Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A mennyországban sem mindenki angyal!!!!

Helyszín:
Mennyország egyik manafaligettel körülvett parkja.
Parkban egy padon napozó férfi ül lecsukott szemmel élvezve az állandó lágy napsütést.
A fák között kanyargó ösvényen feltűnik Tátrai Balázs színházi költő és esszéista, polgári foglalkozására nézve kezdő halott, megboldogult lélek.
Kb. tíz perccel ezelőtt elütötte egy busz a körúton, ahol egy újabb színházi darabjának ötletén elmélázva lassú imbolygó léptekkel egy arra robogó busz elé lépett.
Azonnal meghalt boldog mosollyal a száján és naiv optimizmussal, hogy a mostani ötletéből készült darabja után végre a direktor ki fogja fizetni, talán még a visszamenőleg is az elmaradt pénzeit.

Így talán ezt követően talán megengedhet majd a napi két zsemlén és egy pohár tejen felül valami extra nasit is magának. Ezt sajnos már nem érte meg a fent említett liseanz miatt, pedig a kiérkező mentősök még többször megpróbálták újra éleszteni, mely apró kellemetlen vibrálásokat okoztak a szellemi létében, de nem sikerült visszahozni az élők sorába, jelenleg a teste a körúton fekszik egy fekete műanyag zsákban és arra vár hogy a hullaház gépkocsija végre elvigye a hullaházba.
Hősünk ezt már nem érzékeli és a mennyország kapujában történt adategyeztetést követően, mivel túl nagy bűnt nem találtak a lelkén, bebocsátást nyert. Így került a bolyongásai révén történetünk helyszínére a parkba.
Miután megpillantotta a parkban ülő lelket, sietős léptekkel megindult felé, hátha szóba tud elegyedni vele.

Mikor a közelébe ért megdöbbenve megállt és rámeredt.
Megismerte, Khon Atanász volt a kerület rettegett uzsorása, aki nem rettent semmiféle bűntől sem, hogy vagyonát gyarapítsa, s aki a múlt héten halt meg egészen gyanús körülmények között.
A döbbenetet követően odament hozzá és megszólította:
- Atya Úr Isten Khon maga hogy a csudában tudott még ide is bejutni, vagy eltévedtem és ez nem is a mennyország, csak úgy látszik és ez a bűnhődésem a pokolban, hogy még a halál után sem tudok magától megszabadulni?
- Nyugodjon meg fiam,- szólt barátságosan Khon- nem tévedt el és a mennyországban van.
- De hát akkor- hebegett a lágy lelkű költő, aki még hitt a jóban és a múzsák erejében és naivan az emberi jószándékban- akkor Őn hogyan kerül ide, hiszen magánál bűnösebb embert nem lehetett a környéken találni.
- Ja kérem nem csak az élethez kell kurázsi fiatalon elhunyt barátom, hanem a halálhoz is.
Tudja, nekem van egy ikertestvérem is, akivel teljesen azonosak vagyunk, és mivel jóatyám még a nevekkel is csinnyán bánt, így mind kettőnknek ugyan azt a nevet adta. Gyerekkoromban is már erre hivatkozva kentem rá a ballépéseimet, ha kiderült. És ő, mert hát a külsőnk azonos, a belsőnk valami felsőbbrendű fricska nyomán ép az ellenkezője a másikunknak, mindig el is fogadta a rám testálandó fenyítéseket, sőt még valami földöntúli élvezetet is nyújtott neki eme szenvedés.

Később elváltak útjaink, mert ő valami kietlen vidékre távozott, hogy még többet tudjon vezekelni az embertársaiért. Nem is hallottam róla ezidáig, de amikor meghaltam, a túlvilág kapujában összefutottunk, és itt derült ki, hogy őt is abban a pillanatban érte a vég, amikor engem.
Ráadásul az ő végzete is az emberi falánkság lett, mert én pont egy habzsolás közben ért a gutaütés, őt pedig egy általa megtéríteni kívánt törzs szolgálta fel főfogásnak a törzsfőnökség vacsoráján.
- Persze maga egyből megint mindent rákent?- szolt bele a történetbe lenézően a költői lélek.
- Hát kérem ez teljesen nem így volt, mert a SzentPéter irodájához tartozó írnok hibázott először, én csak rábólintottam, a testvérem meg nem ellenkezett.
- Hát ez rettenetes- vágta rá felháborodottan a néhai Tátrai Balázs, aki a naiv költői mivoltától még itt sem tudott szabadulni- ezt jelenteni kell. Egy szent sínylődik a pokolban, maga meg élvezi azt a békét amit meg sem érdemel.
Ej ej ifjú barátom, hova azzal a nagy hévvel- válaszolta atyáskodó mosollyal Khon- mit akar kinek elmondani? Először is be akarja bizonyítani egy tökéletes rendszerről, hogy tévedhetett? Másodszor a testvérem élvezi a poklot, hiszen azt kereste egész élete során, tehát Ön azzal hogy kihozza onnan rosszat tenne neki, tehát vétkezne. És ki hinne egy olyan léleknek, aki még a mennyben is bűnt tud elkövetni. Harmadszor... na de ezt már nem is sorolom, nyugodjon bele a megfordíthatatlanba.

Tátrai Balázs feldúltan elrohant, Khon pedig megnyugodva vissza adta magát a napsütésnek.
Nem sokkal később a park bejáratánál egy ördög jelenik meg Khon testvérével, aki réveteg tekintettel követi az ördögöt.
- Na Kohn kettő jöjjön letelt a napi kimenője, visszahoztam a testvérét a pokolból, mert már idegesítette a bűnösöket a zsoltáréneklése, miközben válogatott kínzásokat eszközöltünk rajta.
Mondtam is a főnöknek, hogy ez a csereüdültetés nem tesz jót az imaegénknak, de hát azt mondta kell a jó kapcsolat, mert változik a világ.
Még szerencse, hogy csak kéthetente három napra lehet cserélni, na jöjjön, mert magát már várja a megérdemelt büntetése, remélem nem rontott meg egy jó lelket sem?...
Hasonló történetek
6652
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
4469
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Bogyó ·
http://www.PasizasiTanacsok.hu/&pid=11255->nézz rá;)
deni a villám ·
Köszi de már egyszer ránéztem!

Tűzmadár ·
Tetszett, megmosolyogtattál. :-)
deni a villám ·
Akkor örülök, hiszen ez volt a szándékom.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: