pedig a mosogatónál állt és tányérokat öblített, mielőtt a mosogatógépbe tette volna őket. Tim megállt mögötte és előre hajolva a fölötte lévő szekrényben lévő zabpelyhes dobozért nyúlt. Egyik kezével kinyitotta az ajtót, a másikkal pedig a dobozt próbálta elérni, így nem tudta megtartani amúgy is kétes egyensúlyát és anyjának esett.
Jill Morgan egy multicég középvezetője volt. Harmincnyolc évesen még mindig huszonéves nőkhöz illő formás teste volt. A szokásos módján kosztümöt és fehér blúzt viselt. A blézerét egy közeli székre akasztotta. A szoknya alatt apró bugyi volt rajta, ami szorosan fogta a fenekét. Amikor Tim nekiesett, a reggeli merevedéstől ágaskodó hímvesszője a popsi hasadékába csúszott. Mindkettőjük élesen tudatában volt a kontaktus szexuális természetével.
– Tim!
A fiú küzdött, hogy visszanyerje egyensúlyát. 
– Elnézést, csak megpróbáltam becsúszni és előkapni a zabpelyhet! -mondta és készült a nő dühös válaszára.
-Az világos hogy megpróbáltál becsúszni, csak nem voltam benne biztos, hogy mibe. Legközelebb egy kicsit jobban figyelj!
Kissé a fiú felé fordult és szája kis mosolyra húzódott. Tim-et meglepte az anyja válasza. Gyorsan az apjára nézett, hátha az felfigyelt rájuk, de úgy tűnt hogy a férfi szokás szerint beletemetkezett az újságjába.
–Legközelebb ügyesebb leszek!. – felelte és szinte azonnal arra gondolt hogy mi a fenéért nyitotta ki a száját, és mondott ilyen hülyeséget. Csak rontott a helyzeten. Az anyja nem válaszolt, csak a szeme sarkából nézett fel rá. Gyorsan megette a reggelijét és elsietett az az iskolába.
Jill folytatta az edények öblítését a beszélgetés közben, és még mindig érezte a fia farkának nyomását a popsiján. Elég sok ideje volt már, hogy merev hímvessző nyomta a fenekét. Férje már régen kéthetente egyszeri misszionáriusi pozícióra korlátozta szexuális tevékenységét. Ügyvéd volt és semmi másra nem gondolt, csak a praxisára. Valójában minden olyan dolog ellen volt, ami szexuálisnak tűnt. Jill viszont nagyon is szexuális lény volt, aki egyre frusztráltabbá vált szerelmi életében. Kissé megdöbbent, és leszidta magát a vad gondolat miatt, ami megfordult a fejében miközben a fia a fenekéhez nyomult: egy pillanatig abban reménykedett, hogy a fiú legalább egy óráig nem nyeri vissza az egyensúlyát.
Tim soha nem tekintette anyját szexuális alanynak. Legalábbis annál jobban nem, mint hogy megnézze a bugyiját és a melltartóját a szennyeskosárban. Eddig nem gondolt szexuálisan a nő feszes popsijára, de most már semmi másra nem tudott gondolni. Miközben hazafelé sétált a nap végén, egyetlen megtörtént dologra sem tudott emlékezni: teljesen kiesett neki az egész nap az iskolában. Anyja kerek hátsója foglalta el a gondolatait. A farka minden alkalommal megkeményedett, amikor újraélte a pillanatot a mosogatónál.
Másnap reggel nem volt elég mersze ahhoz, hogy újra nekinyomódjon - annak ellenére, hogy előző este maszturbált a gondolatra. Az apja megölte volna, ha tudomást szerez a próbálkozásáról. Ám olyan helyen ült az asztalnál, hogy a hőn áhított popó közvetlenül vele szemben volt. Miközben Jill a tányérokat és a csészéket súrolta, a feneke ide-oda billegett és ez úgy hatott Timre, mint a vörös posztó egy bikára. Azt kívánta, hogy bárcsak újra kipróbálta volna a gabonapelyhes doboz megszerzést. Megfogadta, hogy másnap ismét a gyönyörű félgömbök közti résbe fogja nyomni a farkát.
Jill hamar észrevette hogy Tim nagyon ügyelt arra, hogy ne hajoljon hozzá közel. Egy kicsit úgy érezte, hogy cserbenhagyták. “Istenem, Jill! Miféle gondolat ez? Rosszul érzed magad, mert a saját fiad nem dugta be a farkát a feneked közé?" - mondta magában.
Elképzelte Tim csupasz péniszét meztelen fenekének gömbjei között. Gyorsan elűzte magától a gondolatot és búcsút kiáltva munkába sietett.
A szerda reggel ragyogóan és napsütésben virradt. Tim az ébresztőóra első hangjára kikelt az ágyból. Gyorsan lezuhanyozott. Igyekezett elkerülni, hogy kőkemény hímtagja lyukat üssön a zuhanyajtón vagy a törölközőn. Nem akarta túlságosan megváltoztatni az időbeosztását, különben a szülei gyanút fognának. Ráadásul ha túl korán érne oda, az anyja nem a mosogatónál végezné a szokásos házimunkát. Pont abban a pillanatban érkezett a konyhába, amikor anyja kiöblítette az első csészét. Miközben a mosogató felé sétált, óvatosan figyelte az apját, de arra jutott hogy annak újságja megakadályozza, hogy bármit is lásson abból ami hamarosan megtörténik… hacsak az anyja nem hívja fel rá a figyelmet. Tim ezúttal közvetlenül Jill mögé állt, mielőtt előrehajolt. A célzása hibátlan volt. Hímvesszője pontosan anyja ívelt gömbjei közé nyomódott. Ahogy engedte, hogy súlya mélyebbre vigye a hasadékban, lábujjhegyre emelkedett. Egy pillanatig előadta az ősrégi mozgást.
Jill levegő után kapott a leplezetlen érintkezéstől. Elméje felmérte a hímtag méretét és merevségét. A beszélni próbálkozása kudarcot vallott, és csak mozdulatlanul tudott állni, miközben a fia elővette a gabonapelyhet és lassan kivált a nyilvánvalóan szexuális érintkezésből. Mielőtt a nő magához térhetett volna, a fiú az asztalhoz lépett és beleöntötte a zabpelyhet a táljába. Megfordult, és szembenézett vele miközben a tejet töltötte. A zabban lévő lyukak körül fröcskölő fehér tej képe túlságosan sokat sejtető volt és Jill nem tudott mást mondani, mint hogy:
-Mindent elértél?
–Igen, köszönöm! Mindent megkaptam.
–Jó! Egészen biztos voltam benne, hogy azt kaptad amit akarsz. 
Mindketten megdöbbentek a megjegyzésén. Fogalma sem volt, miért mondott olyasmit, ami gyakorlatilag jóváhagyta a fiú tetteit. Tim pedig nem tudta elhinni, hogy az anyja nem kevert le neki egy pofont. Sőt! Azt sugallta, hogy tisztában volt vele, mit fog tenni, és nem kívánta benne megakadályozni.
Az iskola rosszabb volt, mint hétfőn. Végül nem bírta tovább. Kiment a mellékhelyiségbe és maszturbált. Ettől jobban érezte ugyan magát, de a farka csak éppen valamivel lett kevésbé merev. Kíváncsi volt, hogyan bánik majd vele az anyja az este folyamán.
Miután Tim elment az iskolába Jill úgy mozgott, mintha ködben lenne. Nehezen tudta elfogadni azt a tényt, hogy saját fia szexuálisan rámozdult. Az első alkalom hétfőn még éppen lehetett baleset, de a mai epizódot semmi mással nem lehetett összetéveszteni. Tim szándékosan a fenekéhez nyomta kemény farkát, és az első érintkezés után felfelé lökött, hogy növelje mozdulatainak szexuális árnyalatát. Első reakciója az volt, hogy azt remélte, hogy a férje nem látta. A következő néhány másodpercben túlságosan belemerült a merev hímvessző érzésébe ahhoz, hogy bármi másra gondoljon. Végül bevallotta magának, hogy a popsija résében levő rúd a tizennyolc éves fia farka volt, és nem baleset eredményeként volt ott. De az igazi gondja a bugyija volt, ami átnedvesedett amikor rájött, hogy a saját gyermeke tulajdonképpen a fenekét dugja ruhán keresztül. Akkor volt utoljára ennyire beindulva, amikor gimnazista korában egy fiú először játszott meztelen melleivel. Elgyengült a térde és a mosogatás befejezése helyett a kávéját felkapva leült az asztalhoz. A férje aggódva nézett rá.
– Nem érzed jól magad? -kérdezte.
-Jól vagyok, csak egy kicsit elfáradtam. Volt pár nehéz napom és most utolértek. 
– Talán ki kellene venned néhány nap szabadságot! Én vasárnap Chicagóba megyek egy hétre, hogy befejezzem a pert. Nincs kedved eljönni?
– Ó, én rendben leszek! Néhány rendes éjszakai pihenés és a hétvégi szabadság rendbe hoz. -mondta Jill és magában hozzátette: “Persze egy jó alapos dugás is segítene”.
– Oké… Ahogy gondolod! – felelte a férje és nem tűnt túlságosan megtörtnek attól a ténytől, hogy a párja nem fogja elkísérni.
A telefon megakasztotta Jill válaszadását. A legjobb barátnője, Carrie hívta és szinte könyörgött, hogy találkozzon vele munka után és segítsen kiválasztani egy ruhát egy pénteki partira. Jill azonnal igent mondott. Ez azt jelentette, hogy nem lesz itthon, amikor Tim hazaér, a fiú pedig a szobájában lesz, mire visszajön a vásárlásból. Nem volt benne biztos hogy a ma reggeli incidens után képes lenne-e a szemébe nézni.
Tim is megkönnyebbült, attól hogy anyja elment estére. Leült megnézni egy filmet, ami tovább lekötötte mint gondolta. Tíz óra körül az apja eltette a jogtárát és közölte hogy lefekszik. Az édesanyja akkor érkezett haza, amikor a film véget ért. A fiú a tekintetét a képernyőre szegezte.
– Apád lefeküdt? – kérdezte Jill.
– Igen, úgy tíz körül. – válaszolta Tim, még mindig kerülve a tekintetét.
Jill a fiú és a tévé közé állt.
–Jó lenne ha nem venné észre a kis játékot, amit reggelente játszol! -mondta a nő, bár nem pontosan ezeket a szavakat akarta használni.
–Bocsáss meg! Apa pedig nem fogja megtudni!
– Nem így értettem… A lényeg hogy előbb biztosan tudd mit akarsz, mielőtt megpróbálod megszerezni. -mondta Jill kissé elcsukló tónussal. 
A fiú most először nézett rá. 
-Micsoda?
–Hallottál! Alaposan gondold át!
Ezzel Jill megfordult és a hálószobájába ment. Tim órákig forgolódott az ágyában, miközben anyja megjegyzésén gondolkodott. De nem volt kétséges, hogy a reggel újra érezni fogja a fenekét. Csütörtökön ismét korán kelt és alig várta, hogy a konyhába érjen. Édesanyja éppen felkelt az asztaltól. 
– Jó reggelt, édesem! Korán keltél. – mondta a nő megállva a helyiség közepén.
-Nem tudtam aludni. Alig vártam, hogy kezdődjön a mai nap.
–Elővegyem a zabpelyhet? 
-Nem, köszi! Vannak dolgok, amiktől jobban érzem magam, ha magam csinálom.
Ám Tim a konyhába vezető ajtóban állt és nem mozdult a polc felé. Jill várt egy pillanatig, majd magát is meglepve felkapta az edényeket és csészéket az asztalról és a mosogatóhoz lépett. Az elülső részének támaszkodva megnyitotta a vizet. Kissé meghajolt és formás fenekét hátratolta. Tim ellenőrizte hogy az apja még mindig elmerül-e a napilapjában, majd az anyja feje fölötti szekrény felé lépett. Kicsit tétovázott mielőtt elhatározta, hogy folytatja szokásos érintkezést. Óvatosan nekidőlt anyja popsijának. Hallotta, ahogy a nő felzihál amikor megérezte a merev farkát. Ezúttal nyilvánvaló volt hogy az anyja tisztában van azzal, hogy szándékosan csinálja, és megállíthatta volna, ha akarná. Mindent kockára téve dugó mozgással kezdte járatni a hímvesszőjét. Tudta, hogy ha az apja meglátja, mi történik, valószínűleg repül a házból, de egy ágaskodó péniszt nem lehet uralni. Az anyja abbahagyta a mosogatást és szinte alázatosan, lehajtott fejjel állt. A fiú egy pillanatra úgy érezte, hogy az anyja ellenirányban löki lüktető rúdját. Sokkal tovább csinálta, mint a korábbi alkalmakkor, amíg az anyja a férje felé nem fordította a fejét. Tim tudta, hogy azt ellenőrzi hogy nem vette-e őket észre. A nő továbbra sem szólt semmit. Végül visszatért a fiú józan esze. Megragadta a gabonapelyhet és elhúzta a farkát az ívelt popsitól. Jill felsóhajtott és felegyenesedve újra elkezdte mosni az edényeket. Tim gyorsan evett és közben az asztal alatt megpróbálta lenyomni kemény farkát, hogy ne legyen feltűnő amikor felkel távozáskor. Végül befejezte a reggelijét. Elköszönt az apjától, majd olyasmit csinált, amit tinédzser kora óta nem: a mosogatóhoz sétált és megcsókolta az anyját a tarkóján.
– Viszlát anya! Találkozunk ma este!
– Viszlát édesem!
A nő tekintete semmiképpen sem tűnt biztatónak. A fiú tudta, hogy leckéztetés várja amikor este hazaér. Remélte, hogy ez lesz minden.
Jillt megdöbbentették a reggeli események. Megvárhatta volna amíg Tim elveszi a gabonapelyhet és csak utána mehetett volna a mosogatóhoz. Azzal, hogy nem várt, megnyílt az erkölcstelen érintkezés előtt. Megpróbálta magát áltatni azzal, hogy nem volt ideje várni, de ez nem magyarázta meg, hogy miért kezdett el nedvesedni a puncija, amikor látta, hogy Tim az ajtóban várja hogy a mosogatóhoz menjen. Félt feltenni a kérdést, hogy most mit fog tenni? Tudta ugyan hogy mit szeretne csinálni, de az anyák nem tehették ezt a fiaikkal. Egész nap zavart állapotban volt és olyan hibákat követett el, amelyeket egyébként soha nem tett volna. Valahányszor leült az irodai székébe, azt hitte, hogy a fia farka a fenekéhez nyomódik. Mire hazaért, már nem is tudott másra gondolni. Nem volt felkészülve arra, hogy fiát vele egy időben teszi ki egy barátja a kocsijából a ház előtt.
Tim odament és megfogta a kocsi ajtaját, éppen akkor, amikor az anyja szétnyitotta a lábát, hogy kiszálljon. A felcsúszó szoknya a bugyi kivillanásával kényeztette. A bugyi felső része áttetsző volt, ami alig zárta el a rálátást. Jill a gondolataiba merülve nem tudta gyorsan felemelni a másik lábát, hogy bezárja a tág teret, így az másodpercekig nyíltan a fiú szemei előtt volt. Tim a múltban elfordult volna, de most nem tudta elszakítani a tekintetét a varázsos látványtól.
-Ha annyira szereted nézegetni a bugyimat, odaadom miután levettem. Vagy valami másra számítottál? – kérdezte Jill némi ingerültséggel a hangjában.
–Bocsánat, de nem tehetek róla, hogy nem olyan vagy, mint egy átlagos anyuka…  gyönyörű vagy.
Jill elképedt. Tim nem próbált hazudni, vagy okos megjegyzést tenni. Pontosan elmondta, mit érez. Kiskorában pontosan erre tanította: mondjon igazat és ha úgy adódik, vállalja a büntetését.
-De édesem! Elfelejted hogy az anyád vagyok? Ami mostanában történik, az nem megfelelő viselkedés anya és fia között.
-Azt mondtad, hogy legyek biztos abban, hogy mit akarok, mielőtt megpróbálom megszerezni. Nos, biztos vagyok benne, hogy mit akarok.
-Tim, nem úgy értettem! Amire gondolsz, az egyszerűen nem történhet meg, édes… egyszerűen nem történhet meg!
Jill felállt, becsukta a kocsi ajtaját és a ház felé menekült. A helyzet kicsúszott a kezéből. Érzelmei egyre inkább szembekerültek erkölcsével.
Péntek kora reggel csörgött a telefon. A cégnél azonnal szükségük volt Jill-re. Gyorsan felöltözött és elment, mielőtt Tim felkelt. Hálás volt, amiért elkerülhetett egy újabb incidenst kanos fiával. Talán szombatra kellően lehiggad a fiú.
Tim csendben reggelizett és egész nap ingerült volt az iskolában. Még a legjobb barátja is bunkónak nevezte. Tim persze nem próbálta megmagyarázni. Mit is mondhatott volna? “Mérges vagyok, mert nem tudtam anyám tízpontos fenekéhez nyomni a farkamat?” A vacsora végeztével egyenesen a szobájába ment. Az anyja egy köntöst vett fel, amely a bokától az álláig mindent takart. 
Amikor másnap Tim besétált a konyhába, hallotta hogy az apja indul golfozni a kocsijával. Jill a konyhaasztalnál ült és a kávéját itta. Remegett a feszültségtől amikor Tim belépett az ajtón.
–Szombathoz képest korán keltél! – mondta. 
Tekintete a fiú ágyékára siklott, ahol már jókora dudor látszott. A szája kiszáradt, de a puncija elkezdett nedvesedni. „Istenem… olyan vagyok, mint egy tinilány. Készen állok a szexre, amikor csak egy férfi elmegy mellettem.”- gondolta.
-Ez iskolamentes életem első napja. Hétfőn még érettségi és ennyi volt emberek. Hivatalosan befejeztem.
-És két hónap múlva elmész az egyetemre.
Tim éppen az ajtóban állt meg. A gabonapelyhet rejtő szekrényre pillantott, de nem vette a fáradságot hogy abba az irányba mozduljon. Jill tisztában volt azzal, hogy mire készül a fiú  és folyton azt mondogatta magának, hogy ne adjon neki lehetőséget. A telefon kizökkentette a gondolataiból. Felállt hogy felvegye. A készülék a szekrény végére volt szerelve, a mosogató melletti ablaknál. Megállt a mosogató előtt és a füléhez húzta a fehér kagylót. Carrie barátnője volt, aki alig várta hogy beszámoljon neki az előző esti mesés buliról. 
Tim-et meglepte az anyja vékony, halvány narancssárga köntöse. Jól látszott alatta a bikini stílusú alvóbugyi és nem látott melltartót. Hímvesszője azonnal merev lett. Állt és csodálta anyja gyönyörű hátát, kerek csípőjét, gömbölyű fenekét és formás lábait. Végül előrelépett a nő mögé . Minden következményt figyelmen kívül hagyva a csípőjére tette a kezét és előrelendült. 
– Óóó, Tim.. óóó…ne… – mondta Jill.
A fiú az anyjának dőlt és a feje elég közel volt ahhoz, hogy hallja Carrie-t a telefonban.
-Mi a baj, Jill? Mi történik? – kérdezte Carrie.
-Ahh... ahh … Tim kiöntött egy csésze forró kávét. Mennem kell! Később hívlak. Viszlát!
Tim az anyja dereka köré csúsztatta a kezeit, amíg nem találkoztak a nő melle alatt. Érezte hogy a keblek súlya a csuklóján nyugszik. A farka még keményebb lett. Még egy kicsit előrenyomult és még mélyebbre temetkezett a félgömbök közé.
Jill mocorgott és próbált kiszabadulni fia szorításából, de csak szeretkező mozgást sikerült kelteni közöttük.
-Tim, ne, ne, drágám! Ne csináld ezt! 
–De azt mondtad, hogy gondoljam végig mit akarok… és én téged akarlak!
– Ungggg… – nyögött fel Jill, miközben Tim pénisze a popsivágatában mozgott.
Érezte hogy nedvei elöntik a punciját és megkeményedik a mellbimbója. “Istenem, de nagy!” -gondolta, de azt mondta:
-Drágám, ne akarj így engem! Tim… kérlek  engedj el!
Továbbra is küzdött, ami csak növelte a testük közötti súrlódást. Ahogy a hímtag ismét a hátsó nyílásához ért, megpróbált lejjebb ereszkedni egy kicsit hogy a férfiasság magasabban legyen a fenekén és ne a nyílás közelében, de elfelejtette a fia kezeinek helyzetét. Ahogy leereszkedett Tim kezei felcsúsztak a testén és hirtelen a fiú mindkét keze tele volt mellekkel. Mindketten meglepődtek. A nő kemény mellbimbói a fiú tenyerének nyomódtak és a vékony anyag nem nyújtott védelmet. Akár meztelen is lehetett volna. Tim gyorsan kihasználta a véletlenül kapott ajándékot és tapogatni kezdte a melleket. Jill erősebben ellenkezett, mint korábban.
-Tim, hagyd abba! Engedd el a melleimet! Ne fogdoss!
A nő elkezdett egy irányba forogni. A trükk működött és képes volt megfordulni, de gyorsan rájött a hibájára, amikor szembe találta magát a fiával akinek merev farka most a szeméremdombjának nyomódott. Beletelt egy pillanatba, mire a fiú rájött milyen szerencséje van. Erősen nekinyomta magát a combok formázta V-nek és makkja hozzátapadt a punci réséhez. Majdnem olyan volt, mintha beléhatolt volna. Jill felzihált, de közben még mindig próbálta megakadályozni Tim támadásait privát részei ellen. A fiú megtette az egyetlen dolgot, ami eddig egyiküknek sem jutott eszébe. Az anyja arcára nézett, csak pár centiméterrel maga előtt. A nedves száj és a vörös, telt, szétnyíló ajkak megpendítettek benne valamit. Jill abbahagyta a küzdelmet, amikor megdöbbenve észlelte a szájon csókolását. Amíg elméje a tiltott dologra adandó választ próbálta kitalálni, a teste már döntött is: ajkai kinyíltak, nyelve előretört és a medencéjét nekiszorította a merev hímvesszőnek. Meglepően sokáig csókolták egymást.
Amíg Jill teste azt mondta hogy “igen, igen”, az elméje azt sikoltotta, hogy “nem, nem”. Végül eltolta magától a fiút, aki a csókjuk döbbenetétől lelassult. Jill ellibbent mellette és a szoba közepére lépett.
-Tim, Tim… istenem, mit csinálsz…. mit csinálunk? Azonnal hagyd abba! Úgy csinálsz, mintha …meg akarnál …. dugni!
-Én …. tényleg szeretnélek… És ahogy visszacsókoltál és rám nyomtad a puncidat, amikor csókolóztunk…. szóval tudom, hogy te is ezt akarod!
-De én az anyád vagyok! Szeretnünk kell egymást, de nem úgy, mint egy barátnő a barátját vagy egy férj a feleségét! A nők teste néha reagál olyan szexuális ingerekre, amiket nem igazán akarnak. Bevallom hogy jól esett, amikor rám mozdultál, elvégre nagyon férfias vagy és méretben jól meg vagy áldva… bármelyik lány ugyanígy reagált volna. És bevallom, hogy izgatott a csókunk egy percre, de aztán beköszöntött a valóság, és már nem akartam hogy folytasd. Ami pedig a megdugásom iránti vágyadat illeti… hát édesem, a te korodbeli fiúk bármit meg akarnak dugni aminek puncija van. -mondta Jill elmosolyodva, hogy kivegye az élt a szavaiból és csökkentse a köztük lévő feszültséget.
-Ez nem igaz! A legtöbb lány az iskolában nem is érdekel. De amikor meglátlak, készen állok rá, hogy azonnal megtegyem. 
-Pontosan ezért kell abbahagyni! Nem próbálhatsz folyton szexelni velem! Azt javaslom hogy menj a szobádba és hűlj le egy kicsit. Utána gyere le és összeütök neked egy finom reggelit!
-A szobámban lehiggadhatok, de abban a pillanatban, amikor visszajövök a lépcsőn és találkozunk, újra szeretkezni akarok majd veled.
Tim felment a szobájába, elnyúlt az ágyon, és gondolatban újrajátszotta a konyhai eseményeket. Az anyja visszacsókolta és nekinyomta a punciját. Igaz, hogy miután átgondolta, azt állította hogy nem akarja tovább csinálni, de nem vitás hogy a feje beszélt, nem a szíve. Rá kellett vennie, hogy a szívével -vagy ami még jobb lenne-, a puncijával gondolkodjon.
Amikor Tim kiment a konyhából, Jill lerogyott egy székre az asztalnál. A mellbimbói kemények voltak és vékony hálóingét kis sátrakba emelték kerek mellei fölé. Hüvelyét elöntötte az édes nedve és a szeméremajkai megduzzadtak. Érezte, hogy megemelkedő csiklóját dörzsöli a vékony bugyija. Annyira csábító lett volna hagyni, hogy Tim egyszerűen megdugja őt a mosogató mellett… hogy a nagy farkát a kiéhezett puncijába nyomja… de nem tudta elengedni magát. Ha a fiú csak egy kicsit is jobban erősködött volna, akkor elérte volna a célját. Megengedhet egy kis szexuális játékot maga és fia között? Természetesen arról nem lehet szó, hogy megdugja, de tényleg ártana valakinek egy kis ujjazás vagy egy kis egymásnak dörzsölődés? Persze tudta, hogy racionalizál hogy így kevésbé tűnjön erkölcsileg és jogilag elítélendő vérfertőző anyának. Hirtelen megvilágosodva rájött hogy mit fog tenni. Tim játszadozni akar? Hát legyen! De most az ő játéka jön és megnézi, hogy a fiú képes-e kezelni a szexuális játékok erősebb formáját. A ma este lenne az ideális alkalom. A hüvelye még jobban benedvesedett, miközben arra gondolt mit fog tenni a fiával és annak kemény farkával.
Tim kora este elment otthonról, de a szokásos módon azt mondta anyjának, hogy legkésőbb éjfélre hazaér. Jill azonnal hozzálátott a terve megvalósításához. Jól ismerte a férjét. A szombat volt a hét azon kevés estéjének egyike, amikor tévét nézett. Este tíz körül a párja feje lebillent és a férfi megdörzsölte a szemét.
-Holnap nagy napod lesz!  Repülés, találkozók, tárgyalás… Talán altatót kellene bevenned, hogy garantált legyen a jó éjszakai alvásod! -javasolta.
-Talán… bár nem szeretem a tablettákat. Úgy kiütnek nyolc óra hosszan, hogy maga az ördög sem tud felébreszteni.
-Ha most beveszel egyet és lefekszel, fél hatkor felébredsz, és készen állsz majd a nehéznek ígérkező napra.
– Oké… azt hiszem meggyőztél.
Jill elmosolyodott. “Tökéletes!  Semmit sem fog hallani az éjszaka hátralévő részében.” -gondolta.
Negyed 12-kor bement a hálószobájába, és miután ellenőrizte hogy a férje valóban mélyen alszik, lezuhanyozott, majd felvette a leginkább áttetsző bugyiját és legvékonyabb hálóingét. Amikor megnézte magát a tükörben, elpirult. Szinte semmi sem volt rejtve a tekintetek elől. Kivett egy tubus síkosító zselét a fürdőszobai fiókból és az éjjeliszekrényére tette. Bemászott az ágyba a férje mellé és várta, hogy Tim hazaérjen.
Fél órával később Tim csendesen elhaladt a szülei hálószobája mellett. Ekkorra Jill már több mint készen állt a kis játékra. Megvárta amíg Tim elhagyja a hálószobáját és elindult a folyosón a fürdőszobába. Csendesen kicsúszik az ágyából. Felkapta a síkosító tubusát és mezítláb kiosont a folyosóra. Tim nem zárta be a fürdőszoba ajtaját, mert feltételezte hogy már senki más nincs fent. Jill kopogás nélkül kinyitotta az ajtót és besétált. Tim meztelenül állt a helyiség közepén és éppen arra készült, hogy megnyissa a zuhanyt. A szeme sarkából meglátta a belépőt és megpördült.
–Jézusom, anya… igazán kopoghattál volna!
Lassan emelkedő hímvesszőjét sikertelenül próbálta eltakarni.
– Miért? A reggeli játékodból arra következtettem hogy szeretnéd ha látnálak meztelenül.
– Hát.. igen … – dadogta a fiú.
–Tetszik a kinézetem vagy legyek inkább én is meztelen?
Tim alaposan megnézte anyját. A hálóinge vékony anyaga megemelkedett a mellbimbóinál és halványan ki lehetett venni sötét szeméremszőrzetét a combjai között.
-Uhhh… én…. igen! Szeretnélek meztelenül látni!
Néhány másodperccel később semmi nem fedte a telt kebleket, a formás popsit és a vágytól kissé szétnyíló nedves szeméremajkakat. Tim felnyögött a látványtól. Nem tudta elhinni, hogy az anyja megmutatta neki magát. Jill habozás nélkül lecsavarta a síkosító tubusának tetejét.
-Gyere ide! -mondta.
Tim előrelépett.
-Nyújtsd ki a kezed!
A fiú óvatosan nyújtotta ki a kezét, mert nem tudta mire készül az anyja. Jill bőséges mennyiségű zselét nyomott a tenyerébe, majd hátat fordított neki.
-Kend be a popsimat! És bármit csinálsz, maradj csendben! Nem akarjuk felébreszteni az apádat!
Tim majdnem egy teljes percig hitetlenkedve állt.
-Ha azt szeretnéd csinálni a hátsómmal, amit szeretsz, jobb ha igyekszel!
A fiú óvatosan kinyújtotta a kezét és rácsúsztatta tenyereit a lágy ívekre. 
-Közéjük is! Ne hagyj ki semmit! – mondta Jill rekedtes hangon.
A hüvelye csupa nedvesség volt és úgy érezte, készen áll arra hogy megragadja a fia farkát, és addig lovagoljon rajta, amíg túl gyenge nem lesz ahhoz, hogy mozduljon.
Tim végül összeszedte a bátorságát és ujjait a félgömbök közé csúsztatta. Ez volt a legizgalmasabb dolog, amit valaha csinált. Az anyjának egy szava sem volt, amikor háromszor is végigsimított szűk, ráncos hátsó nyílásán. Az első még véletlen volt, de a másik kettő már szándékos. Majdnem elélvezett az előtte lévő gyönyörű test látványától.
-Rendben, ennyi elég lesz!- mondta Jill.
Megfordult és a fiára nézett, majd lábujjhegyre emelkedve szájon csókolta. Mielőtt azonban a fiú karjai körülölelhették volna, gyorsan kitért. A mosdókagylóhoz sétálva a tükör felé fordult és kissé előre hajolt.
– Oké, kicsim…csináld azt, amit szeretsz anyu fenekével!
Tim dermedten állt. Sokkot kapott és nem tudott cselekedni.
–Gyerünk, édesem! Csúsztasd a farkadat a kedvenc helyére! Vagy nem akarod a fenekem vágatába tenni?
A fiú előrelendült és ágaskodó férfiasságát a nőnek nyomta ugyanúgy, mint egy hétig minden reggel. A síkosítás miatt hímtagja könnyen becsúszott a résbe, amíg teljesen neki nem ütközött az ánusznak. Jill felnyögött, Tim pedig levegő után kapott. De gyorsan magához tért, és anyja csípőjét megragadva fel és le kezdte magát mozgatni a  félgömbök között. Érezte ahogy a sperma felgyülemlik a golyóiban, és alig egy tucat mozdulat után hirtelen elindul kifelé.
-Anya, anya…. 
A magja az anyja forró, csúszós popsijára és hátára lövellt. Végül túl gyenge lett ahhoz, hogy fenntartsa a mozgást. Mozdulatlanul állt, farkát a hívogató domborulatok közé temetve.
–Ó, anya, ez volt… ahhh.. a legnagyobb dolog, amit valaha éreztem!
Jill felegyenesedett és a hímvessző kicsúszott a résből. Szembenézett a fiával. Annak farka még mindig félig merev volt és zászlóként állt ki előre. Nagyobb volt mint az apjáé. Mindketten tudták, hogy ez csak a szexuális kapcsolatuk kezdete. Akár vérfertőzés, akár nem, átlépték a határt.
-Azt hiszem ez elég lesz ma estére! Azt mondtad, ezt akarod. Nos… megkaptad. De jobb ha mindez köztünk marad! Napközben és főleg reggelinél nem fogsz semmi olyat mondani vagy tenni, ami elárulna bennünket, ugye? -kérdezte Jill.
– Ó, ebben biztos lehetsz!
-Nagyszerű!
A nő elindult kifelé, de megállt félúton az ajtó felé. 
–Tudom, hogy majd meghalsz azért, hogy érezhesd a puncimat. Vagy tévedek?
Amikor Tim a fejével jelezte hogy nem téved, visszasétált hozzá, megfogta a kezét és a lábai közé vezette. Megengedte a fiúnak, hogy végigsimítsa a nedves rést. Kicsit bevezette a középső ujját, hogy érezze ahogy kinyílik a puncija, majd visszahúzta a kezét. 
-Ez elegendő önkielégítési anyag ahhoz, hogy kibírd az időt, amikor nem tudunk együtt lenni. -mondta Jill és megcsókolta a fia meglepetéstől nyitott száját.
Még mindig meztelenül elhagyta a fürdőszobát és visszatért az ágyába. A férje szinte ugyanott feküdt horkolva, ahol távozásakor. Zsebkendőkkel letörölgette magáról a fia spermáját és közben azt sajnálta hogy Tim nem a szájába élvezett. Arra gondolt hogy mi járhat most a fiú fejében fürdőszobában. Valószínűleg most jön rá, hogy az igazi sokkal megrázóbb, mint a képzelet. Egy dolog arról álmodozni, hogy szexuális kapcsolatban lesz az anyjával, de nagyon más, amikor valóban megtörténik. Kíváncsi volt, mit fog érezni amikor majd hagyja hogy tényleg megdugja.
Hozzászólások
sanyi0227 ·
ez a történet folytatást igényel,így nem lehet vége.

Dewirgo ·
Bízom benne, itt nincs vége a történetnek!!

Anna69 ·
Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: